/spanien/barcelona/forum/806.aspx/spanien/barcelona/forum/806.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Vlom
2016-07-24 22:33
@Ribohn Fan:


Hur gick det för Atlético de Madrid under säsongen 2013-14 med Diego Costa i laget?
Barcelona Deulofeu
2016-07-24 22:33
Om vi värvar Gameiro är det för att vi ska vinna titlar under Messis sista år för det finns bättre spelare tveklöst som är bättre investeringar.

Han är en killer och han kommer göra ,ål hur lite han än spelar.

Skönt för Messi och co att slippa spela med Munir.

Jag personligen tycker det är riktigt trist då det finns häftiga spelare på marknaden just nu

Jag gillar Embolo som gick till Schlke 04 kommer förmodligen bli en Eto kopia men ännu mer fysisk

Penaranda som påminner lite om Neymar är ju superhäftig och gjorde en vbra säsong i la liga

Framförallt finns det ju två brassar som sticker ut

Gabigol som vi har option på som verkar kosta runt 200 miljoner som har ryktats till Juve kan spela i hela anfallet men gillar mest att husera till höger lite mer mogen än

Gabriel Jesus som verkar klar för City för 350 miljoner ungefär påminner mycket om Neymar men en lite mer killer spelartyp som nyligen flyttats in från vänsterkanten till mitten.

Jag gillar unga brassar för mig är dom speciella med sin överlägsna teknik.

Vietto tycker jag påminner en del om Raul inte bäst på något men bra på allt ingen spets egenskap direkt frågan är om det funkar i Barca.
Barcelona Blaugrana91
2016-07-24 22:27
[QUOTE=El Pistolero #9]Inte så Gameiro o Vietto är dom enda spelarna på marknaden, finns säkert bättre alternativ också. [/QUOTE] Absolut så är det, men hade ju varit skönt att ha det klart så spelaren kan ansluta till försäsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-07-24 22:26
Gameiro (29) wants to leave Sevilla. He has to choose between Atlético Madrid and Barcelona. Barça seems closer to the player now. [@bcnFD] Gäsp... Kan vi få det här överstökat nu, åt något håll...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-24 22:24
[QUOTE=Blaugrana91]Verkar vara ganska klart att Vietto går till Sevilla och Gameiro till Atletico, finns en nackdel med att ha världens bästa anfall... Men inget är ju bekräftat så återstår att se. [/QUOTE] Inte så Gameiro o Vietto är dom enda spelarna på marknaden, finns säkert bättre alternativ också.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2016-07-24 22:24
@Blaugrana91:


Så länge vi inte lägger 40 miljoner Euro på Gameiro så är jag nöjd. Vi kan hitta andra anfallare i Viettos klass för att ha som reserv. Men en 29-åring som backup för ett sånt pris har jag verkligen inte något intresse av att se i Barca.
Barcelona Rambla~
2016-07-24 22:23
Lika bra och gå för Lewandowski nu och få det överstökat. :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Z_Z
2016-07-24 22:23
@Deulofeu:


Han skadade väl sig rätt rejält nu nyligen, ett brutet ben någonstans i kroppen som skulle hålla honom borta några månader.
Barcelona Blaugrana91
2016-07-24 22:22
Verkar vara ganska klart att Vietto går till Sevilla och Gameiro till Atletico, finns en nackdel med att ha världens bästa anfall... Men inget är ju bekräftat så återstår att se.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-24 22:20
Vietto till Sevilla tydligen, yes!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Peshmerge - AS9
2016-07-24 22:20
Hur mycket sanning ligger i Gamerio affären? Läste att Barca & Sevilla var överens? Har endast läst en källa som (Goal). Vad säger andra sidor, som dom spanska tex?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ribohn Fan
2016-07-24 22:19
Vlom

Om Atletico ska köpa Costa för vårat eventuella köp av Vieto.
Då bör vi köpa Vieto på direkten, med Costa i Atletico blir dem ett loser gäng.
Barcelona Rambla~
2016-07-24 22:08
Haha, nu kontrar Atlético med ett bud på Gameiro där de inkluderar Vietto + 20m. All enligt fantastiska Sport. Nästan så jag hoppas vi nu går miste om båda spelarna då jag inte är speciellt övertygad av någon av de två.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2016-07-24 22:07
Varför tittar vi inte på Borja Baston? Född 92

186 cm lång 19 baljor i la liga samt 4 assist också han ägd av Atletico... dessvärre men betydligt billigare än Vietto.
Barcelona Ribohn Fan
2016-07-24 22:06
Högerback, Högerback, Högerback, Högerback, Högerback, Högerback, Högerback, zzzzzzzzz........
Förhelvete det är en Högerback jag vill ha!

Så vaknade jag i natt!
Barcelona Rambla~
2016-07-24 22:01
Inget nytt att vi hjälper Atkético. Vi gjorde det med Villa och fick €2.5m (eller var det 5m?) för besväret. Den säsongen vann de ligan med Villa i laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-07-24 21:58
Även om Vietto har potential, så vill jag verkligen inte see oss köpa argentinaren i.o.m. att han är ett flopp för den spanska huvudstadsklubben för tillfället. Atlético de Madrid kan förstärka sin trupp (typ värva Diego Costa) och därmed bli starkare om vi värvar Vietto, Jag ser verkligen ingen behov utav att hjälpa en fotbollsklubb ekonomiskt som under de senaste säsongerna har varit en konkurrent på samma nivå som Real Madrid i både La Liga och Champions League. Edit: Var tvåa på bollen tydligen.
Barcelona Rambla~
2016-07-24 21:56
The Octopus Jag vill inte verka respektlös mot Serie A på något sätt, jag älskar den ligan sedan en lång tid tillbaka. Tyvärr eller hur man ska se på det så fastnade jag en gång för Barca. Trots att jag egentligen gillade Serie A bättre. Fast när Milan närmar sig en av våra spelare får jag något svart i blicken. :) Det beror nog mest för att vi alltid blir blåsta vid affärer med dem, de kan alla tricks och är inte sena att utnyttja dem när det behövs. Du minns säker dealen med Zlatan? Två gånger dessutom, först vid värvningen från Inter där Eto'o gick i motsatt riktning och en massa pengar dessutom. Sen försäljningen året efter till Milan för en struntsumma. Den här klubben lär sig aldrig tydligen, oavsett vem som sitter som president.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-24 21:50
Värvar vi Vietto så hjälper vi Atletico finansiera Gamiero? Vi förstärker rivalen som gett oss mest motstånd i ligan senaste tre åren. Det finns bättre alternativ än Vietto, förstår inte detta.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-07-24 21:50
@Andresito:


Suárez spåddes till att bli bland en av världens allra bästa #9 (om inte den bäste) under sina succésäsonger i Ajax. Uruguayanen blev omgående en av Liverpools allra bästa spelare spelmässigt efter sin övergång från den holländska klubben. Var bara en tidsfråga innan målen skulle rassla in ordentligt för honom. Till och med uruguayanens mindre godkända målsnitt (naturligtvis utifrån hans standard) under sin fulla säsong i Liverpool var fortfarande bättre än Viettos målsnitt under sin s.k. succésäsong i Villarreal.

Som sagt, ingen idé att nämna Suárez eftersom att han var onekligen mycket bättre i sina yngre dar jämfört med Vietto. Punkt.
Barcelona The Octopus of Badia
2016-07-24 21:45
Rambla~ Dina rants om italienska lag i allmänhet, och Milan i synnerhet, är anledningen till varför jag ens fortsätter skriva på det här forumet. :D
Barcelona ElRaval
2016-07-24 21:42
Vad tror ni om Jonas? Ryktas även om honom. Tyckte alltid han var bra i Valencia och han har uppenbarligen slagit igenom rejält i Porto.
Barcelona ElRaval
2016-07-24 21:39
@Rambla~:


Äsch spelar ingen roll egentligen väl?. Pengarna räknas med i budgeten hur som helst även fast dom inte finns här just nu.

Vietto vs Gameiro. Har inga synpunkter. Ge oss någon bara.

Vietto känns lite lätt och valpig i mina ögon, men kan säkert utvecklas och bli mycket bättre än Gameiro någonsin kommer bli.
Å andra sidan tror jag Gameiro med sin erfarenhet kan gå in och leverera direkt. Ur sportsynpunkt väljer jag Gameiro men om vi vill ha en spelare som kan utvecklas och som kommer gå att sälja vidare i framtiden (om han skulle misslyckas) så väljer jag Vietto.

Jag tror vårt spel passar honom bättre än Atleticos och tror han kan blomma ut. Sen är frågan om vi behöver ännu en lätt spelare som är lite tunn i närkamperna och som saknas rutinen. Vi har ju redan Munir som även han säkert kan utvecklas långsiktigt.
Barcelona Rambla~
2016-07-24 21:39
Gameiro är ingen dålig spelare, åtminstone inte i Sevilla. Det är Arda Turan all over again. Han värvades förra sommaren för ungefär samma pengar som Gameiro nu kostar. Samma ålder dessutom. Kolla hur det blev med Arda, han var också grym i Atlético men nu får man vara glad om de lyckas få 20m för honom denna sommar. När klubbar som Milan börjar ryktas närma sig Arda vet man vart åt det lutar. En utlåning med billig köpoption nästa sommar (som de givetvis kommer försöka pruta ner) där säkert Barca får stå för en del av lönen. Om ett år är vi där igen när det gäller Gameiro. Betala 40m för honom som någon slags lyxig backup för Suarez? Det är fan idioti och det vet ni. Och folk undrar hur Barca kan ha så dålig ekonomi, är det så konstigt? Tar hellre en chansning med en 22-årig Vietto för rimliga 22m.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-07-24 21:26
@Vlom:


Jämförelsen ligger i att Suárez också blommade ut sent. Han började med två knackiga säsonger i Liverpool efter succén i Ajax och exploderade sedan vid 25-års ålder.

Bara för att Vietto hade det tufft i Atlético innebär det per automatik inte att han kommer ha det svårt även i Barça. I Villarreal visade han upp kvalitéer som kan vara användbara för oss, det gäller att få fram dem ur honom. Med sin landsmans hjälp från höger tror jag att man åtminstone kommer kunna sälja Vietto för mer än vad man betalade för honom. Var gränsen sedan ligger vet ingen, men det var ingen som förutspådde att Suárez skulle bli världens bästa #9 heller. Jag chansar hellre med Vietto än betalar miljardbelopp för Suárez ersättare.
Barcelona enkos
2016-07-24 21:20
Om Gameiro ska komma så ska han först sänka Real den 9 augusti och sen lämna Sevilla.
Barcelona Funeral Canticle
2016-07-24 21:19
@Smogen:
Det var just det han inte var, han hade inte gjort ett sådant väsen och hade inte självförtroendet att lyckas i Psg. Han är helt klart en bättre spelare idag tack vare Sevillas framfart i ligan och europa leauge. Sen om måltjuv egenskapen blir en hit hos oss är en annan 5a, gillar tanken med en stark djupleds löpande måltjuv men han är för bra att nöta bänk då Suarez är en maskin på alla sätt och vis.
Barcelona enkos
2016-07-24 21:18
@Blaugrana91:

Barca har fördel för Vietto då Sevilla inte är villiga att betala den summan Atletico vill medan det är ingen jätte summan för Barca.
Vlom
2016-07-24 21:17
@Smogen:


Att bli bänkad av Zlatan Ibrahimovic är verkligen inget att skämmas över.

Och Mathieu har visat sig vara en mycket pålitlig mittback vid behov och betalat av sin övergångssumma bara med sina två avgörande mål mot Madrid och Celta, märkligt att fransmannen skulle vara en mått på en dålig värvning enligt ditt tycke.
Vlom
2016-07-24 21:12
@Andresito:


Märklig jämförelse i.o.m. att Suárez var oerhört mycket bättre än Vietto vid samma ålder när uruguayanen spelade för Ajax
Annons: