/spanien/barcelona/forum/8251.aspx/spanien/barcelona/forum/8251.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
4/10/2013 16:57
-SAMI- Det har rätt i, men ska även försöka glömma livescore. Istället ska jag ut på en promenad i två timmar eller sysselsätta mig med nåt att. Man mår fan dåligt, det är inte bra för hälsan. :(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
4/10/2013 16:54
Gabriel/

Hummels eller ej så hoppas jag att Bartra får sin chans. Ser en enorm potential i honom och även om han är långt ifrån Hummels kaliber än idag tycker jag att det vore på gränsen till tjänstefel att inte ge en sådan talang speltid i framtiden.

Och på tal om Bartra hade jag personligen inte protesterat om Tito sätter honom från start ikväll.
Barcelona -SAMI-
4/10/2013 16:50
Shanghai - SHOOT ME $12
Skippa matchen?? Nä blir ännu värre! Då kommer du gå in på livescore och titta hela tiden resultatet:P

Sätt dig och njut av matchen istället:)
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
4/10/2013 16:43
Jag är så himla nervös inför matchen. Inom fotbollen kan allt kan hända, jag menar verkligen allt. Det fick vi bevis på igår. Pallar inte mer, ska skippa matchen!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
4/10/2013 16:37
En spelartyp av Hummels kaliber är det enda vi inte har i canteran vi har en Neymar i Deulofeu samt målvakt har vi väl ingen storstjärna på gång direkt i rätt ålder även om jag gillar Ondoa som är i yngsta och grönste laget.

Får vi vänta ett år på Neymar har förhoppningsvis Deulofeu vuxit ut rejält i kostymen och kan då konkurrera på ett bra sätt blir tufft för honom nu om vi behåller Pedro,Alexis,Tello jag förutsätter att Villa lämnar under sommaren.

Två tyskar är allt vi behöver Ter Stegen,Hummels och jag är supernöjd.

Skulle det visa sig att Neymar vill komma i sommar får väl Rosell snacka lite med NIke de lär väl vilja se honom göra samma resa som Ronaldo,Rivaldo samt Ronaldinho?
Barcelona FCB_Messi
4/10/2013 16:36
Sergio och pique borde spela mittbackar . Och song på mitten .. Det är där Zlatan vinner alla dueller/nickdueller. Dom 3 är dom ända som kan utmana honom .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Grande Barca
4/10/2013 16:34
men bkadakdjasjkdaölasdskaö... kan messi spela så ska han spela !
Barcelona Gabriel
4/10/2013 16:34
el Flaco - Me, Myself and I Jag tror mycket på Bartra men jag tror inte att han är på den nivån att han hade kunnat lösa våra försvarsproblem som vi har för tillfället, inte än iaf. Hummels är en världsspelare, en av de mest intressanta spelarna på marknaden. Han är ordinarie i ett semifinal lag i Champions League och ordinarie i det tyska landslaget. Han är lång och bra på huvudet - både offensivt sätt och defensivt, positionsmässigt är han strålande bra, markerings och brytningssäker, exceptionellt bra med fötterna, både vänsterfoten som högern, dessutom är han en ledare på planen. Jag tänker inte sticka ner huvudet i sanden med att säga att jag verklingen, verkligen vill ha honom. Om Bartra är tillräckligt bra, så kommer han att få sina chanser. Det samma gäller Deulofeu vad gäller Neymar frågan. Tror folk har snöat in sig lite för mycket på pro La Masia. Många glömmer att om en talang har vad som krävs så kommer de att lyckas, förr eller senare. Man kan inte strunta i att värva bra spelare bara för att man har talangfulla unga spelare i laget, framför allt inte när vi verkligen är i behov av en mittback i världsklass.
Barcelona NoGo™
4/10/2013 16:32
Messi has been training well this morning. His recovery is going well. If needed, he can play against PSG tonight. #fcblive [tv3]

Man får ju hoppas att vi kan klara det utan Leo, så han kan få vila lite.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
4/10/2013 16:28
Hummels är den perfekta backen för Barca. Han är stark, bra på huvudet, med fötterna, och faktiskt ganska snabb... En elegant mittback som ändå kan vara hård och resolut när det behövs Som klippt och skuren. Därför betalar jag hellre några miljoner extra för honom än att återigen gå en kompromiss till medelväg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
4/10/2013 16:21
Hummels är som Alves kvalitet kostar.

Han är i en perfekt ålder ingen duvunge etablerad i både cl samt landslag och en stor ledare i klubblaget. Han kan hålla i 7-8 år ser ingen annan som passar så bra in som han.

Kommer han kan Mascherano börja avlasta Busquets i mitten också vid behov.

Vi förstärker huvudspelet med ungefär 50 % i backlinjen passningsfoten är det heller inget hel på,ser bara en svaghet som är snabbheten han är dock inte långsam och läser spelet bra.

Alba täcker upp med sin snabbhet vid behov.

Fyra timmar till match och ingen har en aning om hur laget formeras.

Sista känslan är att Messi startar och Adriano spelar mittback.

Jag är lite rädd för att Messi säger att han vill spela och får det. Han kommer garanterat göra det bra men inte springa ihjäl sig.Tar nog nästan hellre en spelare som springer tröjan av sig det lär behövas mot PSG.
Barcelona I.Cuenca
4/10/2013 16:04
Zyzz - U mirin brah?

Helt sant
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
4/10/2013 15:58
Gabriel/

Så du hade inte hellre velat se att Tito satsar på fullt ut på Bartra i framtiden?
Barcelona Gabriel
4/10/2013 15:54
el Flaco - Me, Myself and I

Självklart förstår jag att man inte kan stirra sig blint på enbart en spelare när alla klubbar i hela Europa vet att Barcelona kommer att värva minst en mittback till sommaren, alternativ behövs. Jag säger bara att jag som fan anser att Hummels är den enda som håller måttet. Just därför hoppas jag att klubben väljer att betala en rejäl summa för honom, eftersom han kommer att vara värd det.

Istället för att säga nej, han är för dyr, och satsa på Vermaelen istället. Nej tack!

En sak är att klubben ger en bild utåt att man har flera alternativ för att inte verka så "desperata" efter en viss spelare, men tveksamt att dom fungerar så. Av erfarenhet vet man snarare om att dom fungerar på det sättet att dom tänker "ok, Hummels är för dyr, nu kör vi på ett sämre och billigare alternativ".
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
4/10/2013 15:53
I.cuenca: Ja det är det kanske ;). Hoppas han är såpass frisk att han kan spela hela matchen. Tror psg skulle brytas ner psykiskt om Messi helt oväntat är med från start eftersom de antagligen inte räknat med det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona -SAMI-
4/10/2013 15:52
Golden Barca

Haha ta det luuugnt!!
Barcelona I.Cuenca
4/10/2013 15:51
Zyzz - U mirin brah?

Jag tycker det är positivt förstå mig rätt :-)
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
4/10/2013 15:49
Konstigt att man inte hört ett knyst om Messi idag än så länge. Klockan är ju typ 16:00 och jag tycker man borde få veta hur det gått på träningen idag och om de gjort några tester.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
4/10/2013 15:45
Golden Barca

Wow, läs vad du själv skrivit.

1. Personangrepp mot Sami. menar att han sjunkit som människa med sitt inlägg.

2. Påhittade teorier angående expressen. Att de är emot demokrati... WAT?

3. Leagie 1, Kalle Anka fotboll?

Herregud. är det någon som ska höja nivån och vara seriös så är det du.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoppas verkligen på en fantastisk match ikväll. Snabba passningar och ett kreativt anfallsspel vill jag se. Då ska detta gå vägen.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
4/10/2013 15:36
Golden Barca Expressen hatar demokrati och Barcelona? Vad baserar du detta på? Du sjunker ju ännu lägre än han med sådana barnsliga uttalanden. Lig 1 kalle anka fotboll? Ha lite respekt mot våra motståndare för fan. Och sen toppar du allt med en massa konspiratipnsteorier om uppgjorda lottningar. Höj nivån
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
4/10/2013 15:34
Gabriel/ Kan det inte vara en taktik från styrelsens sida att ha några alternativ när det gäller mittbacksfronten? Vore ju ganska dumt att sätta sig ner vid förhandlingsbordet med Dortmund utan att ha någon back-up plan. Då hade de automatiskt fått en enorm fördel och kunna mjölka oss på hur mycket pengar som helst. För en gång skulle får jag väl vara lite positiffa och hoppas på att så är fallet.
Barcelona Golden Barca
4/10/2013 15:26
SAMi 12,03

Du hänvisar till Expressen som hatar demokrati och FC Barcelona, Expressen hänvisar till fransk press som kollar på en super lig 1 kalleanka fotboll. Du kan omöjligt sjunka lägre som människa än vad du nu gjort. Försök vara seriös.

Finns tydliga bevis på att Champions lottningarna är uppgjorda. Finns det någon här som tvivlar på att FC Barcelona möter Real Madrid i semifinalen.?
Barcelona Dinho the artist
4/10/2013 14:52
Ikväll blir det åka av, det lovar jag. 3-1 alexis, fabregas, Messi, Silva :)

Är riktigt laddad. Ikväll åker 03/04-tröjan på, och det är inte ofta då den sitter på väggen annars!
Visca barca, el mejor equipo del mundo!!
Peshmerge - AS9
4/10/2013 14:38
Hur hög är oddsen att Busquet får Motta att bli utvisad ikväll igen som mot Inter? :P
Barcelona B-Guden
4/10/2013 14:13
Tränade messi för fullt igår eller?
Barcelona Gabriel
4/10/2013 14:13
Hetfield Hehe, alla mina feelings gick emot de flesta av Peps feelings gällande värvningar iofs. Men helt ärligt, tror inte de finns någon culé som inte anser att Hummels borde vara prio till sommaren. Faktiskt så gillar jag inte ens att dom har andra alternativ som dom undersöker till försvaret, för min del är det Hummels som är intressant, allt annat kommer att vara en besvikelse i mina ögon.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
4/10/2013 14:11
Messi kommer in i andra halvlek och avgör matchen definitivt. Den som lever får se..
Barcelona I.Cuenca
4/10/2013 14:08
FCB_Messi

Positivt tänkande nu :-) :-) :-)
Barcelona FCB_Messi
4/10/2013 14:07
Nånting inom mig säger att vi åker ut idag :/. Vet inte varför , men det känns fan inte bra . Är mest orolig över messis situation . Även om han spelar så kommer han inte ge 100%. Och alla vet hur osynlig Messi kan vara när han inte ger allt . Kan han ge 100 så är det inget snack om saken att vi går vidare . Men jag ser allt framför mig , hur madristas njuter av att sett oss åka ut . Där dom skriver "fan va gött att Uefalona åkte ut" "dom är skit utan Messi".. Ne fan booooort med dom tankarna och låt oss möta Madrid i semin så vi kan täppa igen dom !!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Baronen
4/10/2013 13:53
Vilken dag. Som vanligt när det vankas sådana här matcher är man oförmögen att göra något vettigt. Usch, vad tiden går sakta.

Läser att Falcao verkar gå till Man United i sommar. Vilket skulle öppna för min drömvärvning, Wayne Rooney. Skulle vara helt overkligt, men skulle vi gå för honom vore det nog också fullt möjligt att locka över honom.
Annons: