/spanien/barcelona/forum/813.aspx/spanien/barcelona/forum/813.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona El Pistolero #9
2016-09-22 00:15
En bra insats full med otur för vår sida gör att det blir kryss. Vet inte, denna säsongen känns inte som vår säsong. Skador trillar in, massa oflyt i matcher. ENDA negativa från vår sida i matchen är att Lucho inte byter ut Suarez i förmån för Paco då Suarez var fullständigt bedrövlig - stillastående o massa enkla misstag med boll, hur byter man inte ut honom? Varför betala vi så mycket pengar för Paco?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2016-09-22 00:14
Sist men inte minst, why the fuck var inte Rafinha med på bänken? Godnatt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-09-22 00:12
Om Paco skulle kommit in hade det varit för Messi, för både Rakitic och Iniesta spelade bra matcher så att byta ut någon mittfältare för en extra anfallare hade bara varit ett beslut som hade försämrat oss. Då återstår det att byta ut antingen Mascherano eller någon av Alba eller Roberto, vilket hade gjort oss extremt svaga på kontringar mot slutet av matchen och förmodligen även riskerat att förlora matchen helt istället för att kryssa.

Däremot kan jag hålla med om att bytet med Arda var helt fel, han har ingenting att göra på högerkanten, dessutom mot ett lag som Atletico som stänger sig och spelar på kontringar. Vad ska Arda göra mot det liksom? Det hade behövts en explisiv och tekniskt snabbare spelare som Dennis, det hade varit mitt val. Men sanningen är att det förmodligen inte hade gjort någon skillnad ändå oavsett vilka byten Lucho hade gjort. Efter Mascheranos miss var det över helt enkelt, även om hoppet är det sista som överger en.

Gällande Mascherano så är det givetvis sånt som kan hända, men det känns bara så otroligt typiskt och signifikativt för just Mascherano att göra sånt. Han känns osäker och klumpig, även om han blandar det med många, många bra prestationer också emellanåt. Men han är inte konsekvent i sina prestationer, och han är absolut inte en lugn och stabil spelare att ha i backlinjen. Det är lite allt eller inget med honom, idag blev det pannkaka och hela laget fick lida för det tyvärr. Umtiti kommer inte ha några problem med att slå sig in i startelvan och jag gissar på att Mascherano lämnar nästa säsong, även om jag gärna har kvar honom som en bänkspelare då han är nyttig trots allt och värdesätter honom högt ändå.

Med facit i hand så känns det väldigt surt att inte vinna matchen, vi var otroligt överlägsna Atletico, framför allt den första halvleken. Det var inte mycket dem hade att komma med, förutom några skott som Ter Stegen inte verkade ha några större problem med, Att även Messi och Busquets måste gå ut pga skador påverkrar givetvis något otroligt. Och kan vi snälla skippa kommentarer som "Real Madrid hade vunnit för de klarar sig bättre utan deras stjärnor än vad Barça gör" - ja ni kan gå och hålla på Real Madrid då. Fråga hur roligt de har haft det i ligaspelet de senaste säsongerna.

Vissa lite tilltro till vårat lag. Vi brukar vinna den här ligan och trots en konstig start på säsongen med mycket otur så är jag säker på att vi vinner den igen.
Barcelona Ribohn Fan
2016-09-22 00:06
Herregud! Va lite nyanserade!
Mascherano gör en helt felfri match och är en av dem bästa i Barca ikväll.
Målet, ja han halkar, men vi gör ju fel hela vägen.
Frispark, då måste Suarez ställe sig bakom boll, så att dem inte kan starta igång så snabbt. Sedan mittfält sover helt och står och punktmarkerar varandra och sedan Piques närkampsspelet är bedrövligt och släpper bollen mellan benen.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-09-22 00:06
@Neymar N11:


Kan ta 1-1 mot A.Madrid så här tidigt i säsongen.

Men vad jag inte klarar av att ta längre är att det är nya skada på ny spelare varje vecka.

Den här veckan var värst. 3 fucking startspelare ?

Har de ändrat nånting i kosten eller träningen?
Vad är det som pågår?

Jag är så orolig. Poäng kan man alltid ta igen senare i säsongen. Men att förlora en startelva spelare varje vecka. Har vi tagit över Arsenals skada lista eller?
Barcelona Skurhink
2016-09-22 00:05
Det är ju Masches fel att han halkar åxå, han har noll av det lugn som Umtiti har! Går in i situtionen som en kåt råtta på Speed! Jag älskar Mascherano samtidigt som jag hatar att han spelar för oss! Men seriöst, Lucho! Vad är det för impotent coachning!?! 1-1 med 60min på klockan och han gör nada! Varken byten eller förändrar något i spelet!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-22 00:04
Mascherano gjorde det ändå bra innan han halkade, känns som att oturen var vår största fiende idag... Man kan inte heller klandra Gomes och Arda som inte får spela på sina optimala positioner. Kan dock tycka att Paco kunde fått komma in, men Enrique kanske inte ville riskera att släppa till än mer defensivt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Neymar N11
2016-09-22 00:00
Tar med mig första halvlek, vi spelade riktigt bra men ödet ville något annat. Vi kommer få det tufft den här säsongen, nyckelspelarna skadar sig lite mer än vanligt och på andra sidan har vi fått nya spelare som behöver tid för att komma in i laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-09-22 00:00
[QUOTE=Barca - Puyol]Vårt problem är nog att vi är EXTREMT beroende av Messi. När han grovt markerad och lag som stänger av honom då vinner vi knappt eller tappar poäng. [/QUOTE] Samtidigt spelade vi riktigt bra förra säsongen utan honom, men självklart blir vi sämre Däremot kombinationen Busquets och Messi skadad blev ju knappast bättre...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-09-21 23:59
Vi borde anställa Enkos som tränare, det hade gått så jävla mycket bättre. Med honom på bänken hade Mascherano aldrig halkat, Messi och Busquets hade aldrig skadat sig, och Neymars frispark hade seglat in i krysset istället för i huvudet på Atletico spelaren.

Jag vet inte vad styrelsen väntar på, vi sitter på en oslipad diamant här inne i forumet.
Barcelona Nemesis 10
2016-09-21 23:59
Andre Gomes är ingen pivote och vi tappade rytmen när Busquets blev skadad.

Vi har i princip fått 3 startspelare skadade på 2 dagar (om man räknar med Umtiti)

Jag är nöjd med ett kryss, men ändå inte på nåt sätt för vi släpper in ett riktigt skitmål.
Barcelona >The Reporter<
2016-09-21 23:58
Tycker att vi spelar bra idag. Vi hade vunnit med Sergio och Messi på plan. Det är även tydligt att Umtiti bör spela istället för Masken. Jag hoppas att han blir helt ordinarie(som det redan ser ut) när han kommer tillbaka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-09-21 23:57
@Barca - Puyol:

När han tar ut Busken och in med Gomes ska Rakitic ta Busken plats och Gomes ta över Rakitics men men .. verkar som LE har ingen fungerande i skallen kring taktiska drag. Sen slänger han in Arda på fel position igen..
Seabrook
2016-09-21 23:57
@Barca - Puyol:


Det är sant, dock tror jag att vi kommer ändå att spela bra utan honom på planen, lite som förra hösten, när Neymar och Suarez började leverera på allvar.
Barcelona Bosketts
2016-09-21 23:56
Äsch. Vi har lite oflyt idag. Skador på våra två viktigaste spelare tidigt i andra och ett riktigt jävla skitmål på deras mer eller mindre enda chans. Sånt som händer.

Kan alla bara lugna ner sig lite. Framför allt ni som bara loggar in och skriver trams efter tappade poäng. Ni vet vilka ni är.
Barcelona Blaugrana91
2016-09-21 23:56
Fattas väl bara att Messi och Busquets blir borta en månad nu... Jag hade kunnat acceptera 1-1 men när vi samtidigt åker på skador på två så viktiga spelare...Så störande! Lägg dessutom till det övertag vi hade i första! Nej, det här tappet känns nästan värre än mot Alaves av nämnda anledningar.... Har inte gett upp hoppet om ligan, men känns som att det mesta går emot oss tyvärr...
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-09-21 23:56
Skall tilläggas att mascherano har orsakat 5 poängtapp! Umtiti alla dagar i veckan!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-09-21 23:56
Skall tilläggas att mascherano har orsakat 5 poängtapp! Umtiti alla dagar i veckan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
2016-09-21 23:56
Var lite rationella, Real torskar enklare poäng än oss idag. Vi är tre pinnar efter med ett något svårare spelschema. Det som oroar mig är om både Busquets och Messi är borta fler matcher, för skillnaden på oss med och utan dem var idag enorm. När är Citymatchen? Då måste vi ha tillbaka dem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-09-21 23:56
Vårt problem är nog att vi är EXTREMT beroende av Messi. När han grovt markerad och lag som stänger av honom då vinner vi knappt eller tappar poäng.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona S.Eto'o
2016-09-21 23:55
Kan någon förklara varför Lucho krävde en bredare trupp och en fjärde anfallare om han vägrar spela honom!!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-09-21 23:55
Att halka i det ögonblicket är fan oacceptabelt!!!! Din jävla sopa mascherano. Du har gjort ditt i denna klubb!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Peshmerge - AS9
2016-09-21 23:55
Marscherano har f*ckat två matcher nu. Mot Alaves var båda målen hans fel och ikväll halkar han framför Correa. Jädrans vad dåligt av honom alltså. Så förbannad man blir på såna misstag. Umtiti 7 dagar i veckan framför honom. Vill även påpeka att Luchos rotation är riktigt irriterande. Bäst för han att det visar sig vara värt i slutet av säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Seabrook
2016-09-21 23:54
@Vampíro:


Messi får skylla sig själv lite när det gäller skador. Läkarna i Barca hade specifikt avrått honom från att spela landskamper med Argentina, men han sket fullständigt i deras rekommendationer.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-09-21 23:54
Tur att jag missade matchen.

Men jag frågar igen. Vad är för skador Busi och Messi åkte på?
Hur lång är de borta?

Varför alla dessa jävla skador?
Vad har de ändrat i träningarna?

Vad är det som händer?
Två, tre skador varje vecka

Vad är det som händer?+??
Barcelona Barca - Puyol
2016-09-21 23:53
Varför ens spela med Mashe. Han kostade oss allt. Lucho borde örfilas ordentligt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-09-21 23:53
Vi är ett lag som inte verkar klara sig utan Messi tyvärr !!
Postat via SvenskaFans-appen
Seabrook
2016-09-21 23:53
@DM1982:


Problemet är inte endast det, utan 3 minuters tilläggstid när Carrasco maskade och Messi var skadad? Atletico gjorde dessutom alla sina byten....jag blir bara så trött på detta. Hade det varit Real Madrid så hade de fått 4-5 minuters tillägg.
Barcelona Vampíro
2016-09-21 23:53
Starkt av Atléti att komma tillbaka. Grym första halvlek av Barça men svårt att komma tillbaka efter den kallduschen med skador och sen deras slumpmål direkt efter. Surt att tappa poäng men man får inte glömma att detta Atlético numera är ett av världens bästa lag. Inget lag man bara kan köra över längre. Vill inte låta som en broken record men inget fan av varken Andre Gomes som pivote eller Arda som högerytter. Slöseri med talang bara. Nu blickar vi framåt och ber till Oden att Messi och Sergio är tillbaka asap. Visca el Barça!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-09-21 23:52
Med facit i hand får man vara nöjd med kryss. Efter skadorna var jag lite orolig att vi skulle tappa det det. Fan inte lätt för Gomes och komma in på en så viktig position som pivote mot ett så tufft lag. Vi ska komma ihåg att är ovan på den positionen och har egentligen bara provat på det lite mot beskedligare motstånd. Arda bidrar tyvärr med ingenting än otaliga bolltapp.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: