/spanien/barcelona/forum/821.aspx/spanien/barcelona/forum/821.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Deulofeu
2016-05-12 13:40
Spanien vidare vinst med 4-2

Barca nummer 9 Ruiz hann peta in en boll han också! Supertalang född 2000!

Mot kvartsfinal!
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-05-12 13:23
Deulofeu

han är min drömvärvning med. fysiken, arbetskapaciteten, skotten, tekniken. huvudspelet!. killen har allt. kan vara lite ojämn men han är ung!

har en känsla av att han gillar barca mer än real. spelare som neymar, alves tror jag lockar honom, sen har han ju talat öppet om iniesta och messi.

Det jag försöker säga att barca måste utnyttja dessa fördelar.

Ett annat plus med pogba är just storleken, defensiva kvarliteer och styrkan/ kylan. alltså kan han bli perfekt ersättare till busi om några år. så egentligen är inte en miljard så mycket. det är som att ta 2 betala för 1 haha. jag menar köper man de bruyne för 700 så förstår jag att pogba kostar miljardern.

önskar att vi hade bayerns ledning=(.

visca barca och ut med barto
Barcelona Deulofeu
2016-05-12 13:20
i U-17 lerder Spanien mot Italien med 2-1.

Samtliga 5 Barcaspelarna startade matchen.

Högeryttern Mboula assisterade till 2-0 målet.

Vår nummer 9 Ruiz nyss utbytt.

Mbouala har gjort en mycket fin turnering hittills med bla 3 matcher 1 mål samt två assists.

Spanien är just nu vidare som gruppetta och kommer spela kvartsfinal.

Matchen sänds på eurosport 2.
Barcelona Deulofeu
2016-05-12 13:14
Det som är tråkigt med Pogba är att han kommer stänga en plats på mittfältet för någon annan ung juvel.Men å andra sidan han är 23 och bland de bästa i världen på sin position och kommer så vara i 10 år till.

Lite tråkigt när vi fått fram spelare som S.Roberto,D.Suarez samt Rafinha men fördelen med alla dom som gör att de kan stanna och spela är att de kan spela på väldigt många positioner.

Jag vill att vi värvar in unga vältränade spelare som sällan är skadade

Sälj dököttet och minska truppen.

pogba 47 matcher 10 mål 16 ass
Laporte 45 matcher 2 mål 2 assist
Bellerin 43 matcher 1 mål 7 assist

Unga hungriga dyra javisst men de kan ju spela massor!
Barcelona Deulofeu
2016-05-12 13:08
Josep "Pep" Guardiola Sala

Jag delar din rädsla

Zidane stannar kvar och han har gjort det riktigt bra kan fortfarande vinna ligan samt champions league.

I cl är Madrid stora favoriter.

Att Zidane gillar Pogba är ingen nyhet precis och där får de verkligen hela paketet men framför allt ger han laget mer balans mål assist fysik allt han är helt komplett.

Men han är dyr.

Juve verkar intresserade av alla Madrids spelare och de kommer nog göra något byte där och dessutom är Morata utlånad.

Att vi skulle värva Pogba ser jag nästan som en omöjlighet.

Ingen att sticka under stol med men han är min största drömvärvning.

Ung profil som har precis allt och en sjuk vinnarskalle han vill inte bara bli bäst utan bäst och mest komplett på allt! Han kommer lyfta laget dit han kommer min enda förhoppning är att han stannar ett år till i Juve så vi hinner skaffa mer pengar...

Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-05-12 12:51
fan har en känsla av att smutslaget från madrid, kommer ta pogba i sommar. lite pengar plus james och han är deras=(.

SNÄLLA BARTO GÖR NÅT!!!! arda, adriano, alex song och cash o pogba är vår.
Barcelona Andresito
2016-05-12 12:36
Barcelona betalade €34M för Arda. När han köptes var det enda negativa priset sett till hans ålder. Spelstilen och fotbollskunskaperna var annars perfekta för dagens Barcelona. Anledningen till misslyckandet är helt och hållet Ardas fel. I Barcelona spelar han vare sig som han gjorde i Atlético, Galatasaray eller turkiska landslaget. Felet sitter i hans skalle att inte våga göra bort sig. Man märker en enorm skillnad inom loppet av en vecka när han först spelar med Barcelona och sedan med landslaget. Han går från en bekväm alibispelare till en ledare likt Messi som alltid söker boll och som alltid vill skapa något framåt. Precis sådär var han även i Atlético, och jag trodde att han skulle bete sig på samma sätt i Barcelona. Tyvärr så har han inte åldern på sin sida att komma till rätta i Barça, inte med talangerna som konkurrerar med honom. Hade han varit 23 så hade jag behållt honom i en säsong till, men nu tycker jag det är bäst att få in pengar för honom medan man kan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2016-05-12 12:01
@ Xaviesta:

Jodå, det måste finnas flera här inne som räcker upp handen. Minns tydligt hur jag fick rejäla mothugg när jag undrade varför vi värvat en hårt kämpande mittfältare för 400 miljoner. Det fanns flera som menade att Arda besitter ungefär Iniestas egenskaper, eller i alla fall var tänkt att spela som Iniesta.

Dessutom så hade jag missförstått hela värvningen. Arda värvades inte för hur han spelar i Atl Madrid, utan för hur han spelade i Galatasaray och turkiska landslaget.

Vem vet, en sommarledighet och till hösten är det kanske jag som sitter och hade fel om Arda. Men just nu känns det inte särskilt troligt.
Barcelona neymar JR
2016-05-12 10:10
Själv så hade jag skyhöga förväntningar på Vidal, trodde verkligen att han skulle vara en injektion till våren. Hans snabbhet & löpvillighet väntade jag ivrigt på. Tyvärr får man vänta än längre om han inte redan nu skeppas iväg. Vidal är annars en spelare jag trodde skulle passa perfekt för lucho och för våran högerkant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
2016-05-12 09:49
Xaviesta

Du avslutade ditt senaste och som vanligt välskrivna tillika tänkvärda inlägg, med följande uppmaning: "Alla som spänt förväntade sig vårmirakel från Arda under hösten då han snällt väntade ut sitt ut-ur-fängelse-kort från Uefa räcker upp en hand". Och konstaterade sen snabbt och smått lakoniskt "Nä, just det".

Men jodå, jag är en av ganska många som faktiskt förväntade mig bra mycket mer av Arda Turan. Så på din direkta uppmaning räcker jag nu upp min hand från den skamvrå, där vi rodnande viskar till varandra: "You can´t win ´em all".
Barcelona the cameroonians
2016-05-12 06:17
[QUOTE=Liunil Masse]Jaha så 86% av medlemmarna röstade ja till Qatar på tröjan. Helt jävla sanslöst!! Hur fan är det möjligt?? [/QUOTE] Nej, 86% av de som dök upp till det referrendum som Rosell kallade till 2010. Då handlade det om Qatar Foundation, men det medlemmarna inte fick veta rakt av var att QF hade rätt att byta namn under kontraktstiden. Dessutom hotade Rosell med att behöva sälja Messi och Xavi om de inte fick in sponsorpengar, men de borde läst mellan raderna eftersom ex-presidenten även skanderade att klubben nu skulle ha €100 miljoner att spendera i varje transferfönster. Konstigt att €33 miljoner om året skulle ge sådana summor att spendera när klubbens ekonomi samtidigt sades vara en katastrof. Men medlemmarna skrämdes upp och cirka 27000 röstade för en sponsor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2016-05-12 04:02
Lion24 Välskrivet inlägg, och som oavsett vart du står i dom aktuella frågorna, alltid är en fröjd att läsa. Men jag vill flika in några synpunkter på vissa delar som jag ser från ett annorlunda perspektiv. Jag väljer att ställa mig likgiltig i frågan om Ben Arfas vara eller icke vara i vår klubb. Jag håller delvis med dig men jag hade samma farhågor om Suàrez och den värvningen visade sig vara fantastisk med tanke på alla hans tidigare skandaler i sina tidigare klubbar så man kanske ska vara försiktig med att döma grabben. Men jag räknar inte Ben Arfa som en riktig värvning om han nu kommer. Att vi ens går efter en spelare som är gratis eller spelare som närmar sig 30 retar mig riktigt mycket då det är en strategi och en desperation som småklubbar står för och förespråkar. Nu handlar detta jag tänker avsluta min rant med inte direkt om Ben Arfa utan mer rent allmännt om värvningar i sig. Vi behöver nämligen införskaffa kompetenta scouter och reformera vår vävningspolicy samt sluta klamra oss fast vid vissa hyperirriterande falska sanningar som att varenda nyförvärv måste kunna spela i alla tre lagdelar. Jag vill inte ha in spelare som är 70% på allt, det räcker med sånt. Jag vill ha in specialister som är 100% på det dom gör. Inga fler mittfältare som mittbackar eller anfaller som mittfältare eller mittfältare som anfallare. Aces in their fucking places tack, ursäkta språket. Ben Arfa, om han anländer, kommer inte att räknas som en värvning i min bok och det är inte killens fel alls utan istället mitt "personliga" problem med amatörerna som styr vår anrika klubb. Pique må vara loj, må reta gallfeber på en och må tramsa sig med periscope och instagram och fan och hans moster men han har ett äkta Barcahjärta som bultar för inte bara klubben och dess fans men för hela katalonien och självständighetsrörelsen! Ett sånt hjärta går inte att köpa för pengar och därför bör vi aldrig sälja det heller. Han kan vara den fula ankungen många gånger men han är vår ankunge och Campen är hans damm. Du får försöka hitta ett sätt att leva i symbios med den tanken, min vän. Slutligen vill jag bara understryka din egen första-rad i Arda-stycket som jag och många andra har problem med, nämligen att ingen av oss fattar varför Arda värvades för 400 miljoner till att börja med. Problemet för mig har inte varit att turken har presterat under förväntan eftersom jag inte förväntade mig mer än såhär från någon som slipats under en alldeles för romantiserad och överhypad anti-fotboll a la Mourinho under Simones järnhandske, utan snarare varför han ens värvades överhuvudtaget. Alla som spänt förväntade sig vårmirakel från Arda under hösten då han snällt väntade ut sitt ut-ur-fängelse-kort från Uefa räcker upp en hand. Nä, just det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lion24
2016-05-12 02:26
Ben Arda? Av det jag sett och hört, mycket duktig spelare. Har inte följt han alls i Nice men såg honom några gånger när han var i England. Statistiken för en offensiv mittfältare i ett lag som Nice talar sitt tydliga språk. Gillar såna kreativa spelare som kan göra saker med boll. Problemet är bara att Ben Arfa är problematisk. Det är inte så att jag bara vill ha ''snälla och tysta'' spelare i klubben, jag gillar spelare med attityd, men i dagens Barca med brist på disciplin hos flera spelare samt tränare så ser jag det som ett stort problem med ännu en sån spelare. Hade Pep varit kvar i klubben, eller bara spelare som Xavi, Puyi och Valdes så hade jag inte varit orolig men det är alldeles för riskabelt med en sån spelare i laget när man inte längre har så många spelare kvar med karaktär och disciplin. Jag personligen lägger extremt stor vikt vid disciplin. Att Zlatan kallade några av våra spelare för ''skolpojkar'' gjorde mig extremt stolt när jag fick läsa det för första gången. Det säger ganska mycket att Xavi var den som tog stort ansvar och förenade spelare-tränare förra säsongen, men vem ska göra det idag? Jag älskar Iniesta och han får likt Xavi själv avgöra när han vill dra sig tillbaka men Iniesta är inte riktigt kaptensmaterial. En kapten är inte bara en kapten som ska skälla eller väcka andra spelare på matcher, det kan den tillbakadragne och blyga Iniesta också göra, en kapten är en kapten vid alla situationer, på plan, omklädningsrummet, överallt. Just nu har vi möjligtvis Masch som kaptensmaterial men han har inte så hög status även om han är omtyckt. Han är inte egen produkt eller katalan. Den stora anledningen till varför jag inte vill ha hit Ben Arfa är inte så mycket på grund av just Ben Arfa (även om det naturligtvis spelar in), det är andra spelares och tränares brist på disciplin.

Angående Arda och Vidal så har jag inga problem med att de stannar kvar nästa säsong. Jag har tålamod med dom. Problemet var att Arda och Vidal börja spela när vi osynligt och ovetandes började falla. Vad ska göra så att två nya spelare som inte alls är i samma matchtempo som de andra ska prestera och sticka ut på ett positivt sätt när vi knappt haft spelare i form under våren (förutom Suarez och möjligtvis Leo ibland)? Det är ju väl omöjligt att du som ny ska höja ett ''fallande'' skepp. Jag överdriver något fallande men ni förstår. Jag gillar spelaregenskaperna Vidal har: mycket energisk, fyller alltid på (!), aggressiv. Visst har han lite problemet med att försvara men jag tror han kan slipa på det. Blev ju inte bättre att Piqué skämde ut han framför hans lagkamrater inför fansen när Vidal fick frågan hur bänken var (nåt sånt). Det absolut viktigaste och bästa vi kan göra är att sälja Piqué i sommar. Det är så att jag nästan, bara nästan accepterar att vi säljer Piqué och inte köper in en ny mittback och fortsätter med Bartra, Masch, Mathieu och Vermaelen. Piqué är för mig ett stort problem och han har varit det sen Cesc kom till klubben.

Om jag hade fått välja vilken mittfältare jag hade velat ha till Barca så hade inte Arda varit med på listan men han kan fungera bra i Luchos Barca. Han jobbar hårt, gör sitt 'Lucho=mittfält alibi spela' så att han drar isär försvararna för att öppna upp ytor åt MSN och han har en ganska bra bollkontroll. Men det är omöjligt för Arda eller Vidal att prestera under 2016 där vi bortsett från de senaste omgångarna knappt spelat en bra fotbollsmatch. I och med att de är nya, är 6 månader bakom de andra spelarna i matchrytm så borde väl förväntningarna på just dom två vara lägst? Hur som helst så hoppas jag att Lucho lärt sig från sina misstag till nästa säsong, då tror jag att Arda och Vidal kan anpassas mer naturligt med övriga spelare.
Barcelona grande jw
2016-05-12 02:26
"Ex-Barça man Cuenca wants to score winning goal for Granada"

"The winger thinks it would be "amazing" to be the man to deny Barcelona the La Liga title"

Puta Cuenca. Ännu en bitter sopa som inte höll måttet.
Barcelona Puyols inställning
2016-05-12 00:35
Har hela tiden tänkt att jag inte kan köpa tröjan med qatar på men i protest ska jag nog fan köpa nästa gång jag är i Barcelona och täcka över/förstöra innan jag går på match.
Barcelona Lionel "Rey" Messi
2016-05-12 00:28
[QUOTE=Liunil Masse]Jaha så 86% av medlemmarna röstade ja till Qatar på tröjan. Helt jävla sanslöst!! Hur fan är det möjligt?? [/QUOTE] Money talks...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2016-05-12 00:16
En drömförstärkning till anfallet vore ingen annan än Pedro. En dröm!
Barcelona Liunil Masse
2016-05-12 00:13
Jaha så 86% av medlemmarna röstade ja till Qatar på tröjan. Helt jävla sanslöst!! Hur fan är det möjligt??
Barcelona the cameroonians
2016-05-11 22:15
[QUOTE=Barcadinho.]The cammeroonias. Du som följer våra väldigt unga lag. Missa inte Lennart Johanssom Trophy snart i Solna/Stockholm. Maj 27-29 Barca P02 är med. [/QUOTE] Tack för infon, tyvärr har jag inte vägarna förbi. Med tanke på att det är spelare födda -02 så kan mycket väl Pablo Moreno som jag nämnde i mitt tidigare inlägg vara med. Skrev då att det var U13 men det är U14 han spelar med. För de som har möjlighet kan det ju vara värt att se la Masias målmaskin live.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-05-11 22:07
@Blaugrana91:

Denna inkompetenta ledningen kan tyvärr inte fixa något bättre. Vi minns ju hur Bartomeu ville ha mer pengar från Qatar men fick till sut krypa tillbaka då han inte kunde fixa några bättre sponsorer. Pinsamt!
Barcelona Barcadinho.
2016-05-11 22:02
The cammeroonias.

Du som följer våra väldigt unga lag.
Missa inte Lennart Johanssom Trophy snart i Solna/Stockholm.
Maj 27-29
Barca P02 är med.
Vlom
2016-05-11 21:40
Via länktipset hittar ni en länk där ni kan ställa era frågor till reportern Kristina Hedberg och producenten Martin Jönsson som gjort reportaget "Fotbollsidioter". Edit: Jag föreslår att ni tar tillfället i akt (till er som vill förstås) eftersom att chatten kommer inte vara öppen särskilt länge tyvärr.
Barcelona II Barça II
2016-05-11 21:39
Jag är för att man har reklam på tröjan, men hoppas att man gör sig av med Qatar. Qatar är en diktatur och vi bör inte förknippas med de.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-05-11 21:32
I länktipset hittar ni den omtalande dokumentären om fotbollens korruption som SVT har gjort.

Namn som Bartomeu och Luciano Moggi (Juventus f.d. sportchef) blir intervjuade av journalisten som har gjort dokumentären.
Barcelona the cameroonians
2016-05-11 21:14
Intressant program, men inget nytt under solen för oss som följt klubben de senaste åren. Lite synd att det är ett par faktafel kring t. ex Mès que un club och dess innebörd (Bartomeu förklarar det bättre...) samt det att 86% av medlemmarna röstade för QA. Det var ju 86% av den fjärdedel av medlemmarna som faktiskt röstade, inte av 140.000.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-05-11 20:58
Intressant program, men samtidigt vi behöver ha en tröjsponsor för att kunna fortsätta vara i topp. Men givetvis bör man skrota Qatar Airways, dessutom kommer dem bara med skambud. Så hög tid att byta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-05-11 20:33
Alla borde kolla på 1:an nu! Hyperintressant dokumentär om fotbollens korruption, det pratas just nu om Barcelona och Qatar och det hård även in på mes que un club osv.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-05-11 19:40
[QUOTE=Mxm Ciilow ]missa inte och titta på svt1 kl 20:00 [/QUOTE] Kommer väl förmodligen dyka upp på SVT play efteråt?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mxm Ciilow
2016-05-11 19:40
uppdrag granskning har gjord en program om våran älskade lag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-05-11 19:40
Gerard Lopez will remain Barcelona B coach next season but he's questioned. More is expected of him. Club President believes in him. [sport] Han har ju failat brutalt. Inte nog med att han failat sportsligt, även gjort helt sjuka grejer som att låta sin Madridista vän träna med laget, sånt där ska ge sparken oavsett vad han lyckats med sportsligt egentligen. Fan ska han stanna för?!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: