/spanien/barcelona/forum/7887.aspx/spanien/barcelona/forum/7887.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Jonas - tots units fem força
5/21/2013 21:54
@RonaldinhoGaucho!:
Sorry för senn reply, men bättre sent än aldrig. Pedro tillhörde B-laget den säsongen, visserligen gjorde han enstaka inhopp i ligan men han hade inte ens en liten roll när trippeln bärgades. Om man försöker föra en seriös diskussion om en spelare tycker jag att det är bra att man har lite koll på denne.
Barcelona Barieta
5/21/2013 21:46
Lämnar Thiago så får Tito ta på sig det. Tvivlar mer och mer på Tito ju längre tiden går med han som tränare
Barcelona Smogen
5/21/2013 21:05
el Flaco - Me, Myself and I


Fy fan, så jävla tråkigt när sådant händer. Skitar ju ned hela den klubben!
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
5/21/2013 20:57
Helt off-topic nu, men kollade nyss på sportnyheterna från Cuatro där de visade scener som utspelade sig i Zaragoza. Där ska fansen ha skanderat xenofobiska ramsor som "Vi vill inte ha färgade spelare. Vi föredrar Movilla för att han är vit och spanjor". Dessutom gjorde de apljud mot de svarta spelarna och passade på att kalla en annan spelare för "jävla katalan".

Minns då incidenten med Eto'o för flera år sedan. Då hette det att Zaragoza-fansen inte var rasister, att de "bara" försökte få spelaren ur balans. Undra hur samma människor kommer försöka rättfärdiga detta senaste skitet? Hoppas de åker ner.

Scenerna utspelar sig när det är 10:35 kvar av klippet.
Barcelona Explict
5/21/2013 20:52
@Barca Barca:
Finns väl ingen som föredrar Tito på tränarposten före Thiago i truppen? Hoppas det hela är ett skämt för annars vet jag inte vad jag gör.
Barcelona Hetfield
5/21/2013 20:46
Barcelonito

Jag vet allt det där. Även Henke Larsson skrev att Valdes var en av de som imponerade mest honom på träningarna.

Det jag däremot vill få sagt är att målvakter är väldigt utsatta. 9/10 storklubbar hade kastat bort Valdes efter alla hans tabbar, men Barcelona höll hårt i honom. Det är inte heller så att Valdes har rankats lågt, han är i toppskiktet av lönelistan och han har vunnit alla titlar som det går att vinna. Det är väldigt bortskämt och själviskt att man ska riva hans kontrakt när han fortfarande kan ge pengar till klubben som behövs. Återigen, det var hans val att lämna Barcelona. Jag kan respektera hans val, men sen den dagen han sa att han ville lämna så får han lämna alla krav och förväntningar åt sidan.
Barcelona Barca Barca
5/21/2013 20:43
@1.70-ligan - Remontada épica de Abidal:


I helve**e med allt om Thiago försvinner. Killen har precis allt att bli världsspelare. Men där måste jag bokstavligen slänga liten varningsfinger mot Tito. Då han faktis ansvarar för detta, att inte starta med Thiago i senaste matchen mot Valladolid är allt annat än korkad och ett tecken på att han inte tänker satsa på grabben. I ärlighetens namn föredrar jag Thiago än Tito som tränare om det står mellan dessa två. Men men...det är vad jag tror. hoppas ingen hoppar på mig nu.
Barcelona LeoMessi
5/21/2013 20:42
Om thiago drar så kommer jag aldrig att förlåta Barcelona för det! För han är en av världens mest spännande talanger!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
5/21/2013 20:41
Explict (Barcelona) Tack,, mina vänner titta åt njut
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
5/21/2013 20:40
Snart
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Explict
5/21/2013 20:38
@koeman92:
Där har du.. (När folk länkar via mobilen får du ta bort http://m.)
Barcelona koeman92
5/21/2013 20:33
Mido

Kan du lägga upp det på länktips?
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
5/21/2013 20:33
Rambla Jag anser att klubben har alla medel för att kunna värva in en målvakt ändå. Jag tror inte att Valdes har krävt ett skit, men om han nu mot alla odds har krävt det så måste jag påminna om att vår klubb har haft miljarder i skulder under flera år och ingen här inne har börjat svälta pga det. Barcas vara eller ickevara hänger inte på 10 miljoner euro som Valdes kan kosta och de 10 miljonerna är inte värda hälften av det han har presterat för klubben och vad han betyder för laget. Det är iaf inte nog med anledning att förolämpa honom så grovt! Det var iaf min poäng. Hetfield Den svenska jantelags-tacksamheten. Hade Barca insett att man inte kunde vinna titlar med Valdes hade man inte satsat stenhårt på honom heller. Han "kom" gratis trots allt och har levererat titlar. Stora tränare har sagt att man inte vinner stora titlar utan en stor målvakt. När Ter-Stegen kommer in som ung talang och får gå genom samma behandling med massvis kritik, får man kanske lite perspektiv på detta. Då vill jag gärna se om man tycker Ter-Stegen likt Valdes skulle vart div 2 målvakt om det inte vore för Barca. Den döde Enke skrev i sin självbiografi att han alltid var avundsjuk på Victor pga hans psyke och styrka. Vill tro att även hans egenskaper hjälpte till hans utveckling..
Barcelona Hetfield
5/21/2013 20:30
Rätt så naivt att tänka sig att man ska riva ett kontrakt med Valdes bara för hans prestationer för Barcelona. Det är ett företag, inte en välgörenhetsorganisation. Dessutom så ska det inte glömmas bort att om det inte vore för Barcelona så hade Valdes spelat i ett mittenlag. Det fanns en tid då de flesta ville ha bort Valdes efter hans tabbar, men klubben stod bakom honom. Han är en av de som tjänar mest i klubben, och han har vunnit alla titlar det går att vinna med Barcelona. Han ska tackas, det förtjänar han, men att man ska riva kontraktet förtjänar han inte. Det var hans val att lämna Barcelona, inte Barcelonas val, då får han stå för konsekvenserna. Jag skiter fullständigt i vad Valdes vill ha, jag bryr mig om klubben. Om klubben kan få in en summa för Valdes så ska man gå efter det.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
5/21/2013 20:29
Thiago (22) considers to leave. Due to a clause in his contract regarding playing time he can leave for 20M. Man City sounded him out [rac1] Varken mina knogar eller vägg kommer må bra om det händer
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
5/21/2013 20:26
Här har ni trailern http://m.youtube.com/watch?v=JxE5MaKuCEc
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Explict
5/21/2013 20:24
På tal om FIFA... Åker dom runt VARJE år och fotar spelarna så här? Lär ju ta galet mycket tid. Måste ju vara ett 40-tal kameror dom använder?
Barcelona Rambla~
5/21/2013 20:13
Barcelonito

Jag pratar väl för fan nästan aldrig om ekonomin annars. I det här fallet måste man dock tänka sig för. Om nu Valdes vill lämna så vill jag som supporter vara säker på att klubben har medel att kunna värva in en duglig ersättare, och då menar jag inte bara vem som helst för då kan ju liväl Pinto stå för han är ju en väldigt sympatisk människa, utan en riktigt bra målvakt. Bra spelare och målvakter kostar oftast en jävla massa pengar.

Vad är det för riktmärken man sätter för alla resten av spelarna i klubben om man låter Valdes lämna gratis? Då kommer ju varje spelare som vill lämna, eller klubben vill göra sig av med, att kräva samma sak. Inser du inte att det är ohållbart?
Barcelona Mido
5/21/2013 20:12
fc__Barça (Barcelona) Microsoft har presenterat next-gen konsol, xbox one, fifa 14 visades samtidigt när Messi pratade, lääässssskkkiiigt, hela atmosfären är på riktigt, dom visade Messi å Iniesta passar varandra å Messi gör mål,,, jag tappade hakan, som om jag ser en match på riktigt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
5/21/2013 20:12
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Om du väljer att avfärda allt annat jag skrev specifikt till just dig istället för att ge svar på tal så är det ditt val. Jag respekterar det.
Barcelona fc__Barça
5/21/2013 20:03
Mido (Barcelona) Vad får du denna info ifrån? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
5/21/2013 20:02
BREAKING: If everything goes smoothly expect Neymar to be officially a Barça player at around 2pm (UK time) tomorrow. Clubs prefer to announce in June.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
5/21/2013 20:00
Camp nou är tillbaka i Fifa 14 next-gen, ser ut som på riktigt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
5/21/2013 19:59

Rambla

Någon gång kan du gärna komma med annat än ekonomiska aspekter på allting. Klubben handlar inte bara om ekonomi, det gör inte heller klubbtillhörigheten, lojaliteten och andan i klubben. Det här handlar om killen Puyol pussar 100 ggr om på fyllan och uppmanar fansen sjunga för i segerparaden så att han stannar, på tal om perspektiv!

Jag tycker verkligen om dina argument och allt du bidrar med till det här forumet sen flera år tillbaka men när jag bläddrar genom sidorna så är det bara ekonomi, pengar, cash o bokslut hit och dit som gäller på sistone.

Gabriel

Orkar inte ta den diskussionen med dig efter den här kommentaren du skrev:

"Haha vad fan har Valdes rökt på? Vadå lämna gratis? Vem fan tror han att han är? Okej du vill lämna, fine stick då, bara att tacka för dina fina tjänster under dessa år, men tro inte att vi inte ska få in någon form av ekonomisk kompensation för dig. Det gäller faktiskt att få in pengar för att kunna använda dem till en ny målvakt. Men nej, Valdes vill att klubbarna ska använda transferpengarna till del av hans nya och än fetare lön istället, haha, snacka om girig. Så äckligt att jag nästan spyr om det stämmer.

Usch, hoppas inte det här stämmer för då förlorar jag precis all respekt som jag har för Valdes."

Har helt enkelt inte lust och energi på att argumentera.

Barcelona Rambla~
5/21/2013 19:47
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:


Nu överdriver du å det grövsta. Jag hatar inte honom och jag har heller inte spytt galla över honom. Lite perspektiv tack. Dock håller jag inte med om att det är okej att kräva få gå på fri transfer. Varför ska han få göra det? Det är ju han som vill bryta kontraktet, inte klubben. Stod inte klubben bakom och stöttade honom i vått och torrt under en period när han agerade väldigt svajigt? Har han inte haft ett väldigt bra kontrakt under flera säsonger? Jag vill minnas att han bråkade och hade sig även när det kontraktet skulle förnyas. Han ville tjäna som Xavi och Iniesta. Jag anser inte att hans status är på deras nivå i förhållande till hur han rankas i världen. Dert är knappast någon annan målvakt alls som ligger på den lönenivån. Han ska få lämna gratis till en klubb som Monaco som tydligen kastar pengar omkring sig? Jag skulle inte tro det.
Barcelona Mido
5/21/2013 19:45
Såg ni videon på Messi på den nya xbox one???? Sjjjjjuuuuuuuuuuuuukt, läskigt va realistisk det e, längtar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
5/21/2013 19:39
Barcelonito / Lucho Enrique 21 Hmm, har svårt att förstå mig på ditt inlägg. För det första så har väl, åtminstone de flesta här inne, sagt att OM det stämmer att Valdes krävt att få gå på fri transfer så är det ful stil. Ingen har påstått att det är precis så det ligger till, man får ju avvakta och se helt enkelt, men jag står fast vid att det är otroligt respektöst av honom att kräva att få gå på en fri transfer OM han nu gjort det. Och sedan har vi, fansen och medlemmarna all rätt i världen att kritisera allt som beror klubben, det gäller spelare, tränare, styrelse, läkarteam, och allt. Och vadå den enda skyldigheten vi har? Den enda skyldigheten en culés har är att stötta klubben FC Barcelona i vått och torrt och samtidigt vilja det bästa för klubben - utefter de kriterierna är verkligen inte det bästa för klubben FC Barcelona att våran ordinarie målvakt ska få lämna utan någon som helst form av ekonomisk kompensation. Du måste tänka på att vi befinner oss i ett läge där en hel del av våra transferpengar i sommar kommer att läggas på en anfallare och en mittback. No hay pasta para todo. Nu är det ju så att Valdes vill lämna, vilket jag och även de flesta andra här inne har beklagat oss för då han är en av, om inte den bästa målvakten vi någonsin haft. Men det här är verkligheten, Valdes vill lämna, men då måste man också se till att få in pengar för honom för att kunna finansiera ett köp av en annan målvakt. Eller vad föreslår du? Att vi går med på Valdes villkor att lämna helt gratis, skiter i att köpa en ny målvakt och spelar med Pinto? Lägg av. Sedan är det inget som tar bort hans prestationer för oss, utan honom hade vi aldrig vunnit CL finalen 06 och han kommer alltid att bli ihågkommen som den bästa målvakten som stått i klubben (åtminstone för min del). Sedan tycker jag faktiskt inte att han varit helt korrekt i sitt uppträdande mot fansen gällande hans beslut av att vilja lämna. Det hade inte skadat att ge en presskonferens och berätta klart och tydligt motiven bakom beslutet, det är väl det minsta man kan förvänta sig av en spelare som vaktat buren i 10 år? Sedan vet vi inte heller hela sanningen bakom allt, han kanske är skit pissed på Zubi och ledningen, vad vet jag. Men hur som helst anser åtmonstone jag att han har en viss skyldighet gentemot fansen. Slutligen så kritiserar ingen hans beslut av att vilja lämna och söka en ny utmaning, det är förståeligt och det tycker jag faktiskt också att de flesta här inne haft en förståelse för. Däremot ska han, och bör kritiseras kraftigt om det stämmer att han vill lämna helt gratis. Klubben går före Valdes och klubben kommer även att gå före Messi när den dagen kommer, oavsett vad spelarna i fråga uträttat för klubben.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
5/21/2013 19:37
Jag är rätt så lugn.

Även om Valdes mot alla odds skulle kräva att gå gratis så finns det ingen anledning att börja hata honom eller spy galla över honom.

Det är totalt irrelevant! Det han har åstadkommit, bördan att ständigt vara en kritiserad Barca-målvakt och trots det leverera i stora matcher och vara den målvakten man kan vinna titlar med, den starka karaktären och hans vinnarskalle som är av Puyol-klass är det man som supporter ska ta med sig och minnas. Inte att han vill eller inte vill lämna gratis, hur kan det vara relevant när det gäller den målvakten vi vunnit mest med och som är tredje kapten?
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
5/21/2013 19:31
Jag följer Serie A och brukar titta på Romas matcher. Jag tror att Marcos skulle kunna ta en startplats i Barca. Han kan spela med ett tokoffensivt lag som försvarar med 2 försvarare, då Roma gjorde det ungefär 3/4 av säsongen och han skötte sig kanon. Han är väldigt snabb, följsam, bryter säkert, en bra huvudspelare för sin längd (1.83 ungefär lika långa som Silva). Han är en väldigt flexibel spelare som kan spela både som mittback och högerback pga sin speed. Han har mycket bra passningsfötter. Roma spelar ganska snabb possesion fotboll. Jag tycker att han har alla förutsättningar för att lyckas i Barca. Det enda som han verkar sakna är ledaregenskaperna, men det växer med tiden. Han har trots allt nyligen fyllt 19 år (14maj) och jag tror att Barca skulle göra ett riktigt kap i att köpa honom. Edit: Dessutom så var Piqué ungefär 20 år när han anlände till Barca under trippel säsongen och han dominerade och total krossade allt i sin väg, så varför ska inte Marcos kunna göra det?
Barcelona Rambla~
5/21/2013 19:28
Barcelonito Lugna ner dig. Jag var tydlig med och påpeka att tidningen är en blaska och trovärdigheten kan ifrågasättas, men skulle det stämma är det dåligt av Valdes. Det att han vill lämna och söka en ny utmaning har jag personligen inga problem med, det är hans beslut. Det var endast det där med begäran om fri transfer jag störde mig på. Fast trovärdigheten var jag som sagt tveksam till.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: