/spanien/barcelona/forum/798.aspx/spanien/barcelona/forum/798.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ElRaval
2016-07-24 21:39
@Rambla~:


Äsch spelar ingen roll egentligen väl?. Pengarna räknas med i budgeten hur som helst även fast dom inte finns här just nu.

Vietto vs Gameiro. Har inga synpunkter. Ge oss någon bara.

Vietto känns lite lätt och valpig i mina ögon, men kan säkert utvecklas och bli mycket bättre än Gameiro någonsin kommer bli.
Å andra sidan tror jag Gameiro med sin erfarenhet kan gå in och leverera direkt. Ur sportsynpunkt väljer jag Gameiro men om vi vill ha en spelare som kan utvecklas och som kommer gå att sälja vidare i framtiden (om han skulle misslyckas) så väljer jag Vietto.

Jag tror vårt spel passar honom bättre än Atleticos och tror han kan blomma ut. Sen är frågan om vi behöver ännu en lätt spelare som är lite tunn i närkamperna och som saknas rutinen. Vi har ju redan Munir som även han säkert kan utvecklas långsiktigt.
Barcelona Rambla~
2016-07-24 21:39
Gameiro är ingen dålig spelare, åtminstone inte i Sevilla. Det är Arda Turan all over again. Han värvades förra sommaren för ungefär samma pengar som Gameiro nu kostar. Samma ålder dessutom. Kolla hur det blev med Arda, han var också grym i Atlético men nu får man vara glad om de lyckas få 20m för honom denna sommar. När klubbar som Milan börjar ryktas närma sig Arda vet man vart åt det lutar. En utlåning med billig köpoption nästa sommar (som de givetvis kommer försöka pruta ner) där säkert Barca får stå för en del av lönen. Om ett år är vi där igen när det gäller Gameiro. Betala 40m för honom som någon slags lyxig backup för Suarez? Det är fan idioti och det vet ni. Och folk undrar hur Barca kan ha så dålig ekonomi, är det så konstigt? Tar hellre en chansning med en 22-årig Vietto för rimliga 22m.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-07-24 21:26
@Vlom:


Jämförelsen ligger i att Suárez också blommade ut sent. Han började med två knackiga säsonger i Liverpool efter succén i Ajax och exploderade sedan vid 25-års ålder.

Bara för att Vietto hade det tufft i Atlético innebär det per automatik inte att han kommer ha det svårt även i Barça. I Villarreal visade han upp kvalitéer som kan vara användbara för oss, det gäller att få fram dem ur honom. Med sin landsmans hjälp från höger tror jag att man åtminstone kommer kunna sälja Vietto för mer än vad man betalade för honom. Var gränsen sedan ligger vet ingen, men det var ingen som förutspådde att Suárez skulle bli världens bästa #9 heller. Jag chansar hellre med Vietto än betalar miljardbelopp för Suárez ersättare.
Barcelona enkos
2016-07-24 21:20
Om Gameiro ska komma så ska han först sänka Real den 9 augusti och sen lämna Sevilla.
Barcelona Funeral Canticle
2016-07-24 21:19
@Smogen:
Det var just det han inte var, han hade inte gjort ett sådant väsen och hade inte självförtroendet att lyckas i Psg. Han är helt klart en bättre spelare idag tack vare Sevillas framfart i ligan och europa leauge. Sen om måltjuv egenskapen blir en hit hos oss är en annan 5a, gillar tanken med en stark djupleds löpande måltjuv men han är för bra att nöta bänk då Suarez är en maskin på alla sätt och vis.
Barcelona enkos
2016-07-24 21:18
@Blaugrana91:

Barca har fördel för Vietto då Sevilla inte är villiga att betala den summan Atletico vill medan det är ingen jätte summan för Barca.
Vlom
2016-07-24 21:17
@Smogen:


Att bli bänkad av Zlatan Ibrahimovic är verkligen inget att skämmas över.

Och Mathieu har visat sig vara en mycket pålitlig mittback vid behov och betalat av sin övergångssumma bara med sina två avgörande mål mot Madrid och Celta, märkligt att fransmannen skulle vara en mått på en dålig värvning enligt ditt tycke.
Vlom
2016-07-24 21:12
@Andresito:


Märklig jämförelse i.o.m. att Suárez var oerhört mycket bättre än Vietto vid samma ålder när uruguayanen spelade för Ajax
Barcelona Blaugrana91
2016-07-24 21:11
Enligt Sport så har källor nära Sevilla bekräftat att man är i långt gångna förhandlingar med Barca.... Samtidigt säger MD alltså att källor nära Barca förnekar det hela.....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-24 21:10
[QUOTE=Andresito]Så det är inte bättre att värva en yngre spelare som får utvecklas i klubben tills han är redo att ta över en åldrande Suárez roll? Om 3-4 år är Suárez 32-33 år och Vietto nästan i sin prime-ålder. Istället ska alltså Gameiro in för ett ohyggligt överpris för att sedan skänkas bort om några år samtidigt som en ersättare för Suárez måste inhandlas, en ersättare som dessutom måste in i startelvan direkt och som lär kosta minst €50M. I Viettos ålder spelade Suárez i Ajax. Jag ser gärna att man satsar på Vietto som faktiskt visat sig vara bra i Villarreal. [/QUOTE] Suarez var helt fantastisk i Ajax. Han var egentligen för bra där i den unga åldern. Kollar på en hel del fotboll o Vietto har aldrig gett mig en wow-känsla, inte ens på youtube där spelare ser bättre ut än vad de är så blir man någorlunda imponerad. Väldigt skeptisk till honom för 22M€. Borde finnas bättre alternativ.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2016-07-24 21:00
om detta stämmer. Gameiro som när han var i sin prime inte platsade i PSG ska alltså komma till oss för 25m? Jag som just började känna att Barca kanske äntligen hittat en vettig och kunnig sportchef i Robert. Istället köper vi in en ny Mathieu..... suck
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-07-24 20:59
Så det är inte bättre att värva en yngre spelare som får utvecklas i klubben tills han är redo att ta över en åldrande Suárez roll? Om 3-4 år är Suárez 32-33 år och Vietto nästan i sin prime-ålder.

Istället ska alltså Gameiro in för ett ohyggligt överpris för att sedan skänkas bort om några år samtidigt som en ersättare för Suárez måste inhandlas, en ersättare som dessutom måste in i startelvan direkt och som lär kosta minst €50M.

I Viettos ålder spelade Suárez i Ajax. Jag ser gärna att man satsar på Vietto som faktiskt visat sig vara bra i Villarreal.
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-24 20:56
[QUOTE=Blaugrana91]Hehe ganska rolig sommar det här. Först Andre Gomes från ingenstans och nu nästa bomb, Gameiro snart klar från ingenstans framför näsan på nästa Madrid klubb. ;) Gameiro må vara äldre, men egentligen är vi inte behov av någon yngre anfallare just nu, ska vi ha in någon yngre så ska det vara världsklass direkt och det är inte Vietto. Gameiro är dessutom mycket bättre än Vietto som det är nu. Som sagt snacka om lyx att ha en sån anfallare på bänken. Förhoppningsvis är det inget överpris. [/QUOTE] Eller hur. Gameiro är världsklass, Vietto? Aldrig sett en bra match från honom. Kommer ihåg när han spela i Villarreal, blev inbytt mot RM på Bernabeu, fick friläge till att göra 2-1 men halkar.. Eller när han missa typ 5 friägen borta mot PSV i CL-åttondelen förra säsongen. Hoppas Vietto gör succé i vår tröja (om det blir han som kommer), är väldigt tveksam.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-24 20:48
El Pistolero Tack för det inlägget. Jag sätter mitt hopp till att det MD skriver stämmer. Ja, det är verkligen en soppa du. :) Det verkar snarare som om MD och Sport har krig i pajkastning denna sommar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-07-24 20:42
MD förnekar alltså Sports uppgifter??? Haha Sport: Gameiro MD: Vietto Äsch jag bryr mig inte vem som kommer, bara någon kommer. ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-07-24 20:40
Hehe ganska rolig sommar det här. Först Andre Gomes från ingenstans och nu nästa bomb, Gameiro snart klar från ingenstans framför näsan på nästa Madrid klubb. ;) Gameiro må vara äldre, men egentligen är vi inte behov av någon yngre anfallare just nu, ska vi ha in någon yngre så ska det vara världsklass direkt och det är inte Vietto. Gameiro är dessutom mycket bättre än Vietto som det är nu. Som sagt snacka om lyx att ha en sån anfallare på bänken. Förhoppningsvis är det inget överpris.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-24 20:40
Ja, en lyx som kostar för mycket och de egentligen inte har råd med. Inget vidare värde heller när det blir dags för en vidareförsäljning. För det kommer att ske var så säker, efter det att han ruttnat fast på bänken. Det är som vanligt, Sevilla eller Valencia behöver bara köra sitt "waiting game". Förr eller senare så betalar Barca alltid vad de begär för sina spelare. Överpriser är ett lindrigt ord dessutom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-07-24 20:36
Sport vs MD.
Hittills har MD haft bättre koll på övergångarna denna säsongen. Förhoppningsvis har de rätt igen.

Nej tack till Gameiro om han kostar mer än €15M.
Tiki-Taka
2016-07-24 20:34
Rafael Hernández – ?@RafaelH117 Mundo Deportivo claims that the club has just denied reaching a deal with Sevilla for Gameiro. Hahaha vilken soppa!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-24 20:34
Mundo Deportivo claims that the club has just denied reaching a deal with Sevilla for Gameiro. Vilken soppa, seriöst haha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-07-24 20:33
[1/2] Adriano will join Besiktas for a fee of 600k. Payment will be made to Barca in 3 years. 1st year 250k, 2nd 200k and in 3rd year 150k. Haha, 3 år innan Adriano är till fullo betald. Vår klubb är ett skämt. Jaja, vi fick ju betalt åtminstone. :D
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-24 20:33
[QUOTE=Rambla~]Jävla idioter. 40m för en bänkspelare, 29 år dessutom fast han har väl framtiden för sig kanske. [/QUOTE] Kommer Gameiro så är det för att Vietto inte vill komma. Gameiro på bänken är ren lyx ju!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
2016-07-24 20:31
Rafael Hernández ?@RafaelH117 2 minför 2 minuter sedan
For a reasonable sum (€20-25m), Gameiro is a great backup but not for what Sevilla was originally demanding (€40m).

Rafael Hernández ?@RafaelH117 1 minför 1 minut sedan
Barça finances aside, the forward is willing to compromise and become a backup for MSN, which is what Lucho was asking the club.
Barcelona Rambla~
2016-07-24 20:31
Jävla idioter. 40m för en bänkspelare, 29 år dessutom fast han har väl framtiden för sig kanske.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-24 20:26
Barcelona agreed terms with Sevilla for Gameiro this evening and a few details remain until it’s official. [Sport] Gameiro må vara äldre än Vietto men han är en mycket bättre striker i dagsläget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-24 20:21
Barça and Sevilla have began an agreement for the transfer of Kevin Gameiro. (Sport) Well well...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2016-07-24 19:20
Turkiska tidningen Fanatik ska ni inte ta med en nypa last, utan ett helt lastbilsflak med salt. Enligt den tidningen för några år sen så var cannavaro, zidane, Ronaldinho klara för Fenerbahce, när dom spelarna var som bäst !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2016-07-24 19:01
Antar att Vietto vill vara garanterad speltid. Sevilla verkar ju dock vilja låna in honom, vilket Atleticos president säger blankt nej till. Samtidigt är ju vi villiga att köpa honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-07-24 18:32
Gamiero is close to Atletico and Vietto to Sevilla. The next hours will be crucial. (@gerardromero) Ryktas då att Benficas Jonas är plan B. Han som bajsa in mål för Benfica förra säsongen.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-07-24 18:23
"Vietto is an Atletico player at the moment and we have not made any decision as of yet. We have not received an offer from Barcelona," Cerezo was quoted as saying by Sport. "It makes no sense to say he will go to Barcelona because there has not been any contact with them. He is still an Atletico player and is at Diego Simeone's disposal. Atl Madrids president uttalanden
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: