/spanien/barcelona/forum/7805.aspx/spanien/barcelona/forum/7805.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona DM1982
6/3/2013 22:23
@Jeffson:


"Och det bästa av allt, det var inte mina pengar."

Tyvärr tänkte nog Rosell på samma sätt, det är inte hans pengar.

Som sagt, hur man än vrider och vänder på det så är det mycket pengar för en spelare som inte har spelat i Europa innan. Det naturliga steget för spelare från Brasilien har länge varit att spela i ett mittenlag (typ som Ronaldinho med PSG och Ronaldo och PSV), där de får tid att acklimatisera men även visa att de klarar av större utmaningar.

Nu kommer Neymar direkt till ett av världens bästa lag där många av världens bästa spelare finns och han ska ta en startplats direkt (för inte köpte vi en bänkvärmare för 57 miljoner?). Det kan faktiskt gå hur som helst, det finns inga garantier i den här sporten. Det finns faktiskt worst case scenario och det är att han chokar helt. Vad händer då?

Jag har inte imponerats av Neymar, han har mycket att bevisa och man ska vara försiktig att använda hans namn i samma mening som Ronaldinhos.
Jeffson
6/3/2013 22:14
Shit sicka reaktioner från folk här.

Tänk er det här scenariot:
Neymar kommer ut från sitt kontor och förklarar att kommer att spela för Real Madrid de kommande 5 säsongerna. Det var ett enkelt beslut eftersom det stod mellan Real och Chelsea. Barcelona ville inte gå över 35m€ och Santos sa nej. Och så visade det sej att just Neymar var skillnaden mellan Barca och Real de 5 kommande åren.

Nej, då känns det fanimej bättre att se honom bli presenterad på Camp Nou istället. Och det bästa av allt, det var inte mina pengar. Men det är jag som får se honom i mitt lag!
Barcelona Barcadinho.
6/3/2013 22:11
Nej, jag ska fortsätta spridda lite billig propaganda innan jag ska diska.
Har ni inte längtat eller drömt om att nångongång får uppleva igen någon som liknar Ronaldinho? En jäkla teknisk spelare med en inre glädje som smittar en hel värld.
Tänk om man kunde uppleva något likadant igen, inte exakt men så nära det går.
Jag antar att alla ni vill uppleva det en gång till.

Så vilken annan spelare än Neymar finns det i dagens fotboll med det här lilla lilla chansen att ge oss en likadan show som el Guacho? Jag kan inte komma på någon annan. Bara tanken att det kan hända gör mig besatt.
Samba fotboll grabbar - skit samma poäng.
Barcelona Baronen
6/3/2013 22:04
Priset är högt, men för mig helt befogat. Vi får världens mest spännande spelare och allt vad det innebär. Ett enormt jävla paket, så oerhört mycket mer än bara en fantastisk fotbollsspelare. Det är fotbollen i dag, så enkelt är det.

Jag vågar nästan säga, hur fan det än går för Neymar, så kommer jag aldrig ha varit emot den här affären. Oavsett priset.
Barcelona Liatzo
6/3/2013 21:49
Jag vill först och främst välkomna Neymar till världens vackraste fotbollsklubb!

Jag såg presentationen och det första som slog mig var att Neymar utstrålade en ren och pur glädje när han stod på Camp Nous fina matta. Jag kände omedelbart att denna kille är verkligen här av fotbollsmässiga skäl. Med andra ord en diametral motsats till AS Monacos värvning av Falcao - där eurosedlarna vägde tyngst.

Jag kan hålla med om att prislappen på 57 miljoner euro var lite i överkant, men samtidigt har vi värvat ett världens största fotbollsnamn och jag är övertygad om att han kommer att ha en omedelbar påverkan på vårt spel och detta i positiv bemärkelse. Jag tror på succé! So cheer up och välkomna denna fantastiska spelare till klubben. Allt hatande kan ni spara till åsnorna Kaljic, Ibric och andra butthurt Mourinhoistas.

VISCA BARÇA!
Barcelona Barca King -
6/3/2013 21:31
Rosell är snubben som raggat upp ens morsa och överraskar en vid frukostbordet med att säga: "läget".

Det är många som hatar Rosell, LOL!
Barcelona Barcadinho.
6/3/2013 21:30
Ni som inte bara kan vara glada sådär rakt -
Tänk om Neymar skulle hamna hos marängerna istället, föreställ er !
Hur skulle det kännas? Vad?
Är det inte tillräckligt bra anledning för er att vända på besvikelsen?

Tur att de 70 000 på plats kunde slappna av o glädjas. Annars skulle jag verkligen inte förstå på hur folk tänker o känner. Tänk om de bussvisslade och viftade med vita näsdukar istället :P

Men visst - alla har rätt att tycka vad de vill. Visst, jag menar det.
Barcelona zick9
6/3/2013 21:29
Ibland undrar jag om det är klubben eller fansen härinne som betalar Neymars pris?
SoN_Un
6/3/2013 21:28
Barca King -

du är min kung för dagen!!!
Barcelona RonaldinhoGaucho!
6/3/2013 21:25
asså släng er alla som klagar vafan.. han drar in minst lika mkt pengar åt oss så som cristina gjorde åt real.. herregud vi fick en tuuung vinge vafan mer begär ni?!?
Barcelona God is a five letter word - Messi
6/3/2013 21:22
T.Silva: "I don't think that my club will change next season. I'm happy at PSG. My only worry is to win the Confederations Cup." [Sky Sport]


Han utesluter inget 100% ATTACKERA TITO! :D Jag kan inte släppa det
Barcelona koeman92
6/3/2013 21:21
Kan någon länka presskonferansen?
Barcelona barca_joe
6/3/2013 21:12
Alltså att folk har mage att klaga. Helvete var nöjda att vi fått en klasspelare.
Barcelona Hugo - Benvingut Neymar Jr
6/3/2013 21:10
Minnescermoni i form av en match för Dani Jarque för er som vill kolla. Vissa barca spelare kommer att medverka i denna "uppvisningsmatchen" bl a Iniesta, Busi, Alba och Cesc.
Barcelona Diar Shekha
6/3/2013 21:02
El Flaco Det har du rätt i. Nu vet vi iallafall att hans tjat om Laportas "usla" ekonomi var en lögn. En klubb som är har ekonomiska "problem" köper inte Fabregas,Sanchez,Song och Neymar för överpriser.. Som sagt, Ro$ell är en orm och han gjord av lögner. Vem vet, Neymar kostade mer kanske? Det skulle iaf inte förvåna mig. Jag har absolut inget emot Neymar, jag diggar honom och är glad för själva spelaren men jag är inte ett dugg glad för priset...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
6/3/2013 21:00
Barca King

Tagga ner, hälften av det du skriver har ju ingen verklighetsförankring.
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
6/3/2013 20:56
Diar Shekha/

Efter det med Abidal har jag fullt förståelse om han gömmer sig under sängen just nu.
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
6/3/2013 20:54
Barca King/

Förstår inte varför du blandar in Pep i detta och även passar på att kasta skit på honom. Fick lite Freixa-vibbar nu.
Barcelona Diar Shekha
6/3/2013 20:51
Ro$ell vet att han har skämt ut sig. Varför skulle han inte vara på presskonferensen annars? Så vi ska betala 47 miljoner euro på tre år. 2011 fick Santos 10 miljoner. Inte nog med det så MÅSTE vi spela två träningsmatcher mot Santos. Det går absolut inte och försvara det här, verkligen inte.. Visst, vi betalar ungefär 15,5 miljoner nu och tills nästa avbetalning så har tjänat in en hel del. Och vi kan även köps en mittback nu. Men FORTFARANDE, 57 miljoner euro är mycket!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Krabban94
6/3/2013 20:47
angående Neymars transfersumma är jag inte orolig, 70000 på Camp Nou ida, tröjförsäljningarna tar snabbt tillbaka pengarna.... Tro det eller ej, men problemet med summan är pressen som ligger på att prestera, men jag tror och hoppas att han lyckas knipa igen käften på alla som tvivlar!!
Barcelona Barca King -
6/3/2013 20:44
GLÖM INTE ENS SAK MINA VÄNNER. Neymar är en värvning som vår Gudfader Pep själv bad om och om ni är lika insatta i att HATA ROSELL borde ni ha läst att Pep bad Bayern att värva Neymar men de valde Götze för att han var billigare. Den gode Pep bad även vår egen ledning om Neymar!!! Hade det varit mer okey om Pep var tränare och Neymar hade värvats hade ni bölat lika mycket då? NEJ NEJ NEJ, då hade ni hyllat Pep för värvningen. Jag önskar att vår ledning hade lite mer BALLS att säga till Pep om sina feeling värvningar a la Hleb, Cygrinski värvningar NEJ tack PEP! Istället böjde man sig över knäna för att tillfredställa filosofen. Men Bayern gav han på käften direkt. Ta Götze, skriv på för 3 år... Jag önskade några Chygrinski värvningar till Bayern av Pep men snubben värvar Götze och ber om Levandowski värvningar. Glöm inte heller att vi kommer betala minst 5-10 miljoner av den summan med pengar intjänade av vänskapsmatcher med Santos ;)
Barcelona God is a five letter word - Messi
6/3/2013 20:39
Sälja Villa för 15; Lägga 40 på Silva - Så förlåter jag er för den enorma Neymar-summan :D
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
6/3/2013 20:36
Fortfarande sjukt mycket pengar men jag är åtminstone glad att den inte saboterar hela övriga transfersommaren. Det kommer dock försvåra de närmsta åren lite, men vi får se till att värva smart, så är det relativt lugnt. Fast smarta värvningar är inte direkt Barcas signum.. Välkommen Neymar, hursomhelst! Du har mycket att leva upp till ... :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
6/3/2013 20:36
Ja det är bekräftat :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona God is a five letter word - Messi
6/3/2013 20:30
Diar Shekha:

Så om det är 47/3; så kanske 15,5 mille nu direkt.

Så man har 35 mille kvar; det köper jag lite mer.
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
6/3/2013 20:30
Rambla/ Ja, det är väl att acceptera läget och hoppas att allt går bra, men just nu är jag väldigt skeptiskt till Neymar. Tycker det finns allt för många frågetecken kring spelaren för att rättfärdiga prislappen och all denna hypen som klubben försöker mjölka ut med hjälp av medierna är inte nog för att min oro inför de kommande åren ska försvinna.
Barcelona Abbe.
6/3/2013 20:29
@Capitán - El tiburón:


Det är korrekt.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
6/3/2013 20:29
Hugo Men Bale känns ändå som ett säkrare kort. Åtminstone för marängerna. Han kommer passa in där
Postat via SvenskaFans-appen
SoN_Un
6/3/2013 20:28
jag är säker på att nike har hjälpt till.
Barcelona Diar Shekha
6/3/2013 20:28
@AlbaEspana: Bartomeu again on the finances: There was €10M paid last year and the other €47M will be paid over the coming 3 years.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: