/spanien/barcelona/forum/8123.aspx/spanien/barcelona/forum/8123.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
2013-05-24 10:37
@FCBlaugrana:


Att klubben tänker i sunda ekonomiska banor?

Kommer Neymar nästa säsong så får han mer i sin ficka så han blir inte ledsen. Tror inte att Santos vill missa chansen att få något öht men även att det finns en risk för att Neymar blir grinig. Aldrig bra för klubben.
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-24 10:32
Jag undrar bara lite vad det sänder för signaler till Neymar, våran kanske nästa stora ikon? Att man inte vill betala för honom denna sommaren utan hellre väntar ett år för att slippa betala.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2013-05-24 10:28
@AndreMario:


Hehe tack!
Barcelona Bàckis
2013-05-24 10:19
Ser nu på hemsidan att det är samma design på våra siffror som på förra årets tröjor, brukar vi inte byta det också?
Barcelona Hugo - Culé hasta la muerte
2013-05-24 10:13
Den största skillnaden mellan Tito och Pep verkar ändå komma fram så här dags vid sillyseason. Pep kunde se potential i många unga spelare vilket inte Tito kan. Guardiola vågade dessutom spela unga spelare för att utvecklas och han vågade förlita sig på att dessa spelare skulle göra det jobb som krävdes. Man märker verkligen hur Tito vill ha färdiga produkter i sin trupp när han vägrar köpa in endast Ter Stegen utan att även köpa in en reserv som Reina. Han vill ha Thiago Silva istället för Hummels, Marquinhos etc. Att han dessutom inte ser den potential som Thiago har är oroväckande. Det finns ingen tvekan om att Pep inte skulle gett honom mer speltid den här säsongen. Guardiola brydde sig inte om "stora namn", presterade inte spelaren så fick han nöta bänk, Tito tänker inte på samma sätt... Man får sig en riktig tankeställare om han verkligen är rätt person för laget.
Barcelona Smogen
2013-05-24 10:05
Jäkligt blandade rykten om olika uttalanden från olika människor ang Neymar. Gick just igenom Sport och MD och ingen rapporterade om det uttalande som Madridtidningen AS fått. Att Barcelona bara gett ett bud på 23€miljoner, fått det nekat och gett upp. Känns som det här ändå kommer bli en galet uttdragen transferhistoria där allt egentligen är felaktiga rykten och Neymar ändå stannar i Santos till nästa sommar.
Ingen vet ju ens om de ca23€miljoner Barca lagt är för hela Neymar eller en del. Enligt MD är det för 55%, enligt Brasilianska tidningar och AS för hela spelaren.

AS säger till exempel i en artikel att Real är villiga att lägga 100€ mille för värvningen av Neymar 40 till Santos mfl. och 60€ till Neymars pappa och som kompensation till Barcelona. Dom säger att Neymar sagt att han älskar Ronaldo lika mycket som Messi och gärna vill spela med honom. Real eller Barca spelar ingen roll. I nästa artikel så skriver dom att Barcelona har alla triumfkort och att Neymar troligen kommer gå till Barca så snart han kan.

Andra rykten säger att Santos fortfarande inte svarat på Barcas senaste bud och att han mycket väl kan komma till Barcelona innan confiderations, andra att det är helt klart att han kommer stanna i Santos till nästa sommar.

Vad jag själv kan tyda av Neymar Sr. senaste uttalande som är det ända som verkligen verkar vara sant så sätter man in en sista stöt på Santos för att få lämna nu och annars skiter man i det till nästa sommar.

Tror jag skiter i sillyseason redan och kollar Barcelonas hemsida 31a augusti istället för att se vilka spelare som är i truppen. :)
Barcelona Deulofeu
2013-05-24 09:59
Någon som har koll på ifall de sänder u-21 em på tv?

Vi har ju vår framtid på spel där och en bra turnering kan vara avgörande för både deras och vår framtid!

Muniesa inget kontrakt kommer nog spela vänsterback en bra turnering och han kanske får ett kontrakt?.Planas petad efter 10 kvalmatcher inte med i truppen Nacho från Madrid får chansen efter 1 match i kvalet!

Bartra ledargestalt i truppen två mål i kvalet och en bra turnering så har han kanske en framtid vill nog visa sig för Tito.

Montoya hoppas jag får spela har varit given i u-21 men Carjaval har gjort en riktigt bra säsong i Bundesliga och bla varit med i all star laget.

Thiago Uniteds nya ersättare till Scholes om ledningen får bestämma om jag får bestämma vår mittfältare nummer 4 han kan spela på alla platser och ska göra det också! Komer ha lekstuga i em och diktera tempo i laget kapten eller vice kapten.De Gea är ju spekulant också.

Tello vår egen Henry light den ungdomsspelare som gjort mest framsteg i år.Vi brukar ju ha en spelare som blommar ut rejält och i år får man väl säga att det är Tello.Hård konkurrens i anfallet med bla Muniain.

Ser verkligen fram emot denna turnering där Spanien möter Ryssland,Tyskland och Holland vilka matcher.
Jeffson
2013-05-24 09:58
Nä det kan verkligen inte stämma att Tito ser Adriano som ett alternativ ifall vi inte får T.Silva. Att sätta Silva före Hummels kan jag förstå även om jag inte håller med, men att en ytterback med ett skaderegister som får Owen Hargreaves (nåja?) att se frisk ut skulle vara ett bättre alternativ än Hummels kan inte ens Tito tycka.
Barcelona Diar Shekha
2013-05-24 09:57
@barcastuff: If Barcelona can't sign PSG centre back Thiago Silva, Vilanova's "plan B" is using Barcelona full back Adriano as centre back. [sport] Ursäkta, men går Tito på droger? För helvete
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-24 09:49
Vill meddela att Santos Vice president har uttalat sig angående Barcas "slutgiltiga"(?) bud. Santos kommer INTE att acceptera det. Såhär gjorde de med Ganso förra säsongen när han gick till Sao Paulo att de uttalade sig att en övergång inte skulle ske men fyra dagar senare var det officiellt att han hade bytt klubb. Vi får hoppas på något liknande för dagens anfallsuppsättning känns inte helt bra om målet är dubbeln/trippeln. Känns inte som vi kan gå hela vägen i CL. Men de hade beslutat sig för att INTE ta Barcas bud i alla fall. Så antingen får vi vänta ett år eller så blir det klart innan CC. Time will tell..
Postat via SvenskaFans-appen
Cesc#4
2013-05-24 09:09
Skönt att valdes lämnar nu! Nu kommer jag inte vara nervös längre....
Barcelona Deulofeu
2013-05-24 08:59
Nu är vi bara i slutet av Maj och man kan knappast begära att nyförvärven redan nu ska vara klara.

Jag blir riktigt trött om de inte lyckas få hit Neymar eftersom Villa kommer lämna jag vill inte så någon kortsiktig lösning.För mig är det Neymar eller ingen.

Kommer inte Neymar så blir ju Sanchez kvar och Deulofeu borde få en mer framträdande roll samtidigt som Tello kommer få chansen rejält under ett år.

Frågan är om det verkligen räcker då blir nog Messi lite för ensam som i år.

Jag anser det vara mycket viktigt att de löser de andra bitarna även fast Neymar affären inte är klar.Så vi inte missar tåget helt.

Ter Stegen verkar bara vänta på oss men inte hur länge som helst hans köp kommer knappast påverka Neymar affären och är ett måste.Kostnad max 150 miljoner.

Eftersom T.Silva verkar vara omöjlig på alla sätt och Tito inte vill ha Hummels är det bara att lägga 250 miljoner på Marquinhos ingen ide att vänta.Det kan ju dessutom hjälpa Neymar affären med en brasse till och dessutom har ju Adriano förlängt tack för den!

Agera!

Hoppas det är mycket bakom kulisserna som man inte vet.Det känns dock inte överdrivet positivt måste jag säga.

Känslan är att vi får vänta på Neymar ett år och jag gillar inte den tanken alls.

Barcelona Hugo - Culé hasta la muerte
2013-05-24 08:43
Frågan är om inte det redan är klart med Neymar. Jag tror att man bara inväntar ett speciellt datum för att göra det officiellt. Tänk er hur hela processen har gått, Santos har från början gått med på Barcas bud när det var som lägst och det var investerarna som satte stopp för försäljningen av Neymar då man ville ha mer. Man höjde sedan summan för att göra alla nöjda och sedan var det Neymars pappa som inte var riktigt nöjd som själv äger 10% utav rättigheterna för Neymar. När man sedan gav med på att betala den summan som slutligen begärdes så tackar Santos nej (?!) som hade accepterat budet när det var som lägst. Det låter inte alls rimligt...
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2013-05-24 08:35
Känns lite som Neymars pappa försöker sätta press på Santos att om dom inte accepterar nu så får dom absolut nada nästa sommar om man ser till det uttalandet som ¡Barca! - Crèma Catalana skrev nedan:

Neymar da Silva (father): "We wanted an answer from Santos, and they gave it yesterday saying they won't sell the player. Life goes on."


Neymar da Silva (father): "In a year, we can leave, and in six months, we can sign a pre-contract. I'm sure Santos are aware of that."
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-05-24 05:13
Vafan detta kan väl inte vara sant..?

If Barcelona can't sign PSG centre back Thiago Silva, Vilanova's "plan B" is using Barcelona full back Adriano as centre back. [sport]
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-05-24 05:11
Neymar da Silva (father): "I won't accept Santos organizing an auction while my son focuses on the Confederations Cup. This story has ended"
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-05-24 05:06
Neymar da Silva (father): "We wanted an answer from Santos, and they gave it yesterday saying they won't sell the player. Life goes on." Neymar da Silva (father): "In a year, we can leave, and in six months, we can sign a pre-contract. I'm sure Santos are aware of that."
Barcelona Leo y Cesc
2013-05-24 01:53
25M is the final offer that Barcelona have made for Santos forward Neymar (21). [sport]

Sista budet är satt nu, man höjde från 18 till 25.
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-24 01:45
Om vi går igenom ett mardrömsscenario, Neymar går till Real Madrid pga att Barca inte pungar upp med cash. Thiago lämnar. Isco går till Real. Thiago Silva är omöjlig att lösa.

Hur går era tankar då? Lösningar?
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-24 01:34
Så då lugnar vi ner oss lite va?

Despite some rumours the past days, Barcelona midfielder Thiago Alcantara (22) does not consider to leave the club this summer. [sport]
AndreMario
2013-05-24 01:30
@NoGo™:


Malaga har gått ut och sagt att Madrid är intresserade, inget mer. Folk är riktigt roliga här :D
Barcelona Leo y Cesc
2013-05-24 01:00
Barcelona have already a deal with Liverpool goalkeeper Reina and is also negotiating with Monchengladbach goalkeeper Ter Stegen. [sport]

Herregud, kommer bli min mardröm när Reina står i mål...
Barcelonistas
2013-05-24 00:53
För folk som inte riktigt fattat det hela med Neymar situationen. Sergio Busquets - jag reagerade ochså på det där, va fan håller Neymars farsa på med?. 15 Min bara för Neymars farsa seriöst detta är otroligt. he rumor is the bid was €18 mil, which is of course, very low. Due to Santos only having a portion of his rights, that'd give Santos R$ 26 million, which is the same they got for Ganso. So rejecting the bid made complete sense. What Santos is trying to do is up the bid. There are rumors of Real Madrid trying something and they seem a bit more than just trying to get the price higher. But given Neymar's preference it's a bit more difficult. All of that stops at Neymar's father, who doesn't want him to leave right now. Given that in a few months he'll be able to sign a pre-contract with any club and could have the whole agreed transfer free to Neymar himself instead of the club or the investment groups, he's playing the long game. Makes sense for him too. Santos doesn't want to sell Neymar for a low price when Barça can obviously pay much more. Since Barça knows Neymar likes the club they have some leverage, but they also don't want to wait until 2014 when everyone and their mother might make him a huge salary offer without having to pay a fee. The there's the rumored €10 mil Barça already paid. That rumor is that they paid that to Neymar's father and have a contract already set up. That would make Neymar leaving for another team harder. Neymar's father says there is no such contract, that it's only a "gentlemen's' agreement" but Santos isn't necessarily believing that. Since they paid that rumored sum to Neymar and not Santos it doesn't pertain to the negotiation, Santos will still try to extract the most money. The amount of money, however, is not something ridiculous that Santos is extorting. It may seem obvious that €18 mil is laughably low, leverage or not. But there's the calculation that if Neymar stays until 2014 Santos will get more than that in sponsors and commercial revenue alone. So the club wants something more than that, it makes no sense to release him for a loss. Just a bit more info. edit: Some people are talking about the 55% and that the bid was for that. No, what is being reported on Brazilian newspapers is that the bid was €18 million for 100% of his rights. Of that, 55% would stay with Santos, the rest to his two investment groups. For what it's worth, it's not some backyard newspaper that reported that, it was the biggest in the country. The release clause is €65 million, which Barcelona won't pay. Someone said Santos is looking for €50 million for its share. It makes no sense for Santos to ask for €50 million for its 55% because that'd make the whole bid nearly €100 million, which is absurd and above the release clause. It helps to talk about the bids for the full amount (100% of his rights). No journalist in Brazil reports only the 55% that Santos owns as they never report bid percentages that are owned by the parties, they report the full bid, so any number you get from Brazilians sources are for that.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2013-05-24 00:45
Barcelonistas Tack "The there's the rumored €10 mil Barça already paid. That rumor is that they paid that to Neymar's father" Vilken jävla snubbe, om detta är sant så blir man fan fett irriterad på att det var han som nekade det första budet för att han ville ha 5M€ mer. Hur fan kan en spelare sluta upp med att ägas av ett företag, hans farsa och sitt klubblag och någon till som alla delar på hans försäljning. Sjukt komplicerat. Om vi värvar han kommer vi att äga 100% eller typ 55%? Jag antar att vi köper upp alla procentandelar…
Barcelonistas
2013-05-24 00:38
Sergio Busquets In the financial section of this, it is reported that the club list an advanced payment of €10m ahead of a ‘firm commitment’ of €40m for an unnamed player. Sport and RAC1 believe that this player is Neymar, for the valuation generally matching that reported towards him. “As of June 30, 2012 the club has a firm commitment to a long-term payment of €40m. In relation to this commitment, the club has already paid €10m, which has been registered under ‘intangible sporting assets’, dated June 30, 2012,” reads the quote being used from this dossier. The there's the rumored €10 mil Barça already paid. That rumor is that they paid that to Neymar's father and have a contract already set up. That would make Neymar leaving for another team harder. Neymar's father says there is no such contract, that it's only a "gentlemen's' agreement" but Santos isn't necessarily believing that. Since they paid that rumored sum to Neymar and not Santos it doesn't pertain to the negotiation, Santos will still try to extract the most money.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2013-05-24 00:11
Är det officiellt att vi har betalat 10M€ i förväg?
Barcelonistas
2013-05-24 00:07
Farsan har fått sina 5M, Barcelona har ochså betalat 10M 2011-2012 någon gång!?.

Bara där har vi alltså betalat 15M, och nu måste tydligen Barca betala 30M till så då hamnar vi på 45M bara där. Har jag missat något?
Barcelona Rambla~
2013-05-24 00:05
Vi behöver inte vara oroliga. Antingen nu till ett för Barça rimligt pris eller skriva kontrakt i januari och så anländer han nästa sommar helt gratis. Det hade smakat fågel med gratis till sommaren. Snacka om stort finger till Perez. :P Problemet är bara att Brasiliens landslag samlas på tisdag inför CC. Hade varit.skönt att få det överstökat innan dess. Annars får vi nog ställa in oss på nästa sommar. Inga problem för mig för gratis är gott. Vi behöver dock ta in någon annan som ersättare då.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2013-05-24 00:00
Acrobat - där har vi väll anledningen till varför Santos sätter ännu mer press på Barcelona. Egentligen skulle vi inte haft en chans om det inte vore för att vi är FC Barcelona och det faktum att Neymar bara vill hit.

Så Real Madrid har erbjudit det dubbla, trots det så verkar det inte hända ett skit. Det om något är ju ett stort tecken på att Neymar bara vill till Barcelona och inte till Madrid eller någon annan klubb.
Barcelona God is a five letter word - Messi
2013-05-23 23:53
Jag trodde inte att jag under min livstid skulle uppleva en lika jobbig och uttjatad transfer som den förlorade sonen Fábregas till Barcelona. Grabbar.... jag hade fel. Detta med Neymar börjar bli för mycket; allt från hans farsa till andra lags målvakter; fan ska snart vädertjejen i tv4 börja spekulera? Hoppas det blir klart snart om de ska ha han i sommar eller nästa.
Annons: