/spanien/barcelona/forum/7752.aspx/spanien/barcelona/forum/7752.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona petersays
6/16/2013 23:43
" Haha jag förstår inte hur folk här inne kan hålla på Uruguay där vi har absolut ingen spelare . Sen har vi 7 från start för Spanien . Jag kan inte förstå hur folk barcafans kan glädjas åt Uruguays seger och se Barca spelarna deppa utan att ha någon medkänsla . "

Orka bry sig om ifall Busquets hänger läpp för att Spanien åker på torsk av Uruguay in en hobbyturnering. Jag vill ha underhållande fotboll. Miljonerna på banken är nog tröst till alla spelare, oavsett resultat.
Barcelona petersays
6/16/2013 23:42
@Rambla~:

Ja verkligen. Pique och Pedro, för att inte snacka om Arbeloa är exempel på riktiga alibispelare i startelvan. Confed är inte VM, EM eller ens OS. Det är ett bra läge att ge andra spelare chansen. Tyck vad du vill om det. Jag tycker Del Bosques Spanien har blivit ett tråkigt lag, helt utan variationer och framförallt helt utan visioner. Kör på det gamla receptet bara, in i kaklet. Det är tråkigt.
Barcelona älskabarcelona
6/16/2013 23:39
Haha jag förstår inte hur folk här inne kan hålla på Uruguay där vi har absolut ingen spelare . Sen har vi 7 från start för Spanien . Jag kan inte förstå hur folk barcafans kan glädjas åt Uruguays seger och se Barca spelarna deppa utan att ha någon medkänsla .
Barcelona Barca o Mort!
6/16/2013 23:39
Jag skulle inte ifrågasätta vbd om han hade lagt varken Lopez, Casillas eller Valdes i målet. Alla 3 är världsmålvakter, Casillas är ju även kapten och även om han haft två sämre år senaste två åren har han rutinen och klassen att stå. Var glada att inte Reina står :P RonaldinhoGaucho! Jaha läste fel där. Men jag står fortfarande vid mitt ord att du underskattar Busi och hans roll. Det är inte hans uppgift att delta mer i anfallen, det här går dom igenom noggrant på träningarna. Den taktiska biten, vart tränaren vill ha honom. Och tränare som VdB, Tito och självaste Pep kan väl inte ha så jättefel angående denna spelare?
Barcelona RonaldinhoGaucho!
6/16/2013 23:35
Barca o Mort! vart såg du att jag skrev katalanska spelare? jag sa icke katalansk tränare som favoriserar la masia spelare sa inte att det är busi's fel när vi förlorar läs om läs rätt.. jag sa att han är föör begränsad, han bidrar verkligen inte med ett skit till anfallet när vi har 90% av bollinnehavet och surrar runt motståndares straffområde som flugor i 30minuter innan något händer
Barcelona Rambla~
6/16/2013 23:29
Vm-guld följt av ett Em-guld. Ifrågasättas? Jaha. Okej..,,
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
6/16/2013 23:27
Vi måste visa respekt för Iker Casillas som har räddat spanien många gånger i många mästerskap genom åren, speciellt när det kommer till straffavgörande i slutspel har Casillas varit den största faktorn till avancemangen i stora mästerskap. Sen att Mourinho är lite udda och valde att peta honom och spela Diego Lopez, som faktis storspelade betyder det inte att Casillas förlorar den värdefulla startplatsen i landslaget som han förtjänar, men visst vore det roligt för oss Cule att se valdes rädda spanien likt han gjorde mot Frankrike på borta plan. Men Casillas är Casillas, en favorit hos rivalen för min del.
Barcelona petersays
6/16/2013 23:26
Del Bosque - inte en spelare som inte spelar La Liga i startelvan. Kan ju lätt ifrågasättas. Var är Mata? Michu? Azpilicueta?
Barcelona fiskfot
6/16/2013 23:26
inget om om valdes, men att försöka argumentera för att han ska gå före casillas är bara fånigt. Casillas är den odiskutable ettan i spanska landslaget så länge han inte är skadad
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
6/16/2013 23:23
Det som intresserar mig mer är detta påstådda beef som Iker ska ha med både Arbeloa och Xabi Alonso. Ryktas om att målvakten inte har pratat med sina klubbslagskamrater i flera månader pga Arbeloas och Xabi Alonsos nära relation med Mourinho.

Sägs att även Xavi och Xabi Alonso inte längre står ut med varandra under landslagssamlingarna. Ska bli intressant om detta kan fälla Spanien i VM nästa år eller om de lyckas lösa de interna konflikterna.

Ikväll hoppas jag hur som helst att Uruguay kan göra en bra insats och försöka hänga med om Spanien får upp bolltempot. Blir det en krigarmatch lär det gynna oss mer de, bara det inte blir för fult spel. Och hoppas att Suárez inte biter någon där ute.
Barcelona Corazon
6/16/2013 23:17
Har någon koll på om det går någon repris imorgon på den här matchen
Barcelona AntonAronzon
6/16/2013 23:12
Hållt på Barca länge, men nu senaste tiden jag börjat hänga med här inne. Många skriver om vilken pinsam nivå det är i Madrids forum osv osv.

Detta med Casillas? Kan ni inte själva hålla en högre nivå än att faktiskt förstå anledningen till varför han inte stått för Real? Helt rätt (Tyvärr då man helst ser Valdes) att han står
Barcelona The Reporter
6/16/2013 23:12
Lägg av förfan, Casillas är kung och Señor España och ska självklart stå. Det är även en person som man inte kan ogilla trots att han lirar hos rivalen
Barcelona Rambla~
6/16/2013 23:10
Det hade inte spelat någon roll om Iker varit reserv i Getafe, VDB hade ändå haft honom som nr 1 i landslaget. Det är bara att acceptera. Jag kan tycka att det kvittar vilket. Det är ju knappast så att Valdes är klasser bättre utan de är snarare likvärdiga i dagsläget. Iker är kapten och har stor rutin. Jag gissar att det väger över. Arbeloa däremot är en gåta som ingen förutom VDB begriper.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bàckis
6/16/2013 23:06
Shanghai

Seriöst, sluta flumma runt här som en 10-åring. Casillas är bland de bästa målvakterna genom tiderna, klart som fan han skall starta för Spanien, han är deras störste målvakt någonsin. Du skriver en hel del bra inlägg emellanåt, men allt för ofta är det bara rent trams du kläcker ur dig.

Och vad har Kataloniens självständighet med det här att göra? Dåre.

Barcelona Stoichkov~
6/16/2013 23:02
Sluta med det. Casillas är nummer 1 i Spanien. Han har haft en liten konflikt med den egotrippade galna Mourinho som har velat platta till honom. Det är vad som hände. Casillas förblir kaptenen i Spanien och den första målvakten. Det han har bidragit med i landslagsframgångarna talar för sig själv. Valdes får ursäktas.
Barcelona Shanghai - Karbala 680
6/16/2013 22:51
Kommer också att hålla på Uruguay. Startar man med en reservmålvakt och världens bästa högerback Arbeloa, blir det svårt att hålla på Spanien även om det är 7 Barcelona spelare på plan.
Barcelona petersays
6/16/2013 22:48
Ni kommer tycka att jag är dum i huvudet men jag håller på Uruguay ikväll!
Barcelona Shanghai - Karbala 680
6/16/2013 22:46
Herregud, hur kan en reservmålvakt var uttagen till ett landslag? Spelar ingen roll om du är en världsmålvakt och ikon, det är bara så orättvist.

Hoppas att Katalonien blir självständigt!
Barcelona NoGo™
6/16/2013 22:38
Spain XI (vs Uruguay): Casillas, Arbeloa, Sergio Ramos, Piqué, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro, Soldado #Confeds

Madrids reservmålvakt startar! :P
Barcelona LeoMessi
6/16/2013 22:30
Krävde inte gio dos Santos typ en startplats i Barca? Det har jag hört. Någon som vet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca älskare124
6/16/2013 22:19
Spanien spelar 00:00
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca o Mort!
6/16/2013 22:15
RonaldinhoGaucho!

Fast Pedro är ju inte ens katalan så vet inte vad du snackar om. Du underskattar verkligen Busi om du säger att Song är bättre. Det finns en anledning varför Busi är startman i Barca och spanska landslaget och har vunnit allt med båda.

Jaha nu var det inte Mascheranos fel att vi släppte 4 mål som DM för anfallarna var ineffektiva, men när Busi är DM så är allt hans fel. hrm..
Barcelona Rambla~
6/16/2013 22:14
Gio, kan du sluta spela med det töntiga pannbandet. Till vilken nytta?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ElRaval
6/16/2013 22:13
Vad är det som säger er att Busquets är begränsad?

Han är en pjäs i en helheltsbild. För att LAGET ska fungera bra så krävs det alltid att spelarna håller sig till sina roller. Det är inte busquets roll att anfalla, likt Yaya Toure kan göra. Det är Busquets roll att täcka ytor i defensiven och samtidigt agera bollplank åt xavi iniesta och messi.

Jag är övertygad om att Busquets skulle kunna ta ett större ansvar och leverera rejäkt bra, men jag är inte övertygad om att det vore bäst för laget. Han är perfekt i sin nuvarande roll.
Barcelona LeoMessi
6/16/2013 22:07
Får hoppas på ännu en snygg frispark av Pirlo
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stoichkov~
6/16/2013 21:42
Tror ni att Barca har koll på José de Jesús Corona?
Barcelona Stoichkov~
6/16/2013 21:40
Mexicos målvakt, José de Jesús Corona, är så lik Valdes i sin spelstil. Kollade upp honom och han spelar i den inhemska ligan i Mexico. Kolla gärna på honom. Tror att han har Valdes som idol nästan:).
Barcelona Shanghai - Karbala 680
6/16/2013 21:32
Chicharito är grym. Jag hoppas att Mexico spöar pastalandet.
Barcelona Rambla~
6/16/2013 21:32
Bra bollbehandling på italienska backar. ^^
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: