/spanien/barcelona/forum/8116.aspx/spanien/barcelona/forum/8116.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Diar Shekha
2013-05-21 13:13
@barcastuff: Eric Abidal will meet today with Barcelona president Rosell to discuss his future. An announcement could be made later today #fcblive [cope]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-21 13:09
1.70/ Nja, kan inte se Tito ta steget ner till B-laget. Men som sagt, det enda jag hoppas på är att styrelsen hanterar detta med diskretion och elegans om nu Tito inte klarar av att fortsätta som huvudtränare. Vill absolut inte se Tito lämna via bakdörren.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-21 13:01
Nej förvisso inte, men som du säger, detta är ett lite speciellt fall. Men Tito har ju varit fast besluten att fortsätta så det känns väl knappt lönt att spekulera. Men jag hade gärna sett enrique som sagt... Och nu spekulerar jag lite ändå. Vad sägs om att trappa med Tito till Barca B, som inte är lika påfrestande att coacha, och låta Lucho ta över a-laget? Det skulle nog aldrig Tito acceptera iofs.. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-21 12:34
1.70/

Hjärta är ingen egenskap som jag associerar med den nuvarande styrelsen. Skulle inte alls förvåna mig om de hade valt att sparka Tito. Med det sagt måste man ha i åtanke att vi befinner oss i en unik situation i negativ och tragisk bemärkselse när det gäller Tito och hans sjukdom. Hans rehabilitering bör vara hans prioritering, inget annat. Men man vill samtidigt att Rosell & Co sköter detta med elegans och smidighet, något de inte visat upp hittills.

Diar Shekha/

Just det, hade glömt bort om den middagen Zubi och Bielsa hade i Bilbao med Valdano och journalisten Segurola. Ja det kanske finns feeling där mellan de två förstnämnda, men jag kan ändå inte se Biesla sitta på vår tränarbänk, Hans speciella tränarmetoder och maniska behov av att ha kontroll över allt och alla hade knappast fungerat i dagsläget.

Guardiola hade förvisso ungefär ett liknande sätt att arbeta, men han var den han var, en legend inom klubben och fick friare tyglar att jobba. Bielsa har ju den tyngden på Camp Nou, av logiska anledningar.
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-21 12:33
Saxat från Puertan..

"Vi är bättre än Barcelona och nu när den nya tränare tar över så har han ett litet övertag på dom."

We will see.
Barcelona Diar Shekha
2013-05-21 12:23
El Flaco Haha. Jag tänkte mer att han var "vän" med Zubi då de käkade middag för några månader sen i Bilbao. Grejen är att även Luis H är vän med Guardiola. Det finns bara en som ogillar Guardiola och det är Mourinho. Tolken saknar oss och han vann trots allt mer titlar i Barca än i Real. :P nej Skämt åsido.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-21 12:23
El flaco Enrique vore en bra lösning tycker jag. Skulle nästan hellre se honom än Tito nästa säsong med tanke på omständigheterna. Frågan är bara om det VERKLIGEN är ett alternativ. Jag tror inte man har hjärta att ta bort Tito om han inte själv ger upp
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-21 12:17
Diar Shekha/

Jag gillar Bielsa och som halvchilenare är jag oerhört tacksam för det han gav la Roja, men han är nog för speciell och loco för att sitta på Barcelonas tränarbänk. Kan inte se hur någon som är så pass old school som Bielsa ska kunna komma överens med en stel affärsman som Rosell i mer än fem minuter. Och tror inte att Bielsas vänskap med Pep hade varit till hans fördel med tanke på Guardiolas relation med den nuvarande styrelsen. :P
Barcelona Diar Shekha
2013-05-21 12:07
El Flaco Kloka ord från en klok man. Vad tror du om Bielsa? Jag tycker att hans fiolosofi passar klubben utmärkt och Guardiola har berömt honom flera gånger. Sen om han skulle lyckas/misslyckas är en annan fråga.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Myrran
2013-05-21 12:06
Hetfield

Det du just beskrev stämmer mycket väl, på europeiska fotboll. Sen att spela i Barca är något helt annat i den aspekten. Det är små små små tajta ytor, helst 9-10 man bakom boll för försvarande lag. Det är det som oroar mig mest med offensiva värvningar, hur dem klarar av denna kompakta försvarsmur. Spelar ingen roll om du har all teknik i världen och kan dribbla om du inte hittar ytorna och löpningarna.

Har inte sett Neymar göra det riktigt, hitta dem små ytorna och ta smarta löpningar (utan att behöva dribbla igenom 2-3 pers innan). Det var dessa två aspekter som gjorde Larsson så stor i Barcelona (tillsammans med arbetskapacitet och mer).

Om Neymar väl kommer så ser jag det gå på tre sätt:
- Zlatan-fenomenet: Grym start, motiverat och vill göra allt för att lyckas, sen tappas motivation pga. av något, lämnar för att göra bättre ifrån sig någon annanstans
- Robinho-fenomenet: Slår inte riktigt ut, försöker och försöker, man tror på honom men det går bara inte att komma hela vägen.
- Ronaldinho-fenomenet: Magi, trollkarl, passar perfekt in i laget och vi får ett trehuvdad monster längst fram igen istället för en grym loppa och två huvudlösa höns runt omkring.
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-21 11:59
Ryktas om att Luis Enrique skulle vara ett alternativ till Barças tränarbänk om Tito inte skulle orka med att skötta sitt jobb samtidigt som han kämpar mot cancern. Hans anhöriga ska dessutom ha rått honom att fokusera mer på sin sjukdom och enligt ryktet ska även Rosell ställa sig tveksam till om Vilanova är den rätta tränaren för FC Barcelona.

Jag har alltid försvarat Tito och hade velat se honom få ytterligare en säsong på sig där han enbart kan koncentrera sig på fotbollen, men att behöva pendla mellan Barcelona och New York är inte direkt den ideala situationen. Lucho Enrique är ett intressant alternativ, även om sejouren i Roma inte var lyckad. Han är ju en respekterad och älskad profil inom Barça och var känd för sin järnhand när han tränade B-laget. Laget hade behövt det om Tito lämnar.

Barcelona Hetfield
2013-05-21 11:54
Jag har försvarat Neymar och en värvning av honom, men man måste komma ihåg ett par saker när det gäller Neymar.

Titta på den brasilianska ligan. Presspel och taktik finns knappt, om man tittar på samtliga youtube klipp på Neymar i brasilianska ligan så står försvararna still medan Neymar kommer i fart. Det blir helt annorlunda i europa där försvararna går upp i press och täcker ytor, där får han inte samma tid och utrymme att löpa och springa förbi försvarare. Men med det sagt så kan man inte bortse från att det är en enorm talang och får han ut det i Barcelona så kanske han kan bli en pusselbit i Barcelonas spel.
Barcelona Corazon
2013-05-21 11:52
måste säga att jag absolut inte gillar lewandowski ryktet till real han är galen
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-21 11:34
Haha Sergi Gomez har shooooooow!
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-21 11:29
Här har vi Neymars 10 snyggaste mål från denna säsongen. Njut.
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-21 11:23
Måste säga att jag har svårt att se hur Neymar ska kunna bli en flopp i Barca. Han har fantastisk bollbehandling och fantasi som alla vet, han har ju också målsinnet och kylan som våra forwards saknar i nuläget (nej inte Messi hehe). Hans acceleration är magisk också. I länktipset ser ni alla hans mål under 2012. Bara målen.
Real Madrid BB-Barceloneta
2013-05-21 11:00
Får väl bara stämma in i hyllningskören till det nya stället. Fantastiska! Man har verkligen längtat efter ett bortaställ som nästan är en kopia av senyeran.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2013-05-21 10:53
Fy fan vad läckra de nya tröjorna är. Bortatröjan ska handlas in med antingen Neymar eller Busquets på. Abidals tröja ska man ha på hemmatröjan för de är klassiska. Snyggaste tröjorna: 1.2008/2009 2.2005/2006 3.2010/2011
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-21 10:50
The club has begun to launch the final offensive to finalize the signing of Thiago Silva. The club has to center as one of the priority objectives to strengthen the staff and have already taken the first steps to reach an agreement. It will not be easy, but the insistence of the technicians to bring this summer Brazilian footballer can bear fruit. Both Tito Vilanova as all the technical area of ??the entity Barca have made clear they want the best defensive specialist and that is none other than Thiago Silva. They want to improve the team and are aware that they must make an effort, but that a signing would ensure quality and to shore up the defense future. The operation is underway.

Det här låter som ljuvmusik för mina blåröda öron! Läs hela artikeln, den finns i länktipset! Jag är sjukt nöjd med både hemmastället och bortastället. Inte bara bäst i världen, nu också snyggast.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-21 10:33
Snacka om förbättring. Snyggaste kiten på flera år. Bortastället slår alla tidigare nästan. Hemmastället är också riktigt bra! Jag är nöjd
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-05-21 10:31
Bortatröjan kommer att inhandlas, helt klart. Så jävla surt med Qatar-smörjan bara. Vill inte starta en ny tröjreklam-diskussion men alla är säkert överens om att det var cleanare utan :D

Men gud va fin jag kommer vara i den tröjan på fotbollsplanerna runtom i Göteborg :)
Barcelona Abbe.
2013-05-21 10:25
Nästa säsongs matchställ är nu uppe på den officiella hemsidan. Bortatröjan lär bli populär. Försäljningen på den startar i juni.
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-05-21 10:15
Santos has received in the last hours bids from Madrid (138M), City (120M) and Milan for Neymar. Barcelona would get 40M penalty. [ser catr]

Calma calma...är det inte så att City erbjuder 120m plus hela Milan för Neymar? Haha


Angående Mourinho... HEEEJDÅÅ!!! Jalla stick!
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-21 10:08
Tonietto (agent Thiago Silva): "There has been no contact with Barça this year. Last year we talked, but they came late and PSG paid more." Same old Barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2013-05-21 10:07
BIG Neymar update coming up. #RMCF #MCFC - Brazilstats

Antingen så är det om buden dom lagt, eller något mer oroväckande....

Barcelona Dinho the artist
2013-05-21 10:02
Gabriel
***
Förra året var jag helt säker på att dede skulle gå till antingen Chelsea eller Milan då dessa hade ett i n t e n s i v t intresse.
Barcelona Dale Paliza
2013-05-21 09:57
Bra! Här är förra årets snitt, men det är övervägande El Mundo Deportivo-betyg. 2009/10 års snitt finns här: http://football-ratings.blogspot.it/2013/01/memory-lane-barcelona-200910.html
Barcelona Deulofeu
2013-05-21 09:34
Dale Paliza

Sådant här uppskattas mycket tacksam som bara den : )
Barcelona Diar Shekha
2013-05-21 09:20
Det är större chans att vi får se Bayonce naken än att se Milan värva Neymar. De köpte Balotelli för €20-25 miljoner på avbetalningar i tex flera år. Ska de köpa Neymar så måste de nog sälja San Siro för att ha råd med honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dale Paliza
2013-05-21 09:16
Till er som är intresserade: här är Barcelonas snittbetyg under säsongen 2012-13 i samtliga turneringar. Bygger på spelarkritiken i Marca, El Mundo Desportivo, Gazzetta dello Sport och El Mundo.
Annons: