/spanien/barcelona/forum/8053.aspx/spanien/barcelona/forum/8053.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona B-Guden
5/1/2013 23:01
Vi hade ju garanterat legat bakom Malaga om Messi inte lirat, det är han och Villa som är matchvinnare, sen Tello och Iniesta efter dom.
Vi har gjort 101 mål, Messi har gjort 12 assist 44 mål och säkert legat bakom 10 mål till.

Xavi har varit under all kritik Sanchez Pedro Casc Pique, har varit totalt sämst.
Mer än godkänd, Messi Iniesta Busquet. Godkända Thiago Tello Villa Adriano Song.

8 godkända endast 3 av dom har varit ordinarie.
Atlético FC Barcelona en Mi Corazón
5/1/2013 23:00
Jag tror att Messi såg tomheten i sina lagkamraters ögon, passiviteten i Vilanova, Rouras ansikte, och tänkte fuck detta och fick helt plötsligt väldigt ont i benet.

Fegt men förståligt
Barcelona Vampíro
5/1/2013 22:59
Jag är beredd att ge Tito en säsong till, vi vinner inget på att sparka en tränare nu speciellt efter det året han gått igenom där han inte kunnat träna laget fullt ut. Dock så kan man konstatera det jag var inne på redan förra veckan, vi har varit totalt bortspelade i de s.k toppmatcherna. Titos lag har kollapsat helt och håller så fort ett lag gjort det obekvämt för oss och så har det vart sen augusti. Trots det så har ingenting hänt, inga förändringar, inga överraskningar utan samma gamla visa med övertro på spelare som bevisligen inte är tillräckligt bra för att spela i Barcelona i de tuffaste matcherna. Tänker främst på Pedro, Alexis, Fábregas osv. Det är verkligen oroväckande, att på 9 månader inte kunna förändra något som man så tydligt har problem med.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca-nist
5/1/2013 22:59
herregud åtminstone ett mål!?
finns det inte andra alternativ än det spelet som Barca brukar ha?
Har inte genierna kommit på nåt senaste åren när de flesta lag som spelar på detta viset.
När ska de förstå , att det är bra att man har en filosofi men när det låser sig så spelar man på annat sätt.
Barcelona Mido
5/1/2013 22:58
sitter å kollar på aljazeera sport,,, programledaren är as förbannad på barca.. han säger att för i tiden bara ordet FC barcelona lockade stora spelare,men inte nu längre pga LA MASIA,,, real är närvarande i marknaden men inte barca.. det är programledaren å inte experter som pratar hahaha han säger att man behöver utländska krafter i dagens fotboll,inte som för 4-5 år sen.. för att det verkar att det är en lag att man får inte växa mer än 1,65 cm i katalonien hahaha kockrent
Barcelona Pep, The Creator
5/1/2013 22:58
Jag älskar mitt lag och litar på mitt lag. Men det är sjukt dåligt att ett lag som ska vara världens bästa lag inte kan göra mål utan Messi, vi kan inte eller får inte vara det! Nytt blod måste in inför nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
vifa
5/1/2013 22:55
PIQUE!!!!!!!!!! Världsklass försvare!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Guardiola_Pep
5/1/2013 22:54
Okej det där låter faktiskt bra, kollar igenom alla målen från 08-09 och även fast messi inte nätade lika mycket då så var det andra som nätade och det är ju ändå bättre... var också frustrerad så blev lite arg hehe @Vampíro:

Barcelona Grande Barca
5/1/2013 22:54
det här var det sämsta jag sett av barca någonsin! vart finns stoltheten, hedern, respekten??!! Det är sånt här som man aldrig kommer att glömma som fan till laget, det enda jag kan vara glad över är att jag inte var på camp nou denna afton för då hade jag kanske haft en känsla att aldrig vilja komma tbx när laget visar en sån insats och att messi väljer att inte spela, jag menar.a. d.a.das.dadadsajdnasdkldhbf
Barcelona Blaugrana91
5/1/2013 22:54
Jag skiter i att vi åkte ut, det var väntat. Det som gjort att jag är så jävla förbannad just nu är den pinsamma inställningen laget visade upp. 0-4 är i princip omöjligt att vända så är det, men att man inte ens försöker och allafall faller med flaggan i topp, det gör mig rent utsagt äcklad.

Vi hånade Real igår för att dem åkte ut, ja dem bjöd ju upp till dans allafall och kämpade och slet. Real åker ut med flaggan i topp. Barcelona åker ut samtidigt som laget skämt ut sig för hela världen i dessa två matcher.

Sen undrar jag om Tito är rätt man för att leda en sån stor klubb som Barcelona, som har såna enorma förväntningar på sig varje år.
Tito är säkert en fantastiskt fin människa och han har haft det otroligt tufft och förtjänar allt gott, men jag tror inte han är rätt för Barca. Känns inte som han själv tror på laget eller sig själv, ingen ansats för att försöka få igång laget under matchen och byten som alltid kommer försent.

Jag vill tro att Tito är rätt för uppgiften, men går tyvärr inte.

Nej är väldigt besviken på hela klubben just nu, det behövs förändringar i sommar den saken är klar.
Vill absolut inte läsa något trams om någon förbestämd transferbudget heller nu i sommar, nån sån ska inte exisitera i år. Nu är det dags att öppna plånboken rejält och värva det som behövs, sen får det kosta vad det vill. Sen är det dags att gå tillbaka till det spelet som gjort klubben så framgångsrik.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
5/1/2013 22:53
Tyvärr men Tito håller inte. Finns inget nytänkande i hans fotboll. Jag tror Pellegrini hade passat oss perfekt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
5/1/2013 22:52
Bayern hade 2 skott på mål och gjorde 3 mål
Barcelona B-Guden
5/1/2013 22:52
@Abirey:


vi är sönder lästa...
Barcelona enkos
5/1/2013 22:51
Barca måste ändra spelsystem från 4-3-3 till 4-4-2 eller 4-2-3-1
Man måste spela med två defensiva mittfältare speciellt när man har två så offensiva ytterbackar..
Barcelona BarcaChris
5/1/2013 22:49
Tycker faktiskt Messi har räddat oss i flera säsonger. Nu vinner vi ligan troligen. Tack värre han mestadels också tycker jag
Barcelona Vampíro
5/1/2013 22:48
@Guardiola_Pep Var inte arrogant, det var mitt under en match så det är väl förklarligt att man inte analyserar eller utvecklar så värst mycket. Tycker man borde få in en anfallare som spelar närmare mål och kan göra 20-25 mål/säsong, har tyckt det i ett par år nu. Just nu har vi endast en spelare som gör mål och när han inte spelar eller är ur form så ser det ut... ja ungefär såhär. Man kan inte lägga allt på ett kort vilket är det vi gjort med Messi de senaste åren, speciellt när motståndarna gör sitt bästa för att radera it honom. Inte meningen att låta dryg, var väl frustrationen som talade. Nåja väl mött!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bästelona
5/1/2013 22:47
We decided long ago
Never to walk in anyone's shadow
If we fail, if we succeed
At least we'll live as we believe
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
5/1/2013 22:47
Mojito Det är en annan femma. Men att man sparkar Tito känns knappast troligt och att han ska gå självmant verkar uteslutet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Abirey
5/1/2013 22:47
Tror faktiskt att lag som PSG och Milan inte skulle vika ner sig som vi har gjort mot Bayern.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
5/1/2013 22:46
När något faller, så reser det sig inte igen. Vi kommer vara ett bra lag men att vi ska nå nivåer som vi hade 2009-2012 är bara en våt dröm.
Barcelona BarcaChris
5/1/2013 22:46
Bra är vi fortfarande. Men det kollapsa helt i vår. Måste ha ny tränare och mentalitet i laget. Det här katalanska och spanska bullshitet måste försvinna. Hela världen spelar fotboll
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
5/1/2013 22:45
@1.70-ligan - Remontada épica de Abidal:


Frågan är om Barcelona behöver honom för att själv må bra..?
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
5/1/2013 22:44
Tito kommer inte avgå. Han sa i fredags att han ser fram emot nästa säsong, känner sig stark och behöver fotboll för att må bra. Just nu känns det dock väldigt motsägelsefullt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
5/1/2013 22:43
nu är det bekräftat,,eran är SLUT ,FINITO... nu är vi på ruta 1... vi måste börja bygga om från noll... det kan hända att det tar några år tills vi bra igen..kan tänka mig alla gamla barca spelarna, eto, henry, ronaldinho lider just nu..stackars messi
Barcelona Andresito
5/1/2013 22:43
Stabilitet är nyckelordet. Första halvan var stabila rakt igenom, vi gick som tåget i ligan när Real sviktade, vilket också på sätt och vis avgjorde ligan.

Efter jul har vi haft enorma motgångar, vår huvudtränare ersätts av en taktikanalytiker som egentligen inte har någon behörighet att ta över ett världslag på egen hand.

Sätt därtill en sjuhelsikes ostabilitet i backlinjen. Säger inte att vi hållt nollan varje match, men om vi haft friska spelare som kunnat spela ihop sig hade vi inte läckt så mycket, speciellt om Puyi hade varit där och eldat alla från röven.
Vi har haft 31 olika fyrbackslinjer denna säsongen, hur många matcher har vi spelat? 50? Den som vill kan ju fundera på hur stabil man blir när man byter backlinje typ varannan match.

Det positiva man kan ta från detta mötet är ju att det inte kan bli sämre och att det bör ge en jävla motivation till nästa säsong att visa hur jävla bra vi egentligen är.

Thiago, precis som Busquets gjorde i sina första år, gör många misstag och felbeslut, men det är sånt som leder till att man blir en bättre spelare. Ge Thiago chansen oftare nästa säsong så att Xavi och Iniesta inte känner sig bekväma i startelvan hela tiden.

Är övertygad om att vi kommer gå uppåt nästa säsong. Fullt fokus på ligan nu, och sedan koncentration och fingertoppkänsla i sommar med värvningar.
Fais
5/1/2013 22:43
Snälla Snälla när är det presidentval ????????

Jag har fått nog!!!!!!!!!!!!!

Hur kan publiken klappa händerna?? skäms de inte???
Hur är det här möjligt???? Hur hamnade vi här??? När gick allting snett.

Jag tror de flesta av oss vet svaren på de frågorna..

Det har kommer hålla så länge Rossel och hans hyenor sitter i makten.
*Mark my words
Barcelonistas
5/1/2013 22:42
Tidernas bästa klubb lag faller otroligt hårt där man blev imploderade av Bayern...
Barcelona Sang Blaugrana
5/1/2013 22:42
Lucho Enrique hit PLEASE! Han skulle få spelarna att springa som fan igen.
Barcelona Barca-nist
5/1/2013 22:41
jag tror Messi bojkottade matchen pga ngot internt. Han kan inte vara nöjd med spelet överhuvudtaget.
Tito kan inte fortsätta som tränare efter detta. 7-0 är skandal
Förlust kunde jag tåla men inte på detta viset. jag brukar aldrig gnälla om spelarköp men herregud vad det brister på vissa områden.

Barcelona Guardiola_Pep
5/1/2013 22:41
Du kan väl utveckla varför du tycker att vi ska spela med Messi på kanten när han uppenbarligen nätar över 20-30 mer mål per säsong centralt? vill bara ha en förklaring och inte arroganta OK och A...@Vampíro:

Annons: