/spanien/barcelona/forum/820.aspx/spanien/barcelona/forum/820.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Andresito
2016-07-13 16:28
[QUOTE=L.A.M Nr 10]Andresito Inte omöjligt att han bänkar Suarez? Självklart ska ingen spelare vara obänkbar men det känns som en väldigt märklig kommentar givet Suarez prestationer det senaste året. Om det är någon som bör ligga i riskzonen är det snarare Neymar med tanke på hans mindre bra vår. Finns inga tecken på att Suarez ska tappa heller. I övrigt håller jag dock med de som vill se ett ny anfallare. Vietto känns spännande och är någon som kommer acceptera en bänkplats så länge han får spela då och då. Högsta prio är dock att värva en högerback. [/QUOTE] Suárez har haft sina sämre perioder och har spelat i brist på bättre alternativ. Till skillnad från Munir så är Vietto en spelare man kan starta med när Suárez är under isen. En dålig Suárez är bättre än en bra Munir men inte än en bra Vietto. Men planen och första prioritet är ju att det är Suárez som ska leda anfallet och vara i toppform.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-13 15:43
Ramos måste väl vara EM-turneringens största flopp sett till mittbackar?!!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barcagurl
2016-07-13 15:40
Att säga att umiti var en flopp är bara pinsamt. :) avundsjuk dessvärre!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-07-13 15:25
Madrid fansen menar på att Umtiti var en flopp i EM hahaha....vilka nötter. Finns väl en orsak varför han fick fortsatt förtroende efter kvartsfinalen. Kan utvecklas till en mittbacksgigant!
Barcelona Rambla~
2016-07-13 15:11
@Tiki-Taka:
Well, det är väl inte själva poängen och hör inte hit? Jag anser att det borde gått att värva Digne för en lägre summa. Det är en spelare PSG vill bli av med. Efter en halvt om halvt misslyckad sejour på lån (nu menar jag inte att han varit kass men tydligen inte tillräckligt bra för att Roma vill göra business), väljer Roma att inte utnyttja sin option. Det är väl nu priset borde ha gått ner kan jag tycka, eller är jag ute och cyklar?
Barcelona the cameroonians
2016-07-13 15:09
En av la Masias bästa mittbackar, Juvenil A's Arnau Campeny, lämnar klubben (gratis) för spel i Deportivos B-lag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2016-07-13 14:52
Andresito Inte omöjligt att han bänkar Suarez? Självklart ska ingen spelare vara obänkbar men det känns som en väldigt märklig kommentar givet Suarez prestationer det senaste året. Om det är någon som bör ligga i riskzonen är det snarare Neymar med tanke på hans mindre bra vår. Finns inga tecken på att Suarez ska tappa heller. I övrigt håller jag dock med de som vill se ett ny anfallare. Vietto känns spännande och är någon som kommer acceptera en bänkplats så länge han får spela då och då. Högsta prio är dock att värva en högerback.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-07-13 14:48
Känns bra med alla värvningar hittills, Barça värvar lugnt och metodisk. Lite skillnad från när de bara jagade superstjärnor till backlinjen och fick nöja sig med skadade bänkspelare. Känns som det kommer bli en bra trupp. Gäller bara att bli av med en del dödkött.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-07-13 14:45
Barca har nu spenderat 45 miljoner på spelarna D Suarez, Umtiti och Digne...vilket betyder att vi har kvar 15 miljoner euro plus eventuella försäljningar. Jag tror att Vietto inom sinom tid blir klar samt en högerback, sen blir det inga mer köp. Det skall tilläggas att Samper flyttas även upp till A-laget. Värvar vi Vietto och en högerback av klass och säljer all dökött i Adriano, Douglas, Vermaelen, Arda & förmodligen Bravo (vill ha honom kvar, men verkar som att City köper honom) så är jag oerhörd nöjd med årets silly season!
Barcelona enkos
2016-07-13 14:43
@Barclasico:

Bsrca behöver en lång g och stark anfallare som kan ersätta MSN och inte en små pojke som Vietto.
Barcelona enkos
2016-07-13 14:40
@Rambla~:

Atletico sägs vara nära att knyta till sig Icardi från Inter.
Barcelona enkos
2016-07-13 14:38
@Rambla~:

Han är värre än Adebayor, världens största parasit. Utnyttjar klubben till max och skiter i sin karriär bara han får betalt. Klubben borde ha skickat honom till b laget .
Tiki-Taka
2016-07-13 14:35
Rambla

Säg mig någon annan VB med den kvalitén, som vi kunde ha värvat för den summan och som hade accepterat rollen som bänkspelare
Barcelona Rambla~
2016-07-13 14:32
@the cameroonians:


Roma hade option att köpa för €16m. De valde att inte utnyttja den, antingen för att de tyckte summan vara för hög eller helt enkelt för att de ansåg honom inte vara bra nog. Nog fan borde Barca förhandlat till sig ett bättre pris? Det rör sig ändå om PSG's tredjeval som vänsterback som inte ingår i deras planer. Det signaturen Barca Barca var inne på i ett tidigare inlägg om den här klubbens förmåga vid förhandlingsbordet, var knappast något taget ur luften bara.
Barcelona the cameroonians
2016-07-13 14:20
[QUOTE=Rambla~]På tal om Douglas. Han verkar ju svår att bli av med. Inga rykten om honom. [/QUOTE] Sport skriver idag att anledningen är att Douglas vill stanna i Spanien för att kunna få ett EU-pass så att han har lättare att kunna attrahera klubbar i framtiden. Problemet är att ingen spansk ligaklubb visat intresse samtidigt som Barcelona nånstans ändå vill respektera brassens önskan. Blir väl ett lån till något bottenlag i slutet av transferfönstret när desperationen tar överhand för såväl klubbar som spelaren själv i fråga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2016-07-13 14:17
Hittills har vi gjort bra värvningar, nu även Digne klar för oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-13 14:00
[QUOTE=the cameroonians]Digne officiellt klar. €16,5 miljoner 4 i variabler. [/QUOTE] Plus 4 ska det vara.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-13 14:00
Digne officiellt klar. €16,5 miljoner 4 i variabler.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-13 13:53
På tal om Douglas. Han verkar ju svår att bli av med. Inga rykten om honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2016-07-13 13:46
El pistolero Barca synade deras bluff för två år sedan! Barca tänkte lura real att köpa en spelare vid namn Douglas men dom gick inte i fällan och det slutade med att Barca fick honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2016-07-13 13:41
Liverpool vill sälja Balotelli!

Varför värvar vi inte han som backup till MSN
Barcelona Rambla~
2016-07-13 13:25
Det verkar som om vi slipper Gameiro, verkar vara på väg till Atlético. Känns bra, för dyr spelare att ha på bänken. En spelare som knappast har någon utvecklingspotential utan har snarare nått sin peak.

Messi till Bayern, vad fan är det här? Ett sent aprilskämt?
Barcelona Junta Dimision
2016-07-13 13:11
El Pistolero

I Atletico har han verkligen inte varit bra, men det han visade i Villareal visade att han har skyhög potential. Killen kan bli en riktig klassanfallare ifall man får ut det mesta av honom. Ville redan ha honom som backup för MSN förra säsongen, men han gick till Atleti istället.
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-13 12:52
Jag har faktiskt inte sett Vietto spela en enda bra match. Kollade en del Atletico förra säsongen o han ser så feg ut. Tar inte för sig, såg alltid ut att inte vilja vara på plan. När han fick bollen så blev allt pannkaka. Någon som vet, vad är hans främsta egenskap? Han verkar inte särskilt snabb, sett han missa ofantligt många chanser, svag i kroppen. Känns inte optimalt att vi ska värva en Atletico-flopp, är vi inte bättre än så? Nu kommer någon skriva att han inte passar in i Simeones spelstil men han borde visat något promising när man sett honom, men icke. Måste finnas bättre alternativ!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-07-13 12:46
Vietto var ju en lysande stjärna med hög potential i Villarreal. Men han hade ändå sina brister, hans avslut och kyla var tydliga svagheter. När han sedan gick till Atletico stagnerade han och hade svårt att ta en plats i ett defensivt inriktat lag. Ett lån med köpoption hade egentligen varit det bästa. Det blir ett tydligt tecken från Lucho att Neymar och Suárez inte kommer spela 90 min varje match utan det kommer bli som med Pedro som hoppade in i nästan varje match. Det är inte heller någon omöjlighet att han petar Suárez under vissa perioder, titta bara på hur Bojan bänkade Zlatan under en period. Minns specifikt matchen mot Villarreal och Bojans två väldigt fina mål. Munir behöver en utlåning, han har aldrig varit ordinarie på seniornivå och skulle må bra av att spela match varje vecka. Anfallarna i B-laget har inget att göra i A-laget då de är högst mediokra och har som syfte att lyfta upp Barca B snarare än att blomma ut till stjärnor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-13 12:45
[1/2] Real Madrid tried to block Marlon's move to Barcelona B by sending Fluminense a 8M offer. [md] [2/2] Real Madrid also told Marlon that he would join their first team. However, Marlon didn't change his plans and joined Barcelona B. Detta börjar bli löjligt. Varje spelare vi vill ha vill RM blocka för oss, helt sjukt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2016-07-13 12:35
Sanabria är väl i princip klar för Betis tror jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2016-07-13 12:35
Petersays:

Tror det beror på att Munir inte visat att han passar speciellt bra som central forward och inte heller är Suarez något riktigt bra val där. Bland de yngre finns säkert någon som passar in men inte någon som är redo för den nivån.
Barcelona Skurhink
2016-07-13 12:09
Sanabria hade jag gärna sett o Barca! Inte "bara" för att att han redan spenderat tid i klubben! Tycker han har den perfekta profilen teknisk målfarlig kan ligan och rätt ålder!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2016-07-13 11:40
Förstår inte varför Vietto ska signas framför att använda våra egna spelare från akademin där? Pratar vi anfallare så än så länge är ju Munir kvar och vi signade just tre anfallare till Barcelona B - Jesús Alfaro, Ignacio Abeledo och Marc Cardona. Om det ska bli något av Lee är det väl dags att få spela lite CdR i år.

Och om det är någon som ska spela bakom MSN så är det väl just där Denis ska spela. Men med tanke på att Messi själv har glidit längre ned i den rollen själv som den som ligger bakom anfallarna så tar jag ryktet med stor nypa salt. Låter som en onödig värvning.
Annons: