/spanien/barcelona/forum/802.aspx/spanien/barcelona/forum/802.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona messileo
2017-03-08 23:31
Bara jag som inte smält vad som har hänt? Känns som en dröm.. förstår verkligen inte
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jonis
2017-03-08 23:31
Barcelona El Tridente
2017-03-08 23:30

Jag har tappat rösten och väckte alla mina grannar i huset.

Glädjetårar och gåshud, detta ska inte va möjligt.

Världens bästa lag genom tiderna och inget snack om det.
Fuerza
2017-03-08 23:30
@Davids3:


Inte jag heller. Kommer inte sova i natt. Blir massa smaskigt material med intervjuer, foton, klipp, citat, memes ... you name it. B-)
Barcelona Legend Carles Puyol
2017-03-08 23:30
Fuerza dra åt helvete. Jävla barn. Skaffa dig ett liv, din tappade jävel. Mod för något... Jag tänker inte ha någon som han och förolämpar mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-08 23:29
Andresito Hahah långfingret måste ju bara fram.
Postat via SvenskaFans-appen
Fuerza
2017-03-08 23:29
@Skurhink:


Efterblivna människor. De svenska kommentatorerna under matchen var fantastiska dock - Strömberg i synnerhet. Ola Wenström kände ju sig bara obekväm med Lagerbäcks beteende. Hemskt dålig reklam för Viaplay och respektlöst av Lagerbäck som inte ser storheten i vändningen. Gör man 6 mål så förtjänar man att gå vidare om det så vore Real Madrid. Om man inte förstår sig på svårigheten att göra 6 mål mot en så pass skicklig motståndare så har man levt under en sten JÄVLIGT länge.
Barcelona Davids3
2017-03-08 23:29
Grabbar, jag fattar fortfarande inte vad som hände :)
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-03-08 23:29
@jonis:


Ska man skriva under med sitt email eller vad gör man.??
Barcelona Andresito
2017-03-08 23:28
Hahaha Mathieu???
Barcelona messileo
2017-03-08 23:28
Graciös Barca!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles5
2017-03-08 23:28
Neymar gör en fantastisk match och jag tycker Messi gör det riktigt bra. han går centralt och drar på sig markeringar och lägger bra passningar till sina spelare och på så vis fick Neymar bl a bättre ytor att jobba med mot PSGs buss. riktigt grym boll Nessi lägger till Luisito vid straffsituationen. fantastisk remontada.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Santiago Cazorla
2017-03-08 23:28
@neymar JR || Cillessen #1:


Haha, riktig hjälte med sin brytning där. Sedan hans räddning på Cavanis läge. Ter Stegen startade säsongen svagt men han har varit riktigt bra 2017.

All cred till Lucho som har fått igång laget också, stort!
Barcelona DM1982
2017-03-08 23:28
[QUOTE=Thiago O Monstro]I neutrala öron låter det såhär för mig: Herrarna i studion ger Barcelona den eloge dom förtjänar men har svårt o komma över faktumet att Suarez filmning är i ett sådant viktigt skede i matchen. Att Suarez försökt filma innan spär på lite grann det hela.. Nu till min fråga : Har lyssnat på grabbarna i studion och kikat igenom diverse forum här på SF för o få en allmän bild utav vad olika fotbollsfan tycker om matchen.. Många anser att det är bland de sjukaste dom sett men anser att det borde kunna gå utan en massa spark o filmningar. Här på forumet anser ni att alla som är av den åsikten är en "hatare".. Vilken åsikt ska man ha som neutral fotbollsfan i sånna fall för att komma överens med er. Jag är säker att många av er älskade Niva innan idag men nu är han plötsligt en svuren fiende för att han delar en ganska allmän åsikt om speciellt två Barcelona spelare.. [/QUOTE] Finns nog inte många här som inte håller med om att det var en filmning av Suarez men nivån på kritiken från Lasses sida var löjlig. Svart dag för fotbollen? Really? Varför då? Knappast första gången Suarez eller någon annan spelare filmar till sig en straff men nu är det en svart dag för fotbollen. Jag kan inte hålla med om det. Det var fult och trist men man behöver ta bort hela Barças prestation för den sakens skull. Det blir inte sakligt utan bara löjligt. Kritisera för all del men överdrifter behövs inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* el Jefecitos hesa röst
2017-03-08 23:28
Grattis alla culés som hela tiden trott på laget. Bifogar länk på highlights
Barcelona Vampíro
2017-03-08 23:28
Rafinha var ett monster när han var på planen. Tog för sig, var kreativ och spelade i stort sett ensam på hela kanten. Fantastiskt att se. Vampíro out!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jonis
2017-03-08 23:27
Nej nu får det fan räcka! Grabbar signa upp er här, han ska inte komma undan med detta. #BortMedLagerbäck
Barcelona Rambla~
2017-03-08 23:27
Thiago Så Neymar filmar när Munier eller vad han heter, kanar in i Neymars bakhasor när han dessutom är igenom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-08 23:27
Frågan hur kan så många troll fixa ett Barcelona konto så snabbt? Bara det är en bedrift haha! Jävla losers
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-03-08 23:26
Usch förlåt grabbar asså jag kan verkligen inte hålla mig. Men dessa nissarna Niva och Lagerbäck äcklar mig verkligen. Herregud. Vi ALLA vet att dom inte hade sagt ETT JÄVLA SKIT (!) om det istället hände Real Madrid, Bayern München eller vilket annat lag som helst. Vilket annat lag förutom Barcelona. Dom har spenderat hela post match analysen hitills med att diskutera hur mycket Barcelona och Suarez fuskar med filmningar osv. Seriöst, hur fan orkar man? Vi har nyss stått för en av fotbollshistoriens mest sjukaste vändningar någonsin och dessa sitter och snackar om Suarez och hans filmning. Fine, jag ersätter att Suarez slänger sig otroligt jävla enkelt där. Men, men och men, det ÄR ett krokben på Suarez, nu säger jag inte att det där är en straff men jag nämner det för att samma argument hade använts eller snarare omformulerats till "nja de e väl ingen solklar straff i sig men samtidigt så lever de farligt där när de har armen uppe vid ansiktet och lägger ett krokben, de får skylla sig själva". Det är irriterande. De hade aldrig kacklat så här om det var ett annat lag. De är sånna otroliga i buzzkillers och det stör mig något ofantligt. Varför nämner de ingenting om PSGs maskande och defensiva filmningar under matchens gång? Vadå är det inte fusk eller vad fan handlar det om? Vad fan var de med deras hatande när Atletico Madrid maskade bort mer än en halvtimme förra säsongen på Camp Nou? Jo det ska jag berätta för er. Där och då så hyllades Atletico Madrid och i synnerhet Diego Simeone för att dom är så otroligt skickliga på att vara destruktiva och att det är något värt att applådera. What in the living fuck?! Det är sånt hycklande att det blir genomskinligt och i vanliga fall så hade jag inte brytt mog ett skit om vad två personer med så uppenbara agendor emot Barcelona säger men faktum är att folk påverkas enormt av media och press. Dessa två påverkar hela Sveriges befolkning till att sprida på Barcelona hatet nu. Ska de hålla på så varenda gång så får de tamejtusan också vara konsekventa för jag hörde inte ett skit när Inter maskade bort hela matchen på Camp Nou 2010 eller om hur många domarmisstag vi fixk emot oss. Däremot hörde vi alla och hör fortfarande om "diagrace" matchen på Stamford Birdge. Det analyseras och bedöms aldrig på samma premisser när de ska diskutera FC Barcelona. Snälla, var bara tysta. Trött på Sverige och deras jävla agg emot oss. Slutligen. Vilken jävla vändning. Gracias!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
2017-03-08 23:25
Någon annan som minns Nivas sorgliga artikel han gjorde om Neymar när han fick en Celtic-spelare utvisad i samband med en filmningssituation? Han beskrev Neymar som den förlorade talangen och bitterheten lyste verkligen genom hela texten. Man förstår mycket väl varför han kokar idag när Neymar överglänser alla på plan och visar varför han är Messis efterträdare. Hatat Barca och Neymar i all tid. Förstår att det svider.
Barcelona Skurhink
2017-03-08 23:25
Sätter mina pungkulor på att svenska viasatstudion är den enda i världen att inte nämna Barcas prestation i någon som helst positiv bemärkelse! Så jävla svenskt och uselt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BlueRed
2017-03-08 23:25
@Thiago O Monstro:
Fast du stämplade båda spelarna som oproffsiga. Menar du att du stämplar dem endast under några sekunder där situationerna utspelar sig, för att sen gå tillbaka och se dem som professionella? För hur du än menar så kvarstår det jag skrev. ALLA spelare gör det dem gjorde. ALLA. Varenda en. Alla. Försök inte slingra dig. Du stämplade dem som oproffsiga. Vilket per automatik innebär att du inte har alla åsnor i stallet eller att du faktiskt ser ALLA fotbollsspelare som oproffsiga. Vad du kunde ha skrivit; "I dem diskutabla situationer som Suarez och Neymar var inblandade i var filmning och inte rätt". Tänk-skriv.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-08 23:25
Förklara det faktum att psg avslutar matchen med 11:man.. HAAAAAATERS
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona JakWah
2017-03-08 23:24
Men alltså kan inte förstå det... Vi har slagit PSG (!!!) med 6-1! Vi snackar liksom inte b-lag som Napoli här!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2017-03-08 23:24
Förra mötet var det PSG som var så jävla bra. Barca var usla då, det brydde sig ingen om att diskutera ens. Någon som tror att Barca hade tappat 4-0 från ett första möte? Finns inte på kartan. Vissa klubbar klappar ihop mental och tappar allt. PSG är en sådan klubb, det har inte det där, det där som skiljer ut superklubbarna mot de mer ordinära klubbarna. Så är det bara.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-08 23:23
Frisparken som leder till målet är att Ter stegen får frispark på offensiv planhalva haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Thiago O Monstro
2017-03-08 23:23
Spärr.

/mod
Postat via SvenskaFans-appen
Fuerza
2017-03-08 23:22
Legend Carles Puyol och Teuboy är Madridtroll (för allas vetskap) och nu är de helt ur balans. Sov sött. ^^
Barcelona Den vise mannen
2017-03-08 23:21
Neymar visar att han ett jäv-a hjärta. Sergio är Sergio igen. Pique är en klippa. Roberto skrev in sig i historieboken. Lagerbäck och hem till Island och göm dig under valfri sten.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: