/spanien/barcelona/forum/8406.aspx/spanien/barcelona/forum/8406.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca King -
2013-04-18 11:50
Mats hummels Style of Play His main position is central defender, but he enjoys coming from the back four to start attacks for his team. He has been employed as a defensive midfielder when he played for the German national youth teams. Mats Hummels has very good technique in the tackle and often out-muscles his opponents with his strength and height. He also has the pace to catch up with fast opponents and win the ball back. His reading of the game is one of his main strengths, often frustrating his opponents with his well-timed interceptions and long passing capability. Hummels' style of play with the sweeper-like quality has been compared to the likes of the great German defender Franz Beckenbauer. Wikipedia.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2013-04-18 11:28
Gabriel Lånades han verkligen ut? Han blev väl såld för att sedan, efter storspelet i Valencia, Köpas tillbaka för en rätt stor summa och sedan floppa totalt. Summan skulle väl kanske motsvara en 25-30 idag?
Barcelona Gabriel
2013-04-18 11:05
Deulofeu Precis, lånar vi ut Alexis, så kommer han inte tillbaka till Barcelona. Det är bara så det är, så vi funkar som klubb. Ingen spelare vi lånat ut, har kommit tillbaks efter det. Jag kommer på en, och det är Gerard som lånades ut till Valencia och blev en viktig kugge i den Valencia upplagan som senare kom att gå till CL-final. Förutom honom minns jag inte en enda. Jag tror på Alexis, det har jag sagt innan och vore det upp till mig så ska han varken säljas eller lånas ut. Men om han nu försvinner så ska det 1, inte vara på utlåning, 2, säljas för minst den summan vi värvade han för. Inga skamsummor här inte.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-04-18 11:03
Valdes Jag grundar inte min åsikt på deras beskrivning. Den förstärker den bara
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-04-18 10:44
Gabriel

Ska han lånas ut skall det vara till något lag vi bestämmer för att han ska få tillbaka sitt självförtroende och vi lite mer pengar tillbaka.Lånar vi ut honom är det inte för att han ska kunna komma tillbaka utan för att vi ska få mer pengar för honom.

Jag tror dock att styrelsen verkligen vill få in pengar för de spelare de kan i sommar eftersom vi måste köpa så pass dyra spelare i viktiga positioner i sommar att många spelare riskerar att bli sålda om ett bra bud kommer.

Ska vi sälja ska det vara till bra priser får vi inget bra bud till Alexis ska han vara kvar enkelt.Han är ju en bra truppspelare som inte ens är 25 skillnad med Villa som måste säljas i år för att vi ska få pengar.

Om vi gör oss av med Villa,Sanckez och Valdes borde det ge oss runt 400 miljoner och det borde räcka till HUmmels och en halv målvakt läs Guaita ha ha.

Läste förresten att Valencia inte vill sälja honom vilket var min morgons bästa nyhet.

Spelare som kan bli aktuella för lån tycker jag Rafinha samt S.Roberto är ingen annan.Resten ska vi försöka sälja i sommar blir det storstädning och till nästa säsong är vi åter hungriga med en liten tajt grupp och med ett mycket talangfullt B-lag att låna spelare från.

Barcelona Valdés
2013-04-18 10:39
1.70-ligan - Remontada épica de Abidal; hur kan man bygga stora delar av sitt resonemang på vad någon annan (inte helt opartisk......) skriver?
Barcelona Gabriel
2013-04-18 10:35
Dessa skamerbjudanden börjar irritera mig något enormt. Alla vet att vår ledning är ett skämt, därmed dessa löjlig bud till spelare vi betalat enormt mycket för. Juve vill alltså låna Alexis i ett år med en köpoption på 20 miljoner euro. Seriöst, hade jag varit Rosell hade jag gett dem fingret rakt av och sagt lick my hiney.

Vad i helvete tjänar vi på att låna ut Alexis i ett år för att sedan sälja honom för den skämtsumman? Blir seriöst irriterad.
Barcelona Deulofeu
2013-04-18 10:32
9 poäng för att säkra upp ligan känns fantastiskt vem trodde det när säsongen inleddes?

Madrid gjorde en grym säsong förra året och var rejält på gång men ändå leder vi ligan stort nu trots diverse problem i laget med både spelare och skador och detta mina vänner är dessutom post Pep.

Om någon hade sagt att vi skulle vara i semifinal i cl och leda ligan så stort som vi gör hade jag tagit det alla gånger i veckan.

Ligan kan vi knappast förlora och den ska vinnas så snart som möjligt.

Det är 6 matcher kvar Bartra ska spela dem alla. Thiago,Tello samt Montoya ska också få rejält med speltid.

Vi har en unik chans att se om Bartra håller som backkollega till Pique eller om han ens ska vara tredjealtenativ men han måste få en rejäl chans.

Thiago ska spela och Xavi ska vilas.Helt enkelt för Thiago är rejält på gång nu och Xavi behöver vara fräsch till de tuffa matcherna.

Även Deulofeu ska få känna rejält på a-laget han ska ju snart tillhöra det och tiden han får redan i år kommer göra honom gott.S.Roberto samt Rafinha måste också få fler chanser.

Dessutom så vore det på sin plats att Villa de övriga spelarna som befarats bli sålda får sina sista chanser i slutet av ligan.

Unikt tillfälle och oerhört värdefullt för b-spelarna att spela nästan utan press i så pass många matcher det brukar annars vara en eller två matcher men nu är det flera.Hemma mot Levante i helgen jag vill se hela 91 generationen starta och kanske ett inhopp av Deulo?
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-04-18 10:20
Valdes De är säkert objektiva i mångt o mycket, men i det här fallet tror jag man har försökt göra en rättvis och korrekt analys. Varför skulle man annars ta upp styrkor OCH svagheter?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca o Mort!
2013-04-18 10:08
nr10messi Nej det var kanske en orättvis jämförelse :D Aja vi får helt enkelt vara oense om Piqués passningspel då vi tycker olika, men tror fortfarande att Hummels inte hade öppnat upp så mycket i ett lag som spelar som oss. EDIT: På tal om något helt annat så behöver vi 9pts till för att säkra ligatiteln!
Barcelona nr10messi
2013-04-18 10:04
Haha nu gjorde du inte det lätt för Hummels om hans passningar ska jämföras med Pirlos ! Marq passningsspel var gudomligt det kan jag köpa. Men Piques passningsspel är bedrövligt, går så långsamt innan han bestämmer sig för något, och alltid den enkla, som allt för ofta inte leder till något. Hummels däremot öppnar upp hela spelet med sina passningar, och slår oftast andrahands assist och är mer varierande. Säkert 70 % av Dortmunds mål beror på att Hummels skötte uppspelen !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca o Mort!
2013-04-18 10:03
Deulofeu

Fast man kan inte dömma av statistiken heller, Dortmund spelar ett rakare spel än oss. Det är naturligt att deras mittback får mera assist än våra.
Sen vet man inte vem som slagit den målgivande passningen heller genom assist.
Förra året hade inte Iniesta många assister men ack så många mål berodde på hans passningar.

Tror inte heller Hummels crossegenskaper hade utnytjats fill fullo i ett lag som Barcelona som sällan får dessa kontringsytor, och får de det så är det alltid någon i motståndarlaget som är bättre i luftrummet än våra anfallare och där var det :P
För att utnyttja dem till fullo känner jag att vi hade varit tvugna att ändra sättet vi spelar på.
Barcelona Deulofeu
2013-04-18 09:57
Valdés

Alldeles för många spelare har endast haft snabbheten som egenskap inte många är som Messi som har allt ; )

Kolla Lavezzi en av de absolut snabbaste anfallarna med boll har mäktat med 3 mål i ligan

Hummels har i bundesliga stått för 4 assists bla lika många som Lewandowski! Pique har 0...ny dimension tro mig.
Barcelona Barca o Mort!
2013-04-18 09:49
nr10messi

Säger inte att han är dålig passningsspelare, säger bara att jag inte tycker Piqué är sämre. Piqué är ofta den som börjar våra uppspelningar men tyvärr så blir det inte alltid de fina crossbollarna han slår då vi ofta vill börja med positionsspel på mittfältet.
All ära till Hummels passningsfot men gudalik är den inte som Marquez, Pirlo eller Beckhams crossbollar :P

Jo han är en riktigt hård försvarare men det räcker inte när man är mitt uppe i en löpduell med snabba spelare precis som en mittback i barca är i princip varje match eftersom det är så stora ytor som öppnas neråt när vi anfaller. Ibland räcker inte positionsspelet heller då :P Det har vi sett!
Barcelona nr10messi
2013-04-18 09:42
Barca o Mort! Du får nog ta och kolla upp några Dortmund matcher. För Hummels gör en hel del assist som mittback. Varierar med långa och korta, och öppnar upp spelet. Riktigt hård nästan brutal när han försvarar, inga fingrar emellan. Aldrig fult men alltid hårt, läser spelet, står oftast rätt och stressar aldrig. Låter som en ideal värvning för Barcelona
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-04-18 09:42
Pontus Jansson till Barcelona?
Ja han är jättebra, i allsvenskan. På samma sätt som Tobias Hysén är bland dom snabbaste i allsvenskan. Men vi såg ju hur det gick mot bland annat Argentina.
Barcelona Valdés
2013-04-18 09:38
1.70-ligan - Remontada épica de Abidal; Så skribenterna på SF är objektiva och nyanserade?

Deulofeu; Tror inte alls att man kan vara för snabb om man kombinerar snabbhet med god teknik och klokt beslutsfattande (spelförståelse).
Barcelona Smogen
2013-04-18 09:32
Deulofeu Det är inte mittbackar du ska kolla efter, det är vänsterfotade mittfältare som ska stå på listan, så skolar vi om dom till backar. Barca köpa back...haha mycket ska man läsa ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-04-18 09:28
Man får inte vara för hemmablind de långa passarna finns det ingen mittback som slår bättre än Hummels.

Pique blandar och ger i det långa spelet med krossar.Dessutom agerar ju Hummels som en Pirlotyp där han under matcher varierar sitt passningsspel.Pique slår djupa krossar ut mot vänsterkanten och det är allt medans Hummels sprider bollar lite överallt typ Xabi Alonso.

Synd att i Muniesa har fått sina två meniskskador annars hade Puyuls ersättare varit klar.
Länktips: Barca o Mort!
Barcelona Bästelona
2013-04-18 09:28
Pontus Jansson till Barca!! Han är otroligt stark och är en riktigt bra huvudspelare. Han besitter en fantastisk teknik för att vara mittback och har en bra passningsfot. Dessutom är han ganska snabb! En spelare som mer än gärna hade suttit på bänken i Barcelona och som hade spelat lite som bartra nu. 20 miljoner kronor och han är vår!! Är seriös med Pontus! Men fortfarande ska hummels in i laget. Men iom att styrelsen tidigare sagt att man vill köpa 2 backar så kan man börja leta billiga spelare som är bra. Neymar ser jag också gärna i Barca men endast om villa eller Alexis lämnar till sommaren. Läste dessutom nyss på barcastuff att styrelsen är beredd att lyssna på bud som är minst 15€ på villa. Alexis verkar vara på väg tillbaka till Italien. Neymar anländer och Gerard.D flyttas upp. Vi får mer fart på kanterna och jag tror att de 2 gör sin gubbe oftare än vad villa och Alexis gjorde. Djupleds spelet tror jag nästan blir bättre med N&D. Neymar-Messi-pedro (tello-deloufeu-cuenca) ser bra ut enligt mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-04-18 09:25
Talangfulla mittbackar

Nastasic 93 spelar redan i Man City vänsterfotad kommer inte ske
Marquinos 94 spelar i Roma har vi enligt vissa källor erbjudit 250 miljoner för
Kurth Zouma 94 spelar i Saint Etienne nästa Varane?

Det är väl de allra största talangerna och av dessa går det nog att köpa Kurth då han ännu inte gjort steget till en storklubb United bla har jagat honom.Men han är högerfotad och spelar på Piques plats.

Nastasic skulle nog passa ganska perfekt men han spelar ju redan i City Han har redan avverkat ett år i Italien som ordinarie snart ett år i England då är det väl dags för Spanien?Nästa Vidic.
Barcelona Barca o Mort!
2013-04-18 09:22
Jag tror ärligt inte Hummels uppspel hade gett en ny dimension, tycker Piqué är minst lika bra på korta och långa passningar. Hade det varit en Marquez hade det varit annat ;)

Hummels är kanske inte den långsammaste backen men jag tycker nog han är lite för långsam för att läggas med Piqué, såvida vi inte ändrar vår stil att försvara och lämnar mindre ytor men jag tror inte det kommer hända.

Kommer inte gråta om Hummels kommer men jag känner att han är fel mittback för oss, en explosiv med sydamerikansk spelstil hade jag hellre haft!
Barcelona -SAMI-
2013-04-18 09:19
Barcelona is willing to start talks on a transfer of David Villa (31) this summer, if they get an offer of at least 15M. [sport]
Barcelona Deulofeu
2013-04-18 09:18
Valdés jag har ju försökt att förklara he he.Du kan absolut vara för snabb läs Walcott det är det enda han har och ibland går det för fort helt klart.

Han är ju rätt snabb i vändningar ned på marken och glidtackla det är egentligen bara i rena löpdueller han inte kommer hålla mot tex Ronaldo men vem gör det? Han kommer dock sno bollen av honom tidigare så det kommer förhoppningsvis inte bli aktuellt.Man minns för ett par år sedan då Pique läste av Ronaldo men sedan hände något...Ronaldo blev ännu snabbare och Pique började tvivla på sig själv.

Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-04-18 09:18
Valdes Är det några svenska fotbollsvetare som har koll på Hummels borde det rimligtvis vara Dortmunds skribenter hör på svenskafans. Dessutom, av det jag har sett, verkar han inte heller direkt långsam. Helt klart snabbare än puyol. Känns fullt tillräckligt med tanke på att vi har Alba och Alves på kanterna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Valdés
2013-04-18 09:07
Deulofeu; Vad är det att vara lagom snabb, kan man vara för snabb?
Barcelona Valdés
2013-04-18 09:05
Passningsspelet är alltid viktigt för alla som spelar i Barcelona men som kompletterande mittback till Pique är det också otroligt viktigt att vara snabb - så att vi har en mittback med möjlighet att täcka upp bakom en högt ställd backlinje med offensiva ytterbackar (och en långsam Pique) annars får motståndarna oceaner av yta att slå djupledsbollar på..... vilket vi redan i år sett mängder av exempel på.
Barcelona Deulofeu
2013-04-18 09:03
Lagom snabb plus att han läser spelet superbt.

Mot våra kommande motståndare tänk om han redan spelade med oss då skulle det kännas bättre inför matchen på tisdag.

Köp köp köp
Barcelona Deulofeu
2013-04-18 08:58
Tänk er Hummels slå mackor på Neymar och Deulofeu!

En ny dimension i spelet om vi vågar spela mer direkt.

För mig är det mer självklart att Hummels ska hit än Neymar.

Barcelona Valdés
2013-04-18 08:57
1.70-ligan - Remontada épica de Abidal; Går du på vad man skriver på Dortmunds SF-sida.......? Och precis som jag skrev innan - vad är det att vara relativt eller hyfsat snabb, är inte alla (eller, lågt räknat, hälften av världens fotbollspelare) det?
Annons: