/spanien/barcelona/forum/7760.aspx/spanien/barcelona/forum/7760.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona el Gaucho
2013-04-10 23:19
Alltså säg va ni vill om pique men han håller ju inte den klassen han hade för några säsonger sen? O endå va det samma taktik? Psgs mål idag får han dra på sig, Hur tänker man att man ska försöka ställa någon offside som kommer Löpande med 5 meters marginal? Plus att Alves inte va på sin position!
Postat via SvenskaFans-appen
Fais
2013-04-10 23:19
jawwa

Du menar tydligen allvar. Jag trodde att du trollade. :-)

Skämt åt sida. Det är klart att jag inte skyller allting på Pique. Har man en Dm (Masken) eller vänterback (adriano) och en farfar som heter Puyol bredvid sig var annan match så ser man ut sämre än man egentligen är.

Men du måste hålla med mig att Pique har inte de där styrkorna en riktig bra mittback ska ha. Styrkor som de flesta stora mittbackar har. Som att nicka, tajma glidtacklingar, är inte heller snabb.
Tänker på hur många dueller han förlorat mot Ronaldo och Ramos. Shiiitt, till med lilla ungen Varane m.m.

Jag måste tillägga att Barta måste spelas in mer.
Barcelonistas
2013-04-10 23:18
I dagsläget i detta nu är vi sämre än både Real och Bayern inget snack om saken. Just nu är Bayern storfavoriter enligt mig att ta hem Cl, att dom vinner nere i Italien visar vilken jävla maskin det där laget är.


Våran högsta nivå däremot är högre än både Bayerns och Real Madrids, det vet alla om. Men vi kan inte spela som vi gjorde idag i Semin för då åker vi ut. Tito har en hel del att fundera kring.
Barcelona ElRaval
2013-04-10 23:18
Skulle vara kul att experimentera lite med två pivotes faktiskt. Hade gärna sett song spela mer.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-04-10 23:17
First tests have shown Messi has no muscle tear, but his thigh injury has not yet healed and he could be rested again

Ja, vila is da shit!
Barcelona Barca-nist
2013-04-10 23:17
Mou epidemi har drabbat svenska folket när det gäller FC Barcelona.

majoriteten kallar barca för antifotboll men när motståndare får lika mycket fördel så är det rätt. hyckleri är ganska vanligt nu för tiden när det gäller fotboll.

Jag påstår inte att Barca spelade fantastisk men med tanke på omständigheterna så gjorde de OK i från sig.
jag är så less på Zvensk media.
Barcelona The Octopus of Badia
2013-04-10 23:17
First tests have shown Messi has no muscle tear, but his thigh injury has not yet healed and he could be rested again #fcblive [cateadio]

Då kommer jag med bra nyheter då!
Barcelona Vamos Blaugrana
2013-04-10 23:17
DM1982
Det är väl viktigt att han är i matchform till semin?
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2013-04-10 23:17
Vissa här borde lugna sig!

"Allt var åt helvete, Lamaste insatsen på länge" Å whää whää whää!!!

Taktiskt sett va matchen väll genomförd även från barcas sida oh riktigt nära att åka ut va vi aldrig vilket även Lagerbäck försökte få fram i viasat studion medan sorken Niva ville påstå annat med sitt hatiska dravel. Vi rada upp chanser när Messi kom in efter deras ledningsmål och Psg skapa inte 1 enda chans efter vår kvittering. Försrtår inte hur folk här inne kan förvänta sig att vi ska tok anfalla när vi har 2-2 med oss från bortaplan. Psg har världs spelare på varje position och skall tas med största respekt. Det går inte bara att gå rakt in och köra över ett sånt motstånd.

.Helt rätt att ligga lågt med backlinjen och inte ge ytor åt spelare som Lucas, Lavezzi och Pastore att löpa på. Det misslyckades vi med 2 gånger under matchen. Resultatet? 1 insläppt mål på friläge för pastore och 1 fotparad av Valdes på Lavezzi friläge. Dock borde mittfältet tagit sig längre ner i plan och stängt ytan framför backlinjen vilket dom helt enkelt inte hann med många gånger när vi anföll. Annars höll vi bollen bra, stängde ytan för Psg att kontra på och skapa si sådär framåt. Vilket vi också med rätta va si sådär intresserade av att göra när vi leder mötet. Fabregas gjorde det han kunde där fram Pedro sprang runt i ingenstans drog i tröjor och ramla ihop i närkamper som vanligt och Villa hitta inte lövägarna denna gången när världens bäste back (Silva) konstant läste spelet och stängde ner dom. Överlag dock en klart godkänd match där vi gjorde precis det som krävdes för att gå vidare.
Barcelona DM1982
2013-04-10 23:16
@Rambla~ el chico dorado:


Vem vet, det kanske inte är något trots allt. ; )
Barcelona Dinho!
2013-04-10 23:16
Dagens usla insats är helt klart en tillfällighet. Alldeles för många spelare sviktade i dagens match. Tror aldrig att jag sett Busi så usel som idag. Även Alves som i mitt tycke varit bäst på senare tid var inte på tårna och såg allmänt loj ut. Bara att glömma dagens insats och blicka framåt, vi lär växa mot starkare motstånd med en kry Messi och flertalet andra spelare som höjer sig. Vidare måste man tillägga att det är ruskigt starkt att ta sig vidare mot så pass bra motstånd trots mindre bra spel sett över två matcher. Lika skönt som avancemanget är att våra antagonister (hela fotbollsvärlden) gråter sig till sömns i ren avundsjuka. Likaså Z*atan. Visca! Mot dubbeln!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-04-10 23:15
Hoppas Messi återhämtar sig snart så han kan va med i semi och så han kan hålla avståndet i skytteligan så inte slynan får någon chans att hinna ikapp
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-04-10 23:15
DM1982 Du kommer alltid med dåliga nyheter. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético FC Barcelona en Mi Corazón
2013-04-10 23:15
@jawwa:


Jag har också märkt detta, Övriga spelare har märkbart svårt att hitta passningar till Villa, Messi kommer in boom hittar Villa direkt som i sin tur hittar Pedro. Detta är konstigt med passningsspelare som Xavi & Iniesta borde man kunne hitta Villa mer

Btw vilken slap in the face av Tito på Sanchez, två mål räckte inte ens för att hoppa in
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-04-10 23:14
Mojito - Culé (un estilo de vida) Hoppas att det blir så också, men jag tvivlar starkt på det. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2013-04-10 23:11
Messi felt pain in a thigh muscle after an effort tonight. No official report yet. #fcblive #ucl [rac1]

Man kunde tydligt se att något var fel. Det blir väl vila fram till semifinal då antar jag, finns ingen anledning att spela honom i ligan längre.
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-04-10 23:09
Jag skriver under på jawwas förklaring på våra försvarsproblem. Det handlar inte bara om spelarna i backlinjen. Hur många lag klarar av att spela med bara en df mittfältare som ska täcka av så stora ytor som Busqets tvingas göra?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2013-04-10 23:09
FCB_ Messi - han har ju rätt i det han säger idag är vi otroligt dåliga, både Bayern och Real hade vunnit ikväll mot oss.

Vi var otroligt dåliga ikväll.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-04-10 23:09
Ang Song, så håller han på att växa ut till en enormt bra backup till busquets. Om en mittback köps in i sommar ser jag gärna att Song blir kvar och täcker upp både som pivote och tvåvägsspelare på mitten. Gillar han som spelartyp starkt! Nu till matchen. Puh! Det var en pärs och vi kom undan med blotta förskräckelsen. Och egentligen borde man vara väldigt orolig för fortsättningen. Truppen är både sargad och skadedrabbad, samtidigt som spelet inte vill klaffa fullt ut... Men kanske är det en situation som kan gynna Barca. Wembley är inom räckhåll. Och hur sargade man än må vara - uteslut aldrig underverk ifrån detta laget. Nu hoppas jag på Dortmund och Bartra från start i semin. Det är det enda rätta att spela in honom nu!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hyder
2013-04-10 23:08
Riktigt skönt med avancemang! Ett par konstateranden såhär efter matchen: - Bartra är en klippa. Han är en oslipad diamant som endast behöver en eller två chanser för att blomma ut. Han besitter den där renodlade mittbackshjärnan som varken Adriano eller el Jefecito egentligen har. - Iniesta är en gudabenådad människa och fotbollsspelare. - Cesc fungerar allra bäst när han har djupledslöpande spelare med sig centralt i banan. Det hade han inte idag och presterade därefter. - Messí gör och skulle göra skillnaden i vilket lag som helst. - Valdés har fått mycket skit av många. Han är troligtvis kvällens riktiga hjälte även om Pedro ÄNTLIGEN gjorde ett viktigt mål. Låt oss njuta av att vi gick vidare. Jag hade farhågor att vi skulle åka ut idag och för att vara helt ärlig så skulle det enkelt kunnat bli till realitet efter dagens insats. Jag bryr mig endast om faktumet att vi gick vidare just nu. Nu är målet att fortsätta att spela in Bartra, få tillbaka halvskadade spelare till full kapacitet och mangla vidare i ligan. Alla potentiella motståndare i lottningen är svåra men Bayern skulle bli svårast tätt följt av Real och Dortmund. EDIT: Håller med flera om Busi. Jag älskar killen, kanske mest av alla härinne men det här var den sämsta matchen han har gjort sedan han slog igenom. Ett stort hav på mitten tillät PSG att göra lite vad som ville på offensiv planhalva och så blandade katalanen med ett par felpassningar. Inte likt honom. Säker på att det var en engångsföreteelse dock.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-04-10 23:07
@Shanghai - SHOOT ME $12:


Ut mot United

Vinner finalen

Ut mot Inter

Vinner finalen

Ut mot Chelsea

VINNER FINALEN!!!
Barcelona FCB_Messi
2013-04-10 23:06
Så roligt att kaljic på puertan säger , hade vi mött Barca idag så hade det blivit massaker . Då säger jag , hade vi mött Madrid igår så hade det blivit våldtäkt . Men galla löste det bra ändå .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona jawwa
2013-04-10 23:05
Fais Du fattar ju omöjligen vad fotboll handlar om. Jag kan garantera dig att alla mittbackar hade sett usla ut i dagena barca. Som någon nämnde så beror inte vårat katastrofala försvarspel på pique eller någon annan utan snarare taktiken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-04-10 23:04
Vad fan är det med er? Tror ni verkligen inte att laget kan spela bättre än så här? Alla lag gör en dålig match då och då. PSG är ett fysiskt och jobbigt lag att möta. De hade varit svåra för alla de tre andra lagen som är vidare. Ni borde veta att laget kan mycket bättre än så här. Var istället glada att de för en gångs skull klarar av att kriga sig till ett resultat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2013-04-10 23:04
Hur jävla frustrerande var det inte att se mittfältets avstånd till backlinjen i det defensiva spelet?. Varför ändras ingenting under matchen när det blir farligt så fort PSG ställde om i VARENDA ANFALL?.

Trodde att skiten skulle ändras efter den katastrofala första halvleken men det fortsatte.
Barcelona Hetfield
2013-04-10 23:03
Ingen mittback i världen hade gjort det bättre än Pique i det läget som han är i, han får ju spela med en ny backlinje inför varje match.

Sluta hacka på Pique. Även om han har gjort många dumma saker så kan vi vara glada över att han spelar, annars hade Barcelona inte kommit såhär långt i CL.
Barcelona jawwa
2013-04-10 23:02
Är det bara Leo som hittar fram till Villa? Kan omöjligen vara en tillfälighet att hans insatser höjs så markant i messis närvaro.
Postat via SvenskaFans-appen
Fais
2013-04-10 23:01
jawwa

Du måste skämta!
Har du sovit de senaste 2 säsongerna eller??

Pique får oförtjänt kritik????
Pique och Skertel i Liverpool är av samma skrott.

Anledningen att han får spela är att vi har ingen mittbackar. Jag kan räkna mellan 10-20 mittbackar som skulle kunna bänka honom. Nej, nej skicka honom till läktaren.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-04-10 23:01
2007-08 - Semifinal 2008-09 - Semifinal 2009-10 - Semifinal 2010-11 - Semifinal 2011-12 - Semifinal 2012-13 - Semifinal Det är trots allt magnifikt att vi har i semifinal 6 gånger i rad.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2013-04-10 23:00
Hahaha jag njuter av hur dåligt de mår på Puertan!!! De är tydligen säkra på att Real skulle krossa Barca i dagsläget. Det är ju nämligen inte imponerande att spela oavgjort mot PSG. Haha men att få stryk mot kvartsfinalernas sämsta lag Galatasaray med 3-2 är imponerande!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: