/spanien/barcelona/forum/8263.aspx/spanien/barcelona/forum/8263.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield
4/3/2013 14:45
Jag hade respekt för Ancelotti. En gentleman beter sig inte på det sättet, särskilt när det är en solklar straff, det vore en sak om Barcelona gjorde ett offsidemål. Sen angående Sanchez så gjorde han en väldigt bra match, men jag kan inte bortse hur värdelös han är på att göra mål.
Barcelona Deulofeu
4/3/2013 14:39
Underbara nyheter tycker man åter ska se detta som en varning vem minns inte smällen han fick mot knät för ett tag sedan?

Hade varit trist när han bankat in 43 mål att stanna på det eller 8 i champions och inte minst han är vår bästa och viktigaste spelare både på plan och utanför.

Barcelona Zyzz - U mirin brah?
4/3/2013 14:37
Vampíro:

Ancelotti är bara grinig eftersom han vet att 2-2 inte är ett bra resultat för PSG. Egentligen tycker han också att det är straff, bara det att han känner sig tvungen att smutskasta barcaspelare på grund av sin avundsjuka/ ilska. Det är ungefär som när El Pasillo smutskasatar Barca. Egentligen tycker han också att Barca är bäst i världen, men stoltheten gör att han inte kan med att erkänna det.
Barcelona Vampíro
4/3/2013 14:32
Ancelotti: "We have experience with Alexis, in the friendly in August he also dived. We know him. He likes to dive. It is nothing new." Är han på riktigt? Hur kan snacket efter en match med århundradets mest solklara offside handla om en regelrätt straff? Gubben måste ha sniffat lim eller något för hans hjärna verkar ha lagt av. Jävla pajas. Vill inte ens veta hur snacket hade gått om Messi fick en avstängning reducerad och sen gjort ett offsidemål med två meter. Men rubrikerna i Sverige är ändå om hur Slatan fått hela Paris att tro på sitt lag och bla bla bla. Jävla okunniga clowner!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
4/3/2013 14:20
Rambla - Goda nyheter? Underbara nyheter skulle jag vilja säga att det är jag lovar er att Messi kommer spela mot PSG. Messi brukar alltid återhämta sig snabbt när han drabbats av skador lite här och där, vem minns inte mot Atletico 2011 där Messi blev allvarligt skadad?. Det snackades om 3-4 månader, men Messi var tillbaka efter 10 dagar.
Barcelona DM1982
4/3/2013 14:12
Tror nog inte att Messi skulle ha spelat mot Mallis ändå, även om killen spelar många matcher så brukar han vilas han det drar ihop sig i CL.

Mycket skönt att höra om att det inte var så farligt med skadan men trist att Mascherano blir borta länge. Det var ju egentligen inte en så tuff match men det var otur med skadorna.

Mallis hemma "ska" inte var några problem egentligen, även om det kommer luftas lite spelare. Jag kan tänka mig att Xavi och Iniesta vilas och det gäller att spara på spelare i backlinjen. Montoya lär få spela och kanske även Bartra och Song lär få ta pivote-rollen. Hur som helst så bör Barcelona fixa det.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
4/3/2013 14:06
Officiellt: Messi missar ligamatchen mot Mallorca på lördag. Sedan får man se hur rehab går och man utesluter inte att han kan spela mot PSG.

Goda nyheter. :)
Barcelona NoGo™
4/3/2013 14:06
Official: Messi, who was subbed off against PSG yesterday, has a thigh musle injury. He will at least be out for Saturday's league game Official: Messi being available for Wednesday's Champions League game against PSG will depend on his recovery #fcblive #ucl Kom igen Leo!!
Barcelona MVP - 2011
4/3/2013 14:06
Official: Messi being available for Wednesday's Champions League game against PSG will depend on his recovery.

Official: Messi, who was subbed off against PSG yesterday, has a thigh musle injury. He will at least be out for Saturday's league game

Nu kan man andas ut.
Barcelona nemo
4/3/2013 13:58
På Leos Facebook skrev han precis:

"I will return soon, thankfully it was not so serious.

We are so sorry for Masche, we will give our support he returns as soonest as possible."
Barcelonistas
4/3/2013 13:53
Skönt och höra det viktiga med nyheten var att skadan inte var så allvarlig!.Nu är han med i en eventuell semifinal och kanske tom med mot PSG.


Sen till er Madridistas som snackar om att vi inte är något utan Messi, snälla kolla erat eget skitlag Real utan Ronaldo är som Pamela Andersson utan boobs. Vi har flera match vinnare i Iniesta-Villa-Sanchez. Real vilka har dom? En Benzi som bara kan spruta in bollar när en tonåring står i mål? Elr Higuain som blir ett litet barn så fort det vankas stor matcher i cl?

Förstår inte hur man ens kan hålla på Madrid med tanke på vilka spelare som spelar i den klubben. Kolla Pepe ser fan ut som en massmördare som precis kommit ut från Alcatraz... haha nog om detta.

Barcelona Hetfield
4/3/2013 13:53
Om Barcelona inte klarar av att gå vidare trots ett 2-2 resultat hemma mot PSG och det utan Messi så förtjänar man inte heller att vinna CL. Svårare än så är det inte.

Nu är det dags för Cesc att axla rollen som kreatör offensivt. Nu lär han få spela i en position som han trivs i, igår satte han tre klockrena passningar till Sanchez.
Barcelona Barca älskare124
4/3/2013 13:50
När kommer beskedet!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
4/3/2013 13:44
10 dagar tar ja alla dagar i veckan!! Hoppas nu att det stämmer, officiella beskedet borde ju komma snart tycker jag.
Barcelona elbraco - CP5
4/3/2013 13:43
vem minns inte när träbenet Ujfalusi stämplade sönder Messis ankel som svällde upp till en tennisbolls storlek? Det tog inte många dagar innan han var tillbaka på plan efter det.

Argentinaren har tidigare gått ut och sagt att han ogillar att vilas då hans kropp mår bättre av att spela mycket.

Även om jag som alla andra är tacksam över hans sjuka läkekött kan jag inte låta bli att oroa mig över hur hans kropp kommer må om 3 år. Hur många matcher spelar han egentligen per år? 80? 90?

Kalle Karlsson från ET har sagt att han är tacksam över allt han kommer hinna få se av Messis karriär men att han också väntar på "den stora skadan" som han tror kommer komma på grund av Messis kontinuerliga matchande...
Barcelona Jax12
4/3/2013 13:38
Tack för länken Srki!
Barcelona påfågeln
4/3/2013 13:35
Det är givetvis omöjligt att vara lika bra utan Messi som med honom, han är världens bästa spelare, men vi ska klara PSG hemma utan Messi. Är han okej kan han få sitta på bänken och komma in om det verkligen behövs, men annars anser jag att Messi kan få vila fulla 10 dagar.
Barcelona Vampíro
4/3/2013 13:34
Vad är det för superhjälte vi har? Han kan aldrig bli skadad verkar det som, före nyår klev han ut på bår och var tillbaka matchen efteråt. Nu gick det från tre veckor till tio dagar. Tror absolut han kan sitta på bänken i returen igen. Sjukt att det är samma spelare som man trodde skulle få sin karriär förstörd av skador för 5-6 säsonger sen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King -
4/3/2013 13:19
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
4/3/2013 13:17
Kom igen nu Messi!!! Läk fort som satan så att det blir ytterligare en "Milan-slakt" nästa vecka!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Iniesta Shekha
4/3/2013 13:16
Är det officielt angående Messi? Tacksam för Svar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca
4/3/2013 13:14
Jag tänker såhär att om Messis skada hade varit riktigt illa så hade han inte suttit på bänken efteråt. Missar förmodligen helgens match, men med lite tur så kan han vara tebax till returen mot PSG.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ el chico dorado
4/3/2013 13:14
@Gabriel:


Se där ja, än finns det hopp. Hoppet är det sista som överger en. Dock så anser jag att han inte bör starta matchen. De ska kunna klara det utan honom.
Barcelona Gabriel
4/3/2013 13:08
Messi, subbed off yesterday, would be out for maximum 10 days, and would not yet been ruled out for the return game against PSG. [rac1]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
4/3/2013 13:06
Messi, subbed off yesterday, would be out for maximum 10 days, and would not yet been ruled out for the return game against PSG. [rac1] : )
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
4/3/2013 13:06
Muniesa tränar med a-laget nu igen, känns som om han kan komma att få någon chans om inte Abidal gör en magisk comeback och hittar tillbaka till sin forna nivå, eller bara nästan skulle räcka ganska långt. Även om det inte går vägen tycker jag det är värt att ge Bartra och Muniesa chansen nu, hur ska de annars någonsin kunna ta plats och utvecklas till t.ex. en ny Puyol. Skador sker, och då får andra chansen att utvecklas, det var ju så Puyol fick chansen en gång i tiden.

Oier, Sergi Roberto och Deulofeu tränar också med a-laget nu.
Barcelona jawwa
4/3/2013 13:05
Mår illa i väntan på messis skadebesked.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
4/3/2013 13:02
En stilla fundering; om Messi är borta tre veckor så är det precis på gränsen till att han komma tillbaka till första semin, till den andra borde det inte vara några problem. Om vi nu kommer till semi vill säga, jag tar inte ut något i förskott.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Iniesta Shekha
4/3/2013 12:54
Sergio-Busquets Barcaholic Jag har tänk på hans skada hela natten, brukar aldrig vakna vid sju när jag är ledig men det gick verkligen inte och sova. Jag är mer orolig för honom än för försvaret. Med Messi kan vi endå försöka göra mer mål framåt endå vad vi släpper in men utan honom blir det tufft.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
4/3/2013 12:43
Något säger mig att det inte är så allvarligt med Messi, hoppas min känsla har rätt.
Annons: