/spanien/barcelona/forum/788.aspx/spanien/barcelona/forum/788.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Ribohn Fan
2016-08-03 00:21
Som En elefant med simfötter på.
Högerback!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Barcelona enkos
2016-08-02 23:22
LE vill inte köpa en anfallare bara för att denne inte ska skicka Munir bort från truppen. Munir är trots allt hans älskling som ska vara nära honom på bänken.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-08-02 23:15
A good coach is everything!

Gomez kommer att erbjuda den tyngd vi inte haft sen Kluivert. Gomez kommer att avgöra låsta matcher med hans styrka, storlek och huvudspel.

plus att han kommer att vara billig.

Hade inte bangat på Llorente heller.
Barcelona Canaletes
2016-08-02 22:20
Bra bildval TV4, bra bildval...
Barcelona Rambla~
2016-08-02 22:01
Från Twitter @RafaelH117 Ter Stegen’s agent talked with the club today, spoke of Manchester City’s interest, and discussed the player’s future, no demands made. Barça aware of the goalkeeper issue and Diego Alves was contacted in case Bravo leaves, won’t let MatS leave unless the buyout is paid. Verkar inte som om MAtS har kommit med några krav, inte än iaf och det känns skönt. Problemet tror jag är att Lucho vill köra på som vanligt, som de två senaste säsongerna alltså. Han väljer målvakt så som han känner för, den som enligt honom presterar bäst på träning. Ok, det har j funkat bra tills nu men det är ohållbart i längden. Varken Bravo eller ter Stegen kommer acceptera bänken denna säsong. Det blir kaos oavsett vem Lucho väljer. Ingen lätt situation.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2016-08-02 21:57
Gomes är skit klumpig elefant fattar inte vad vissa ser hos honom. Killen hade definitivt inte passa in i vårt spel ! Hade tagit Lacazette alla dagar i veckan !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2016-08-02 21:40
Målvaktssituationen var en tidsbomb och redan när Bravo signade för 2 somrar sen visste man att det skulle bli omöjligt att hålla både han och Mats nöjda i längden. Eftersom Ter Stegen är framtiden så är valet åtminstone för mig ganska så självklart att det bör vara Bravo som får kliva åt sidan och säljas. Man bör kunna få bra pengar för honom, en av världens bästa målvakter som de 2 senaste säsongerna vunnit 2 raka ligaguld med klubben där han vaktat målet i princip alla våra matcher. Allt under 30M€ ser jag som en dålig affär.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-08-02 21:39
@El Pistolero #9:Jag tror helt ärligt att det är LE som är envis, vill typ bara ha en och envisas med den.

jag fattar inte ta in Gomez bara. Ge rak byte mot Tello och det är klart.
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-08-02 21:39
@El Pistolero #9:Jag tror helt ärligt att det är LE som är envis, vill typ bara ha en och envisas med den.

jag fattar inte ta in Gomez bara. Ge rak byte mot Tello och det är klart.
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-02 21:32
Barça hasn’t made a decision on the striker, could be a seasoned #9 or a young forward. Robert and his team still discussing options. (RafaelH) Herregud....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
2016-08-02 21:23
[QUOTE=El Pistolero #9]@xavicampos says Bravo met with the club on Friday and said if he doesn't play, he'll want to leave. Release clause: €40m. Goodbye Bravo! [/QUOTE] Ter Stegen är framtiden och Masip imponerar på mig varje gång han står. Sälj säger jag, trots att jag gillar Bravo
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-02 20:48
@xavicampos says Bravo met with the club on Friday and said if he doesn't play, he'll want to leave. Release clause: €40m. Goodbye Bravo!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-08-02 16:24
West Ham vill ha Mario Gomez. De sjuka är att de kommer lägga runt 70 miljoner för honom men ändå få honom. Vi hade behövt lägga 300 miljoner för att få Mario Gomez Barca LOGIC hahahaha.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-08-02 15:12
Givetvis har Sport redan kontrat med motstridiga uppgifter. Även om de rapporterar att ett möte visst har ägt rum så handlade det om ett rutinmöte och det finns inga som helst problem med MAtS. Inga ultimatum framfördes och heller inga anbud från andra klubbar visades upp. Sommarens beef mellan Sport och MD fortsätter således. Dock kam man ju nu räkna med vilda spekulationer i pressen den närmaste tiden om ter Stegens framtid. Tack så mycket MD och Sport, ni är verkligen till stor hjälp för Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lionel Messi n10
2016-08-02 15:07
@Rambla~:


Tycker det är helt rätt gjort det är dags för han att bli vår förstemålvakt då han har allt för att kunna vara Barcas målvakt i många år framåt. Bravo är riktigt bra kanske till och med lite bättre än Stegen stundtals men Stegen är där och han har åldern till godo och enorm potential och bli ännu bättre.

Jag röstar på Stegen till förstemålvakt till nästa säsong.
Barcelona Rambla~
2016-08-02 14:54
Ter Stegen och hans agent har efter dagens träning tydligen haft ett möte med ledningen angående sin framtid, där han även ska ha presenterat eventuella anbud för klubben. Troligtvis har agenten och MAtS talat om att han inte vill agera andra fiol som förra säsongen. Detta enligt MD. De goda nyheterna fortsätter att ramla in. :(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-08-02 14:40
Kan väl också vara så att Gabigol inte vill riskera förhinder i sin utveckling genom att sitta på bänken som backup för oersättliga stjärnor. Detta är inte hans enda chans att spela för ett lag som Barcelona, utan han kan i lugn och ro fortsätta utvecklas genom regelbunden speltid för att sedan gå till ett större lag och vara given startspelare i både klubb- och landslag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2016-08-02 14:39
Visst att det ska vara svårt att hitta en spelare som vill agera back-up till MSN men att det ska vara så här svårt?! 2a Augusti nu o ingen anfallare är värvad när det finns alternativ som Gabigol? Skjut mig...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca - Puyol
2016-08-02 13:30
Hur mkt vi än vill ha Jesus eller Gabigol men dessa är inte vad vi egentligen behöver ärligt talat. Jag själv vill ha bägge men vi behöver en anfallare som har rutin men kan tänka sig vara supersub. Inte många anfallare vill komma till Barca för att vara back Up till MSN. Vi får hålla tummarna för att vår ledning ska fortsätta göra bra affärer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2016-08-02 13:23
Gabriel Lugnt, vi köper honom om 2 säsonger för 80€ miljoner istället....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-08-02 13:16
Gabriel

Håller med dig, riktigt synd.
Barcelona Gabriel
2016-08-02 13:01
Enligt spanska och engelska medier har klubben valt att inte utnyttja sin första option som man har på Gabigol, istället kommer spelaren med största sannolikhet att gå till Inter för ca 25M€. Sjukt tråkigt, känns som att man kommer att ångra det här beslutet om ett par år. Skulle inte förvåna mig om man vill köpa Gabigol som Suarez ersättare om ett par år för flera miljoner. Tror det här är Luchos beslut, han är fast bestämd på att spelaren måste ha erfarenhet av europeisk toppfotboll och vara acklimatiserad redan. Visst, i praktiken låter det väl som ett smart tankesätt, men ibland borde man vara lite flexibel och se över sina alternativ och inse vad som det bästa marknaden erbjuden faktiskt är. Jag har svårt att se att vi kommer att hitta något bättre alternativ än Gabigol. Isåfall är det väl Gabriel Jesus, som i princip är klar för city redan, och Om är ännu mindre av en striker än Gabigol (och inte heller har någon erfarenhet av europeisk fotboll). Det lär bli någon dålig anfallare nu, som jag inte alls kommer bli nöjd med. Gabigol var den sista pusselbiten jag hoppades på, och för 25M€ känns det som ett kap i dagens marknad. Synd!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
2016-08-02 12:56
Douglas offras – för basketspelare
Har ni hört talas om Adam Hanga?

Inte? Inte jag heller. Förrän i dag.

Nu är nämligen basketspelaren från Ungern inblandad i den här sommarens, förmodligen galnaste, silly-rykte.

FC Barcelonas basketlag ska enligt spanska medier vara intresserade av att värva den två meter långe ungraren Hanga från Laboral Kutxa Baskonia till nästa säsong.

Hur det ska lösas? Genom Douglas. Och Laboral Kutxa.

Kutxa är nämligen, förutom stolt sponsor till basketlaget vilket ni förstår av namnet, även ägare av fotbollslaget Alaves.

Och nu ska den brasilianske ytterbacken Douglas, som inte alls har fått till det i Barcelona, erbjudas till just Alaves för att lösa en affär av Adam Hanga till Barças basketsektion, enligt Sport.
AB
Barcelona enkos
2016-08-02 12:55
Messi till Sverige.
Barcelona Kröjff
2016-08-02 11:16
LennyRomario Vad mitt eget engagemang i just den här frågan egentligen bottnar, är att jag vägrar tro att en av de mest åtråvärda titlarna i världens största lagsport. kan tillskrivas en enda individ. Om frälsaren ifråga sen kallas Messi eller Maradona kan kvitta lika.
Barcelona Barclasico
2016-08-02 11:14
Despite Manchester City's offer, Barça haven't ruled out Gabriel Jesus as a transfer option and have made contact with his agent (MD)
Barcelona Barclasico
2016-08-02 11:14
Tello could go on loan to Fiorentina. Vermaelen is studying Arsenal's offer, Samper's transfer to Valencia depends on Luis Enrique (sport)
Barcelona Smogen
2016-08-02 11:09
Bauza förbundskapten i Argentina. Jag ser både en återkomst för Messi inom ett år och goda möjligheter till VM-guld om 2.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2016-08-02 11:06
@Kröjff:
Det var inte riktat till dig personligen. "Ondgöra" i det här fallet, var väl mest i kontexten att försöka förminska hur bra han var, med att hans lagkamrater faktiskt också var väldans fantastiskt bra och sedan rada upp en massa statistik på lagkamrater som gjort ett tiotal landskamper. Tänk om någon som ville sänka Messi med samma argument? Det blir en jävla massa landskamper att rada upp från Barcelonas spelare. Så det var mer ett ifrågasättande om det är rätt väg att gå. Ska man "sänka" någon på det viset så måste man väl acceptera om andra försöker sänka Messi på samma vis. Du har rätt, man kan vända steken ännu en gång. Men nu har vi ju precis fått massa statistik över att Napoli hade ett kanonlag, så då vänder Maradonasupportrarna också på steken :)
Barcelona Kröjff
2016-08-02 10:56
LennyRomario Du skriver "Om man ska ondgöra sig över (Maradona) på det viset". Vilket vis då? Och vad menar du närmare bestämt med att "ondgöra sig". Själv har jag precis som du tidigare lagt tonvikt vid de uppenbara likheterna mellan Messi och Maradona ifråga om deras styrkor som fotbollspelare. Närmare bestämt beskrev jag dom som sina motsatser ifråga om personligheter, men något av enäggstvillingar i agerandet på det spelmässiga planet. Sen skulle man ju för övrigt kunna vända den stek du vrider på ytterligare en gång, genom att peka på att det krävs mycket mer av en spelare att sticka ut till den grad som Messi gjort under årens lopp i den bästa av omgivningar, än att göra det i en mer medioker sådan. Var sak har sin sida.Eller flera, om man så vill.
Annons: