/spanien/barcelona/forum/822.aspx/spanien/barcelona/forum/822.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona The Reporter 2.0
2017-02-23 12:23
Real Madrid kan ju nästan bara göra mål via inlägg? Har ni sett hur dem ständigt letar sig ut mot kanterna för att hitta inläggslägen? Det bästa med gårdagen var ju när zidane plockar ut Modric och sätter in vaszuez om ja minns rätt. Hahaha. Detta är för att deras tre anfallare är inkapabla till att kreativt hitta lösningar längs backen och är inte tekniska nog.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-23 11:59
[QUOTE=Z_Z]Ser man till det här forumet så får man känslan att cirka 30-40% av de som skriver mycket väl skulle kunna vara de som stått å visslar ut honom. Visst har han absolut lämnat mycket att önska men vissa får det ju verkligen att låta som att han är den enskilt enda anledningen till att vi spelar dåligt emellanåt och oavsett vad han gör eller vad någon annan gör i matchen så klagas det på just Gomes. Håller helt med dig om att det är rakt igenom patetiskt att bua ut en spelare för en sådan anledning. Oavsett om det faktiskt var han som gjorde det sämst eller inte så är det ändå inte anledningen till att bua ut honom, snarare tränaren i sådana fall då det är han som konstant spelar honom. Knappast så att Gomes går in för att göra något annat än sitt bästa. Däremot så är han inte riktigt där i Barcatänket än eller bollbehandlingen. [/QUOTE] Lite samma känsla angående Roberto som är scapegoat nr 2 efter Gomes. Precis som att det är hans fel att Lucho inte hittat en etablerad högerback sen Alves lämna. Snarare får man vara lite tacksam för att Roberto hjälper laget o gör sitt bästa på en väldigt ovan position. När spelare som Busquets o Iniesta har problem att prestera med Lucho som tränare, då är det klart som fan att övriga kommer vara ännu mer lost.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter 2.0
2017-02-23 11:57
El pistolero Det är det som e problemet iår. Dem mindre matcherna. Vi slår Sevilla och Valencia borta, båda dem slår Real. Vi slår Bilbao borta, kryss borta mot Sociedad och Villareal. Det är bra med poäng tycker jag mot topplagen, men sen kan vi inte slå betis och alaves.. Jag tror som sagt att vi vinner ligan om vi inte förstör för oss själva mot lagen längre ner i tabellen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Reporter 2.0
2017-02-23 11:54
Gomes är som benzema för Real Madrid. Så fort vi förlorar målar alla upp honom som syndabock. Han har spelmässigt presterar bättre än busquets, Rakitic, denis och Rafinha iår. Det må inte vara på högnivå han presterat men enligt mig har han ändå gjort bättre ifrån sig än dem. Sen att killen används oftast som pivote eller som en fallande mittfältare i offensiven är inte hans fel. Han får inte fria tyglar att visa sina offensiva kvaliteer som han gjorde i Valencia. Potential finns i den killen. Vi är Barcelona. Vi ska aldrig aldrig bua ut en egen spelare. Varken spelare eller tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2017-02-23 11:48
@El Pistolero #9:


Ser man till det här forumet så får man känslan att cirka 30-40% av de som skriver mycket väl skulle kunna vara de som stått å visslar ut honom.
Visst har han absolut lämnat mycket att önska men vissa får det ju verkligen att låta som att han är den enskilt enda anledningen till att vi spelar dåligt emellanåt och oavsett vad han gör eller vad någon annan gör i matchen så klagas det på just Gomes.

Håller helt med dig om att det är rakt igenom patetiskt att bua ut en spelare för en sådan anledning. Oavsett om det faktiskt var han som gjorde det sämst eller inte så är det ändå inte anledningen till att bua ut honom, snarare tränaren i sådana fall då det är han som konstant spelar honom. Knappast så att Gomes går in för att göra något annat än sitt bästa. Däremot så är han inte riktigt där i Barcatänket än eller bollbehandlingen.
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-23 11:27
Andre Gomes was emotionally hurt after being whistled by the fans at Camp nou, and the players and Luis Enrique had to cheer him up. [Diario Sport] Synd att fans alltid ska lägga skuld på en spelare när det är kollektivet som brister. Bua ut ett lag, fine, men inte en spelare när det inte är han som står till skuld.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2017-02-23 11:26
neymar JR || Cillessen #1

Jag förstår vad du menar, men tycker samtidigt att du stirrar dig lite blind på Lucho som tränare. Just när det gäller att vinna tillbaka bollen så menar jag att vi inte behöver fler bollvinnare på planen utan ett mer effektivt och kollektivt presspel istället. Då blir vi inte heller nedtryckta.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-23 11:21
Fylla på*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-23 11:13
Katalano Bara för att man har 2 defensiva mittfältare så betyder det inte per automatik att man blir mindre kreativ. Iniesta med mer offensiv frihet. Anfallare med högre utgångspunkter i defensiven. Ytterbackar som vågar fulla på i varje anfall. Och till det allra viktigaste fler bollvinnare på plan. Det är enkelt att stirra sig blind på det dåliga passningsspelet och alla fantasilösa anfall. Men största problemet är att vi har oerhört svårt att vinna tillbaka bollen. Oftast får vi tillbaka bollen när motståndarna har avslutat sina anfall, då är hela laget nedtryckt. 2 defensiva mittfältare hade gjort laget mer kompakt både i defensiven och i offensiven. Busken hade fått steppa upp i offensiven med sitt passningsspel som sällan används.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-23 11:13
[QUOTE=The Reporter 2.0]Bara vi vinner våra "vanliga matcher", alltså dem förutom Atletico och Real Madrid, är jag övertygad om att vi vinner ligan. [/QUOTE] Gör vi verkligen det då? Espanyol borta, Malaga borta, Las Palmas borta är alla potentiella poäntapp så som vi spelar. Lägg till hemmamatcher mot Valencia och Sevilla... Realistiskt är ligan körd, om man kollar på hur vi spelar o vilka matcher som är kvar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2017-02-23 10:56
@The Reporter 2.0:
Och hur ska vi vinna ligan om vi inte vinner mot Real och Atletico? Edit: Såg ditt "förutom" nu! My bad.
Barcelona Katalano
2017-02-23 10:44
@jayjay_okocha:Ett kort svar. Om man vill ha Luchos spelsystem så kanske det krävs 2 defensiva mittfältare, men jag vill inte ha Luchos spelsystem då det går ifrån Barcas spelidé och filosofi som Johann Cruyff förde in i klubben. Jag vill ha ett kreativt mittfält med ett snabbt passningsspel och ett kollektivt presspel och då ska vi absolut inte spela med 2 defensiva mittfältare. Idag känns det i o f s som att vi spelar med 3 defensiva mittfältare bara att de är fel spelartyp för de roller de fått av Lucho,
Barcelona The Reporter 2.0
2017-02-23 10:38
Bara vi vinner våra "vanliga matcher", alltså dem förutom Atletico och Real Madrid, är jag övertygad om att vi vinner ligan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jayjay_okocha
2017-02-23 10:09
Va tycker ni om den här påstådda ändringen i formationen av LE. Jag personligen har förespråkat att man använder sig av två defensiva mittfältare à la busken och masken med iniesta framför. Detta balanserar laget då Suarez och messi nästan aldrig backar hem samt att iniesta oftast fuskar i försvaret. Förövrigt önskar jag er en välsignad dag, peace!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-23 08:51
Koeman92 Tycker ändå Real Madrid varit snäppet bättre än oss just för att deras mittfält fungerar bättre. Dom blir inte lika utspelade som vi tenderar att bli mot lag som Betis o Real Sociedad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-23 06:31
Koeman92 Själv så tror jag att lucho hade lämnat efter den här säsongen oavsett vad. Att ta i kapp "9" poäng under luchos sista säsong hade ändå varit värdigt SPELAREN lucho inte minst kännetecknat honom. Nu får truppen och lucho ge sig fan på att vända detta någorlunda och ta hem ligatiteln.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2017-02-23 02:12
Det roliga är att Real är lika dåliga som oss denna säsong. Avgörande domslut för all del, men nu har det uppstått flera chanser där vi åtminstone hade kunnat vara ifatt dem, och vi har inte lyckats förvalta dessa chanser. Sanningen är att oavsett hur detta än går så känns det inte som att vi förtjänar att vinna ligan i år. Nu är man dessutom i en sådan situation där man var i för två år sedan; vinna CL och riskera att Bartomeu blir omvald, eller torska allt och förstärka den negativa opinionen? Denna gång handlar det dock om Luchos vara eller icke vara.

Missförstå mig rätt. Jag vill alltid att vi ska vinna varenda titel, utan undantag. Det jag däremot inte vill är att det i sin tur skapar en fortsatt destruktiv effekt. Förr eller senare kommer vi att falla rejält om detta fortsätter. Jag syftar då till att Lucho sannolikt kommer att få sitt kontrakt förnyat då Bartomeu lär gå ut med att han känner sig "nöjd" med resultaten.

Dessvärre vet vi alla innerst inne att för att uppnå riktig förändring, behövs det en helt ny ledning som värdesätter förvaringen av kärnan i vår spelfilosofi. Tills dess kan vi bara hoppas på att en förändring åtminstone sker på planen. Även om ett byte av tränare inte kommer att betyda så mycket i långa loppet, är det ändå en början.

Klockan är i skrivande stund mycket, och jag ber i förväg om ursäkt om jag snackar i nattmössan.

Bona nit!
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2017-02-23 01:25
[QUOTE=neymar JR || Cillessen #1]Zdenek Zeman (coach Pescara): "Verratti has improved a lot. He'll do well in Barcelona" #fcblive [gds] Är det inte veratti gamla tränare/klubb? [/QUOTE] Yes, korrekt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-02-22 23:56
Zdenek Zeman (coach Pescara): "Verratti has improved a lot. He'll do well in Barcelona" #fcblive [gds] Är det inte veratti gamla tränare/klubb?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2017-02-22 23:50
@oocbgb:


Beror ju på vad för soppa det är?
Svampsoppa är exempelvis inte något man hänger i granen direkt. (Hur hänger man soppa på en gran?)
Barcelona Davids3
2017-02-22 23:48
South American top UCL scorers:
Messi - 93
Kaká - 30
Agüero - 27

Ett rekord som kommer stå kvar till den dagen jag har pensionerat mig, och jag är ung. Hehe :-)
Barcelona El Pistolero #9
2017-02-22 22:36
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shqipe9
2017-02-22 22:23
Barça hjälten Dani Alves gör mål direkt när han blir inbytt king !!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Visca el Barca 17
2017-02-22 22:07
Juventus är så sega i CL svårt att göra mål
Barcelona zigazaga
2017-02-22 22:03
Vamos mi Sevilla, Vamos campeooon!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-02-22 21:55
Messi: "The 4-0 result against PSG? I don't remember it" #fcblive [md]

Hahaa vilken Legend!!
Barcelona S.Eto'o
2017-02-22 21:55
Aldrig förstått hur Real fansen jämför benzema med Suarez. Suarez är inte bara en bättre målskytt än fransmannen utan han är bättre på allt inom fotboll , yes ni läste rätt. Suarez är en helt komplett och utomjordisk spelare. 8 Cl slutspel mål samt 3 assist på 12 matcher gör uruguayaren, alla de Mot klassmotstånd visar bara hur avgörande han är. Jämför man med Benzema har han gjort 5 slutspels mål på 26 matcher och ändå kallar man honom "mr.CL". Tänker inte gå in i liga sammanhang för då vet vi alla hur stora skillnaderna blir mellan dessa två. jag vill också påpeka att det här är inte nån slags peak mot Real fansen utan att vakna ur drömmen de lever i och göra allt för att skeppa iväg viruset Benzema.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MessiLionel
2017-02-22 21:40
Dybala är riktigt fin spelare.. Skulle vara så kul och ha honom i laget.
Barcelona Soko
2017-02-22 21:32
zizazaga

Engelsmän brukar komma ut i andra halvleken som ett nytt lag. Hoppas Sevilla känner till det och låter sig inte luras. Viktigt att Sevilla inte släpper mål.
Barcelona zigazaga
2017-02-22 21:28
Jag njuter av o se engelsmännen få en lektion i hur man spelar fotboll. Vart är Sampaoli förresten? Aha nu såg jag han på läktaren bitandes på naglarna. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: