/spanien/barcelona/forum/7976.aspx/spanien/barcelona/forum/7976.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Vampíro
2013-06-21 16:52
@Stoichkov~

Det där är väldigt mycket önsketänkande från din sida, vill inte spräcka bubblan men det kommer aldrig att hända, affärer funkar inte på det sättet.

Vad tror du för signaler det sänder till den köpande klubben? När spelaren vill att de ska betala mer än de behöver för honom och sen även få in en återköpsklausul i kontraktet? Hur sugna kommer de vara på en spelare som tänker sp mycket på sin förra klubb?

Vill Thiago spela i Barça i framtiden så stannar han, vill han lämna så lämnar han. Svårare än så är det inte och han kommer knappast försöka få in mer pengar till klubben och göra en transfer svårare för sig själv om han vill dra. Ledningen och Tito klantade sig, Thiago har ingen skyldighet att fixa till det.
Barcelona Shanghai - Karbala 680
2013-06-21 16:50
@Ronaldinho the original:


Enligt mig är han bättre än de två sistnämnda. Spelare som Thiago växer inte på träd. Han är en sådan speciell spelare likt Ronaldinho, Messi, Iniesta och Busquets. Man ser att han har det i sig, med mer speltid skulle killen vara topp 5 i världen.
Jeffson
2013-06-21 16:44
Stoichkov

Jag tror inte det var riktigt därför han ville ha den klausulen i sitt kontrakt. Bara för att sedan säga "Jag vill att ni förhandlar med min klubb". Men visst, man kan ju alltid hoppas. Mest hoppas jag iofs på att han stannar.
Barcelona Stoichkov~
2013-06-21 16:35
@Vampíro:


Den möjligheten finns. Han kanske vill göra ett bra exit som i längden kan gynna honom? Han behöver inte säga blankt nej till United men han kan säga att jag vill att ni förhandlar med min klubb,. Allt är inte svart och vitt som visa vill se den till. Men vi får se hur det slutar.
Barcelona Stoichkov~
2013-06-21 16:30
@Jeffson:


Nej, jag menar inte så. Det jag menar med att det gynnar Thiago i längden är att han kan känna sig som svikare mindre om han säljs än om han köper ut sig. Det är uppenbart eftersom han är uppfostrad i klubben. Jag syftar på känslan hos fansen som har följt honom genom åren. Dessutom gör det lättare för honom att komma tillbaka till Barca i framtiden, om han vill och om klubben vill ha honom. Köper han ut sig är den möjligheter lika med noll.

Så att sälja honom är bättre båda för honom och för klubben.
Ronaldinho the original
2013-06-21 16:28
1.70-ligan - Remontada épica de Abidal

Världens bästa mittbacken T.SILVA


Postat via SvenskaFans mobilsajt
Ronaldinho the original
2013-06-21 16:25
Är det sant att klausulen gäller till den sista juni och efter det ligger klausulen på 900 miljoner kronor?
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Vampíro
2013-06-21 16:25
@Stoichkov~:

Så om jag förstått rätt, så menar du att Thiago ska tacka nej till United när de är villiga att köpa ut hans kontrakt för att Thiago vill att Barça ska få mer pengar och en eventuell återköpsklausul? Inser du hur dumt och ologiskt det låter?

Vill han lämna så kommer han göra det när något lag hostar upp de där €18M, det blir inga förhandlingar med Barcelona.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-06-21 16:23
En bra sak om Thiago lämnar - man får ju försöka fokusera på dem - är att Song kan komma att få mer speltid i en offensiv roll. Typ box-to-box. Där har han presterat som bäst i Arsenal, och som pivote vet vi ju redan att han håller. Sen, underpris eller inte, får vi lite klirr i kassan. Köps en forward till in, eller läggs allt på att få hit Silva? Hur resonerar ni där?
Postat via SvenskaFans-appen
Ronaldinho the original
2013-06-21 16:19
Tycker att det är bra att han säljs, då kan vi förstärka i backlinjen med T.Silva. vi har ändå för många mittfältare. Xavi, iniesta, sergio, song, mascherano, fabbe, thiago, sergio roberto (?) Och dos santos.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Hetfield
2013-06-21 16:19
Barcelona Hetfield
2013-06-21 16:19
Thiago hade fått mer speltid i Barcelona också. Xavi blir inte yngre och dras med en hälskada, lägg till att Tito vill banta ner laget.

Hans förlust, inte Barcelonas. Sen är det helt irrelevant om Thiago är bättre än deras "träben", det är att de passar in i deras spelsystem. Folk glömmer bort att Thiago fick gott om speltid innan hans skada under hösten, det var vad som stoppade hans utveckling.
Ronaldinho the original
2013-06-21 16:15
Alla här måste lära sig skillnadn mellan potiential och färdig spelare
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Jeffson
2013-06-21 16:14
Stoichkov

Nu var det visserligen en aning svårt att förstå vad du ville ha sagt, Men du menar väl inte att det skulle gynna Thiago att Barcelona får mer pengar för honom? Det är snarare så att ju mindre den köpande klubben betalar för honom desto mer kan han suga ut i lön från dom. Allt annat är bara dumt att tro.
Ronaldinho the original
2013-06-21 16:14
Ser att dom flesta här överskattar Thiago. Han är värd mellan 20-27 miljoner euro. Ser också att folk tycker att han är bättre än özil, fabregas, götze och isco. Ni som tycker så lever i ert egen värld
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Stoichkov~
2013-06-21 16:01
Ja, han är bättre än alla deras "träben". Thiago kommer att få mycket speltid i Man United. Det vet han om.
Barcelona Stoichkov~
2013-06-21 15:59
@Vampíro:
Det som gynnar alla parter, Thiago själv och klubben är att klubben säljer honom. Thiago vill lämna och Barca vill inte ha en spelare som inte vill vara i klubben. Så enkelt är det. Vad gynnar då båda klubben och Thiago i längden? Att insistera på klausulen gynnar inte Barca. Edit: Dessutom kräver klausulen också att Thiago säger ja till det. Det räcker inte att United lägger fram 18 miljoner på bordet.
Barcelona Hetfield
2013-06-21 15:59
Ja, Thiago vill gå till Man U där de prioriterar träben och när de dessutom har fått in en tränare som föredrar fysiska spelare. Ärthjärna. Han lär väl sitta bredvid Kagawa på bänken.
Barcelona Vampíro
2013-06-21 15:56
Lämnar Thiago så är det via utköpsklausulen, dumt att tro nått annat. Det kommet inte bli några förhandlingar och Barça kommer inte få mer pengar än hans klausul, hur kan man ens tro det?
Barcelona Stoichkov~
2013-06-21 15:29
Som det skrivs om idag verkar det dom att Barca och Thiago blev överens om att sälja honom. Det handlar inte längre om klausulen. Det gynnar Barca då klubben kan då få ett högre pris på honom. Dessutom finns det möjlighet att lägga in villkor i kontraktet. Thiago vill lämna för att han vill ha mer speltid. Tycker att det bästa är klubben gör det som gynnar klubben i en sådan situation som det är. Kanske är det även så att Thiago inte vill köpa loss sig. Det skulle absolut ge honom fler fiender än vänner. Det skulle också bränna hans möjligheter att komma tillbaka till Barca i framtiden. En sådan utgång gynnar båda honom och klubben. Dessutom kan börja lyssna på bud från andra klubbar också.
Barcelona Xavitheking
2013-06-21 15:08
Vi alla vet att inte thiago,vill lämna egentligen. Tänk efter själv han är 22 fyller 23, han är ingen talang längre han måste få speltid för att fortsätta utvecklas. Alla som har spelat fotboll vet det dom vill inte sitta på bänken. Han har krigat om en start plats i 4 år. Inget har hänt. Men Barca tänker dumt släppa honom och vi kommer ta mista om en stor talang !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona BarcaChris
2013-06-21 14:55
Varje dag vaknar jag och hoppas barca har fixat ny mittback.
Barcelona Gabriel
2013-06-21 14:47
På tal om Thiago, låt oss sköta det kort. Vill han inte stanna så kan han dra. Svårare än så är det inte. Barcelona är för stor klubb för att dras med spelare som är gnälliga och inte vill spela för klubben. Nej tack.
Barcelona Gabriel
2013-06-21 14:45
Helt underbara nyheter det här med Mathieu. Inte fan ska vi värva honom som mittback när det varit vårat fall den gångna säsongen.
Barcelona Golden Barca
2013-06-21 14:13
Nu är det klart och cirkeln är sluten för Eric Abidal. Han startade sin karriär 2001 i Monaco och kommer sluta sin karriär med ett två års kontrakt med Monaco.

Jag kommer sakna honom ännu mera nu när det är klart med ny klubb för honom.

Jag önskar dig allt gott här i världen.

Jag hoppas du kommer tillbaka och jobbar med och för vår klubb när Sandro Rosell lämnat klubben.
Barcelona Blaugrana91
2013-06-21 14:12
Jeremy Mathieu nobbar oss, härliga nyheter.

Dessutom har han sagt till L’Equipe att han gjorde det enbart för att han fått höra från Barcelona att han var fjärde eller femte val. Han säger att Thiago Silva är högsta prio för oss.

Allt pekar på att Thiago Silva är den vi vill ha, nu gäller det bara att göra en ordentlig satsning som den med Neymar.

Tänk en Silly Season där vi fått in både Neymar och Thiago Silva, hade nästan varit för bra för att vara sant.
Barcelona kingrodrigues
2013-06-21 12:59
Barcelonistas Du knäpper en kall och firar varje dag. Vad firar du gosse?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2013-06-21 12:55
Man United have contacted the entourage of Thiago. They offer him a huge pay rise (Xavi-Iniesta salary) and to be starter from day one. [as] Pengarna kan ju säkert stämma även om han blir jäkligt överbetald men att han garanteras en startplats finns inte. Man kliver inte in i startelvan hos Man U utan att prestera hos dem. Känns mer och mer som ett stort misstag av Thiago.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Silva
2013-06-21 12:55
Spansk media påstår att Isco vill till Madrid men att City är villiga att betala hans utköpsklausul och att det forfarande är 50/50, engelsk media är säkra på att han vill till City och fortsätta spela under Pellegrini men att City inte är villiga att erbjuda mer än 21 miljoner pund. Inga överraskningar precis. Var går han? Rimligen bör han få mer speltid i City tack vare Pellegrini (och mindre konkurrens) men han lockas säkert av tanken att spela i Real Madrid.
Barcelona Silva
2013-06-21 12:55
Annons: