/spanien/barcelona/forum/7813.aspx/spanien/barcelona/forum/7813.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona barca_joe
2013-04-24 20:51
KÖP ROBERT
Barcelona Acrobat
2013-04-24 20:51
Reus är sjukligt bra! Älskar den spelartypen! Honom skulle Barcelona satsa på! Än så länge blir Real våldtagna!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
2013-04-24 20:51
JAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
2013-04-24 20:51
Dortmund slaktar Real än så länge, men ned Reals tur och hjälp av domare så lär de väl vinna ändå........
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Danne - Culé - 26
2013-04-24 20:51
Fint!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barasfsdg
2013-04-24 20:51
Kung lewandowski!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2013-04-24 20:51
Såja!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2013-04-24 20:50
Bra Lewan
Barcelona enkos
2013-04-24 20:49
Typiskt att Real har galen tur, hade det varit vi hade detta blivit solklar mål..
Barcelona enkos
2013-04-24 20:46
Hoppas Barca ändrar spelsystemet från 4-3-3 till 4-2-3-1,
Vi kan inte ha det som nu bara en defensiv mittfältare samtidigt som vi har två för mycket offensiva ytterbackar..
Barcelona Barca_^^
2013-04-24 20:42
Sjukt dålig match igår. Gillar inte coachningen alls, satsar på en skadad Messi (men han är så bra så det kan jag gå med på), en värdelös Pedro (ja han har vart dålig hela säsongen mer eller mindre), och en alexis som alltid är dålig.
Vägrar ens försöka med tello som är den enda spelaren som bryter mönstret (utmanar och skjuter). Villa eller Fabregas ska alltid går före iaf Alexis.
Fortsätter spela med Xavi som inte vart bra på många matcher, där vill jag ha Tiago. Givetvis har Pedro och Xavi betytt så otroligt mkt dom senaste åren, men man ska inte spela på gamla meriter. Måste ha lite fart mot ett lag som Bayern.
Försvaret är det ju som det är med, det finns liksom inget annat att spela med. Möjligtvis att Montoya ska spela ist för Alves men det är hårfint.
Så jävla besviken, men man har blivit bortskämd de sista åren och förträngt perioden med dåliga holländska värvningar år efter år.
Barcelona JS Veron
2013-04-24 20:40

Jag fattar inte fans härinne som gnäller över att de "blivit svikna" av laget. Här har vi blivit bortskämda med utomjordisk fotboll de senaste 4 - 5 åren, en period så magisk att den i princip gjort ordet fotboll synonymt med Barcelon, och vid första riktiga motgången detta kollektiva missnöjet. Messi har varit skadad, Xavi har blivit äldre, Alves är inte lika utmanande på sin kant och puyol är i princip slut på den här nivån. På vänsterkanten man inte lyckats ersätta Ronaldhino.

Barca står inför en mini-revolution och för att den ska lyckas måste fansen stå bakom laget.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-04-24 20:31
Våra anfallare måste producera mer framåt. Visst de charmar oss då och då, men det finns inget konstruktivt spel av våra yttrar utan de har snarare blivit mer destruktiva och hamnar i skuggan bakom Messi. Ingen kreativitet, intelligens eller löpningar i djupled när det är stora matcher. Vi har sett detta mönster flera gånger, först mot AC Milan, sedan mot PSG och igår mot Bayern München. De blir isolerade och istället fokuserar på att springa som galningar. Ok, jag hyllar Sanchez rätt så ofta faktiskt, men ibland blir jag även förbannad på chilenaren. Han är bra på att dribbla och kan ta sig förbi sin motståndare, men varför gör han inte det? Vågar han inte för att Messi är med på plan?

Jag skrev en gång att jag tyckte om Deulofeus kaxighet på plan. Det vad sånt vi behövde igår. Killen har cojones och bryr sig inte vem han spelar med utan han tar för sig och dribblar på. Han misslyckas, men ger inte upp utan fortsätter att utmana. Det hade vi behövt igår. Tello är också en sådan spelare som inte bryr sig ett skit om vem han spelar med. Vart var Tello igår? På läktaren. (FACEPALM)
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-04-24 20:30
LeoMessi

Det var mer ett konstaterande, snarare än en förundran.

Delar för övrigt din känsla. Tudelad känsla. Inte ofta man känt så på senare år.
Barcelona LeoMessi
2013-04-24 20:21
Mojito - Culé (un estilo de vida) (Barcelona) Förståeligt att det är tusentals lediga platser. Vem vill se en match som är avgjord? Vet inte vad det är med mig idag. Jag känner mig så hjärtekrossad. Jag älskar Barcelona och alla våra spelare, men igår kände jag mig så sviken. Jag vet inte om jag ska vara sur eller ledsen för spelarnas skull som blev totalt överkörda,
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2013-04-24 20:18
@Mojito - Culé (un estilo de vida) Måste vart säsongsavslutningen 2007/2008. Minns hur laget blev totalt utbuat vid hymnen när man mötte Valencia hemma, dagar efter uttåget i CL.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2013-04-24 20:13
Självklart så ska trollet Mourinho ta upp Barcelona i sin presskonferens. We get it, gå vidare till pajas.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-04-24 20:11
Inte ofta det är tusentals platser lediga på Camp Nou inför en semifinal i Champions League. Helt sanslöst hur många som sålt tillbaka sina platser.

Värvningar i all ära, jag är mer intresserad av hur ledningen kommer agera generellt på den sportsliga fadäsen.
Om vi åkt ut mot Bayern efter stenhård kamp och ff vunnit ligan hade det varit en bra säsong, men nu - med tanke på framtiden - känns en ligatitel inte lika sexig.
Rosell har tidigare sagt att det viktigaste denna säsong inte var att vinna, utan att Tito blev frisk. Frågan är om han kan stå fast vid sina ord om det skrala spelet fortsätter i ligaavslutningen (även om ligan i princip är klar).
Har sagt det innan, och säger det igen.
En Rosell i medgång är okej, men hur han agerar i motgång ska bli intressant - på ett läskigt sätt.

När var det senast de vita näsdukarna var uppe? Någon som kommer ihåg?

Jag ska i alla fall passa på att packa ner min egen när jag är i Barcelona för säsongsavslutningen mot Malaga. Just in case.
Barcelona A.Gaudi
2013-04-24 20:11
Jag vill inte vända upp och ner på hela truppen. Men att blunda för att vi har grava problem offensivt och defensivt är att vägra se verkligheten. Det spelar stor roll vad klubben betalar för lön för en spelare, laget måste gå runt. Vi kan inte ha en gaspart era där mediokra spelare betalas som gudar. Det håller inte. Vår ledning har varit rätt bedrövlig vad gäller värvningar, men det fungerar då inte att bara acceptera att det är uselt, man behöver åtgärda det, förbättra läget.

Anfallet fungerar idag inte, det har varit samma problem i två säsonger nu, messi räddar den här offensiven. För att förändra anfallet behöver man troligtvis ändra taktiken, men det är svårt att ändra taktiken när vi har 4 anfallare(utöver messi) som fungerar i stort sett likadant på planen. Man behöver då få in en ny spelare som erbjuder något nytt. För att han ska få plats måste man sälja någon befintlig anfallare. Där har vi pedro, tello, sanchez och villa.

Någon/några av dessa måste lämna i sommar. Jag anser att Sanchez är den som presterat sämst och skulle ge mest cash tillbaka till klubben. Pedro och tello är dessutom la masia produkter. Jag ser inte dom två som klart bättre än sanchez, pedro har varit lika dålig den här säsongen i mitt tycke. Villa behåller jag gärna om han går med på en larsson-roll + lönesäkning.

Alternativet är att inte göra några förändringar och hoppas att exakt samma material och spelare ska höja sig nästa säsong, trots att ingenting pekar på det.
Barcelona Vampíro
2013-04-24 20:06
Rit-Ola snackar om att Barcelona kommer få problem att ersätta Messi, en 25 åring. Får han allvarligt talat betalt för det för?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-04-24 19:58
Vårt kassa spel kan förklaras med ett ord: Lathet! Inte en jävel jobbar hem! Messi kan stå bredvid en motståndare som har bollen och han pressar inte! Jag förväntar mig inte att Messi ska ta en löpning på 40 m och pressa men när motståndaren står1,5 m bort så ska han fan pressa! Så jävla mycket energi tar det inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2013-04-24 19:57
Här är del 2.
Barcelonistas
2013-04-24 19:56
Alla liga mål under Guardiolas första säsong del 1.
Barcelona [ Xaviesta ]
2013-04-24 19:55
A.Gaudi Kamnings hålla med dig tyvärr. Hur kommer det sig att ett helt lag hamnar i en säsongslång svacka - samtidigt? Alves är skit. Pique är värdelös - jävla Shakira, Pedro är inte vad han varit, Mascherano kan inget, Xavi är skit och har blivit för gammal, Fabregas är totalt värdelös vad gör han ens i Barca, David Villa suger osv osv. Det är allt jag hör varenda eviga dag. Nej. Om ett helt kollektiv helt plötsligt "suger" beror det på helt andra orsaker än individuella huvudlösa kycklingar som inte presterar sett till prislapp. Vad har Alexis Sanchez med hypen runt hans eget namn att göra? Vill du skylla på nåt så får du skylla på media och på Udinese som klubb och institut. Inte som att Alexis satte priset på sig själv. Klaga på Zubis förhandlingsteknik. Peka gärna, men peka på rätt saker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-04-24 19:53
Capitan Puyol - El Corazón (Barcelona) Real lämnar inte samma ytor som Barca gör. För Bayern gjorde absolut ingen spektakulärt, dom behövde bara slå in bollen för det fanns hur mycket ytor som helst. Så som vi spelade igår så hade vi blivit pulvriserade av vilket topplag som helst. Sen så har real mycket starkare spelare än vi har så dom hade inte förlorat varenda jävla närkamp eller lösboll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
2013-04-24 19:47
Come on face it... inte ens Real Madrids superkompletta trupp skulle klara av Bayerns spel igår. Såg ni inte hur laget förflyttades som en klump från sida till sida och var alltid på plats? Snacka inte om värvningar hit och dit. Försvaret sattes på ett djävligt stort prov igår. När varken mittfältet pressade eller anfallet gör det är det väl klart som fan att vi kommer förlora med sådana siffror. Sen anser jag att Valdés klantar sig rejält på nästan vartenda mål. Första målet är svårt att ta, men han nickar rakt på honom och han har redan räddat bollen men lyckas på något sätt få in den med handen. Andra målet missbedömer han helt och springer ut på hörnan som en klant och lämnar fritt för en offsidestående Gomez. Tredje målet ska han bara sträcka ut ett ben för att kunna ta Robbens skott. För att vinna mot dessa lag ska man antingen bekämpa dem med samma medel, eller spela som Chelsea gjorde, alltså parkera bussen och vänta på rätt läge att kontra. Under trippel säsongen utnyttjade vi oss mycket mer av kontringar, det kan vi göra än idag. Vi har vindsnabba spelare som Pedro, Alexis, Messi, Alves, Alba, med dessa spelare kan vi ibland variera vår spelstil och vara lite mer oförutsägbara som Bayern.
Barcelonistas
2013-04-24 19:40
Sang Blaugrana - precis vi har blivit lite lurade av resultaten i ligan, men framför allt av spelet i höstas. Bristerna har vi ju fått se i dom större matcherna vilka stora problem det faktiskt finns, tom avancemanget mot PSG blev man lurad på där man trodde att det var en tillfällighet till det usla spelet. Men nej samma sak hände mot Bayern ( som är ett bättre lag än PSG) och dom missar inte dom chanserna som PSG gjorde mot oss.

Barcelona A.Gaudi
2013-04-24 19:37
Det är inte klubben som byggar allt kring messi. I en match där 6 försvarare går på messi ensam, borde inte det innebära att övriga anfallare får mer ytor?

Problemet är att lag förstår att man kan satsa allt på messi, för övriga anfallare är uddlösa. Sanchez behöver 5 frilägen för att få med sig en straff(mål blir det inte). Sanchez har inte presterat övht i barca, jag håller med om att han har potential. Han har grym teknik, jobbar stenhårt, bra fysik. Men vi har väntat och hoppats i två år nu på att "snart kommer det", men det kommer ju aldrig.

han har 6 miljoner euro om året i lön, alltså i det översta toppskicket av löner i fotbollseuropa.
Barcelona Butte
2013-04-24 19:34
Hetfield // Jag håller med dig om Alexis. Hans våghalsighet från Udinese är som bortblåst. Känns som att varje anfallare vi hämtar in skiter ned sig i rädsla för stöta sig med Messi. Ibra, en riktig hårding som pissar vilt runt sig när han känner för det, stod och skrapade med foten i marken som en osäker finnig 14-åring. David Villa, Em -och VM:s okrönte målkung, tog direkt på sig rollen som Leos knähund utan ett pip. Haha, snacka om ett kvitto på gudomlighet. När en blyg liten argentinare får hela Europa att darra i hans närvaro :) Hämta in Cristiano Ronaldo, där har vi en snubbe med en vrickad vinnarmentalitet. Inte ens Hitler hade fått honom att lägga sig i en match. (Obs, stor dos ironi)
Barcelona [ Xaviesta ]
2013-04-24 19:30
Neymar ska det stå.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: