/spanien/barcelona/forum/7818.aspx/spanien/barcelona/forum/7818.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelonistas
2013-04-03 16:19
Shanghai - hur kan du ens jämföra PSG med Madrid, är du allvarlig?. Vi var dessutom helt off den månaden det var mycket oroligheter i laget då.

Real Madrid och Bayern Munchen har det bästa omställningsspelet i världen, PSG är inte ens i närheten. Jag är ganska säker på att vi vinner med 3-0,4-0, vi kommer sätta den där galna pressen på PSG där dom kommer se ut som yra höns.

Underskattning? Nej det jag säger är verkligheten, visst kan lag som PSG och Milan ge oss en riktig match på egen hemma plan , men på Camp Nou är det en helt annan sak.
Barcelona LeoMessi
2013-04-03 16:17
Shanghai - SHOOT ME $12 (Barcelona) Självklart så ska vi inte underskatta PSG men om vi gör en hälften så bra match som vi gjorde mot Milan så går vi vidare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mäktiga Messi
2013-04-03 16:16
Anims Leo
Anims Manscherano
Kämpa på grabbar vi litar på er och är alltid med er
Barcelona påfågeln
2013-04-03 16:16
Shaghai: Tyvärr är det lite svårt att vara underdogs för Barca, även om det är att föredra, men absolut ska man vara ödmjuk och låta bli att underskatta PSG, speciellt när vi inte har alla tillgängliga. Låt oss hoppas och tro på en seger :)
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-04-03 16:12
LeoMessi

Det stör mig att ni tar segrar i förväg. Det var precis så innan vi skulle möta AC Milan på San Siro och alla vet vad som hände där. Jag tolererar inte sånt när jag ser er skriva "Vi kommer krossa PSG". Underskattning är det värsta jag vet, det är bättre o vi är underdogs.
Barcelona påfågeln
2013-04-03 16:11
Vampiro: Idioter som Olof Lundh, Patrik Ekwall, poeten osv. är betydligt värre än några av tjejerna som i varje fall kan lite språk och kan bidra med något intressant översatt från spanska, franska eller italienska, tänker på Johanna Fränden och Anna Brolin. Instämmer alltså med dej i att det finns många dåliga journalister, oavsett kön.
Barcelona LeoMessi
2013-04-03 16:09
Shanghai - SHOOT ME $12 (Barcelona) Självklart så kan dom göra mål på camp nou men du kan inte jämföra PSG med Madrid.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-04-03 16:07
Flera lag har gjort mål på Camp Nou, så det talar mycket väl att PSG kan göra 2-3 baljor på oss. Vill bara påminna er...

1-3 Barcelona - Madrid, Camp Nou!
Barcelona Vampíro
2013-04-03 16:05
@Hetfield:

Finns flera exempel på detta, bara att kolla under de stora mästerskapen så är det alltid någon ny som ploppar upp. Det värsta är att man inte kan kritisera de heller utan att bli kallad kvinnohatare osv. Bryr mig egentligen inte om könet men visst tar de alltid in en tjej bara för att det är en tjej, kunnigheten är inte prioritedad vilket är dåligt.

Nu är dock majoriteten av "fotbollsexperter" i Sverige jävligt kassa. Håller med angående Bank, Niva och Kalle Karlsson
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-04-03 16:05
Sluta att vara så säkra grabbar, ni kan inte mena allvar att det blir 4-0 matcher ala Milan varje gång vi möter ett lag på vår hemmaborg. Vi har inga bra mittbackar, ingen Messi och våra anfallare är kassa just nu och ni tror att vi ska krossa PSG.

Underskatta inte, för helvete!
Barcelona LeoMessi
2013-04-03 16:02
Ber till Gud att Messi hinner återhämta sig och spela matchen på tisdag. Han kommer att göra PSGs backlinje till rena rama horhuset
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2013-04-03 16:00
PSG har ingen aning om vad som väntar Camp Nou med 100 000 tusen cules som kommer va på plats. Det är teater, en föreställning där Barca gör lite som dom vill.
Barcelona Barca-nist
2013-04-03 15:59
att svenska journalister inte har lärt sig en läxa sen sist är bara skrämmande.
P$G och svensk Media firar som om de vann gårdagens match tack vare tur och en Viss herr Stark

Det är fortfarande 2-2 och det är till Barcas fördel, men det bittra smaken efter PSGs kvittering när domaren 2 sek efter blåste av sitter fortfarande i munnen.
Jag vill gärna att sverige och PSG firar för då kommer Barca spelarna vara lika fokuserade som sist mot Milan. Men det gör ont att folk är så blinda och full av hyckleri.

Jag hoppas på Messis retur och en bra mittback till nästa vecka.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-04-03 15:56
Rodgers: Forget Barca and Arsenal, I want Pepe's Anfield reign to continue


Jaa, det tackar vi för Rodgers. Bra där. :)
Barcelona LeoMessi
2013-04-03 15:56
Helt ärligt så har vi mött mitten och bottenlag i ligan som har gjort det mycket bättre mot oss än PSG gjorde. Tyckte verkligen inte att dom var så bra som Sverige får det att framstå. Anledningen till att vi kryssade var det värdelösa teamet som lyckades med att varna mascherano för en klockren tackling när dom borde ha blåst sekunder tidigare än Alves blev stämplad i smalbenet och låg på gräset i smärtor
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-04-03 15:56
Johanna Frändén och Anna Brolin är dem bästa kvinnliga journalisterna i Sverige. Dem är inte lika partiska som Johanna Garå eller Jennifer Wegerup. Det är nästan synd att dem kallar sig journalister, då dessa kvinnor inte har kunskapen (förutom Frändén & Brolin). Egentligen så är det inte deras fel, utan det är den som rekryterat dessa ointelligenta och patetiska kvinnor (som Wegerup & Garå).
Barcelonistas
2013-04-03 15:55
PSG var sämre än vad jag trodde herregud dom spelar på hemma plan och har knappt något eget spel. Dom får ju egentligen en fri biljett i andra halvlek av domaren som bjuder på ett mål. Nej fan ser fram emot returen och det kommer bli en ordentlig kross 4-0.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-04-03 15:50
Det är så uppfriskande med journalister som Niva, Bank och Karlsson som har kvar någon form av yrkesstolthet och faktiskt är objektiva och nyanserade i sitt sätt att skriva om fotboll även när det handlar om Barcelona.
Barcelona Hetfield
2013-04-03 15:49
Wegerup är ju bara ännu en inkvoterad kvinnlig journalist. Hon måste ha fått jobbet bara genom att gå in och visa att hon är en kvinna. Ursäkta, "journalist". Rätt så tragiskt att PSG och Zlatan firas när de kryssade med 2-2 på hemmaplan varav ett av målen var ett offsidemål och den andra var ett skitmål. De hade dessutom inget spel förutom den första biten av matchen. Låt PSG få komma till Camp Nou och försöka anfalla, sen tröttna, då får man se deras riktiga klass. Zlatan lär väl (som vanligt) gömma sig när det väl gäller i CL, och sen kommer folk att kritisera honom igen och reta honom. Ingenting nytt på den fronten, samma smörande som görs varje gång Zlatan slår en sidledspassning.
Barcelona Diar Iniesta Shekha
2013-04-03 15:43
Ni som inte har läst Kalle Karlssons analys måste ta och göra det. Fantastisk. I Sverige ska man bara läsa Niva, Bank och Kalles artiklar, inget annat och speciellt inte knubbfelts blogg. Edit: länken i "länktips är fel" här är det riktiga: http://bloggar.aftonbladet.se/premierleague/2013/04/02/analys-sa-gjorde-barcelona-revolution/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-04-03 15:41
@Vampíro:


Hon är jävla jobbig alltså. :D Kan fan inte med henne.
Barcelona Vampíro
2013-04-03 15:37
Wegerup måste vara Sveriges sämsta reporter, efter Borell då. Hon har skrivit en bok om Zlatan, säger väl allt om hur partiskt "journalist" det där är. Pinsam nivå som vanligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2013-04-03 15:30
Håller med om Alexis, han gjorde en godkänd match och vågade faktiskt utmana sin försvarare. Sen att avsluten höll div 6 nivå är tyvärr något man blivit van vid men spelmässigt så var det ett steg i rätt riktning. Vills däremot var väldigt anonym, han var ständigt jobbig för deras backlinje och fixade ytor åt Messi men en ganska tam insats av el Guaje. Tyckte faktiskt även Fábregas gjorde det bra när han kom in. Vi hade en del kontringslägen i andra och han försökte hela tiden nå Alexis och Christian Tello. Han kommer få chansen i Messis frånvaro och hoppas han levererar nu för det är på tiden att andra spelare kliver fram.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-04-03 15:28
Låt Sverige, Zlatan, Wegerup (vilken hemsk journalist) och PSG jubla. Milan och Sverige jublade likadant efter 2-0 på San Siro. Då var Milan så jävla bra, de hade lyckats med århundradets bragd och jada jada.

Vi vet vad som hände 3 veckor senare. Aldrig har väl Milan blivit så utspelade och förnedrade som de blev på Camp Nou. Det var nästan löjligt att se hur överlägsna Barca var i den matchen. PSG borde tagga ner lite, de borde ana vad som väntar.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-04-03 15:28
Hur kan man inte tycka om Dani Alves ? Världens bästa högerback genom tiderna visar gång på gång tvivlarna hur magnifik han är. Killen med lungor från Saturnus slutar aldrig att springa även om han är halvskadad så fortsätter han att kriga och ge 110%. Rosell med den pantade ledningen borde sitta och fundera om att ge brassen livstids kontrakt så han kan avsluta sin karriär i FC Barcelona.

På 245 matcher har han gjort makalösa 16 mål och 80 assists som högerback. Jag vet faktiskt inte hur man ska beskriva denna bedrift då det är inte många som kan matcha detta förutom Arbeloa. Han är för tillfället överlägsen brassen. :)
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-04-03 15:24
Angående Alexis målchanser igår. Det var inte precis några lätta avslut. De är speciellt två chanser jag minns. Vid den första får han bollen tätt inpå sig och kan inte avsluta direkt utan måste lägga bollen tillrätta. Direkt har han två spelare på sig och chansen är borta. Vid den andra chansen avslutar han direkt på halvvolley och avslutet går mitt på Sirigu. Det kunde han kanske ha gjort bättre i så fall.
Barcelona LeoMessi
2013-04-03 15:21
Jag tyckte att sanchez var grym igår och höll i bollen väldigt bra! Dani Alves var matchens bästa spelare. PSG kryssar mot Barca på hemmaplan där Messi inte kunde medverka hela matchen, där mascherano skadades och där domaren gav dom brutala fördelar, och här i Sverige firas det som om det vore en vinst Hahah!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2013-04-03 15:19
Sanchez gör ju allt bra, han var bra igår. Problemet är att han är usel på att göra mål och det är jävligt synd.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-04-03 15:19
@DM1982:
Var inte så förvånad. Han är smittad av Chelsea-viruset. :) Personligen tycker jag att det är en billig straff, Alexis faller lätt. Dock spelar det mindre roll för Sirigu är på honom och i alla andra matcher med liknande situation är det alltid straff. Då höjer inte någon ens på ögonbrynen eller ifrågasätter straffen. Åtminstone inte så som Ancelotti höjer sina ögonbryn. Självklart bedöms Barcelona och dess spelare från en helt annan skala. Det borde vi vara vana vid nu.
Barcelona LeoMessi
2013-04-03 15:18
Om Messi är tbx på tisdag så kommer jag inte ens att vara nervös. Killen kommer att göra horhus av Silva och Alex. Messi skadades tack vare att Silva inte hängde med och gav Messi en smäll. Tror knappast att Silva hade orkat med Messi hela andra halvlek och om jag ska vara ärlig så tror jag att vi hade till och med kunnat vinna matchen med 0-2 eller 0-3 om Messi var kvar. För vi såg vilken panik PSG hade och om Messi spelade andra halvlek så hade han haft stora ytor att jobba på.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: