/spanien/barcelona/forum/79.aspx/spanien/barcelona/forum/79.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Soko
2017-08-12 17:18
Jurgen Klopp verkar ha erkänt att Philippe Coutinho är inställd på att i Barcelona.
Barcelona B-D
2017-08-12 17:17
Det roligaste med denna Paulinho värvning är att det kommer leda till följande:

• Seri blir helt avskriven.
• Någon av Samper, Alena eller Roberto kommer att behöva lämna.
• Vi kommer inte att ha tillräckligt med pengar till att värva både Coutinho och Dembele efter vi kastad bort 40m eur.
• Ta dyrbar speltid från våra talanger.

KATASTROF VÄRVNING RAKT IGENOM.

Paulinho har även nu börjat följa i stort sett hela Barcas lag på IG.
Barcelona yeezus
2017-08-12 17:14
Lite goda nyheter iaf...

Klopp on Coutinho: "I have to accept decisions from owners. That's how it is - and sometimes from players"

Bekräftar väl att han är på G!
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
2017-08-12 17:07
Gomesvärvningen tycker inte jag att man ska vara arg över då spelaren i frågan är ung och faktiskt presterat bra i en av världens bästa ligor. De man kan ifrågasätta är om han är den typen vi behöver/behövde men jag anser att han har ettvärde spm ligger över det vibetalade för honom + att han kanske höjer sig markant denna säsongen.

Sen om han ingår i en deal för tex Coutinho eller säljs för 50milj euro sä har vi ändå gått plus på honom.

Arda, Mathieu, Vermaelen, Douglas, och ev Paulinho kan man skylla på ledningens inkompetens. (Ålder, kostnad, kunnande)
Barcelona Soko
2017-08-12 17:06
Bartra målskytt för Dortmund.
Barcelona Blaugrana91
2017-08-12 17:05
[QUOTE=messiooooxavii]tänk att få Coutinho och Dembele , man blir överlycklig sen så får man se att vi värvat in lorden Paulinho också , då blir man fan inte taggad oavsett att man fått in COu och Dembouz . Tänk om vi fick Seri Coutinho och Dembele, då hade man varit i andra himlen men med Paulinho så kan man inte ens glädjas åt supervärvningar som Coutinho och Dembele [/QUOTE] Varför skulle man inte kunna glädjas menar du? Det där är ju nonsens. Jag håller med om att Seri samt Coutinho och Dembele hade varit det optimala, men trots Paulinho istället för Seri har vi fortfarande förstärkt laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-08-12 17:04
@Suarez9:


Att en klubb som FC Barcelona ska lägga ca 1,5 miljard på att testa spelare som Arda och Vermaelen är säkert också något som ingår i att "hänga med i den moderna fotbollen".
Barcelona messiooooxavii
2017-08-12 16:59
tänk att få Coutinho och Dembele , man blir överlycklig sen så får man se att vi värvat in lorden Paulinho också , då blir man fan inte taggad oavsett att man fått in COu och Dembouz .

Tänk om vi fick Seri Coutinho och Dembele, då hade man varit i andra himlen men med Paulinho så kan man inte ens glädjas åt supervärvningar som Coutinho och Dembele
Barcelona Suarez9
2017-08-12 16:59
Bollinnehavet Förstår tanken. Men utan reklam hade vi aldrig haft chans på att testa dessa spelare. Att ledningen är idioter är en annan femma. Men de pengarna behövs när Real och PSG pumpar dessa summor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Suarez9
2017-08-12 16:58
Paulinho kommer inte. Daily Mail satte igång cirkusen. Minst pålitliga källan i England (tillsammans med The Sun). Så oroa er inte. Tidningar vill bara trenda och sälja. Sådana nyheter får er att dampa och därför skrivs de. Calma.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-08-12 16:57
Arda, Vermaelen+Mathieu, Paulinho, Gomes = 4 år med reklamfri tröja

Välj själva ni som tycker att tröjreklam är nödvändigt för att "hänga med i den moderna fotbollen"
Barcelona Barca4life98
2017-08-12 16:53
Jag hoppas att det här Paulinho ryktet är på samma nivå som alla andra rykten som Rac1, Sport och MD kommit med. Det vill säga inte sanna. Var inte Paulinho typ "klar" för någon månad sen också? Snälla snälla snälla inte Paulinho
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2017-08-12 16:51
Lugna er, brassar är kända för att peaka efter 30-strecket. Han kommer vara supertaggad speciellt efter den stenhårda träningen i Kina.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-12 16:50
Klopp... Om klubben väljer att sälja så måste jag acceptera så är det men jag fokuserar på mitt lag. Tydligen så har Klopp accepterat Coutinhos val. Nu ska klubbarna "bara" komma överens om en summa. Mourinho - I have nothing to say hahaha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-08-12 16:49
[QUOTE=Blaugrana91]Klopp on Coutinho: "I have to accept decisions from owners. That's how it is - and sometimes from players." !!!!!! Vet ej om detta stämmer men det var ett Liverpool fan på Twitter som citerade det. [/QUOTE] Det verkar som att han faktiskt har sagt det där. Trots Paulinho så kan det här bli ganska bra. Coutinho verkar faktiskt vara på ingång och Dortmund har officiellt sagt att man kommer ha ett möte med Dembele ikväll och sedan meddela ett beslut. Upp med hakan nu hörrni. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2017-08-12 16:46
Kan ju inte vara särskilt bra för Bartomeu när Paulinho spelar på Camp Nou. Kommer vara en och annan vit näsduk.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1899 - Puyol
2017-08-12 16:41
Det går bra för Chelsea.... Conte say nothing.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2017-08-12 16:41
ja alltså, den enda som har ryktats ha intresse på sig är ju i stort sett Roberto. värvningen av Semedo samt försäsongen med Vidal tyder på att Roberto enbart konkurrerar om mittfältsplatserna och där har jag svårt att se att han får speltid nu. trist..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-08-12 16:40
När Semedo värvades var Barca snabba med att bekräfta det på den officiella hemsidan. Inget sånt om Paulinho än i alla fall. Om han ändå kommer hoppas och tror jag att priset på 40 miljoner inte stämmer.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2017-08-12 16:39
Snälla sluta leka med mina nerver!

Menar ni på fullaste allvar att Paulinho är klar för Barca?
En 30 brasse i Kina ska ta speltid ungdomarna i Barca?

Snälla säg att ni skojar och det är bara rykte.

Håller nästan på att ta bort det här kontot och gå på stand by några år.
Har inte följt sillyn i den här säsongen p.g.a juntan som styr klubben. Minns alla Douglas, Vermaellen, gomes och alla andra roliga värvningar så jag bestämde att skita i följa alla rykte och bombastiska rubriker den här sommaren. Ja, ja och det har hjälpt. Man får Peace of mine.

Men när man läser att Paulinho... Orkar inte ens skriva klart.
Barcelona Hristo var kungen
2017-08-12 16:38
[QUOTE=MessiyoyO 10]Koeman Varför skulle dem inte kunna vara en storklubb för? Dem får ju faktiskt mer än 1 miljard (!). Tror du inte att det går att ersätta Coutinho med dem pengarna? Ska inte vi räknas som storklubb för att Neymar har lämnat? Vi har ändå fått tillräckligt med pengar för att kanske bli ett ännu bättre lag om pengarna spenderas med lite hjärna inblandat. Bollen är ändå rund, säljer man en spelare för sådana summor så värvar man bara en ny...om inte två hehe [/QUOTE] Pengar är ganska oväsentliga om du inte kan köpa samma klass. OM det funnis någon av samma klass hade det väl varit bättre om vi gick för den spelaren direkt? Menar, liverpool har ju typ 1.5md kvar av sin transfer budget, vad ska de med ytterligare en om de inte kan spendera den?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-08-12 16:33
Klopp on Coutinho: "I have to accept decisions from owners. That's how it is - and sometimes from players." !!!!!! Vet ej om detta stämmer men det var ett Liverpool fan på Twitter som citerade det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bollinnehavet
2017-08-12 16:33
Eller ser man från ledningens håll att den grandiosa Paulinho-värvningen blir gratis om man säljer Sergi Roberto för ungefär samma summa?

Det är ta mig fan inte långt ifrån att jag försöker mig på konsten att byta lag för det här är som en dålig jävla relation som inte fungerar. Ni vet när man är mer olycklig än lycklig. När man börjar fundera över om det verkligen är värt det.
Barcelona messiooooxavii
2017-08-12 16:32
Hoppas att hela Camp Nou imorgon Buar ut värvningen av Lord Paulinho innan så att ledningen avbryter katastrofen innan den faktikst inträffar.

Jag pallar inte fler Lorder i laget och speciellt inte om dom ska kosta 40 miljoner euro
Barcelona Talangfabriken
2017-08-12 16:30
Kommer Paulinho blir jag ledsen. Ska han stjäla speltid från Alena, Roberto, Samper och Denis. Waste of time and money. Djup suck...
Barcelona Bollinnehavet
2017-08-12 16:28
Det viktiga är att de riktiga fansen, medlemmarna nere i Katalonien, har fått rösta fram sin President. Då kan ju inte vi här på ett forum i lilla Sverige tycka att det är fel. Vilka är vi liksom? Vi ska bara nicka med i anpassningen till "hur marknaden ser ut", välkomna nya Arda-köp och önska Marlon lycka till ute på lån för att 30-åriga brassar som hämtar pengar i Kina ska komma och ta speltid från Alena och Samper.

Därför supportar vi Bartomeu to the fullest!
För vi på ett forum i lilla Sverige har inget att säga till om.

(missa för guds skull inte sarkasmen i inlägget nu)
Barcelona the cameroonians
2017-08-12 16:26
Junta Sant, glömde vår Lord... Läste igår att Yerry Mina kommer först nästa sommar och då har väl Luisito fått sitt spanska pass. Hur som helst så är Paulinho på många sätt en udda och svårmotiverad värvning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2017-08-12 16:25
[QUOTE=Junta Dimision]Douglas är väl tekniskt sätt fortfarande i vår trupp? Ifall Yerri Mina också kommer så blir det ju ytterligare en plats där. [/QUOTE] Douglas verkar vara på G till Benfica, tack gode gud. Alltså bör man kunna behålla Marlon trots att Paulinho och Coutinho anländer. Tror ej Yerry värvas, bara rykten..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2017-08-12 16:22
@the cameroonians:

Douglas är väl tekniskt sätt fortfarande i vår trupp? Ifall Yerri Mina också kommer så blir det ju ytterligare en plats där.
Barcelona el Flaco
2017-08-12 16:19
Varje klubb har den ledningen man förtjänar. Tack vare konformismen och apatin som råder bland supportrarna har den här juntan fått fria tyglar att köra FC Barcelona ner i grunden. Medierna har inte heller hjälpt till och istället låtit sig agera som ett propagandainstrument åt en styrelse som har varken kompetensen att styra eller klokheten att veta när läget är kört.

Jag hatar vad som har hänt med den här klubben och det är främst tack vare alla nuñistas och rosellistas som det har fått lov att hända. Barça har tagits ifrån folket och befinner sig nu i ett sämre institutionellt läge än under Gasparts era. Och det är något jag aldrig trodde skulle ske igen. Jag trodde att culés skulle vara smartare än att låta en värdelös och inkompetent junta kidnappa klubben.

Men nu står vi här. På väg att värva en 29-åring som till vardags spelar i Kina. Det är sånt vi får nöja oss med. Och vi kommer säkerligen värva fler B-spelare till överpris innan sommaren är över. Och ingen kommer protestera. Ingen kommer höja rösten eller plock fram de vita näsdukarna. Business as usual i Can Barça.

Barto, vete ya!
Annons: