/spanien/barcelona/forum/7915.aspx/spanien/barcelona/forum/7915.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2013-05-04 11:59
Capitán - El tiburón

Ja det är väl klart att de kan sparka honom bara så där. Det har hänt förr. :D Nu tror jag visserligen de fegar ur men enligt mig är det bättre att göra det nu istället för efter en misslyckad sommar. Vad anser du?
Barcelona 1899
2013-05-04 11:58
el Flaco - Me, Myself and I Jag delar ditt perspektiv - det har varit allt för mycket fjanteri med lediga dagar dagen innan match osv - någon j*vla nivå får det va' på verksamheten för vi är ingen välgörenhetsorganisation .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2013-05-04 11:57
el Flaco

Det är utan tvekan Zubis fel. Han har verkligen ingen kompetens eller ens en förmåga att prata med tränaren, inte så konstigt att Pep tröttnade.

Det som gör mig så irriterad är t.ex: att det kom som en chock för Zubi att Valdes ville lämna, när han ett par veckor innan var säker på att han skulle förnya. Hur kan det komma som en chock? Är det inte hans uppgift att ha koll på sånt? Sen det här med Thiago Silva är bara något som jag kan skratta åt, mest utav frustration och att jag har gett upp. Nu vill de gå efter Thiago Silva, men sist man försökte så gav man upp. Varför försökte de inte mer förra året? Ja, juste, Thiago Silva hade lovat PSG att han skulle gå dit. Jaha, är det inte sportchefens jobb att vara först på plats? Vad gör Zubi om dagarna? Spela golf och youtuba?
Barcelona Rambla~
2013-05-04 11:56
Jag läste igår att Alexis inte har några planer på att flytta på sig. Både han, hans agent och de inom kluibben vill att han fortsätter. Han har nyligen köpt sig en lyxlägenhet något stenkast från Camp Nou för ca 10m. Härligt att han stannar. Det finns så mycket mer att plocka ur av honom. Hoppas att det lossnar ännu bättre under nästa säsong, sista chansen typ.

Även Cesc stannar, Tito vill ha kvar honom läste jag. Cesc själv har inga andra planer än att stanna kvar i Barca trots att hans agent har fått en massa samtal de senaste dagarna.
Barcelona Diar Shekha
2013-05-04 11:54
Zubi måste ta och berätta om dessa om Silva till Tito: Han börjar bli 30 snart Han börjar få mkt skador Han kostar minst 40 M euro Varför betala så mycket för Silva? Okej om han kom förra året, han valde SJÄLV att gå till PSG så låt honom ruttna där. Ta Hummels för fan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-04 11:53
@Rambla~:


Vem kan då ställa sig frågan vem som är den huvudansvarige. Är det Zubi som inte klarar av sin uppgift eller var det Rosells fel från första början att utse honom som sportchef?

Just nu känns läget väldigt instabilt inom klubben. Jag misstänker att det inte bara räcker med några crack-värvningar för att lösa lagets problem. Tycker situationen påminner mycket om sommaren 2007. Rijkaards lag hade kollapsat under våren och ledningen köper då in fyra starka namn som de flesta var nöjda med: Abidal, Touré, Milito och Henry. Men trots vår starka silly season och vår breda trupp slutade säsongen i skam i och med el pasillo på Bernabéu.

Lärdomen från det året är att spektakulära värvningar inte kan lösa problemen, lösningen måste komma internt, inte utifrån. Misstaget då var att Rijkaard inte klarade av att upprätthålla disciplinen, samtidigt som spelarna svek sin tränare och klubben. I år är det kritiskt att Tito lyckas visa alla i omklädningsrummet vem som bestämmer, piska ihjäl de på träningarna och få de att springa som dårar.

Naturligtvis måste man köpa in förstärkningar, men om man inte förbättrar sig inifrån spelar det ingen som helst roll vem eller vilka man köper in.
Barcelona Hetfield
2013-05-04 11:52
Vad är det för styrelse vi har? De kan inte ens komma överens om de ska dricka coca-cola eller fanta.

Varför är det ingen som pratar med varandra? Sitt ner och kom fram till vad de vill få ut av transferfönstret, varför måste det vara så krångligt? Jag har sagt det, det är Zubis fel. Jag har sällan stött på en sportchef som har så lite kompetens och så dålig förmåga att prata med en tränare om vad de vill få ut.
Barcelona Krabban94
2013-05-04 11:51
Koeman92: Om det presenteras någon spelare är det bara att ta sig till Camp Nou, ta reda på tid för presentationen och gå in på stadion.. Kostar ingenting har inte gjort det förr åtminstone.. Har en kompis som kollade på Alba presentationen!
Barcelona Capitán - El tiburón
2013-05-04 11:50
Klarar inte ens av tanken av Suarez i laget. Måhända att han är en riktigt duktig anfallare som förmodligen skulle passat in bra i laget, men jag står inte ut med hans beteende.
Killen är ju inblandad i en kontrovers varannan match känns det som.¨

Intressant det ni säger angående styrelsen och förtroendet för Zubi! Men tror ni verkligen att man skulle gå så långt att han avskedas?
På förhand känns det ju inte så troligt om man dessutom redan har satt igång med att börja planera och förhandla med spelare inför nästa säsong.
Barcelona Rambla~
2013-05-04 11:49
@MESSI.CORLEONE:


Du, jag hade inte klagat jag heller om vi fick bägge. :D
Barcelona MESSI.CORLEONE
2013-05-04 11:48
Rambla

Jag skulle vilja ha bägge två. Och en lång, stark anfallare. Det får räcka så.
Barcelona Rambla~
2013-05-04 11:46
Enligt Sport så är man överns med Dortmund för Hummels, 25m. Det finns dock ett problem, tränarstarben med Tito i spetsen tvekar för de föredrar Thiago Silva. Nu är det Sport som sprider det här så tänk på att det kan vara sisådär med sanningshalten.

För helvete Tito, Zubi och övriga ledningen. De tycks ju inte klara av att bli överens om något alls.
Barcelona Rambla~
2013-05-04 11:40
@1.70-ligan - Remontada épica de Abidal:


Jag läste också det. Tydligen har ledningen haft ett hemligt möte efter förnedringen från Bayern. Där diskuterades det huruvida Zubi var rätt man att klara av den stora utrensningen och inskaffandet av nya spelare denna sommar.

Har poletten äntligen trillat ner hos Rosell och Bartomeu? Det uppenbara alla andra tycks se.
Barcelona Pep #4
2013-05-04 11:32
Suarez hade varit en klockren värvning som vänsteranfallare. Löper djupet hela tiden och skulle avlasta Messis mål. Han är en anfallare som producerar mål till 100%.

Så hellre Suarez än Neymar enligt mig.
Klopp 3
2013-05-04 11:31
Ni måste börja avlasta Messi,han är fantastiskt bra men när ett lag låser honom så stannar erat spel upp. In med Neymar och en centertank samt en mittback. /// Dortmund
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899
2013-05-04 11:26
Jonas - tots units fem força Jag kan hålla med om att Puyol är relativt gammal och skadebenägen men jag skrev att jag inte lägger mig i diskussionen om försvarare pga att den redan fördes i forumet vilket gjorde att jag valde att behålla mv- och försvarssidan intakt . Trots att Thiago är på gång så ser jag inte att någon annan i truppen besitter de kvalitéer som Boateng och Marchisio har och det var därför jag nämnde dom från början .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-05-04 11:12
Beroende på hur många mittbackar vi behåller vill jag se ett eller två nyförvärv.
Hummels är ju såklart drömmen, även om det finns andra frestande alternativ.
Muniesa vet jag inte riktigt var han står, en utlåning till kanske Ajax vore väl inte helt dumt? Bartra ser jag gärna nästa säsong också men en utlåning är absolut inte omöjligt. AbiRey vill jag absolut behålla i klubben, men om han själv vill återvända till kanske Monaco (som går upp i Ligue 1 i år) kan jag förstå det, men jag ser som sagt gärna att han stannar. Puyol kommer - för kanske första gången på länge - gå in i en säsong som tredje eller fjärdevalet. Hans ledaregenskaper och blotta närvaro är dock vital för klubben så han måste ju vara kvar. Med Masken vet jag inte riktigt, förra säsongen var han ju stundtals fenomenal men i år har han gått bort sig flera gånger i positionsspelet. Jag älskar hans attityd och glidtacklingar och han får gärna vara kvar som tredje/fjärdeval men jag skulle inte gråta floder om han lämnade. Det finns ju en risk för att han hämmar Bartras utveckling. Pique kan - trots en svag säsong - vara säker på att han blir kvar i klubben och han kan må bra av en ny partner.

Om jag ska sammanfatta det här så måste en MB in, det är stor chans att någon av våra mittbackar lämnar och då borde det plockas in ytterligare en. En ung sådan, kanske Marquinhos eller Inigo?
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-05-04 11:00
1899

Boateng är sjukt ojämn, överskattad också. Han håller inte Barca-klass och Marchisio är inte bättre än Fabregas eller Xavi. Dessutom skulle han bromsa Thiagos utveckling, Thiago som har potential att bli en av världens bästa mittfältare. Jag förespråkar en lite rakare, offensivare fotboll och ser hellre en renodlad ytter än Iniesta på vänsterkanten. Puyi är ju 35 år gammal och tyvärr har jag väldigt svårt att se honom en hel säsong på den här nivån. Han har trots allt haft 36 (!) skadar i sin karriär och de blir bara fler och fler.
VV bör säljas, det känns helt fel att han ska vara kvar en hel säsong och sedan lämna som bosman, stor risk för motivationsbrist då och framför allt missar vi kanske 20 miljoner euro.

Den här elvan hoppas jag på:
Courtois
Alves-Pique-Hummels-Alba
Xavi-Busq-Iniesta
Pedro/Sanchez-Messi-Neymar
Barcelona 1899
2013-05-04 10:59
elbraco - CP5 Varför skulle han inte kunna lämna Juventus? ... och om vi ska prata om passningar så kan vi ju slänga ut Alexis och David Villa direkt :S
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona elbraco - CP5
2013-05-04 10:54
seriöst, boateng och marchisio? ni kan väl diskutera någorlunda realistiska alternativ åtminstone. Marchisio kommer aldrig lämna Juve och Boateng kan inte slå korta passar om hans frisyr så hängde på det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona fc__Barça
2013-05-04 10:51
1899 (Barcelona) Jag håller med om att Iniesta skulle kunna ta en kant men ser då hellre Marchisio än Boateng, och så hoppas jag då att Thiago får spela mer nästa säsong än Xavi.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899
2013-05-04 10:41
barca_joe Jag håller med dig om att Marchisio är den av de två som är att föredra isf . Angående Alexis och Pedro så håller jag också med ! Urusla båda två . Ingen av dom kan 'göra sin gubbe' och det är uselt . Jag behåller dock gärna Pedro som utfyllnadsspelare med tanke på hans arbetsmoral , men Alexis borde säljas snarast möjligt - bortkastade pengar ...
Postat via SvenskaFans-appen
Klopp 3
2013-05-04 10:41
Gabriel Självklart om han inte vill stanna så kan han gå men då ska styrelsen krama ut varje öre av honom. Men sedan har han aldrig uttalat sig om att han vill lämna,han har bara sagt att det är en dröm att spela i Barcelona och tror de flesta spelarna delar samma dröm. Tänk på att han har kontrakt till 2017 så i detta fallet så kan det hända att klubben tvingar honom att stanna minst en säsong till. /// Dortmund Supporter
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899
2013-05-04 10:36
fc__Barça Jag tänker mig att Iniesta flyttas till v-kanten , och att någon av dom gör Xavi sällskap . Vad tror du om det ? Anledningen till att jag vill ha Iniesta i en mer fri roll är pga att han bidrar till att vi förlorar en taktisk roll i mitten och han é inte direkt bidragande till försvarsspelet , utan snarare tvärtom eftersom han passar o blir av med bollen oftare än Xavi samt att han inte är lika placeringssäker . Från en kant kan han ta och utmana och passa fel med en mindre risk . Jag hade gärna sett följande startelva 2013/14 : Målvakt - V.V. HB - DANI ALVES MBH - PUYOL MBV - PIQUÉ VB - JORDI ALBA DM - SERGIO BUSQUETS MFH - XAVI MFV - BOATENG/MARCHISIO AFH - MESSI AFC - LUIS SUÁREZ/NEYMAR AFV - INIESTA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King -
2013-05-04 10:28
Poll: "Which defender would you sign for Barça?" Hummels 57% - Agger 1 - Marquinhos 2 - T.Silva 36 - Kompany 4 #fcblive (13956 votes) [md]

Agger nej tack. In med hummels eller marquinhos och Bartra.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-04 10:14
Vilanova counts on Victor Valdes for next season, but the board wants to sell him. He has one year left on his contract. [el pais] Verkar finnas en hel del saker som man är oense om inom klubben. Vad fan är det frågan om..?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-04 10:03
Some board members have doubts on sports director Andoni Zubizarreta and his ability to renew the squad this summer. [catradio via sport] Hmm
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca_joe
2013-05-04 09:40
1899

Marchisio tror jag hade funkat rätt bra i barca. Bra fysik, kommer ofta in i boxen och är en helt okej avslutare! Boateng däremot skulle jag aldrig vilja att vi köpte, de få gånger jag sett han i år har det inte varit asbra om man säger så..

Neymar ska bara in. Men jag tycker att en mer renodlad forward med tyngd ska in. Och med tyngd menar jag inte Llorente eller Drogba men typ som en som Lewandowski, Van Persie-spelartyp. Lewandowski drömmer jag om men lär väl bli en kort ytter som gör samma saker som Alexis och Pedro gör, ingenting rättare sagt framåt.

Hummels ska också bara in.
Barcelona koeman92
2013-05-04 09:07
Jag ska åka ner till Barcelona i 3 veckor i Juni. Finns det någon chans att jag får se någon/några nyförvärv presenteras på Camp Nou? Behöver jag betala? Och isf, hur gör jag? tacksam för svar!
Barcelona fc__Barça
2013-05-04 09:00
1899 (Barcelona) Vad har du tänkt att Boateng/Marchisio ska ha för roll i laget? För vårat mittfält är ju redan väldigt konkurenskraftigt och vi skulle troligtvis få betala en del för att få loss någon av dem.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: