/spanien/barcelona/forum/8242.aspx/spanien/barcelona/forum/8242.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
4/9/2013 21:01
hur många mål gjorde messi i CL förra säsongen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La Armada Blaugrana
4/9/2013 21:00
Galatasaray håller inte ens segunda klass, turkiska fotboll är så jävla överskattad.
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
4/9/2013 20:55
Tap-in-mål Ronaldo.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
4/9/2013 20:55
Ett typiskt Ronaldo- mål. Tap in på mållinjen...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
4/9/2013 20:54
Galatasaray....vad ska man säga? Försöker de ens?
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
4/9/2013 20:42
Vilket jäkla tifo Dortmundfansen bjuder på!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona I.Cuenca
4/9/2013 20:36
Någon info om Messi? Har inte tid att sitta på jobb i dagens läge o läsa nyheter. Tack på förhand
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
4/9/2013 20:35
Hugo - Culé hasta la muerte (Barcelona) Vad sa han för något?:-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King -
4/9/2013 20:30
jörgen klopp måste träna barca en vacker dag!!!!!!!!!!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hugo - Culé hasta la muerte
4/9/2013 20:28
Haha Lagerbäck, vilken komiker! Att Messi är världsetta råder det inga tvivel om, men att underskatta Ronaldo på sättet han gör som "expertkommentator" är rent ut sagt tjänstefel!
Barcelona Acrobat
4/9/2013 20:18
Messi är med i truppen imorgon. Han kände sig tydligen bra vid dagens träning enligt Barcastuff.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
4/9/2013 20:17
Lars Lagerbäck har förstått det rätt! Messi nr1 och Ronaldo nr3 som toppanfallare i världen :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
4/9/2013 20:14
Varför spelar aldrig Lugano i Málaga? Dominant för Uruguay i både VM och Copa America men får inte ens lira när Wellington är avstängd. Konstigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer
4/9/2013 20:10
Nån som har en viasat stream?
Barcelona Sang Blaugrana
4/9/2013 19:55
Skönt att Pellegrini är tillbaks på malagabänken ikväll. Ett lag utan sin coach är alltid ett svagare lag.
Barcelona Cobain
4/9/2013 19:34
Bra nyheter i länktips? =)
Barcelona Diar Iniesta Shekha
4/9/2013 18:21
Sang Blaugrana Ja han är på plats ikväll. Läste det på Twitter på ett Malaga-konto.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
4/9/2013 18:17
Sang Blaugrana

Hade ingen aning om det, väldigt tråkigt för honom. Det skulle såklart vara jobbigt för Málaga om han inte var på plats men de skulle kunna klara av att genomföra matchen på ett bra sätt ändå.
Barcelona L.A.M Nr 10
4/9/2013 18:14
Ja just det, anfallsspositionen blir även den intressant att spekulera i. I mina ögon är Alexis given efter insatsen mot Mallorca, men även då han enligt mig den senaste tiden spelat upp sig rejält spelmässigt. Det var en tid där alla klankade ner på honom men nu senaste veckorna har han spelat bra. Börjar han göra fler mål och assist så kommer han få sitt erkännande också.

Pedro kom nyss tillbaka från en lätt skada, vet inte hur formen är på honom. Villa har en liten svacka. Svårt att välja mellan dem, men tror faktiskt ändå jag petar Pedrito den här gången. Enligt mig är Villa enormt viktig, han tar smarta löpningar bakom backlinjen och skapar yta för medspelarna, dessutom är han bra med boll och är en matchvinnare, man kan även lita på honom framför mål bättre än Alexis och Pedro. Han är striker i grunden och med honom hotar vi i straffområdet varje anfall, lättare med inlägg också tex då han är ok med huvudet också till skillnad från många andra i laget. Kort sagt, vi hotar mer i djupled och får mer spets framåt.
Barcelona Sang Blaugrana
4/9/2013 18:11
L.A.M Nr 10 Ska Pellegrini ens vara på plats? Läste att hans far gick bort för nån dag sen och att han reste till chile för och begrava honom. Hans främsta prioritering just nu verkar inte vara matchen iallafall, såklart.
Barcelona Diar Iniesta Shekha
4/9/2013 18:05
@barcastuff: Adriano (thigh), Pedro (calf), and Messi (thigh) have started the training session with the group #fcblive #ucl Bra att Messi har börjat träna med laget igen. Han lär väl spela minst 45 minuter och vi vet hur envis Messi är!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
4/9/2013 18:04
Spännande match ikväll. Tror det ur ett neutralt perspektiv blir den roligaste returen, känns som precis vad som helst kan hända. Dortmund är i grund och botten ett bättre lag, men Málaga med Pellegrini i spetsen kan man aldrig räkna bort. Ingenjören lär säkert tänka ut en perfekt taktik till just den här matchen och han är så viktig för Málaga. Som jag tidgare skrivit tror jag inget av lagen backar hem utan det blir förmodligen en rätt öppen match där båda lagen har både bollinehav och målchanser.

Det viktiga för Málaga är att hålla Dortmund borta från de farliga kontringsytorna, vilket de delvis gjorde förra veckan men de släppte även till chanser där Dortmund var ineffektiva. Ikväll kommer Dortmund var ännu mer taggade och det gäller att vara enormt fokuserade i försvarsspelet, annars blir det jobbigt.

I slutändan tror jag att båda lagen gör mål, men vågar knappt säga vem som går vidare. Känns väldigt öppet som sagt. Gör Málaga 1-0 är det ett enormt steg för dem, men matchen är knappast avgjord för det. Samtidigt som 1-0 för Dortmund är oerhört viktigt men Málaga hade fortfarande varit med i matchen med tanke på bortamålsregeln. Sen är det roliga att jag verkligen inte håller på något lag den här matchen, vanligtvis brukar jag alltid hålla lite mer på ett av lagen i matcher där inte mina lag spelar men idag är jag helt neutral. Jag gillar båda lagen väldigt mycket, vanligtvis håller jag på spanska lagen men det hade samtidigt varit roligt med Dortmund, Bayern, Real och Barca i semin, för att göra de matcherna till riktiga toppmatcher. Hur som helst, jag ska bara njuta av fantastisk fotboll ikväll.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
4/9/2013 18:01
Man kan trots allt ändå spela med både Sanchez och Pedro från start. Villa har inte rosat marknaden på sistone, så han blir förbi passerad av Pedrito. Kanariern är nog mer beredd på att ta och visa upp sig i Messi frånvaro. Enligt mig ska anfallet se ut så här... Pedro - Cesc - Sanchez
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis
4/9/2013 17:54
Hoppas verkligen inte att Pedro får en startplats och Alexis placeras på bänken, även om inte Mallorca är på samma nivå som PSG var Fabchez en lysande duo i helgen, sätter vi Sanchez på bänken efter en sådan insats sänker vi återigen hans självförtroende. Villa har också bevisat mer än Pedro det senaste, så en trio längst fram med Alexis-Fabregas-Villa är enligt mig att föredra sålänge inte Messi är startklar.

På mittfältet och mittlåset ser jag helst att Busquets spelar mittback, Bartra må vara vår framtid men känns inte som han är redo ännu, han svajade enligt mig i vissa situationer mot Mallorca. Jag ser hellre Busq brevid Piqué och Song som pivote, med Iniesta och Xavi framför sig. Ytterbackarna är ju givna, Alves/Alba.

Villa------Cesc----Alexis

-Xavi---Song---Iniesta-

Alba-Pique-Busq-Alves

-----------V.V------------
Barcelona L.A.M Nr 10
4/9/2013 17:47
Jag väljer Busquets som mittback alla dagar i veckan. Bartra är bra men jag litar inte på honom i en sådan här viktig match, man kan inte spela honom knappt någonting på hela säsongen för att sedan sätta in honom i en sådan här viktig match. Jag hade velat se mer av honom den här säsongen och han hade han spelat mer mot bättre lag och i tuffare matchsituationer hade man kanske kunnat tänka sig honom idag, men nu gäller det att vara säker och lita på spelarna man sätter på banan. Jag litar enormt mycket på Busquets, en nyckelspelare för oss och Song kommer bli bra som pivote.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
4/9/2013 17:44
Roura (assistant): "Messi will at least be on the bench? Can't yet say that, we'll now first see how today's training seassion goes."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
4/9/2013 17:29
Iniesta: "The return of Abidal has been something incredible. It gave us all goosebumps. He's an example for a lot of people." #fcblive
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
4/9/2013 17:23
För övrigt så är det presskonferens just nu med Roura och Iniesta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
4/9/2013 17:13
addeh Jag har skrivit det flera gånger härinne att det bästa tillgängliga alternativet är förstås Busquets. Man tappar enormt om han försvinner ur mittfältet, däremot skulle jag inte tro att Song skulle göra bort sig som pivote. Han har verkligen tagit för sig och visat att han kan spela på den positionen. Hans fysiska egenskaper lär behövas mot fransmännen. Busquets med Piqué? Det låter otroligt segt, fast vem behöver det när man har sån intelligens? Med båda får vi en bra balans och givetvis längden som är otroligt behövlig. Nu kommer vi till Bartra. Den killen gillar för jag vet att han har potentialen till att bli en världsklass mittback. Hade Tito/Roura spelat med honom när vi ändå hade flera skador i backlinjen i höstas, så skulle man veta vart man har honom idag. Vi skulle ha fått en klarare bild av Barta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi-Barca-10
4/9/2013 17:06
Vet någon var man kan kolla repris på helgen match mor Mallorca?
I sådana fall var snäll och länka! :)
Annons: