/spanien/barcelona/forum/8405.aspx/spanien/barcelona/forum/8405.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Acrobat
2013-02-11 22:39
Ne det är sant! Det finns faktiskt kunniga personer på Puertan som ser fotbollen ur ett mer objektivt perspektiv, men vissa undrar man ju om de är på riktigt! Tyckte det var kul när United- fansen idiotförklarade honom i varje fall! :) Jaja, nog om det! Sorry för OT!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona rANDOMhERO
2013-02-11 22:37
!Andres Iniesta Lujan!

Alba nickar bollen till eget straffområde, och om han själv hade haft lite koll så hade han sett att Mascherano inte vad i straffområdet. Frågan är varför skulle han vara där?! Så målet är helt på Albas axlar och man kan inte skylla på något/någon annan.
Barcelona Barca o Mort!
2013-02-11 22:36
Acrobat

Haha dra inte alla över en kam, visst består Puertan av säkert 90% Mourinho och C.R fans men det finns vissa där som faktiskt är normala. Sådana som hejar på det lag som jag någon gång i tiden Respekterade. (Respekten har dock lyckats flyga iväg sen Mou tog över skeppet och började spela den grisigaste fotbollen i ligan, samt skämma både på och utanför plan.)

Vad skulle Raúl säga om han spelade under Mou. Jag tror han hade reagerat på likadant vis som Iker.
Barcelona Acrobat
2013-02-11 22:27
På Uniteds forum är det någon från Puertan som nämnt att United inte bara ska oroa sig för Ronaldo, utan även för "världens bästa playmaker" Özil.

Ett United- fan svarar då bara kort och gott: "Iniesta", medan ett annat United- fan skriver att man inte kan jämföra Özil med Iniesta, utan att det är som att jämföra Messi med Joe Cole!

Då svarar Madrid- killen att Iniesta är en bra fotbollsspelare, men att han inte kan slå lika fina passningar som Özil. Han kan inte ha sett Barcelonas 1-0- mål i söndags. That's for sure!

Haha så rätt att United- fansen slaktar hans argument!!! Skönt att det är så uppenbart att Puertan är den mest trångsynta bubblan och att neutrala fans faktiskt håller Iniesta högre än Özil.
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep,
2013-02-11 22:27
1.70-ligan - Remontada épica de Abidal

Song är förvisso urstark och en bra bollvinnare så visst är han fullt gångbar som pivote, det är bara det att jag har problem med konceptet att spela honom ensam på en position som inte är den mest naturliga för honom (för lite valuta för pengarna), spec när det är en extremt komplex sådan. Det är inte som i Real där Alonso hela tiden har någon som städar hans arsle. Krävs mer speciella förmågor och Song har kompetens men vandrar över större ytor än Busi och exponerar mittfältet mer, jag tycker helt enkelt det är för riskfyllt att exprimentera där. Annars har jag inget emot honom som spelare, han är långt ifrån en dussinlirare och skulle kunna bära upp många lag. Jag tycker han kan få bära oss lite också.
!Andres Iniesta Lujan!
2013-02-11 22:13
Gio Style - Alba försöker nicka tillbaka bollen till eget straffområdet, och där förväntade jag och säkert han att Masken ska vara på sin position för att ta hand om bollen. Sen borde även Alba ha bättre koll över vad som finns bakom honom, han borde vid det här laget veta om att Masken inte alltid är på tårna. Hade Puyi lejonet varit där istället för Masken så hade han haft koll på den situationen det är jag helt säker på.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-02-11 22:01
Coach Pep

Håller med dig, vill också se Song i en Keitaroll och tillsammans med Busi på mitten ibland. Dock har jag inget emot att se honom som pivote heller, han gör det bättre och bättre. Aldrig mer som mittback dock. Slöseri med resurser å det grövsta!
Barcelona enkos
2013-02-11 21:46
Ronaldo försvarade häromdagen fotbollen som 100% fri från doping. Jag fick en känsla att han använder något sånt för att öka på sin hastighet och därför passade på att försvara det genom att undvika misstankar mot honom...
Barcelona Acrobat
2013-02-11 21:26
Njursten har ingen dött av! Det blir ingen långvarig frånvaro...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2013-02-11 21:22
Barcelona-stjärnan till sjukhus
Barcelona Jordi Alba Ramos #18
2013-02-11 21:11
Vet inte om detta har kommit upp tidigare här inne men Villa har blivit drabbad av njursten.
Coach Pep,
2013-02-11 21:09
Bara jag som skulle vilja se Busquets och Song på mittfältet samtidigt då och då? Mer styrka och arbetskapacitet till mittfältet, även om det betyder att man måste förpassa Cesc/Xavi till bänken. Skulle helst se Song fylla Keitas gamla roll istället så man får ut hans fulla kapacitet. Man skulle kunna säkra matcher ordentligt med både Song och Busi, samtidigt som Song också ger en ny dimension i offensiven. Vi får börja använda honom på rätt sätt istället för att hålla på och fjanta runt med honom som ensam pivote.
Barcelona Gio Style
2013-02-11 21:09
Poängskörden verkar vara en vital aspekt i Puertan, likväl lyfter de fram Zizou som en av historiens bästa trots en sämre poängskörd än Iniesta.
Patetiskt och hyckleri på hög nivå!
Barcelona Acrobat
2013-02-11 21:06
Underbart med CL igen nu! Celtic - Juventus blir intressant imorgon! De flesta är säkra på Juventus- avancemang, men jag tror det blir väldigt jämnt! På onsdag tror jag på 2-2 mellan Real och United och sedan 1-1 på OT. Känns som om Real väger för lätt i år. De gör bra matcher mot Barcelona, eftersom de tillåts att utnyttja sitt kontringsspel. Mot United blir det annorlunda! Kan till och med bli vinst för United på onsdag! Hade inte suttit fel!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2013-02-11 21:06
@!Andres Iniesta Lujan!:

Har jag sagt något om hans säsong?
Ledsen to break it down to you, men FAKTA är att det var Albas fel att vi släppte in målet. Masken är inte delaktigt i någon negativ bemärkelse i den situationen på något sätt.

Sen vet jag att han har gjort en dålig säsong, men folk har en förmåga att överdriva saker här. Lite som när Realfansen höjer Özil till skyarna efter en bra match. Masken klandras i princip för varenda mål vi släpper in när han är på plan. Du är inte den första att göra det.

Folk klagade för fan på att Alexis bara blev inbytt i el Clasico senast trots att han inte gjorde något fel under sitt korta inhopp. Trots att det var ett rätt logiskt byte i det skedet. Trötta ben mot en snabb spelare som löper KONSTANT.

Ne fan, många spelare får så jävla mycket skit att det är självklart att jag och några andra reagerar när dessa kritiserade spelare får obefogad kritik.
Det gnälls redan tillräckligt på dem, vi behöver inte bedriva en häxjakt på våra egna spelare.
!Andres Iniesta Lujan!
2013-02-11 20:55
älskabarcelona - för en Madridistas så är det bara statistik och inget annat. Så har det alltid varit.

Ta en spelare som Ronaldinho, gjorde kanske 20 + mål varje säsong, kontra det mot Ronaldo som kanske ligger på 60+. Gör det Ronaldo till en bättre spelare?. Nej, Ronaldinho var överlägsen när han var som bäst i själva spelet.

Haha dagens människor asså, tror att allt handlar om assist och mål.VIVA Man United!
Barcelona älskabarcelona
2013-02-11 20:37
Diskutionen om Iniesta vs Ronaldo som Madrid fansen stör sig mycket på är skrattande ! Dom försöker se Ronaldo överlägsen men glöm inte att det är 4 år sedan Ronaldo blev röstad till världens bästa fotbollspelare . Iniesta vann ett pris förra året ! Om alla har glömt så var det ju precis efter det Ronaldo började böla om att han inte kände något stöd i laget och därför lyckas han inte vinna dessa utmärkelse .
!Andres Iniesta Lujan!
2013-02-11 20:36
Iniesta är just nu utan tvekan världens bästa spelare, han har den här säsongen överglänst tidernas bästa, och varit helt överlägsen Ronaldo. Don Andres är överlägsen Ronaldo rent spelmässigt, dom passningarna som han slår kan Ronaldo bara drömma om.


Problemet med dagens individer är att, många tror att allt handlar om att göra mål. Tex. Gör den spelaren mer mål än den andra så här han bättre (en Madridistas logik). Nej fotboll handlar så mycket mer än bara mål. vad utför Ronaldo förutom sina 40 tals tap ins i själva spelet?. Anledningen till att Messi har varit helt överlägsen i fotbollsvärlden är att han mäktar med 90+ mål samt att han spelmässigt är överlägsen. Just att Messi är så överlägsen i själva spelet är anledningen till att han är bäst. Medans Ronaldo gör många mål men är inte alls lika bra i spelet.

Ronaldo? En bra spelare i omställningar, men det är ingen spelare som kan styra spelet likt Don Andres, och La Pulga.
Barcelona enkos
2013-02-11 20:36
När Barcelona villar i en vecka så krossar man motståndarna och Getafe var ingen undantag. Men tyvärr så villar Barca mycket sällan i en vecka utan spelar matcher var 3-4 dag och det påverkar prestationen..
Barcelona AndreD
2013-02-11 20:29
H.Alavi -Magico!

Tror att båda lagen måste gå med på det för att det ska gå igenom. Om inte är det väl bara sedvanligt Real Madrid-rövslickeri från förbundet, inget nytt.
Fais
2013-02-11 20:19
Väldigt intressant start elva sist. VIlla Messi Alexis
påminde mig om tiden Hendry Eto Messi

Rörelserna, Löpningar och de kirurgiska passningar från Iniesta. Inga onödiga extra toch och sidledningspassar. Han var Xavi/Iniesta i ett.

Sorry, men måste medge att när Xavi får bollen är det inte mycket löpningar som när Iniesta driver bollen.

Iniesta ska spela i mitten . = Check
Villa ska spela i start elvan = Check
beroende på vem som levererar Pedro/ALexis ska spel på höger ytter =Check.

Kul att se att Messi löpte och skapade ytor åt sina kompisar.

Kolla på den här videon hur mycket alla löper när Iniesta har bollen.

Love it!!!!!!!!!

Barcelona DM1982
2013-02-11 20:08
@enkos:


Lite överdrivet att säga att United inte har en chans men jag skulle nog allt bli en smula förvånad om Real inte går vidare. United behöver ett bra resultat på bortaplan för att sedan hoppas att Real är trötta efter clasico-kavalkaden som är innan returen.

Real sopade banan med ligatvåan från PL, har svårt att tänka mig att United skulle vara så pass mycket bättre.

Men en chans har de allt, så är det alltid.
Barcelona Bästelona
2013-02-11 20:06
Enkos Spelar ingen roll hur många spelare dom har som håller för cl, som ett lag är de ganska mycket bättre än real.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2013-02-11 19:35
@Bästelona:

United har tyvärr ingen chans mot Real. Det kommer bli enkel seger för Real.. själv skulle jag tippa på -1,5 på hemmalaget. United har 3-4 bra spelare, resten håller inte CL klass...
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-02-11 19:24
Official: Villa suffers from a nephritic colic infection, he's undergoing treatment in hospital and is doubtful for the game against Granada

Kan killen ha mer otur?

Edit: Tydligen magsmärtor orsakade av njursten.
Barcelona Bästelona
2013-02-11 19:05
4,70 på att UTD vinner över Real på Svspel. Hahaha ska lätt lägga in 100 spänn på den matchen!
Barcelona elbraco - CP5
2013-02-11 19:02
!Andres Iniesta Lujan!

jag sa att hans långbollar håller marquez-klass, inte att hans övriga register också håller marquez-klass. det är en jäkla skillnad.
Barcelona MESSI.CORLEONE
2013-02-11 18:59
Tack för info. Men, kanske vill man, trots allt, slå två flugor med en smäll? Ligan är redan körd för Real som dessutom ska spela viktigaste matchen för säsongen i Old Trafford, drygt 76-78 h efter matchen. Varför inte spela i en tid som gynnar spelarna o tränarstaben.som får några extra timmar på sig, o klubben tjäna extra summor via tv avtal o mega reklam?
Inte vill man missa El Classico i Kina, som för en gångs skull börjar kl 23:00 o inte mitt på natten.

Sorry för OT, bara nyfiken.
Barcelona Baronen
2013-02-11 18:58
Jag tycker om Mascarenas passningsfötter. Han har en underbar förmåga att slå 30-40 meters passningar efter marken, med millimeterprecision, oftast till Messi. Såg prov få flera sådan i Sverige-Argentina matchen, då han spelade på fältet.

Sedan att han ofta tappar huvudet och gör våldsdåd är en annan femma.
Barcelona H.Alavi - Magico!
2013-02-11 18:38
MESSI.CORLEONE

Har ingenting med den asiatiska marknaden att göra så vitt jag vet. Real Madrid vill ha en extra vilodag inför returen på Old Trafford och bad förbundet att skjuta fram matchen till lördag kl 16.

Frågan är om Barcelona hade fått en sådan önskan igenom om vi var i en liknande situation. Jag har ett svagt minne av att vi har frågat förbundet några gånger men fått det avslaget.
Annons: