/spanien/barcelona/forum/8213.aspx/spanien/barcelona/forum/8213.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Siempre Barça
2013-05-12 15:27
Campionesssssssss o le le o la la!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Barcelona Siempre Barça
2013-05-12 15:27
Campionesssssssss o le le o la la!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Barcelona Stoichkov~
2013-05-12 15:19
@ElTriplete:
Ha-ha, om Madrid gav bort ligan till Barca varför ligger dem efter då med så många poäng? Det är inte så att Barca vinner ligan med inbördesmöten eller med ett avstånd på 2 poäng. Vinner Barca sina återstående 4 matcher kan det sluta med ett rekord avstånd. På ett avstånd på 13 poäng till 2:an har ligan aldrig vunnits förut i Spanien.
Barcelona Stoichkov~
2013-05-12 15:17
Barcelonistas
2013-05-12 15:03
BlaugranaBarcelona - för att Madrid fansen alltid har haft det komplicerat när det gäller att göra ett erkännande. Jag kan inte fatta hur man ens har mage att vara så kaxiga som dessa idioter är när man har blivit överkörda flera gånger av Barcelona, man vinner knappt några titlar osv.
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-12 15:00
Jag har ständigt uttryckt mitt missnöje med Rosell och att jag inte hade haft något emot om Joan Laporta ställer upp i presidentvalet 2016 ställer jag mig tveksamt till hur Laporta ska lyckas vinna valet.

I 2003 var han omgiven av starka personer som bidrog oerhört mycket i sina respektive sektioner (Rosell, Soriano, Ingla...). Idag, av diverse anledningar, har de ingen relation med Laporta och denne kommer få det svårt att ställa upp med ett lika bra team som han gjorde för tio år sedan. Den ende han fortfarande verkar ha kontakt med är Xavier Sala i Martín. Knappast ett namn som är starkt nog för att vinna ett presidentval.

Även om det fanns frågetecken i hur ekonomin sköttes i slutet av Laportas era går det inte att komma ifrån att de sju åren var vår mest framgångsrikaste tid rent sportsligt. Och det är vad jag som supporter värdesätter mest av allt.
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-05-12 15:00
Lamela i Barca, ja eller nej?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BlaugranaBarcelona
2013-05-12 14:54
Barcelonistas

Jag förstår hur du tänker, men jag gillar heller inte det här uttrycket att man ger bort ligan. Om man tänker efter så ger 2an o 3an alltid bort ligan då man inte presterar på topp. Varför kan man bara inte medge att 1an varit bättre genom hela säsongen?
Barcelona Smogen
2013-05-12 14:53
Mycket snack om Rosell och Zubi angående deras kvalitet när det gäller att värva spelare. Bara ett förslag nu, men vi kanske ska vänta till EFTER transferfönstret med att döma om dom är fantastiska eller katastrofala på detta denna sommaren. Blir lite fel att göra det innan transferfönstret ens har öppnat och basera det på rykten från diverse tidningar. Tänk på att de flesta tidningar enbart är ute efter att sälja lösnummer och inget säljer lösnummer för en sporttidning mer än ett exklusivt rykte om någon stor transfer. Man hittar med andra ord på jävligt mycket bara för att ha något nytt att komma med.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-05-12 14:50
el Flaco

Vem beundrar INTE Cruyff? :)

Tack! Ska titta på den.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-05-12 14:49
Barca King.

Guardiola värvade inte Özil för att han är för lik Iniesta i sin spelstil. Cesc erbjuder någonting annat med sitt djupledsspel. Hans första halvår där han spelade som falsk nia och han och Messi kombinerade sig igenom var underbart. Synd att det inte höll.

Jag ser inte var Özil hade passat in hos oss. Han är ingen central mittfältare. Han är en renodlad tia och vi har spelare på den positionen. Lär dig.
Barcelonistas
2013-05-12 14:43
ElTriplete - 06/07 säsongen är ett bra exempel på hur man ger bort ligor, vi var så mycket bättre än Real Madrid på allt den säsongen. Deras liga titlar 06/07 och 07/08 vann dom tack vare att Barcelona var helt under isen. Att Madrid dessutom åkte ut i Cl mot lag som Roma osv stärker även mitt påstående ganska rejält. Liga titeln föra säsongen är den enda tunga titeln som Madrid vunnit tack vare att dom var bra, det visade dom även i Cl där dom gick till semin. Utöver det så har man inte vunnit ett skit sen 2002 egentligen. Barcelona har alltid haft en högre högsta nivå än Real Madrid sedan år tillbaka. Nåja 6 liga titlar, 3 Cl titlar, 2 CDR titlar under 2000 talet gör oss helt överlägsna.
Barcelona Barca King -
2013-05-12 14:39
Jag gillar inte att man ska blicka tillbaka på det gamla. Laporta gjorde sitt och vi alla måste gå vidare. Vem vet om han inte förstör mer än vad han gjorde innan. Glöm inte att Laporta och Txiki gjorde ordentliga idiot värvningar med filosofen. De sålde Eto, yaya toure och köpte Zlatan inte nog med det brasse duon henrique och keirrison som inte va billiga. Nu har jag inte tagit upp caceres som inte fick spela eller Laportas playboy mansion fester. Rosell lyssnar lika mycket på tränaren som Laporta. Han värvade Cesc som anses vara en stor spelare och Alexis båda med enorm talang. Båda är Pep värvningar, pep som vägrade köpa özil för att få sin katalanska pojke som han bänka själv. Jag vill inte återblicka mot det förflutna hellre ser jag in i framtiden med en ny president och ledning om Rosell inte vinner.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-12 14:31
Heywood Jablome/

Eftersom jag vet hur mycket du beundrar Cruyff tänkte jag tipsa om reportagen som spanska Canal+ har gjort om holländaren. Det är ju nu 25 år sedan han tog över som huvudtränare i Barcelona och ledde oss till vad som då var den mest framgångsrikaste eran i klubbens historia.
Barcelona ElTriplete
2013-05-12 14:30
Till alla Madrid-supportrar som försöker rättfärdiga sin förlust i ligan den här säsongen: om ni gav bort ligan i år, vad gjorde inte vi förra året? Vad gjorde inte ni året innan, 10-11 säsongen? Vad gjorde inte City i år när United säkrade ligan med 5 omgångar kvar att spela? Vi kan lika gärna ta en titt på Bundesliga där Bayern säkrade ligan med 20 poäng ner till Dortmund. Då gav Dortmund också bort ligan, eller? En liga handlar om vilket lag som är mest "consistent" genom en hel säsong. Man ger inte bort ligor, det kommer alltid finnas ett lag som "ger bort ligan" och inte vinner. I detta fall var det ni, förra året var det Barca när ni under större delar ledde ligan med 10 poäng. Slutsats: ni kan försöka trösta er själva med att allt låg i era händer och att det var ni som gav bort ligan. Faktumet kvarstår att vi vann. Barcelona är ligamästare 2012-2013. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-05-12 14:16
Nya rapporter angående Neymar. Han ska ha meddelat Santos-tränare att det är hög tid att prata om övergången (han själv sade i veckan att det inte fanns ett kontrakt med Barcelona och att han ville stanna i Brasilien till efter VM). Samtidigt som Barcelona vill att övergången ska bli officiell i slutet av maj/början av juni. Det mest intressanta är övergångssumman. Det diskuteras om 27 miljoner euro!!

Sandro Rosell kan kritiseras för mycket, men när det kommer till att värva spelare och lösa övergångssummor så är han i en klass för sig själv.
Barcelona Canaletes
2013-05-12 14:16
Som det står i artikeln, det pengarna de handlar om så klart och jag tror dom flesta skulle ha gjort samma sak när man i princip kan säkra sin framtid med summorna man får.
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
2013-05-12 14:12
Det är verkligen vidrigt hur Premier Leauge-klubbar fiskar i La Masia. Jag stör mig framför allt på hur de rättfärdigar sina rån med att påstå att Barcelona inte satsar på sina egna spelare.

Som med Cesc. Arsenal värvade honom i en turbulent tid i klubben och när Barcelona var mellan ett presidentval och de skrev kontrakt med honom när han var i Finland och spelade u17 EM. Han skrev på kontraktet och kort därefter blev han vald till turneringens bästa spelare.

Dagen kommer att komma då en Xavi, en Iniesta och kanske till och med en Messi spelar i någon Premier Leauge.

Barcelonistas
2013-05-12 14:01
4 liga tilar på 5 säsonger mmmmh njut grabbar, vi dominerar fullständigt.
Barcelona KristoferDelija
2013-05-12 13:56
Det roliga är att trots hur mycket pengar och hur mycket spelare än dom köper till Premier League så är La Liga klart bättre liga och egentligen dominerar totalt mot premier League.

Låt dom köpa säger jag bara. Så länge Spanein har flest talanger i världen så kommer La Liga fortsätta att vara bästa ligan i världen och utveckla stor stjärnor.
Kolla bara på Bundesluga nu också som är om Premier League för att dom fostrar fram så många stjärnor.
Premier League har ingen bra inhemsk kvalitee. Koll bara på deras britter. Dom är ite äns i närheten utav Spanien, Tyskland eller Italien.

Utan Premier leagues utlänningar så hade deras liga inte äns vart topp 10 i världen.
Barcelona LeoMessi
2013-05-12 13:43
Rambla~ (Barcelona) För mig kan dessa cadetspelare dra åt helvete! Jag har ingen respekt för dom. Dom tror att det kommer att gå så bra i England, det dom inte vet är att dom aldrig kommer att få chansen och istället kommer dom att ruttna där på bänken och glömmas bort. Och sen är det jävligt irriterande att PL ska vara nere och jaga spelare i Spanien. Det är främst för att dom skryter om hur jävla bra deras liga är, om den är så jävla bra så kan dom utveckla egna talanger.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-05-12 13:39
Jag äcklas av de här engelska klubbarna hur de håller på och fiskar utanför La Masia. Nu verkar det som minst 3 Cadete-spelare försvinner till PL. Aset Wenger försökte ju också lura över Samper men där gick han bet. Det jäkliga är att Barça inte ens får erbjuda mer pengar för sina EGNA spelare för att matcha dessa klubbars anbud.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
2013-05-12 13:34
Barcelonas La Liga vinnare t-shirts som man kommer bära när man firar titeln
Barcelona Stoichkov~
2013-05-12 13:22
Givetvis helgerna han inte spelar menar jag;-).

Det viktigast är att klubben kan få ut en summa som man kan lägga på en annan duglig målvakt. Nyrika klubbar är därför bra i detta avseende.
Barcelona Rambla~
2013-05-12 13:19
Helgerna lär han behöva vara kvar i Monaco då matcherna spelas under helgen. :) Jag skiter också i vart han drar bara det blir dit det ger bäst betalt för klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mäktiga Messi
2013-05-12 13:15
jag tycker att de viktigaste är nu att rosell avgår o laporta kommer tillbaks samtidigt som han hämtar med sig Hummels . drömscenario alltså
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stoichkov~
2013-05-12 13:15
@Rambla~:
Monaco bygger ett stort lag. Man snackar om att Radamel Falcao o.s.v. Det är en rik man som har köpt klubben. Valdes får mycket med pengar. Han kommer att bo nära hemlandet dessutom. Kan åka hem över helgerna. Dessutom kan Monaco räkna med att avancera till Champions League i den följande säsongen. Ärligt talat bryr jag mig förresten inte ett dugg om var någonstans han hamnar. När han lämnar Barca är han glömd för mig. Jag fokuserar på de spelare som är kvar. Valdes hade kunnat bli en legend i klubben om han hade fortsatt att spela i klubben. Men han valde att lämna.
Barcelona Rambla~
2013-05-12 13:01
Seriöst Valdes, något mer intressant lag hade du allt kunnat gå till. Får inte ens spela CL ju.
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-05-12 12:47
Talks on the transfer of goalkeeper Victor Valdes (31), whose contract expires in 2014, to Monaco are ongoing. A deal could be close. [as]

Monaco alltså?
Verkar som att någon har tröttnat på att skatta om nu detta stämmer =)
Real Madrid BB-Barceloneta
2013-05-12 12:44
Att särskilt många Canteranos kommer få chansen nu under de sista omgångarna har jag svårt att tro. Visst kanske vi i bästa fall kan få se Deulofeu göra nåt inhopp eller möjligtvis Sergi Roberto eller Rafinha men jag tror inte vi ska vänta oss någon större speltid för nån ut av dem. Drömmen vore ju att få se dem riktigt unga som Grimaldo, Dongou och Samper men det kommer ju inte att hända. Känns som Tito hellre roterar i den redan befintliga truppen och ger den speltiden till spelare som JDS, Montoya eller Tello.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: