/spanien/barcelona/forum/776.aspx/spanien/barcelona/forum/776.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona [Carles Puyol 5]
2016-04-06 00:34
Vill bara att alla ska öppna ögonen vara ärliga för nästan alla här inne ljuger grovt när ni menar att Torres röda kort var korrekt vilket det inte var. Hade detta hänt oss så hade ni kokat men nu hände detta At.madrid då är det lugnt. Busket gjorde två äckliga tacklingar ju han får tillsägelse sedan situationen efter då får han gult. Torres för ingen tillsägelse alls utan 3 ynka misstag från honom då tar domaren fram de röda sedan vips vinner vi matchen. Jag skulle aldrig fira en sån här segern för jag vet att denna segern känns fel. Tycker verkligen att domarnivån var grovt låg åt bägge men mest At.Madrid med tanke på röda kort. Det är kvartsfinal och det är super viktig match. Domaren borde ha först sagt till Torres nästa gång åker du ut om du gör så igen. Rätt ska vara rätt, mår illa av segern men klart att man är glad att Barca vände.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2016-04-06 00:25
@Milanistas:


Hälsa Berlo från mig=)
Barcelona Bosketts
2016-04-06 00:25
Och ge gärna en längre utläggning om det här "mönstret" du pratar om. Med videoklipp osv.

På riktigt.
Barcelona Bosketts
2016-04-06 00:23
Milanistas,

Då vore det intressant att höra din analys kring utvisning. Hur tycker du att domaren skulle agerat i det läget? Vad anser du om Lucas tackling på Neymar?

Eller har du bara nedärvt troll i din medhavda påse?
Barcelona Milanistas
2016-04-06 00:19
@Liunil Masse:


Alla är haters på något sätt, vill mer att rättvisan ska segra mot UEFA och co.
Barcelona Bosketts
2016-04-06 00:16
@Milanistas:


När en Milansupporter anklagar en annan klubb för korruption borde väl vara synonymt med uttrycket "när grisar kan flyga".
Barcelona Liunil Masse
2016-04-06 00:14
[QUOTE=Milanistas]Grattis till vinsten, kan inte vara lätt för Atletico att möta 11 man plus ett domarteam samt UEFA... Får hoppas detta utreds, mönstret har pågått för länge nu och kan inte längre ignoreras... [/QUOTE] Framgång = haters. Sånt är positivt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Milanistas
2016-04-06 00:12
Grattis till vinsten, kan inte vara lätt för Atletico att möta 11 man plus ett domarteam samt UEFA... Får hoppas detta utreds, mönstret har pågått för länge nu och kan inte längre ignoreras...
Barcelona Bosketts
2016-04-06 00:07
@Santiago Cazorla:


Ja, herregud ja. Som jag skrev så tappade domaren det totalt efter det röda kortet på Torres. Suarez eftersläng ska vara gult, helt klart, om inte rött, liksom Lucas tackling.

Anledningen till att de flesta domare som tar (helt korrekta i detta fall) svåra beslut tidigt i matchen är väl att det blir svårt att hålla samma nivå matchen genom. Hur många billiga frisparkar fick inte Atl. de sista 20 minutrarna, liksom? Enbart kompensation för att inte målas ut som en hemmadomare. Precis som Lucas icke-röda kort.

Rätt hade han gjort om Busi fått gult direkt efter utvisningen och att Suarez fick gult/rött samtidigt som han visar ut Lucas.
Barcelona Santiago Cazorla
2016-04-05 23:59
Bosketts

Utvisningen var solklar och även Lucas borde ha blivit utvisad men samtidigt ska Suarez faktiskt vara rätt glad över det han kom undan med idag. Han har tyvärr fortfarande tendenser att göra fula saker när saker inte går hans väg.
Barcelona Ribohn Fan
2016-04-05 23:58
Strömberg säger i första att Vi är sårbara vid hög press på backlinjen. Men hela första halvlek är det tvärtom. Vi spelar igenom dem varje gång, men varje gång på offensiv planhalva tappar vi boll i bra lägen då vi har spelat förbi flera motståndare. Mest är det Neymar , Iniesta och Messi. Tyckte att dem vattnat plan för hårt. Bollen stack iväg ofta vid första touchen. Kan också har varit för att de kände av pressen. Dem såg lite spända ut i första, rädda för att förlora kanske. Märktes också när vi gör 1-1 och vid 2-1, då blev vi mer rädda för att släppa in ett än att våga gå för 3-1. Återstår att se nästa vecka om det var rätt.
Barcelona S.Eto'o
2016-04-05 23:58
Skulle Barcelona mot all odds vinna trippeln denna säsong skulle 60% av skribenterna här inne kräva trippel nästa säsong annars borde Lucho få sparken..... Tyvärr Lucho men vissa vill inte se dig vinna fler titlar än Pep... Vissa vill inte se dig gå förbi Pep angående klubb rekord.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
2016-04-05 23:56
Jag förstår inte vad folk pratar om egentligen? Hur kan det INTE vara rött kort på Torres i det läget? Två solklara gula kort för onödiga tacklingar + ett par andra småtacklingar inom loppet av 30 minuter.

Det som folk reagerar på är väl att det kommer så tidigt i matchens skede. Hade Torres fått sitt andra gula i 83:e hade inte en jävel pratat om att det var orättvist eller felaktigt.

Tycker tvärtom att det var ett mycket bra beslut att våga ta det tidigt i matchen. Att han efter det tappade kontrollen fullständigt (hur kan det exempelvis inte vara gult på Busquets i sekvensen efter, eller rött på Lucas i friläges-, liksom vansinnestacklingen på Neymar) är en annan femma.

Orutinerat av Torres som innan det röda fick många muntliga varningar av domaren.
Barcelona Santiago Cazorla
2016-04-05 23:55
Även om Atletico lite väl ofta spelar över gränsen beundrar jag fortfarande det jobb Simeone gör och han har utan tvekan gjort La Liga mer intressant. Hoppas han stannar i många år till.
Barcelona Liunil Masse
2016-04-05 23:40
[QUOTE=Barca4life98]Reymar Jaså Enrique beroende utav MSN? Ja alla topplag är väl beroende utav sina stjärnor eller? När Messi var dålig i enstaka matcher under Tito/Pep spelade vi bra då eller? Trött på att folk ska kritisera LE för allt. Mannen förtjänar respekt och glöm inte vem det är som har fått det bästa ur MSN från första början. [/QUOTE] Nog för att Lucho inte är den mest taktiska tränaren där ute (som jag skrivit innan) men hans jobb med Barca ska verkligen inte underskattas. CL för mig i år är en bonus. Vinner man ligan så är det ingen dålig säsong men brtskämda fans förväntar sig trippeln varje år precis som Bayerns, pinsamt. Rätt många som skrev att Lucho borde avgå i paus. Skäms ni inte helt seriöst?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona II Barça II
2016-04-05 23:39
Torres röda kort var korrekt, fast jävligt hårt dömt. Han får skylla sig själv, han borde ha veta bättre och lugnat ner sig efter första gula kortet. Däremot borde Lucas fått en solklar rött kort när han, brutalt, kapade Neymar. Men den situationen vill ju inte hatarna ta upp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Nesto
2016-04-05 23:38
Att Pep är en mycket bättre taktiker än Lucho råder det väl ingen tvivel om men att Lucho ska tillbaka och spela Messi som central släpande anfallare / offensiv mittfältare förvånar mig verkligen.

Har han inte sett konsekvenserna av det under tidigare tränare? Speciellt mot stängda motståndare som Atletico Madrid och Chelsea.

Inte nog med att han experimenterade med taktiken mot Madrid och torskade, han lärde sig inte läxan utan spelade likadant ikväll.

Alltså Atletico spelar så tight att de nästan håller varandra i händerna och täcker skott och centrala ytor. Nej ta mig fan där sätter vi både Messi och Suarez ikväll.

Dra isär motståndarna med våra farligaste vapen och låt Suarez få hota centralt.
Låt yttrarna löpa in i ytan som skapas och ytterbackana överlappa? Som vi tidigare gjort.

Tog mig tiden att leka Rit-Ola och visa hur simpelt vi egentligen borde spela.
Notera vart Messi står.
Kryssen markerar vart MSN typ ska ha utångspunkt i anfall och Gula kryssen markerar ytterbackarna med offensiva överlappningen.

Ikväll tackar jag inte Lucho för att lägga fram Magi på gräset, jag tackar domaren för att våga ta fram det andra gula.
Barcelona Barca4life98
2016-04-05 23:35
Reymar Jaså Enrique beroende utav MSN? Ja alla topplag är väl beroende utav sina stjärnor eller? När Messi var dålig i enstaka matcher under Tito/Pep spelade vi bra då eller? Trött på att folk ska kritisera LE för allt. Mannen förtjänar respekt och glöm inte vem det är som har fått det bästa ur MSN från första början.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-04-05 23:32
@Suarez9:

lika kass? Det är ju solklart att han lever på MSN. Lägg därtill att han förstör rytmen i matchen när vi jagar det tredje målet genom att ta ut alla tre mifftätare.

Men ikväll måste jag berömma publiken dom var verkligen vår tolfte spelare. Aldrig sett Camp Nou koka som ikväll och de som kritiserade publiken för att de var för 'tysta' fick svar på tal.
Barcelona papillon
2016-04-05 23:30
Hur orutinerad är inte Torres. Precis innan röda kortet så går han in väldigt klumpigt i två situationer.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Dybala21Messi10
2016-04-05 23:28
Messi:
7 Lyckade dribblingar
84% Passnings %
4/1 skott
2 Tacklingar
3 Skapade chanser

Vilken annan spelare gör en sån match och får ändå världens kritik? Ingen tyvärr. Vi är så bortskämda att det inte är sant. Dagen Lionel inte spelar för Barca kommer ni att gråta floder.
Barcelona FCB_Messi
2016-04-05 23:27
Torres röda var korrekt ! Tycker man inte det så har man följt matchen på livescore och inte på tv. Han drog på sig 2-3 onödiga frisparkar efter sitt första gula. Domaren var ständigt på honom med att lugna ner sig men Torres bara klagade och klagade och gestikulera. Han ville inte va kvar på plan helt enkelt , då blir det som det blev .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2016-04-05 23:26
[QUOTE=[Carles Puyol 5]]Håller inte med alls. Röda kortet var orättvist och domaren borde veta bättre. Hatar vinna såhär, vinna pga de andra laget fått rött. Vill vinna rättvist. 11mot11 är bäst att vinna då slipper man höra massa skit. Vi ska vara glada att vi fick hjälp av domaren tyvärr. Neutrala fans vet att Torres röda var felaktigt. [/QUOTE] Vilka "neutrala" fans? Chelseas? Real? Finns inga neutrala fans när det kommer till Barcelona, hatet är starkt där ute. Det var två gula kort som resulterade i ett rött. Torres får skylla sig själv, han var övertänd?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-04-05 23:23
Vill be om ursäkt för min kritik av Messi och laget allmänt. Lever mig in i matcherna rejält och skriver lite saker i stundens hetta, ursäkta
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
2016-04-05 23:20
Måste berömma publiken på Camp Nou idag. De var on fire
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2016-04-05 23:19
Håller inte med alls. Röda kortet var orättvist och domaren borde veta bättre. Hatar vinna såhär, vinna pga de andra laget fått rött. Vill vinna rättvist. 11mot11 är bäst att vinna då slipper man höra massa skit. Vi ska vara glada att vi fick hjälp av domaren tyvärr. Neutrala fans vet att Torres röda var felaktigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2016-04-05 23:15
*Pepe
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vronskij
2016-04-05 23:15
Tänk om cykelsparken hade blivit Messis femhundrade mål.
Barcelona Zibarca ~ MESMARizing
2016-04-05 23:13
[QUOTE=[Carles Puyol 5]]Helt ärligt så borde Torres inte ha fått de röda. Kändes väldigt billig tyvärr och det förändrade matchbilden. Tror inte att vi hade vunnit om Torres hade varit på plan [/QUOTE] Nä, han förtjäna dem 2 gula han fick. Hur dum är han? Till och med Peter år smartare än Torres, de säger en del. Han sätter sig i den situationen och tillåter domaren att visa ut han.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-04-05 23:13
Barcelona 2-1 Atletico Madrid FT: Shots: 21-7 Possession: 65%-35% Chances created: 18-5 Yellow cards: 3-8 Detta mot tidernas buss som parkera värre än Chelsea 2012 på Camp Nou. Jag förstår helt ärligt inte kritiken. Btw, Camp Nou var on fire 2 day, jävla tryck!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: