/spanien/barcelona/forum/7833.aspx/spanien/barcelona/forum/7833.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
SoN_Un
2013-04-24 11:51
in med pelegrini/ laudrup!
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-04-24 11:49
Det hela fotbollseuropa, för att inte säga världen, gjort de senaste åren är att fundera ut hur man ska stoppa Barcelona. Nu har man funnit lösningen, och då är det dags för Barcelona att fundera ut nästa steg i utvecklingen.

Men det är eg. inget konstigt.
Samma sak har hänt innan inom fotbollen. Allt har sin gång och sin tid.
Barcelona har förändrat fotbollen ett par gånger tidigare, och det kommer förmodligen, och förhoppningsvis, att ske igen.

Plan A fungerade inte denna säsong. Nu till Plan B. Vad det blir? tja, vem vet.
Kan. Inte. Vänta.
Barcelona A.Gaudi
2013-04-24 11:35
Hetfield

Barca gör en bra säsong. Men det som är problemet är att vi spelar på samma kort vi gjort dom sedan guardiola tog över. Det går inte att spela på samma sätt, sätta hoppet till samma spelare under en så lång period.

Det behövs förändring. Man får se om Tito vågar sätta sin prägel nästa säsong och om Zubi leverar material för att göra en sådan förändring. Men det fungerar helt enkelt inte att "göra det vi alltid gjort och återgå till det som gjorde oss så bra förut". Tito står ändå för det som varit, han och guardiola byggde laget. Men nu måste han visa att han kan utveckla det och visa på ett nytänk, det har han inte gjort den här säsongen. Dock så tycker jag att det ligger mkt hos ledningen som inte gett honom några spelare för att göra en sån förändring. Det är svårt att variera sitt spel när truppen består av så många snarlika spelare.


Barcelona Mido
2013-04-24 11:31
Hetfield (Barcelona) Du har rätt om Tito, men tänk om cancern kommer tillbaka mitt i allt nästa år då är vi på ruta ett igen.. Man kan aldrig lita på sjukdomen.. En tränare måste vara tillgänglig 24/7, frågan är orkar han,, det är bara han som vet, å hoppas med ett ansvarsfullt tänkande
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King -
2013-04-24 11:29
En klubb ska ha 3 fungerande organ för att fungera i perfekt balans och de 3 sakerna ska vara på samma linje för att hitta en vinnande koncept. Ledning, tränarstabben och spelarna. Det här konceptet är något många lag fumlar med och kommer ingenstans utan och om det missköts kan det innebära konsekvenser som drar ner hela klubben. Roma och Inter är bästa exemplen. Vår klubb lider av alla 3 just nu.

Vi behöver striktare guide linjer för vår ungdomsverksamhet. Bara för att man är från La Masia ska man inte flyttas upp om man inte är en talang av klubbens kaliber. Fontas, Cuenca, Tello? Man ska inte få vara VIP bara för att man har vistats på La Masia.

Barcas Ledning har inte utvecklats med klubbens takt. Jag förstår Laporta tiden och vad han gjorde med småmedel för att få oss vidare och bygga upp den forna storklubben Barca när den låg i ruiner. Men vi är inte där längre! Vi kan fynda och ha ett smart scoutingsystem men om vi ska köpa en spelare ska det vara en som direkt kan slå in sig i startelvan. Truppspelare finns det gott om men även de ska vara smarta inte a la Song.

Om tränarstabben inte litar på sitt spelide eller taktik eller spelaren så är det ingen bra tränare. Tito vänder kappan efter vinden. Sport eller el mundo kan börja kritisera Alexis, jaha då kommer han börja spela David Villa. Nästa gång Sport skriker om att Alexis har presterat bra petar han Cesc för Alexis och Villa. Pedro är untouchable glöm inte det ;)! Jag undrar ibland vem som är tränaren i Barca. En tränare som slutar tro på sitt eget spel är ingen tränare. Hans spel fungerade utmärkt med Cesc och Xavi på mitten med Iniesta på kanten tills hans fick Cancer och vår riktiga tränare sport började klaga då ändrades uppställning, haha.

I ärlighetens namn vill jag ha bort Tello, Cuenca, Bojan, Affelay och Song till nästa säsong. Vi har en underbar ungt lag att bygga på med Puyol och Xavi som håller upp den med sin erfarenhet från bänken och som kan hoppa in med jämna mellanrum.

Vad vi behöver är fysik i laget. Vi behöver en Keita, Yaya toure typ på mittfältet inte som defensivmittfältare men i Keitas roll och 2 klass mittbackar. En som ska slå in sig i startelvan Marquinhos eller Hummels och en annan etablerad ung grym back, Psgs Sakho eller Aymen abdennour eller ett guldkorn som Brassen Dede.

I nuläget utnyttjar alla lag vår brist på fysik i straffområdet och det är barnsligt enkelt att göra mål på oss. Neymar i all ära men jag hade föredragit en Falcao liknande spelartyp på topp och Messi tillbaka ut på kanten med fri roll med Dani Alves överlappningar på ytan Messi lämnar när han söker sig inåt.
Pedro fick sitt genombrott på grund av att han va ung och ettrig. Han var hungrig och ville ta sin chans med alla medel därför lyckades han så bra men den Pedron är long gone! Han är en utmärkt truppspelare som gör sitt jobb när han hoppar in men inget mer. Deulofeu är en talang som verkligen förtjänar ta en plats och visa upp sig.Barcelona Hetfield
2013-04-24 11:22
Jag är faktiskt förvånad över hur många som vill ha bort Tito. Jag ska försöka förklara varför jag vill ha kvar honom. Det är värt att påminna att Barcelona vinner ligan och åker ut i semifinal mot VÄRLDENS BÄSTA LAG. Det är inte en misslyckad säsong, det är en bra säsong. Kom ihåg att Tito blev sjuk i flera månader, det var där laget började falla ihop. Det var ingen som klagade på Tito i höstas när han slog rekord och vann mot nästan alla lag. När han väl kommer tillbaks från sin sjukdom så slängs han mer eller mindre direkt mot PSG och Bayern Munchen i CL, hur lätt är det? Tito har inte fått en ordentlig chans att få bygga ett lag som han vill, och när han började göra det så försvann han. Tito är inte den "nya tränaren", han var en stor del av Peps framgångar och han har haft en stor del av flera spelare i laget (Messi osv). Spelarna älskar Tito, han är inte den nya killen, det är en person som har varit involverad i spelarnas liv sen de var barn och han har själv bidragit till lagets framgångar. Hur kan man vilja slänga ut en person som har gjort så mycket för klubben och som har varit sjuk? Det är pinsamt. Det är som att slänga ut Abidal efter hans sjukdom. Kan alla bara ta ett djupt andetag och inse att det här är Titos FÖRSTA säsong som huvudtränare och att Barcelona tar en ligatitel och är i CL semifinal. Ta det lugnt.
Barcelona Mido
2013-04-24 11:20
Den här säsongen har varit ett elände,, att vi leder ligan med många poäng beror på att madrid hade värsta svackan i början av säsongen,,, Visst vi vann våra matcher i höstas men var det bekvämt?? Varje match var det som en final även mot jumbo lagen med all respekt. Om förlusten igår fick klubbledningen att öppna ögonen så är jag glad över förlusten, för att det är iår som laget måste få in nytt fräsht blod. TITO måste sitta och fundera, är jag rätt person för laget, kan hälsan kämpa en säsong till?? Förlusten igår var väntat,, men det krävdes hungriga Bayern för att visa hur fotbollen ska spelas, eller hur barca spelade under guld åren. Vilka spelare jag vill ha spelar ingen roll, men jag vill ha rätt spelare i rätt position med en backup. I med/motgång Visca barca
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2013-04-24 11:16
Tito får gärna vara kvar men som assisterande, sett till hela säsongen så görs det inget när vi hamnat i underläge eller blivit utspelade. Vill ha ett dreamteam på tränar posten. Det skulle även ge Tito lite mer frihet att ta hand om sig själv. Tito know your limitations!
Barcelonistas
2013-04-24 11:13
Som jag tidigare påpekade så är Tito inte rätt man för att leda Barcelona, och det säger jag inte bara efter gårdagens massaker. Utan rent allmänt, det finns så många matcher där man kunnat se att Tito saknar det där taktiska för att leda detta laget. Mot PSG borta och hemma hade vi stora problem med att skapa målchanser, defensiven var även där under all kritik det blev liksom en farlig målchans så fort PSG ställde om. Även mot Milan borta där vi förlorade med 2-0 så hade vi exakt samma problem, det där riktiga Barcelona har vi fått se få gånger den här säsongen, bara mot Milan hemma fick vi allt att stämma, där spelade otroligt nära vår högsta nivå.


Att vi dessutom inte vunnit en match mot Madrid sedan supercup mötet hemma säger väll en hel del, svårt att skapa chanser, svårt att försvara sig mot omställningar, ett stort bollinnehav som inte leder till något, Messi är neutraliserad etc. Samma sak gång på gång. Jag trodde på Barcelona inför den här matchen aldrig att jag trodde att man skulle spela på samma fantasilösa sätt som mot PSGX2, elr som mot Milan borta. Det jag inte får in i huvudet är att ingenting görs, Tito verkar inte ha någon lösning alls på detta problemet, han skickar in ett lag borta mot BM utan några som helst ideer, det finns ingen tydlig spelide, utan allt görs via ett stor bollinnehav som inte leder till något, samt någon individuell prestation.


Varför görs inget? Ser inte Tito vilka problem det finns i spelet?
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2013-04-24 11:13
Okej tack för svaren. Jag hoppas bara att förlusten inte tar kål på Vilanova nu.. Pep bestämde sig först efter Chelsea. För mig kan han gärna få stanna ett år till så länge han är okej. Å andra sidan så finns det inga garantier för cancer, jag tycker att han borde tänka på familjen i första hand istället för oss. Jag vill inte att han ska "förlora" sitt liv på grund av fotbollen och ingen av oss har orken för att vara utan en tränare i fyra månader nästa säsong.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
2013-04-24 11:10
Tänk om det står 2-0 till Barca i halvlek på onsdag nästa vecka! Då är det plötsligt spännande igen. Tyvärr är det ju dock inte Milan som står för motståndet denna gången, utan ett Bayern som med största sannolikhet kommer att göra mål på Camp Nou...och då krävs det plötsligt minst 6 mål från Barca. Det är nästan omöjligt att vända detta, men bara NÄSTAN. 2-0 i halvlek och hoppet lever igen.

Det enda sköna med att förlora med 0-4 igår är att man slipper gå runt och ha hjärtklappning i returen. Man kan kolla på matchen utan att vara nervös.
Barcelona NoGo™
2013-04-24 11:08
Ja Tito har meddelat ledningen att han känner sig bättre och kan fortsätta nästa säsong. Så lät det...

Barcelona coach Tito Vilanova is recovering well from his cancer treatment. He informed the club he's able to continue next season. [marca]
Barcelona A.Gaudi
2013-04-24 11:08
jag tror alla accepterar att bayern är ett bättre lag än barca, just nu. Det intressanta är väl diskussionen om vad som måste ske. för förändring måste ske. det räcker inte med att "gå tillbaka till grunderna". våra grunder har åldrats och det behövs nytt blod och förändring.

Xavis tid som spindeln i nätet börjar vara över, han är 33 år, han kommer att börja fasas ut. Av de i truppen är det frågan om Thiago eller fabregas kan axla hans roll? är dom tillräckligt bra? annars måste vi se efter nyförvärv där.

anfallet är totalt impotent bortsett från messi. Alltså behöver ledningen se över Sanchez, Villa, Pedro, Tello. Ingen kan säga att dessa är tillräckligt bra för att vara förstahandsval i barca. Två bör säljas för att ge plats åt nytt blod. Och särskilt behövs nya spelartyper då alla förutom Villa i stort sett är samma sorts spelare.


Backlinjen läcker som ett såll. Puyol kan inte ses som ett förstaval, det är snarare en sällsynt lyx när han väl inte är skadad. Klubben behöver ett nytt förstaval som mittback då tränaren inte kan lita på att puyol är skadefri. han är 35 år gammal så det är helt naturligt.
Vilka kan vi tjäna pengar på vid en eventuell försäljning? torde vara alves om City, PSG eller kanske nu monaco är intresserade av att punga ut lite pengar så kan det vara ett alternativ.


Ny målvakt behöver också köpas in, tyvärr då.

Det kan bli en ganska dyr sommar det här för barca, om man vill satsa på att vara kandidater att vinna CL nästa säsong. Alternativet är tålamod och hoppas på att juniorerna är tillräckligt bra om 2-3 år. Men samtidigt har vi messi i truppen och så länge vi är i Messi Eran bör barca satsa på att ta hem alla titlar som går.


Ska tito sitta kvar som tränare? Det är lite löjligt att sparka honom när han vinner ligan, hur bortskämda kan man vara liksom. Men samtidigt är detta barcas svansång, dom sista/det sista året av en gyllene epok. Man behöver tänka om nu, starta om på nytt för att skapa en ny cirkel. Tito står för det gamla, då han var med och skapade det och med denna säsong tydligt visat en avsaknad av nytänk.
Det där är kanske den svåraste frågan. Angående anfall och försvar torde det inte vara några större svårigheter att se att det behövs förstärkning. Tränarfrågan är dock svårare. Jag kan nog ge Tito ännu en säsong men då måste han visa att han är beredd att göra en generationsväxling och en NY satsning, inte att famla efter halmstråna som finns kvar från guardiolas era.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-04-24 11:05
Ja, läste något liknande på barcastuff om att Tito meddelat ledningen att han fortsätter nästa säsong.
Barcelona NoGo™
2013-04-24 11:05
@Rambla~ el chico dorado:
Ja det är verkligen dags att nån styr upp försvarsspelet och då inte bara backarna utan de andra lagdelarna med. Ancelotti låter som ett bra alternativt faktiskt. Taktiskt väldigt bra som du säger. Kan va intressant. Det hjälpte ju inte direkt att Tito valde att spela med Leo heller, man kan säga att vi spelade hela matchen med 10 man för han måste ha rört sig mindre än Valdes. Han kunde inte pressa o Xavi o Iniesta fick flytta upp o ta det arbetet medan Leo droppade ner på mittfältet och där en kon hade gjort det bättre... Sergio kan inte täcka upp all yta och det har vi återigen sett hela säsongen. Ett hav av yta, för långa avstånd mellan lagdelarna, den intensiva pressen är som bortblåst. .
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2013-04-24 11:04
@Rambla~ el chico dorado:Haha Ancelotti i Barcelona?
Som en försvarare hade jag fan gråtit över att få någon som prioriterar försvaret en aning högre än nuvarande tränare.
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2013-04-24 11:01
Rambla Vet du något om Tito Vilanova valt att fortsätta nästa säsong? Tyckte jag hörde åsnan Zubi bekräfta det på Barcastuff. Jag själv vet inte vad jag ska säga om Tito efter allt som har hänt iår, jag tycker han förtjänar en säsong till och det är egentligen då vi kan bedöma honom. Annars är jag rätt sugen på Bielsa om inte Titos hälsa klarar av det. Och jag fattar verkligen inte hur folk kan kasta skit på Pique gång på gång. Han gjorde fan en av sina bästa matcher igår, killen har en ny mittback bredvid sig var tredje match. Vad ska han göra liksom? Han har mittfältare som sin kollega, det går inte & det är för svårt helt enkelt. Pique är bäst när han har någon att lita på som när han spelade med Puyol i tre år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona MESSI.CORLEONE
2013-04-24 11:00
Tänk om vi på ett eller annat sätt vänder allt i returen?
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-04-24 10:53
@NoGo™:
Framför allt så vill jag ha en taktisk skicklig tränare som verkligen sätter ett försvarspel först och främst. Det går fan inte att skylla på att Piqué är kass eller att Bartra suger. Jag tycker att de två skötte sig relativt bra igår. Hur lätt är det hålla tätt efter att Bayern gjort 2-0 och ingenting förändras ute på plan i Barcas spel. Det är inte de två som det ska skyllas på utan det kollektiva försvarsspelet var under all kritik igår. Stackars Busquets som fick springa från kant till kant för att täcka upp för Xavi och Iniesta som inte är tillräckligt bra i defensiven i sådana här matcher. Vad sägs om Ancelotti? Stor rutin, har pondus, och klarar av att sätta ett försvarsspel. Jag tror heller inte att vi hade blivit ett defensivt spelande lag bara för att han tog över som tränare. Det finns liksom inte i Barcas gener att spela enbart defensivt.
Barcelona NoGo™
2013-04-24 10:48
Rambla~ el chico dorado

Benitez.. :P

Vi får la övertala Heynckes att inte sluta utan ta över Barcelona hehe.

Men ja håller med, Tito är inte rätt man tyvärr o det har vi sett hela säsongen..
Barcelona hannesalex
2013-04-24 10:46
Håller med dig 100%. "han springer mycket" är typ den värsta kommentaren som finns. Om man inte gör mål så spelar det ju ingen roll. Det konstiga är att man inte gör ett byte tidigare. Lätt att med facit i hand nu säga att Pedo och Alexis inte skulle startat, men man kan i alla fall byta in Villa, Tello eller Cesc vid 2-0 eller 60 minuter i alla fall. Jag hade gärna sett Tello komma in, han är lite ego ibland men tror faktiskt det kan behövas i en sån här match.


[QUOTE=100% AntiMadridista]Vi har inte tillräckligt bra anfallare. Varken Alexis eller Pedro är bra i Barca. De kanske springer mycket men det händer ingenting. Jag vill ha spelare som kan göra mål.. jag vill ha spelare som Eto'o som sprang och kämpade men också gjorde ca 25-30 mål per säsong. Fabregas är inte anfallare han är mittfältare sen att han gör mål mot Levante eller Mallorca så spelar det inte så stor roll..Det är i de stora matcherna han måste bevisa.
Men jag har inte klagat på Fabregas för jag förstår att han är mittfältare.. men våra anfallare som är dåliga.
Jeffson
2013-04-24 10:45
För mej finns det två val att göra efter en match som denna.
Det första är att gegga ner mej i domarmissar, peka ut enskilda spelare, hata på Tito, hoppas att mourinho dör, tycka att Uefa är korrupt och känna att världen är en orättvis plats att leva på.

Eller så kan jag försöka erkänna för mej själv att detta Bayern är bättre än Barcelona just nu, att vi har haft en minst sagt strulig säsong med sjukdom och ny(a) tränare osv, och att vi trots all skit har tagit oss till semifinal i CL och med all säkerhet kommer att vinna ligan, trots stundvis bristande spel.

Jag har valt det andra alternativet. Det känns enklare och låter mej fokusera på kärleken för Barcelona istället för att vältra mej i allt internethat och skadeglädje från andra lags supportrar. Att hata på sina egna spelare hjälper mej inte, inte heller att försöka hitta ursäkter och bortförklaringar. Jag vill ha ett par välbehövliga nyförvärv till sommaren men inte pga gårdagen match eller att vi ska sälja halva truppen bara för att vi var bleka igår. Jag älskar Barcelona, jag älskar våra spelare, jag älskar Tito. Oavsett om vi vinner med 5-0 eller blir våldtagna som igår. I med och motgång!
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-04-24 10:44
Om vi nu ska byta ut Tito (jag vill faktiskt det även om det kan kännas okänsligt med tanke på vad han gått igenom) , viken tränare ska vi gå efter?

Oscar Garcia har stora framgångar med sitt Maccabi i Israel. Han har just vunnit ligan. Jag har fortfarande inte smält att klubben kunde ge Eusebio jobbet som tränare för Barcelona B över Garcia. Jag måste sluta upp med att vara så långsint. :(
Barcelona Chrisicito
2013-04-24 10:38
Visst många kan säkert tycka det är naivt, men om de kan vinna med 4-0 så kan vi om saker klaffar väldigt bra! 5-0 Mot Madrid. 4-0 Mot Bayern. 4-0 Mot Milan. Nu är Bayern ett fruktansvärt bra fotbollslag och hade de haft ännu mer marginaler kunde det blivit värre siffror. Men tillfälligheter gör oxå mkt. Hade de inte fått Gomezl och Robbens (ev inte heller första han har ju armarna över axlarna på Alves ser det ut som, och jag tror ju det finns möjlighet att endel skrikit om vi gjort liknande) . Hade Batra satt sin chans och kommer inte ihåg vem som sköt mitt på från farligt läge i andra halvlek. Eller om Dante inte fått foten på bollen i första när den är på väg igenom till Leo. Som sagt tillfälligheter kan göra en hel del, och Bayern kunde fått straff på skottet mot Pique. Sen så var det dock klasskillnad igår och Bayern vann VERKLIGEN rättvist!!! Förmodligen kommer inte Barca vända på det här, men man ska som spelare gå in helt och fullt med att det här är möjligt! Vi kan med marginaler på vår sida vända detta och det ska spelarna MATA sig med om och om igen i sina sinnen !! Men då behöver vi marginaler på vår sida, snabbt och rörligt passningsspel och stenhårt presspel! Ja och en frisk och i matchform Messi skadar ju inte! Brutal förlust igår men man måste gå vidare. VISCA EL BARCA!!! PS, lite skillnad i insats igår jämfört med länken. Edit: länken verkar ej gå dit jag trodde. Barca Real 5-0 2010 (hela matchen. Var den jag ville länka till)
Barcelona 100% AntiMadridista
2013-04-24 10:33
Vi har inte tillräckligt bra anfallare. Varken Alexis eller Pedro är bra i Barca. De kanske springer mycket men det händer ingenting. Jag vill ha spelare som kan göra mål.. jag vill ha spelare som Eto'o som sprang och kämpade men också gjorde ca 25-30 mål per säsong. Fabregas är inte anfallare han är mittfältare sen att han gör mål mot Levante eller Mallorca så spelar det inte så stor roll..Det är i de stora matcherna han måste bevisa.
Men jag har inte klagat på Fabregas för jag förstår att han är mittfältare.. men våra anfallare som är dåliga.


@Ride_The_Big_One(6):
Barcelona Acrobat
2013-04-24 10:23
Det känns skönt att det var Bayern som vann med 4-0 och inte Real (det skulle de aldrig klara å andra sidan). Så bra som Bayern är just nu finns det ingen chans att något annat lag vinner CL. Aldrig att Bayern viker ner sig i ytterligare en final. Förra årets förlust mot Chelsea på Allianz Arena satte sig som ett ärr i Bayerns själ och de kommer gå över lik för att vinna i år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2013-04-24 10:21
100% AntiMadridista Du måste väl ändå medge att sättet vi spelar inte gynnar våra kant/anfallare? Ta Cesc som lirar på Messi pos och genast gör lite mål. Vi är för lättlästa i våra anfall som helst ska gå via mitten, jag vägrar tro på att spelare som Sanches och Pedro/Villa glömt hur man gör sin gubbe. Ta Xavi igår som höll i bollen istället för att ge den svepade bollen på Alves som gång på gång ville ha bollen i djupled. Sättet Rijkaard/Hen ten cate och Pep/Tito ställde upp, där hade vi bra balans och kantspelarna hade en klar ide på hur dem skulle anfalla. Vi gick inte att läsa på samma sätt då våra anfall gick via mitten i vissa stunder för att sedan anfalla via kanten. Den Barca saknar jag! Hela det där måste ses om och ändras, vi måste gå tillbaka till det djupledspel vi haft där laget var som en maskin. Glädjen och kreativiteten och presspelet efterlyses!
Barcelona 100% AntiMadridista
2013-04-24 10:13
5 mål!! 5 jävla mål på hela säsongen och du tycker att han är bra? En anfallares jobb är att göra mål och inte nåt annat. Om du tycker att han är bra för att han springer så mycket så kan vi lika gärna spela med Alba som anfallare för han springer lika mycket som Pedro... om inte mer!

@MQUC:
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2013-04-24 10:06
Det är tränarens uppgift att värdera situationer gällande vilka som ska spela eller inte. Lag som Real och Bayern är beslutsamma/raka och fysiska på mitten, inte fan lirar man Iniesta,Busq,Xavi på bortaplan i ett dubbelmöte när trion misslyckats om och om igen denna säsong? Evolvera tänkandet och bli mer taktisk, stärk till mittfältet och installera presspelet. Jag kan knappast vara den enda som bevittnade Xavis patetiska försök till att vinna bollen? Sen måste man ge Bayerns tränare eloge för geni draget med att man markera Busq vilket gjorde att vi inte fick igång ett smack. 100% AntiMadridista Vi alla skriver av oss i denna frustration, men ta och lugna ner dig en aning. Xavi var bland dem sämsta igår inte fan skriker vi lämna klubben för det. Tränaren brist på taktik fäller oss om och om igen, dags för något nytt och jag misstänker att det sker efter säsongen.
Barcelona MQUC
2013-04-24 10:03
100% AntiMadridista

Pinsamt att du vill kasta iväg Pedro, en av våra bästa som alltid ger allt, han va grym i första igår.
Annons: