/spanien/barcelona/forum/8054.aspx/spanien/barcelona/forum/8054.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid BB-Barceloneta
4/29/2013 21:17
Vad gäller Hummels vara eller icke vara i Dortmund så ligger nog mycket, som "Hetfield" nämnde", i hans egna händer. Vill han lämna så tror jag han sticker. Att behålla en spelare som inte själv vill vara där är inte bra för någon part, lägg därtill att Dortmund riskerar att tappa flera tongivande spelare, med Götze i spetsen. Jag är rädd för att flera nyckelspelare kommer att lämna Dortmund i sommar och därmed mycket av Dortmunds klass, jag tror inte vi kommer att få se ett lika bra Dortmund nästa säsong som denna. Och det känner nog Hummels av, ett bättre tillfälle för vår klubbledning att sno åt sig tysken lär man nog få vänta på. Min magkänsla är helt klart att han kommer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
4/29/2013 21:08
Sergio Busquets - Bayern 2 straffar? Snälla människa vilka straffar? Syftar du på handssituationerna?.

Den enda situationen som kan diskuteras är skottet som tar på Piques hand, men den andra situationen på Sanchez är verkligen inte straff. Lär dig reglerna innan du skriver ner massa skit, bara för att bollen tar på handen innan för straffområdet så betyder det knappast att det är straff.


Hur mycket än Bayern spelade ut Barca, så är det fakta att 3 utav deras mål aldrig borde godkänts.
Barcelona Barca King -
4/29/2013 20:53
Fais Det är helt sjukt hur Reus avancerar mot Madrids backlinje utan rädsla och stress. Han håller till och med 3-4 av spelarna ifrån sig och väntar tills ytterbacken har sprungit lugnt och sansat i sin offensiva position tills han släpper bollen. Den förmågan har Messi också att motståndarna är så rädda för och bli bortgjorda att de avvaktar. Sen har bägge snabbheten och dribblingarna att göra sin gubbe och skapa problem för backlinjen. Det mest utsökta med de två är att de kan hålla bollen klistrade vid fötterna.
Barcelona Sergio Busquets
4/29/2013 20:49
Snälla läs forumreglerna innan ni skriver tomma inlägg som inte betyder ett jävla skit, det finns en regel som lyder "innehållslösa kommentarer.....accepteras ej"

Idag har det varit ett tiotal inlägg som ungefär lyder såhär "vi måste göra 2 mål i första annars har vi ingen chans". Alla fattar att vi måste göra många mål imorgon? Det absolut optimala vore ju om vi gjorde 23 mål efter 30 minuter. MEN jag väljer att inte skriva det för det innehåller inte ett jävla skit.

Diskutera relevanta saker som folk kan diskutera kring, sluta prata massor jävla nonsens.

Det är inte meningen att vara någon moral-kärring, men seriöst det här forumet ser ut som ett dagis. 1% av allt som skrivs är intressant och värt att läsa.
Barcelona Smogen
4/29/2013 20:46
Fast Barcelonistas har ju rätt i att åtminstone två av målen Bayern gjorde inte skulle godkänts. Och för tusende gången, det är inte straff bara för att bollen tar på handen, men visst, en av straffsituationerna hade kunnat vara straff.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MESSI.CORLEONE
4/29/2013 20:41
Tror ni verkligen på att Valdes kan hålla nollan?
Real Madrid Akiles
4/29/2013 20:37
@Barcelonistas
Är du verkligen seriös? Bayern spelade totalt ut Barca i första. 1!!!! 1 enda Skott på mål!!! under en HEL match.
Barcelona Sergio Busquets
4/29/2013 20:32
Barcelonistas

Är du seriös? Bayern skulle haft 2 straffar. Snälla sluta klaga på någon domare, Bayern fullständigt krossade oss.
Barcelonistas
4/29/2013 20:20
Samtidigt som spelet inte riktigt varit på topp den här säsongen, så kan man inte blunda för det faktum att vi även har haft jävligt otur med domsluten. Tre av Bayerns fyra mål borde dömts bort som domaren tyvärr missar. Nu hade dock Bayern vunnit matchen ändå även om domaren dömt korrekt, men visst faaan är det skillnad på en 2-0 förlust och en 4-0 förlust...

2-0 i första är ett måste,
Barcelona nr10messi
4/29/2013 20:17
Mido Finns det någon bättre taktik än att låta motståndarna tro att dom är redan finalklara ? Jag själv tkr att det är riktigt bra att dom håller tyst istället för att ge Bayern energi !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
4/29/2013 19:53
Tänk om vi har 3-0 i halvtid,,, dröööömmmm
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElTriplete
4/29/2013 19:49
Vi måste göra 2 tidiga mål tror jag. 1-0 i paus är inte optimalt, vi måste gå all in och försöka redan från början göra 2 mål.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
4/29/2013 19:44
Det känns inte att spelarna är hungriga att vinna, känns som om de har redan gett upp,,,, inför Milan matchen så var alla överens att vi skulle vinna med 4-0,, men den här gången är de tysta, konstigt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
4/29/2013 19:12
Jag satt och kollade vår match mot Bayern igen, jag har studerat allt i Bayern samt hur deras spel fungerar. Första halvlek så såg jag Alves sätta en hel del press på Bayern och man kunde se hur stressade dom blev när dom hade bollen. Men det räcker inte med 1 spelare, utan vi måste likt Dortmund som ett kollektivt vinna tillbaka bollen snabbt. Det var de vi gjorde så bra mot Milan, dom han inte ställa om, och Milan skapade inte ett enda anfall via eget omställningsspel. 2-0 och 3-0 mot Milan uppstår via att vi pressa som ett kollektiv tillbaka bollen och passa fram bollen snabbt till anfallarna som gjorde det dom skulle MÅL. Nu kanske det ändå inte räcker till avancemang, men jag kan lova er att vi kommer i alla fall vara jävligt nära. Pressar vi dom kollektivt, på deras egen plan halva, så är dom otroligt sårbara när vi väll erövrat tillbaka bollen då dom redan var på väg att flytta upp sina positioner. Det gäller då att vi spelar fort och skadar dom direkt. Bayern var i grund och botten inte så bra som man vill få det till, första halvlek hade dom inget, i andra är det som allt kolapsar.
Barcelonistas
4/29/2013 19:06
Vägen till avancemang är enkelt, det gäller att tänka hur och var man ska skada Bayern.

Valdes-

Alves-Bartra-Pique-Adriano

Xavi-Busi-Iniesta

Sanchez-Messi-Villa


Ska vi vinna och avancera så måste vi springa väldigt mycket, med mycket rörelse och ett högt boll tempo. Det viktiga blir att Backlinjen är högt uppe, samt att avståndet mellan backlinjen och mittfältet inte blir för stort. Vi skall pressa som ett kollektiv när vi tappar bollen för att erövra tillbaka bollen snabbt och sätta full fart mot mål när vi har bollen i ägo.
Barcelonistas
4/29/2013 18:55
Arsenal gjorde nästan det omöjliga, ett mål till från dom och Bayern hade åkt ut. Lyckas vi göra ett tidigt mål så är vi med i matchen igen, 2-0 i paus hade smakat. Folk glömmer lätt hur bra detta laget egentligen är, samt vad det är kapabelt till att göra när man är som bäst.

Går vi vidare så är det via förlägning och möjligtvis straffar, 2-0 i paus är ju ett måste.
Barcelona SUPERBUSQUETS
4/29/2013 18:44
Hur många här inne tror på en vändning en remontada, mot Bayern ??? lite roligt att veta ?
själv så tror ja att allt e möjligt inget e omöjligt som en viss mohamed ali sa en gång i tiden. Omöjligt är inte en förklaring, det är en utmaning,sätter vi två bollar tidigt i första, så lovar ja er mina vänner, då e vi med en fot i finalen !!!
Barcelonistas
4/29/2013 18:43
"nuestra fuerza eres tu" Hahaha vilket skämt
Barcelona Frodo
4/29/2013 17:58
Inget land producerar så många bra mittbackar som Brasilien så man ska nog inte nedvärdera brasilianska ligan för dess försvarsspelare.
Barcelona ThereIsOnlyOneMessi
4/29/2013 17:55
JA, TACK!
Barcelona >The Reporter<
4/29/2013 17:48
,
Postat via SvenskaFans-appen
Fais
4/29/2013 17:47
Jonas - tots units fem força

Det som ger mer vikt till Marco Reus fördel är mig att man har sett honom spela mot de stora lagen. Medan Neymar har det semester därute i brasilianska ligan. Ska lägga till också att det jag har sett av Neymar med landslaget har inte övertygat mig än heller.

Jag menar om vi tittar på hur Marco Reas hur skött sig i Cl hittills så är han bäst på sin position. Lägg till krutet/spelförståelsen/speeden/tekniken dessutom är han tvåfotad. Han kan spela som höger/vänster mittfältare.

Marco Reus är den spelare som har övertygat mest den här säsongen. Speciellt mot hur han spelade mot Real Madrid.

Barcelona Jonas - tots units fem força
4/29/2013 17:34
Fais

Jag ser aldrig brasilianska ligan, det jag sett är från brasilianska landslaget och YouTube så det känns inte som en rättvis bedömning. Men Reus är givetvis en våt dröm, grym en mot en, härlig högerbössa, löpvillig och extremt snabb.
Fais
4/29/2013 17:23
Måste ställa den frågan. Är jag den enda som föredrar Marco Reus framför Neymar?? Jag menar vem är det som har övertygat er mest. utan tvekan är det för mig *Marco Reus* som har det lilla extra..
Barcelona Hetfield
4/29/2013 17:04
Det spelar ingen roll vad Dortmund tycker och tänker. Om Hummels vill gå bort så kan inte Dortmund göra något åt saken.

Lägg till att Hummels har flörtat öppet med Barcelona. Han vet att det är hans läge att gå till Barcelona, han lär knappast vara kvar i Dortmund.
Barcelona [ Xaviesta ]
4/29/2013 17:01
Rambla Politik, min vän. Dom säljer hellre honom till Barcelona än tittar på med armarna i kors när Bayern betalar utköpsklausulen och plockar över ännu en av deras diamanter. Jag tror att Hummels blir Barcaspelare i sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Iniesta Shekha
4/29/2013 16:57
Vi ska komma ihåg att Dortmund har sålt viktiga spelare tidigare som tex Kagawa & Sahin. Hummels dröm är Barca och Lewandowski ska med lämna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Canaletes
4/29/2013 16:52
PODEMOS!!!!!!!
Barcelona Gabriel
4/29/2013 16:50
Rambla Sluta förstöra drömmen nu. Vad ska han säga? "Mats? Äh, vi bryr oss inte. Han är bara våran bästa mittback men vi säkjerbhan mer än gärna". De vet om att de kan få mycket cash för Hunmels, det är taktik och inget annat. Visserligen tror jag inte att de vill bli av med honom, men att de ska vara så omöjliga att de vägrar sälja han oavsett vad tror jag inte. Sånt här är vanligt, man säger inte att man vill göra sig av med en av sina bästa spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
4/29/2013 16:07
Barcelonistas Tro mig , jag skrattade mer än dig ! Det var bland det löjligaste jag har sett. Kändes som att spelarna var tvungna att säga så . Men iofs tror jag faktiskt Madrid går till final . Men videon , herregud .
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: