/spanien/barcelona/forum/7980.aspx/spanien/barcelona/forum/7980.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelonistas
5/11/2013 17:39
Dill - Busquets - det här är bara början på det hela, eller vad sägs om Hummels och Reus?.

Som jag sa tidigare jag tror på en bomb i sommar där vi kommer göra många förändringar.
Barcelona Dill - Busquets!!
5/11/2013 17:27
@Barcelonistas:


Hade pissat på mig helt seriöst!
Hoppas bara det inte är astronomiska summor, jag tycker att gränsen går vid 40 milj. euro för en sådan oprövad spelare.

Jag tar dock emot honom med öppna armar om han nu kommer, vi behöver någon som vågar utmana bortsett från messi, och som kan snurra upp ett helt real-försvar, likt hur en annan brasse gjorde 2005....
Barcelona petersays
5/11/2013 17:20
"För min del handlar det helt enkelt om att jag vill se att klubben satsar ordentligt på honom, och en hög klausul skulle vara en indikation på just det - i alla fall i mina ögon."

Lite orolig över det där. Det känns inte som att klubben vågat satsa på någon egen talang sedan Pedro och Busquets lyftes upp. Thiago, Tello, Montoya och Bartra spelas väldigt sparsamt. Jag inbillar mig att Rijkaard och till en början även Pep hade större förtroende för yngligarna och gav dem en ärlig chans att spela in sig och växa med uppgiften. Just nu känns det tyvärr högst osannolikt att Deulofeu eller någon annan kommer ges så mycket speltid att de kan ge avtryck och etablera sig som startspelare. Glappet mellan Barcelona och Barcelona B känns större än på riktigt länge.
Barcelona Rambla~
5/11/2013 16:54
Pinto i målet i morgon, spännande. Falcao lär ha lekstuga. :P
Barcelonistas
5/11/2013 16:37
Barcelona representatives met yesterday with Santos vice president Odilio. Barcelona want to announce Neymar transfer this month. [sport]
Barcelona enkos
5/11/2013 16:33
Jag hade varit mycket nöjd med året om Atletico slår Real i finalen samt Benfica slår Chelsea...
Barcelona Cedqvist
5/11/2013 16:29
@enkos:


Riktig tung dag för Fontás, först en felaktig varning för gruff innan en hörna, sen lyckas han inte hålla undan Aduriz vid 1-0 målet. Sen en korrekt varning för hands i straffområdet, tur att Aouate räddar. Håller med, finns inget som talar för att det finns några krafter kvar från medelhavslaget...
Barcelona Rambla~
5/11/2013 16:25
Benteke hade aldrig åkt ut om inte Ramires blivit utvisade en stund tidigare det kan vi nog alla vars överens om. Domaren såg sin chans att jämna ut oddsen lite och samtidigt slippa få skit av Chelsea om resultatet blivit annorlunda.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
5/11/2013 16:23
Rött kort till Fontas i Mallorca som mer eller mindre spelar i sekunda nästa år
Barcelona Gabriel
5/11/2013 16:13
Rambla Haha, känner mig smått äcklig som försvarar Chelsea. Dom ligger solklar 2:a efter Madrid på "hatlistan". Jag såg inte hela första halvleken så jag missade den situationen. Men i min värld är det på lika villkor som både Ramires och Benteke visades ut. Sen var bollen inne, enligt mig, efter Ba's touch. Dessutom var det väl hands bara sekunden innan på någon Villa-spelare i straffområdet. Aja, nog om det nu. Jag försvarar dem bara för att jag hade dem på oddset :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
5/11/2013 16:11
L.A.M Nr 10 Du fattar väl att han drar hellre till annan klubb om han tvingas kvar i B-laget? Vill du riskera att bli av med honom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona L.A.M Nr 10
5/11/2013 16:07
Frågar ni mig hade jag gärna sett Deulofeu stanna en säsong till i B-laget. Annars riskerar han att få nöta bänk rätt rejält likt några av spelarna gjort den här säsongen. På vänsterkanten kommer han alltså ha Alexis, Tello samt troligtvis Neymar framför sig i rangordningen. Bättre att han blir skriven i B-laget där man ger honom ett par inhopp och starter under året samt lovar honom att om han presterar på samma sätt så blir det uppflyttning 2014. Bäst för klubben och honom själv.
Barcelona Rambla~
5/11/2013 16:05
Gabriel Terry skulle haft en utvisning i första halvlek. Bentekes utvisning är som Nanis i CL. Han försöker ju bara ta ner bollen och då kommer Terry springande in från sidan bakom Benteke. Lite svårt att skylla på uppsåt där då Benteke bara går på boll. Ramires slänger upp sitt ben i huvudhöjd när han är ansikte mot ansikte med sin motspelare och han gör det dessutom 2ggr på raken. Sen är han vidrig överlag och ska alltid utvisad. :P Det gick aldrig att se om den bollen var inne. Den tv-vinkeln övertygade inte mig. Från en annan vinkel var tydligt att den inte var över mållinjen. Bättre att fria om inte domaren är fullkomligt säker på sin sak.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
5/11/2013 16:01
petersays

För min del handlar det helt enkelt om att jag vill se att klubben satsar ordentligt på honom, och en hög klausul skulle vara en indikation på just det - i alla fall i mina ögon.

Sen finns det ju alltid möjligheter ändå för spelaren att lämna om han t ex hamnar i frysboxen, då brukar ju båda parter inse att det är bäst att gå skilda vägar och då finns ingen anledning att hänvisa till en skyhög klausul.

Men jag förstår din reflektion och håller generellt med om att klausuler inte alltid är gynnsamt för unga spelare.
Barcelona Rambla~
5/11/2013 15:54
Tello har 5 matcher över 45m kvar tills hans klausul höjs till €16m. Han har ju nobbat tex Liverpool varje gång de har varit och rykt i honom. De tycks inte fatta utan fortsätter och trakassera honom. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
5/11/2013 15:54
@Mojito - Culé (un estilo de vida):
Tycker det rent objektivt är bra med låga klausuler i de fall där spelare riskerar att ruttna bort på bänken i a-laget. Då är det inte mer än fair att ha en lägre klausul så att det finns en chans att de kan lämna om de vill. Edit: Exemplet med Tello tycker jag är ett bra upplägg. Får spelaren förtroende och därmed speltid höjs klausulen - annars hålls den låg. Jag tror och hoppas att det är en princip som kommer tillämpas på alla talanger som flyttas upp.
Barcelona Gabriel
5/11/2013 15:54
Rambla Jag mår tycka att Chelsea är en vidrig fotbollsklubb men jag förstår inte riktigt hur domaren ska ha hjälpt dom. Tänker du på Bentekes utvisning så åkte ju Ramires på en precis likadan utvisning. Sen hade dem en boll inne i målet också som inte godkändes (som man däremot inte kan klandra domaren för då det var en oerhört svår situation att se). Men du kanske menade i ren allmänhet att de har flyt med domarna? För i just den här matcher kan jag inte se hur dem ska ha blivit hjälpta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
5/11/2013 15:51
@enkos:

Står ju dock i artikeln att det är Real Sociedad (som spelade CL 03/04) som det tros handla om.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
5/11/2013 15:47
Barcelona will soon officially announce a deal on the renewal of B winger Gerard Deulofeu (19), whose current contract expires in 2014. [md] Allt under €30 miljoner i utköpsklausul är skandal... Inga €10 miljoner som för Tello, tack. Å andra sidan höjs Tellos klausul när han spelat ett visst antal matcher. Tror det är 5 eller 6 kvar tills dess dock - så det kan ff komma klubbar som matchar klausulen.
Barcelonistas
5/11/2013 15:44
Chelsea, herregud vilket jävla skitlag det är hur jävla flytt får man ha?. Dom är så vidrigt dåliga men på något konstigt sätt lyckas man alltid ha sådan jävla tur i slut skedet av matcherna. Dom lär åka i grupp spelet igen haha.
Barcelona Acrobat
5/11/2013 15:40
Köper de Reus så blir jag överlycklig! Den killen har en väldigt modern spelstil och är oerhört duktig med en bra speluppfattning och teknik. Det är precis en sådan spelare Barcelona behöver för att bryta mönstret i anfallsspelet! HOPPAS!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
5/11/2013 15:39
Kommer avslöja ett dopat spanskt CL-lag

Gissar att det är Real Madrid
Barcelona Rambla~
5/11/2013 15:32
Hur kan man tillåta fete Lampard komma först i löpningar in mot mål? Helt obegripligt. Chelsea förtjänar fan inte vinsten då Villa har varit det bättre laget i matchen. De har sån flyt med domaren dessutom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mäktiga Messi
5/11/2013 15:21
Grattis magiker Iniesta på 29 årsdagen Felicitats Iniesta
Postat via SvenskaFans-appen
La liga es blaugrana!
5/11/2013 15:12
Och så slutar vi att spamma. Det finns ingen poäng att posta samma ointressanta inlägg tre gånger. Mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
5/11/2013 15:00
Fan, där kom kvitteringen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
5/11/2013 14:59
Benteke utvisad, nu har Chelsea inga ursäkter. Vänder dom inte på det här nu är det riktigt dåligt gjort.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
5/11/2013 14:57
Ta det lugnt grabbar även om Chelsea förlorar ikväll så behöver dom bara vinna sin sista match för att ta åtminstone fjärde platsen, även om Tottenham & Arsenal vinner både sina matcher. Hoppas dock att Tottenham tar fjärde platsen så att Arsenal missar den.
Barcelona Gabriel
5/11/2013 14:48
Fais Benteke är ett monster. Lär inte dröja alltför länge innan han går till någon större klubb. Hade jag varit Cerezo i Atletico Madrid hade jag värvat honom för att ersätta Falcao om han försvinner till sommaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
5/11/2013 14:47
Aston Villa leder mot Chelsea, fan va gött!. Ut med det där skitlaget nu tack att dom vann Cl föra säsongen var ett rent skämt, det sämsta laget i fotbollens historia som vunnit Cl.
Annons: