/spanien/barcelona/forum/817.aspx/spanien/barcelona/forum/817.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Blaugrana91
2016-08-19 22:10
[QUOTE=Tiki-Taka]Det summerar en mentalt krossad Zlatan...orsakat av åsnan Pep! Med rätt tränare hade Ibra varit en gigant, det är jag övertygad om! Självförtroende gör mycket ;-) [/QUOTE] Så Zlatan kan alltså inte hantera en helt rättfärdig petning utan att bli "mentalt krossad" och börja gnälla och klaga. Isåfall bevisar han än mer att han inte höll måttet för Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-19 22:08
Det var väl Pep som valde ut Ibra för hans spelsystem. Felet ligger hos Pep, inte Zlatan. Pep bad klubben att punga ut dem pengarna för Zlatan, visar bara på vilken idiot han var i detta scenario!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2016-08-19 22:07
Tiki-Taka

Bojan Krkic var mäkta imponerande under våren år 2010. Han avgjorde några matcher, där inklusive den tuffa matchen mot Sevilla på Sanchez Pizjuan. Killen var även nära att ta oss till final i CL mot Inter, men domaren dömde bort målet för hands. Så att säga det är p.g.a schismen så har du fel, Zlatan accepterade inte bänken helt enkelt för han var och är fortfarande högmodig.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-19 22:06
[QUOTE=Tiki-Taka]Bojan bänkade honom inte....du måste fatta att Pep frös ut honom och gjorde så för att jävlas med Ibra. Bojan bänkade inte honom pga att han är bättre, utan pga schismen med Pep. Om inte du har fattat det är du helt borta! [/QUOTE] Pep fryser bara ut spelare han inte anser vara dugliga till hans spelsystem. Tyvärr passa inte Zlatan in, hur svårt är det att förstå? Det är inget sammanträffande att vi vann CL när vi gjorde oss av med Zlatan o ersatte med Villa. Villa passa in så mycket bättre. Sen, varför såga en sån klubblegend som Pep för att Zlatan helt enkelt inte passa in? Obegripligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-19 22:05
Det summerar en mentalt krossad Zlatan...orsakat av åsnan Pep! Med rätt tränare hade Ibra varit en gigant, det är jag övertygad om! Självförtroende gör mycket ;-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-19 22:04
[QUOTE=Tiki-Taka]Bojan bänkade honom inte....du måste fatta att Pep frös ut honom och gjorde så för att jävlas med Ibra. Bojan bänkade inte honom pga att han är bättre, utan pga schismen med Pep. Om inte du har fattat det är du helt borta! [/QUOTE] Pep frös knappast ut honom i första läget. Zlatan spelade dåligt och blev bänkad med all rätt. Em 19 årig Bojan presterade bättre och fick därför spela, enkelt. Divan kunde inte acceptera det och visade sitt rätta jag för Pep och vad som hände sen vet vi ju. Höj nivån för övrigt och kalla mig inte borta dessutom....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2016-08-19 22:03
Tiki-Taka

Än idag kommer jag ihåg denna match och jag ser denna match som referens för att tysta sådana som dig (zlatanist). Messi gjorde hattrick (varav ett av de kanske var bland hans finaste i karriären). Messi kunde göra 4 mål efter att han hade snurrat bort nästan hela Real Zaragoza, men ödmjuk som han är - ger han bollen till divan som missade flera solklara chanser.

Hoppas alla tittar på klippet, den summerar i princip hela hans karriär i FC Barcelona.
Tiki-Taka
2016-08-19 22:01
Bojan bänkade honom inte....du måste fatta att Pep frös ut honom och gjorde så för att jävlas med Ibra. Bojan bänkade inte honom pga att han är bättre, utan pga schismen med Pep. Om inte du har fattat det är du helt borta!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-19 22:00
[QUOTE=II Barça II]Du måste skoja, Zlatan levererade fram tills dess han hamnade i konflikt med Pep. Dessutom avgjorde han El Classico. [/QUOTE] Den summan plus Eto'o var skandalöst för en spelare som inte kunde kombinera på små ytor o förstörde mer anfall än vice versa. Zlatan var anledningen till varför vi inte försvara CL på självaste Bernabeu. Mot Inter så var det som att vi spela med 10 man. Helt bedrövlig o blev så illa att Bojan peta honom. Han har levererat överallt förutom i Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-19 21:59
Tyvärr har inte Pep kulorna att styra stjärnor med stora egon...han vill endast ha lydiga springpojkar som han kan styra! Därför han aldrig kommer upp till Mourinhos nivå!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-19 21:59
Zlatan passade aldrig in i Barcelona, en arrogant diva har inget i den här klubben att göra. Och visst han var ok under perioder, men fakta är att Bojan bänkade honom. Vilket divan inte kunde acceptera. När han sen inte fick som han ville var det dags att gnälla och då åkte han ut med huvudet före. Bara det faktum att Barca var villiga att göra en förlust på en halv miljard säger allt om vad man ansåg om honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-08-19 21:56
Kolla på detta klipp och njut!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2016-08-19 21:56
@Rambla~:


Håller med dig, jag avskyr denna målvkat sen jag såg honom första gången i VM 2014. Vi skjuter oss själva i foten om vi värvar denna papperskorg, satsa på Diego Alves som har rutinen och känner till ligan in och ut.

Vi har gjort ett fantastiskt mercato fram till slutet om nu vi värvar den holländska sopan och Alcacer.
Tiki-Taka
2016-08-19 21:54
Zlatan var brutal hos oss! Men åsnan Pep frös ut sin värvning....36 matcher, 21 mål och 9 assist säger väl det mesta... med tanke på att han var en bänksittare i ett halvår så är en mycket stark prestation! Såklart Ibra inte presterade i sin topp sista halvåret när han har en tränare som tryckte ner honom och som inte pratade med han. Fortfarande övertygad om att Zlatan hade varit en legend hos oss om han hade haft en tränare som trodde på honom och som gav honom utrymmet till att spela sitt spel! Kommer aldrig förlåta Guardiola för det grisiga beteendet han hade mot Zlatan, hatar han sen dess! Köper en spelare för 700 miljoner, ett år senare säljs han för 200 mille. En 500 jävla miljoner i förlust på ett år....inte acceptabelt och rent ut sagt pinsamt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2016-08-19 21:53
Återigen kommer det folk som hyllar divan Zlatan och menar att han lyckades i vår klubb. Han blev petad av 19-årige Bojan och Pedro, så jag förstår inte hur han hyllas till skyarna under hans tid i våran klubb eller så beskylls fiaskot på Pep. När ska ni bestämma er zlatainster, han var urkass i FC Barcelona under våren och missade gång på gång lägen därav av blev han petad.
Barcelona Blaugrana91
2016-08-19 21:50
Ja jag är på dåligt humör överlag, därav mitt inlägg nedan...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2016-08-19 21:50
@II Barça II:


Han gjorde många mål i början, men spelmässigt var han bara usel och helt ärligt var det målen som räddade honom från att inte bli rejält kritiserad i början heller. När målen sedan minskade så visades hans brister i spelet allt mer hos oss.

Älskar Zlatan och han är en fantastisk spelare, men inte en spelare för oss med det spelsättet vi använder. I alla fall inte den spelaren han var då.
Barcelona Rambla~
2016-08-19 21:49
Cillesen, fy fan, har lust och spy. De kan skriva att de är klart bäst de vill, jag vägrar och tro på det innan det är helt klart. Barca skulle ju vänta till efter helgen innan något beslut om målvakt tas så än lever hoppet att de tar sitt förnuft till fånga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-19 21:48
[QUOTE=II Barça II]Du måste skoja, Zlatan levererade fram tills dess han hamnade i konflikt med Pep. Dessutom avgjorde han El Classico. [/QUOTE] Han hamnade inte i någon konflikt, han beteende sig som en barnunge bara för att han blev bänkad, vilket han också skulle bli med tanke på att Bojan presterade bättre! Zlatan är en pinsam diva som dessutom skämt ut Sverige i Barcelona med sina patetiska kommentarer, nu senast när han totalt ignorerat att nämna Barca som världens största klubb. Ett skämt är vad han är, ja jag avskyr honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2016-08-19 21:44
[QUOTE=El Pistolero #9]Leverera tyvärr inte hos oss. Vår sämsta värvning genom tiderna. [/QUOTE] Du måste skoja, Zlatan levererade fram tills dess han hamnade i konflikt med Pep. Dessutom avgjorde han El Classico.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-19 21:40
[QUOTE=II Barça II]Zlatan är kung, det är inget snack om saken. Leverar vart än han spelar. [/QUOTE] Leverera tyvärr inte hos oss. Vår sämsta värvning genom tiderna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2016-08-19 21:38
Zlatan är kung, det är inget snack om saken. Leverar vart än han spelar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan
2016-08-19 21:33
Varför köpa ännu en relativt ung målvakt? Känns märkligt, men visst - välkommen !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-08-19 21:32
[QUOTE=ElRaval]Zlatans spel på mittplan med bolltapp, konstiga passningar osv är inge vidare. sällan jag sett en så grymt bra spelare vara så dålig i uppspelsfasen. [/QUOTE] Visserligen var han hos oss kort tid, men han tog nog inte till sig mycket i Barcelona vad gällande bollinnehav och passningar på små ytor. Hos andra ex-Barca spelare tycker jag ändå man kan se små egenskaper som uppenbart är hämtade från oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-08-19 21:28
Zlatans spel på mittplan med bolltapp, konstiga passningar osv är inge vidare. sällan jag sett en så grymt bra spelare vara så dålig i uppspelsfasen.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-08-19 20:55
@Blaugrana91:


Du kanske vet, men övriga som kanske inte vill/kan klicka på länken vill säkert veta de relevanta bitarna om Barcelona....
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-19 20:49
Ni inväntar vi anfallsvärvningen som tagit hundra år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-19 20:49
Transfer of Cillessen to Barça is almost completed. He is not included in squad for Ajax's league game vs Willem II [@MikeVerweij] #fcblive Welcome!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
2016-08-19 20:08
[QUOTE=Rambla~]Pep tar beslutet att peta Hart och blir genast Public enemy nr 1 i hela England. Allt från drottningen till Joe Barton ska självklart komma ut i pressen och kommentera det hela. Det är vidrigt, man behandlar inte någon så osv. Seriöst, vad är det med det där ö-folket? Vad är grejen liksom? Har de aldrig sett en spelare blivit petad tidigare? Det får ju sådana proportioner att det är skrattretande. :D [/QUOTE] Problemet med engelskmän är att de är för stolta. De tror att de är Guds gåva till mänskligheten, men när man är utomlands så är de hatade av alla.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-08-19 19:40
Vlom Ja jag vet vad det står, var ju jag som länkade den...
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: