/spanien/barcelona/forum/7811.aspx/spanien/barcelona/forum/7811.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca King -
6/1/2013 10:13
Om thiago lämnar köper de göndugan direkt därför gråter inte ledningen om vad thiago vill. Vill han stanna satsar de på honom. Vill han inte kom göndugan för 22 mille
Barcelona petersays
6/1/2013 09:38
"Sedan säger han intervjun att han siktar mot VM. Tror han på fullaste allvar att han kommer få en stor roll i lag som Manchester-lagen, PSG eller Real Madrid?"

Nu tror jag inte att Thiago kommer lämna - jag tror det är alldeles för stora växlar som dras här inne på alldeles för lösa rykten och uttalanden. Vi har ett aftonbladsrykte om att en mellanhand skulle träffat Perez? Vad ger man för det ryktet? Inte ett skit. Förmodligen har någon träffat Perez angående en annan spelare och så vill nån bre på - eftersom det är ett smaskigt rykte. Thiagos egna uttalande är inte farligt alls, han själv har tonat ned det och det känns som att vi har diskuterat det nog här inne.

Men om Thiago skulle kunna ta en plats i ett annat storlag? Jag tror faktiskt att United är ett lag som skulle satsa stenhårt på honom och där han skulle kunna bli en ordinarie mittfältsmotor. Nu vet jag inte vad Moyes kommer ha för taktik - men Thiago känns som en spelare som SAF hade kunnat ge chansen direkt.

Men ändock - Thiago ska ingenstans.
Barcelona DM1982
6/1/2013 09:33
Pappor och agenter, fotbollens gissel.

Håller med om Thiago, han är väldigt ojämn. Det var länge sedan han spelade en hel match bra, han blandar och ger. Gör svåra saker när han kan spela enkelt, missar enkla passningar som ställer till det för laget. Är man 22 och spelar i mittfältet för Barcelona och tävlar om en plats med världens bästa spelare på den positionen så måste man vara realistisk.

Vill han inte vara kvar och kämpa om en plats så är det bara att gå och då spelar det ingen roll om man har klausuler som gör honom dyrare. En grinig spelare tillför inget till laget och ska bort.

Nu spekulerar jag mycket och hoppas att det är ok för vissa här inne.
Barcelona Rambla~
6/1/2013 09:14
DM1982 Självklart är det hans förlust. Den stora boven tror jag är hans farsa Mazinho som verkar lite väl otålig och tycks njuta nu när han kan åka runt i Europa på någon slags försäljningsturne med sin son. Bara tanken att han även pratat med Madrid får en att vilja kräkas. Ska det hotas med sådant kan han bara dra med en gång. Nu vet jag inte om det där stämmer, kan ju vare en tidningsanka. Thiago borde ta sig en rejäl funderare över vad det är han lämnar. Tror han på fullaste allvar att han ska spela varje match vid 22 års ålder när det finns legender som Iniesta och Xavi i laget. Även dessa fick ju kämpa för sin plats i laget en gång. Thiago är enligt mig inte riktigt redo att axla rollen som ankare på mittfältet, för det är han alldeles för ojämn ännu.
Barcelona DM1982
6/1/2013 09:09
Det kommer säkert lösa sig med Thiago men om han vill gå så är det inte hela världen. De som spelar för klubben ska vilja vara där och inte drömma sig bort.

Går han så går han, jag är säker på att det är hans förlust.
Barcelona Rambla~
6/1/2013 08:51
Smogen Jag håller med dig men det händer att även de klubbar du nämner tappar spelare även om det absolut inte är lika ofta. United tappade ju tex Pogba till Juve. Han lämnade gratis då han inte ville förnya kontraktet (tyckte han fick för få chanser av Fergie). Inte riktigt samma sak, han var ju ingen egen produkt och var lite väl otålig och började gnälla. Fergie tröttnade och struntade då i honom. Madrid ser åtminstone alltid till att få med en återköpsklausul när deras ungdomar lämnar, även soporna. Vår ledning är tyvärr allt för klantig och så har det alltid nästan varit. Det gäller inte bara den nuvarande ledningen. Rosell har ju visserligen börjat kräva att dessa klausuler skrivs in men i Thiagos fall är det ju inte möjligt då han själv kan dra utan att klubben ens blir inblandad. Sen har vi ju spelare som hela tiden lämnar utan ersättning för att deras kontrakt går ut, senast nu med Muniesa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - Karbala 680
6/1/2013 08:51
Har tänkt att skriva lite angående Thiagos Situation.

Först och främst är jag glad över att läsa positiva inlägg från de flesta skribenter som hyllar Thiago och tror på honom. Killen är en oslipad diamant - och det håller vi samman om. Han har den potentialen som gör honom unik och sticker ut mer från övriga. Hans lysande och vackra spel gör så att vi tror på honom. Spanjor/brassen är en magnifik mittfältare som besitter egenskaper som de flesta elitspelarna saknar. Hans eleganta bollkontroll, otroliga teknik och fantastiska passningar, huvudspelet (trots längden) allt detta kombinerat med hans kopiösa jobb på mittfältet. Hans närvaro strålar på mittfältet (likt Iniesta). Allt detta gör att vi tror på honom enormt och då skall man ha fullförståelse att vissa blir besvikna på hans senaste uttalande, även jag blev lite skeptisk om hans framtid.

Det finns alltid något negativt hos alla fotbollsspelare, ja, även Messi. Thiago är inte fläckfri. Hans senaste uttalande gjorde så att jag tänkte tillbaka på Xavi och Iniesta vid den åldern. Dessa två krigade sig fram till toppen, utan att snacka. Trots den svåra och dödande konkurrensen så gav de aldrig upp och fortsatte att klättra sig fram till där de är idag - dessa två har en legendarisk status. Kunde man tro det för ett decennium, månne? Det jag vill komma fram till är att Thiago skall istället vara ivrig och kriga för sin plats, för det kommer att ge belöning i slutändan.

Sedan säger han intervjun att han siktar mot VM. Tror han på fullaste allvar att han kommer få en stor roll i lag som Manchester-lagen, PSG eller Real Madrid? Jag hoppas att killen stannar kvar och krigar vidare för att sedan kunna erövra mittfältet och vara den fullvärdiga ersättaren till Xavi.
Barcelona Smogen
6/1/2013 08:35
Jag kan fan inte släppa tanken på Thiago. Börjar ju kännas helt säkert att han lämnar. Killen är min absoluta favoritspelare i Barca efter Messi och Puyol. Han är framtidens Barcelona! Den jävla idiot som skrev det där kontraktet borde kölhalas. Att man sen inte informerar tränarstaben om det är ju ännu mer korkat. Jag förundras ibland över vilka inkompetenta människor det verkar finnas inom klubben. Kolla Real eller Man U, dom har många fel, men tror ni dom låtit deras största talang försvinna på det här sättet? Tror inte det va? Så mycket kraft som förmodligen lagts ned på att få Neymar hit bara för att sen tappa Thiago. Det är så jävla korkat så jag blir helt matt! Dessutom verkar man inte göra något åt det, jag menar sätt er ned och förhandla om det där kontraktet och ge honom lika mycket lön som våra andra toppspelare. Visa att vi satsar på honom. Det lär bli väldigt mycket dyrare att leta upp och köpa in en ny mittfältare av Thiagos kaliber som sen ska spelas in i laget. Lös det Rosell din jäkla kvacksalvare!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El capitano[Culee]- Faris
6/1/2013 02:54
"Mario Gotze: If we can't beat them, join? them.

Pepe: If we can't beat them, kill them.

John Terry: If we can't beat them, go with their wives.

Luis Suarez: If we can't beat them, EAT THEM!!!"

Hahah
Barcelona El capitano[Culee]- Faris
6/1/2013 01:59
S
Barcelona Alvés - Por Que?
6/1/2013 01:55
Först och främst bör ledningen, tränarna tänka på en mittback utav världsklass som kan komma in och styra direkt nästa säsong då Puyol själv medger att han dras med mycket skador.
Barcelona Vampíro
6/1/2013 01:48
@Rambla~

Ja han har verkligen imponerat men vi båda vet att de kommer strunta i hans utköpsklausul. Barça jobbar inte på det sättet, inga talanger köps in för att sedan få chansen i A-laget, tyvärr.

Förresten tycker jag ryktena angående en ny forward är väldigt spännande. Har länge vart inne på att jag vill se en naturlig striker i laget, en predator som ständigt tänker på mål där uppe. Frågan är bara om det finns någon plats.
Barcelona Rambla~
6/1/2013 01:32
31/05- Efter en succéfylld säsong i Barcelonas B-lag, 11 mål och 18 assister, är det en efterlängtad Luis Alberto som återvänder till Nervion. Barcelona hade en utköpsklausul på närmare 8 miljoner €, en klausul man nu valt att inte utnyttja. Klart nämnvärt ska sägas att denne jagas av flertalet brittiska klubbar (Swansea, Liverpool), men om spelaren återfinns i Sevilla då säsongen drar igång är han ett gyllene tillskott. Vi välkomnar Luis tillbaka! Hehe, tänk om Barca väljer att utnyttja sin option då? De har faktiskt 15 dagar på sig. Snacka om att Sevillas red. får käka upp sina ord. Dessutom så har han ju ännu inte lämnat Barca B då ligan ännu inte är avslutad. Det snackas ju om att en ersättare för Villa ska värvas in. Kanske Luis Alberto hade varit ett alternativ? Kan även spela offensiv mittfältare. De nämner också fel summa på klausulen. Jag har för mig att den ligger på ca €3,5m. Förmodligen har han kosta 1 miljon som dragits av från klausulen.
Barcelona koeman92
6/1/2013 01:28
Marca... They did it again
Barcelona Vampíro
6/1/2013 01:25
Han har tränat normalt och var som tidigare nämnt med på Abidals avsked igår. Så han verkar verkar fullt frisk. Edit: @barcastuff: note: Alexis' accident was a car accident. Tack och lov så har inget allvarligt hänt med honom.
Barcelona NoGo™
6/1/2013 01:25
@Andresito

Ja och han var även med på träningen idag så. Det var tydligen en bilolycka.
Barcelona Andresito
6/1/2013 01:18
Alexis var väl med på Abidals presskonferens igår? Hade det varit 'very serious' hade han legat på sjukhuset
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NoGo™
6/1/2013 01:17
Såg det nyss, vafan! Någon som vet mer?

Barcelona Hugo - Culé hasta la muerte
6/1/2013 01:14
Barcelona forward Alexis Sanchez survived a very serious accident after the Catlan Cup final on Wednesday. #fcblive [marca]

Någon som vet vad som har hänt?!
Barcelona Grimaldo
6/1/2013 01:14
@barcastuff: Barcelona forward Alexis Sanchez survived a very serious accident after the Catlan Cup final on Wednesday. #fcblive [marca]

Stämmer detta?!?!?!
Barcelona Vampíro
6/1/2013 01:04
@Barclasico:

Ja han lämnar gratis. Hans kontrakt går ut sommaren 2014 och redan i januari får han börja förhandla med andra klubbar. Det lär inte bli någon ny målvakt i år, som vanligt så fegar de och struntar i att ta tag i situationer. Ersättaren lär nu bli ännu dyrare nästa säsong då alla klubbar vet att vi är desperata efter en målvakt. Härligt jobbat.
Barcelona Barca Barca
6/1/2013 01:03
Just nu skiter jag i vem vi värvar till nästa säsong. Men Thiago verkar på allvar sticka nu, det hela har utvecklat sig till att man nästan sitter o håller tummarna att killen får sticka men bara han inte hamnar i Real Madrid. Usch ja får en klump i magen av att se Thiago spela i Real Madrid. Frågan är om han ens vill vara en förrädare, verkar som om hans pappa har börjar vässa klorna och vill att sonen ska röra på sig, med all rätt ifall Tito inte tänker ge spelare chansen. Stannar Thiago så är det årets värvning tillsammans med Neymar denna Silly Season.
Barcelona Rambla~
6/1/2013 01:02
Barclasico Hans kontrakt går ut juni 2014. Han vill inte förlänga det. Alltså kan han gå till vilken klubb han vill utan att Barça får någon ersättning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
6/1/2013 00:58
det är en sak jag inte fattar?
om Valdes är kvar ett år till så lämnar han oss gratis nästa år?.. eller är det nått jag har missat?
tacksam för svar cules!
Barcelona Shanghai - Karbala 680
6/1/2013 00:08
Äntligen får jag skriva här igen efter att jag slog vad med "Barca o Mort" för en månad sedan. Oerhört jobbigt att vara borta så länge, men jag har varit aktiv och läst en hel del utan att skriva. Det har hänt mycket på en månad, som... * RCD Espanyol tar ännu en poäng mot Real Madrid och gjorde så att vi vann ligan. * FC Barcelona radar upp segrar och lär säkerligen slå poängrekordet. * Neymar skriver på för vår klubb, även om jag var extremt emot denna värvning - så vill jag ändå ge brassen chansen innan jag tar fram sågen. Även om det luktar flopp. * Abidal tar farväl. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Jag har delade känslor. Jag önskar Abidal all lycka i framtiden och hoppas att han kommer tillbaks igen för att få en roll inom laget, då skall denna inkompetenta ledningen vara borta när han är tillbaks. Så, man är glad att vara tillbaka gubbar!
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
6/1/2013 00:03
Killar, är det någon här inne som spelar Ultimate? Om det är så skriv gärna era namn så man kan spela emot varandra. Kul att möta Culés :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
5/31/2013 23:44
Perez bara väntar på att få sticka kniven i oss. Kan han inte vara nöjd med Figo? Det är ju knappast så att de behöver honom heller. Thiago hade kommit upp i max 20% speltid där. Nä, det är snåljåparna Milan vi ska vara oroliga för Thiago. Det är bara att hoppas han håller sig undan till 31 juli så att klausulen återställs igen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
5/31/2013 23:32
An intermediary has yesterday met with Real Madrid regarding a transfer of Thiago (22). Also offers from England, player prefers EPL. [rac1]

Härligt.....
Barcelona Vamos Blaugrana
5/31/2013 23:26
Det enda positiva med de här miljard lagen är väl att man har mer lag att spela med på FIFA :P
Barcelona Barcadinho.
5/31/2013 22:46
Falcao är klar alltså - inte precis kul att en multi miljarder plötsligt kommer in i bilden och köper ett helt lag ungefär som om det handlar om fotbollskort på nätet.
Märker någon Ueafs Financial fair play? Verkar inte ha nån effekt alls.
Marknaden fortsätter accelerera med nya och gamla aktörer och Platini kan inte göra nada. Hans händer är inlåsta i metallstålarna.

Undrar hur det kommer att sluta - en kompis till mig åkte ifjol till PSG hemmamötet mot Valencia. Vet ni vad han betalade? Inte mindre än 200 euro. fattar ni !
Fyfanken - jag gnällde faktiskt på honom att han betalde det priset.
Nu vet jag inte om han blev lurad med han köpte biljetten på en officiell biljettförsäljare. Vad är nästa etapp, 500 euro?
Annons: