/spanien/barcelona/forum/8333.aspx/spanien/barcelona/forum/8333.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona basaric - "el guaje"
3/17/2013 15:35
Xandro

Innan du hittade den länken så höll du ju med att domaren skickade er till kvartsfinal.

Det är inte ofta UEFA väljer att kritisera sina medarbetare. Dom gör inte det nu heller. Du kan ju läsa regelboken, du kan läsa vad andra spelare sagt om utvisningen så kommer du nog inse att domaren gjorde fel... igen..
Barcelona Jordi Alba Ramos #18
3/17/2013 15:35
Xandro

När du menar att "vi" är rädda då tolkar jag också att du menar mig. Jag tycker att han har mycket kvar att bevisa. Visst han har slagit oss ett par gånger men titelmässigt har han knappt imponerat.

När du säger att du förstår så menar jag att han är Barcelonas viktigaste pjäs till att det har gått så bra. Men du verkar inte förstå.
Så du säger att man ska ta in en tränare bara sådär? Krävs mycket för att träna Barcelona. Man måste känna till laget filosofi och spel jävligt bra för att träna laget. Hade Guardiola eller Tito några stora meriter innan man tog över laget? Nej.
Jag hoppas att vi möts i CL-semin när Tito är tillbaka.


Slut på diskussionen.
Real Madrid Xandro
3/17/2013 15:29
Barca o Mort!

Förresten jävligt kul att du säger så, för Colina sa själv att Nanis utvisning var korrekt, så frågan är, vet du mer än Colina?

Se länk
Barcelona Vampíro - Ànims Tito
3/17/2013 15:28
@Xandro Fel, fel och fel. Shevas mål hade i bästa fall inneburit förläggning och inte avancemang, Barça var dock överlägsna den matchen och vid ett underläge hade man gått för mål istället för att bara spela av matchen. Sen så blev det inte straff på Lehman, han blev utvisad istället för 1-0 till Barcelona då Guily gjorde mål vid samma sekvens. Kom inte hit med din psuedoscience och predika när du inte har någon koll på fakta. Morinhos kool-aid har nått en ny botten.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
3/17/2013 15:27
Xandro


Rättning;

2006 - Ett mål av Schevchenko skulle inte skickat ut oss, möjligtvis tagit matchen till förlängning. Men du är självklart synsk. Och angående Lehmans utvisning refererar jag till en viss Xabi Alonso efter Nanis utvisning "Ibland är det bättre att spela med 10 man..." Annars kan du alltid läsa regelboken.

2009 - mötet skulle med din logik redan vara avgjort på Camp Nou då domaren i den matchen missade ett antal förseelser där också. Men det var ju så, utvisningen på Abidal kostade Chlsea segern - eller hur var det nu igen..?

2011 - Mourinho gick under i Peps perfekta storm. Och angående Pepe, att du ens använder ordet "krocka" är bara pinsamt. Han var ute efter att skada, utvisningen var helt korrekt, Mous taktik var det däremot inte. För mycket kakor kanske - och hög på socker?

Och nej, vi är inte Real Madrid och plockar in tränare på löpande band bara för att, en lite större empati och känsla återfinns i världens bästa klubb. Att vinna till varje pris är inte vår grej, den får Real stå för ensamt, även om det verkar kosta miljarder.
Barcelona Barca o Mort!
3/17/2013 15:24
Xandro

Ska vi sedan ta upp allt som har dömts EMOT barca senaste åren? Nej juste, så var allt utjämnat precis... Och ta inte ens upp Pepé grejen om du inte tycker att du vet mer om röda kort än Colina.
Real Madrid Xandro
3/17/2013 15:24
Jordi Alba//

Sa inte just att du är rädd för Mourinho utan att de flesta här inne verkar ha ändrat åsikt om att han inte borde stanna kvar för tror nog inte en annan tränare hade gjort det lika bra, han börjar ta för sig mer och mer och har hittat en medecin mot just Barca som fungerar riktigt bra.

Förstår vad du menar med närvarande men han är tränare och inte spelare, han tillför inga kvaliter just på fotbollsplanen utan vid sidan om. Ni kunde ju ha tagit in någon annan mer erfaren tränare det var valet Barca gjorde och det får man själva sota för, Roura har ju knappt några meriter så tror ingen ens är villig att lyssna på honom.
Barcelona Federer
3/17/2013 15:12
Tror nog det är dags att spärra barnrumpan som sitter i mammas källare och trollar.
Barcelona Jordi Alba Ramos #18
3/17/2013 15:12
Xandro

Skulle jag vara rädd för Mourinho? Hahah vilket skämt. Det Pep Guardiola hade på er, det kallas övertag.
Det är en helt annan femma att vara närvarande på plan och inte på plan.
Tänk dig ungefär så här: Du spelar i ett fotbollslag och serien ni spelar i den leder ni. Du är i princip lagets viktigaste och bästa spelare. En träning skadar du ditt knä vilket håller dig borta från spel. Lagets resultat utan dig är inte bra. Ni förlorar, tappar poäng, spelar inte bra. Innan varje match så sitter du på läktaren och du vill gå ut ditt och hjälpa ditt lag för att ni skall kunna vinna men det går inte. Ser du skillnaden?
Barcelona Romario11
3/17/2013 15:09
Xandro--- take a chill pill och gå och kolla på Napoli-Atalanta som spelas just nu, var rädd om hälsan och sluta hetsa upp dig!
Real Madrid Xandro
3/17/2013 15:07
Domaren räddat oss till en kvartsfinal, undrar vem det är som blivit stor i käften helt plötsligt efter allt ni fått som räddat er hela klubb, låt oss se här vad vi hittar i UEFA arkivet:

2006, Shevschenko gör ett regelrätt mål på Camp Nou som skulle skickat ut er men den döms bort, Barca vinner CL där domaren även dubbelstarffar Lehman med straff och rött kort.

2009: Chelsea rånat på 4 straffar, åtminstonde 2, Barca vinner CL.

2011: Pepe utvisad utan att ha krockat med Alves, och dessutom i returen så döms higges mål bort efter en filmning av Masherano. Barca vinner CL.

Så kom inte hit och klaga på domarens hjälp.

Och tycker inte man ska klaga så mycket på att Roura är där nu ni kunde ju ha tagit in en erfaren coach och låtit honom ta hand om laget, Det var ingen annans fel att Mister Rosell gick in på Blocket och fixade fram en begagnad tränare.
Barcelona Romario11
3/17/2013 14:56
Hahahahahaha

Alltid lika roligt när de vita kommer hit och börjar ett inlägg med en sansad ton för att sedan förlora all vett och etikett så fort de inte vinner sympatier :) "chillar med bläckfisk till ansikte",,,, den var bra hahaha
Barcelona Federer
3/17/2013 14:55
Xandro Gud vad stor i käften du är nu helt plötsligt. Tacka din turkiska vän som räddade er säsong genom att visa ut Nani. Tro mig, ingen frukar Mourinho. Det är snarare tvärtom, vi vill att han stannar ännu längre hos er och drar ner er klubb ännu djupare i skiten. Åh vad härligt med ligatiteln. Nosotros te queremos, Mourinho quédate!
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
3/17/2013 14:53
Xandro

Varför skulle vi använda Real som måttstock för hur bra vi själva är?

Vi vet att matcherna mot oss betyder jättemycket för er, men sanningen är den att en vinst mot Real inte är lika viktig nu som för 10 år sedan när ni allt som oftast var före oss i både ligan och Europa.

Eftersom Barcelona satt en helt annan nivå för själva fotbollen som sådan så är det gentemot oss själva vi mäter oss. Låt gå för att det inte är kul att förlora mot Real, eller andra lag för den delen, men definierar det nödvändigtvis oss som sämre? För stunden kanske, men inte sett över en längre period. Och definitivt inte sett till ligaracet.

Du var inne på formtoppar för några dagar sedan också, men då hävdade du att Barcelona inte hade någon formdipp mot Real utan att det var ni som spelade på våra svagheter. Nu använder du dock samma resonemang till din egen fördel när du pratar om varför Real ligger efter i ligan...
Maränglogik kallas det va?
Barcelona basaric - "el guaje"
3/17/2013 14:49
Xandro Vi har redan vunnit ligan och vi har spelat till oss en kvartsfinal i CL. En välförtjänt plats. Detsamma kan inte säga om Real Madrid som tog sig vidare efter domarens bedrövliga misstag. Vad många verkar glömma är att Real Madrids säsong hade varit över om Nani hade fått vara kvar på plan. De såg ju helt vilsna ut och blev käkades upp av United dom första 60 minuterna. Sedan kliver domaren in och räddar Real Madrids säsong.
Real Madrid Xandro
3/17/2013 14:48
Jordi Alba Ramos//

All heder till Tito men var det inte ni som önskade att Mourinho skulle stanna kvar i Madrid för klubben bara förstördes och torskade och att han är en pajas, börjar känna en viuss rädsla härinne mot Mou, han växer för varje säsong och har läst sönder Barcas spel just nu, Mou har övertaget. Flörresten så tror jag tita närvarar vid telefon, tror knappast Roura har så mycket att säga till om, hans sitter mest på bänken och chillar med sitt bläckfisk till ansikte.
Barcelona Jordi Alba Ramos #18
3/17/2013 14:42
Xandro

Skulle ni klara er Mourinho i två månader? Kan du inte fatta att våran tränare är borta pga sjukdom och det är därför det har inte varit så bra i laget. Kolla bara hur vi mosade all motstånd när Tito var på bänken. Öppna dina ögon, inse lite fakta, va lite realistisk.
Real Madrid Xandro
3/17/2013 14:38
Piquenbauer//

Ja jävligt överlägsna, så överlägsna att ni torskar mot Era värsta rivaler, inte en enda vinst mot Madrid, bitterljuv känsla, är man egentligen bäst?
Barcelona basaric - "el guaje"
3/17/2013 14:37
~ l La Masia l ~

Han spelade 90 minuter senaste ligaomgången.
Barcelona Romario11
3/17/2013 14:34
Barcelona Romario11
3/17/2013 14:33
Xandro-- ok vi är glada för det. Hur mår ni då?
Barcelona ~ l La Masia l ~
3/17/2013 14:32
Dagens möjliga elva: Pinto Alves Pique Mascherano Adriano Thiago Song Cesc Alexis Messi Villa En bra elva, äntligen så får Song speltid.. längesen han spelade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Piquénbauer
3/17/2013 14:15
Xandro

Skojar du eller? Började säsongen med en formdipp? Varade den till jul uppehållet när ni fick pisk av Malaga?

Vi inte bara ser, vi ÄR överlägsna i ligan.
Barcelona Bernie
3/17/2013 14:06
Xandro Ok
Postat via SvenskaFans-appen
Real Madrid Xandro
3/17/2013 13:49
Acrobat//

Ni kanske ser överlägsna ut på tabellen så ni ska vara jäkligt glada att vi förjade säsongen med en formdipp kan lova att ni hade darrat nu för Real är i storform just nu är säker på att det hade varit kamp till slutet om det hade varit kanske 6p skillnad eller något sånt.

/Realfan
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
3/17/2013 13:35
Är eliseu i Malaga skadad eller något? Känns som man inte har hört något om honom när Malaga spelar. En för jävla snabb ytter om ni frågar mig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep #4
3/17/2013 13:12
Pinto
Alves Pique Mascherano Adriano
Thiago Busquets Cesc
Sanchez Messi Villa

Den vill jag se ikväll. Thiago behöver speltid. Villa förtjänar de efter de strålande prestationer han tillfört. Sanchez är påväg upp. Cesc behöver för att nå sin förra form.
Barcelona FCB_Messi
3/17/2013 12:44
Undra verkligen vart den lille killen i atl.mineiro (Bernard) hamnar . Hade gärna velat se honom i Barca . Men den klubben som får honom kan skatta sig lycklig .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Kaiser de Michoacán
3/17/2013 11:34
Kan vara nyttigt med lite perspektiv ibland. För 10 år sedan i la liga, säsongen 02/03 kom FC Barcelona på en direkt pinsam sjätteplats i ligan och lyckades med nöd och näppe kvalificera sig för UEFA-cupen. President Joan Gaspart avgick mitt under säsongen och klubbens skulder var massiva.

Kan vara värt att tänka på och försöka komma ihåg då man väldigt enkelt ibland plockar fram stora motorsågen efter enstaka matcher.
Barcelona B-Guden
3/17/2013 11:30
@Barca King -:


Håller med till fullo Rosell omringar sig med en jävla massa amatörer, medan laporta hade proffs vid sin sida
Annons: