/spanien/barcelona/forum/7750.aspx/spanien/barcelona/forum/7750.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca King -
2013-05-15 17:27
Dominguez (Monchengladbach): "Ter Stegen has the personality and talent to adapt to Barça. Since a few months, he's learning Spanish." [ser]" Jag är så besviken på Valdes att han vill lämna för att söka nya utmaningar köper jag inte. Det är något mer personligt och allt kommer avslöjas längre fram i tiden.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona La Armada Blaugrana
2013-05-15 17:24
Den katalanske författaren och FC Barcelona fanet Salvador Sostres går idag till hård attack på Sandro Rosell och Zubizarreta i tidningen el Mundo som han menar har kastat ut Victor Valdes ur klubben. Han argumenterar för att Sandro Rosell tillsammans med Zubizarreta är ansvariga för att Victor Valdes har valt att lämna klubben. Argumenten kan jag sammanfatta här under, om nån vill läsa hela texten ligger den i länktips. *Sandro Rosell gav jobbet som målvaktstränare till en kompis (José Ramón de la Fuente) istället för att anställa José Manuel Ochotorena (landslagstränare) som Victor Valdes hade bett om. *När hans kontrakt skulle förlängas fick han vänta i evigheter trots att både Xavi och Puyol fick sina kontrakt förlängda långt före honom vilket han menar var respektlöst. *När Zubi påstod att Valdes konstraktsförlängning var en formalitet gick Valdes i taket eftersom han inte hört ett ljud från klubben (några förhandlingar var inte ens påbörjade) och skall då ha bestämt sig för att inte förlänga. Salvador Sostres avslutar med att att kalla Zubizarreta inkompetent och att Sandro Rosell lever på Laportas gärningar för klubben. Hårda ord alltså.
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-05-15 17:16
1.70-ligan - Remontada épica de Abidal

Jag väljer Neymar före Suarez alla dagar i veckan. Dels har vi fair play aspekten och där är Suarez fotbollens största gris. Sedan är Neymar en mer renodlad ytter och hans potential är större. Visst Suarez är en av PL:s bästa spelare och han har gjort en fantastisk säsong i ett svagt Liverpool. Men i Neymar kan vi i bästa fall få en ny Ronnie, det känns som att Suarez inte blir så mycket bättre än såhär.

***

Trist med Tito. Först och främst väldigt tråkigt för honom, att cancern inte ger sig. Men det kanske börjar bli ohållbart det här? Är det dags att leta efter en ny coach? Jag börjar nästan bli rädd att vi ömsar för mycket skinn i sommar.
Barcelona Rambla~
2013-05-15 17:12
@!Sergio_ Busquets!:


Visst är det så. Det är som vanligt, vi får helt enkelt ha tålamod när ligan är helt färdigspelad och vi kommit in i juni månad innan något blir officiellt. Gissar jag.
Barcelona MESSI.CORLEONE
2013-05-15 17:07
AndreMario Hahahah!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2013-05-15 17:04
Rambla~

Typiskt "Silly Season", man läser något och får upp hoppet bara för att bli besviken några minuter senare…
Barcelona Rambla~
2013-05-15 17:00
@AndreMario:


Han kanske slant med fingret? :P
AndreMario
2013-05-15 16:58
Deulofeu

Snälla stava rätt till legendens namn
Barcelona Rambla~
2013-05-15 16:57
@!Sergio_ Busquets!:


Samtidigt som Freixa i en intervju nyss sagt att de inte kan avslöja vilka spelare det handlar om eller vilka summor då det kan påverka förhandlingarna negativt. Jag tror inte en sekund på de där uppgifterna. Det är MD som chansar helt vilt. Dessutom är det inget vidare svårt att ta reda på vilket markandsvärde respektive spelare har. Ingenting som Sport eller MD skriver om när det handlar om vilka spelare som ska lämna eller inte går att ta på allvar. De bara chansar hej vilt.
Barcelona DM1982
2013-05-15 16:55
@Rambla~:


Angående cancer och tester så är det så att man friskförklaras först efter fem år om man inte uppvisar några tecken på att cancern har kommit tillbaka.

Det innebär att Tito kommer göra många tester eftersom det alltid finns en risk att cancern kommer tillbaka. Så att han åker nu är inget dramatiskt, det är säkert helt planerade tester. Så länge han slipper kemoterapi och annan medicin så ska det inte vara några problem rent fysiskt att vara tränare.

För övrigt så verkar det onekligen som om Valdes drar till Monaco och kanske tar han med sig Alves. Ska bli kul att se hur Monacos satsning ter sig.

Neymar verkar verkligen vara på väg in, ska bli kul att se om han kan bli en injektion av spelglädje i laget. En Ronaldinho-typ som sprider glädje och gör galna saker på planen, det var länge sedan man såg det i Barcelona faktiskt.

Slutligen så kommer nog Ter Stegen att spela för Barcelona verkar det som och jag måste helt ärligt säga att jag inte har någon koll på honom.
Barcelona Rambla~
2013-05-15 16:55
el Flaco

Källa: @barcastuff twitter

Tror att de fått uppgifterna från MD.
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2013-05-15 16:54
Asking price for players Barcelona want to sell: Villa 15M, Adriano 10M, Bojan 5M, Afellay 3M, Dos Santos 4M, Cuenca 4M, Fontas 3M [sport]

Om alla dessa spelare drar för "the asking price" så drar vi in 44M€

Det kan man köpa Hummels (30M€) +Ter Stegen(15M€) för.
Barcelona Deulofeu
2013-05-15 16:46
Neymar och Ter Stegen ryktena växer nu fattas ju bara Hummles eller Marquinhos så kan ju nästa säsong inte gå illa!

Neymar--------------Messi--------------------Deulofeu

--------------Iniesta-----------------Thiago--------------

---------------------Busquets-----------------------------

Alba---------Pique----------------Marquinhos-------Montoya

-----------------------Ter Stegen--------------------------------

Sjuk talang i detta laget givetvis lite äldre herrar på bänken.

Alves,Puyul,Xavi,Pedro,Tello och Sanchez, är givetvis alla kvar.
Barcelona Smogen
2013-05-15 16:34
Malaga vill tydligen signa bröderna Dos Santos. Tror det hade varit perfekt för dem att spela tillsammans i Malaga. Ser gärna att man dessutom skriver in en återköpsklausul i Dos Santos kontrakt för de närmaste två åren. Man vet ju aldrig. :)
Barcelona Smogen
2013-05-15 16:31
Rambla~

Glöm inte att Xala i Martin dessutom kanske har världens främsta hemsida. Klicka på en länk han har på sidan...vilken som helst!

Seriöst så lär han ju tydligen vara ett ekomiskt geni och räknas som en av de främsta ekonomerna i världen. Skulle bli väldigt nöjd om han kom tillbaka.
Barcelona koeman92
2013-05-15 16:15
Härliga nyheter om Neymar och Ter Stegen! Dock förstör det där om Tito det litegrann :/. Om han inte är frisk än, vore det i så fall tyvärr bäst för både honom och klubben att gå skilda vägar. Då är det tyvärr bara att köpa in en ny tränare. Om jag fått välja? Heynckes, Klopp eller Bielsa.
Barcelona Barca Barca
2013-05-15 16:11
@el Flaco - Me, Myself and I:
Synd om Tito. Trots att jag har varit mycket emot hans matchcoachning etc. så måste den cancers ha hämmat laget och även Titos karisma på plan och sidan av plan även träningarna. Jag personligen tror att klubben inombords tillsammans med Tito tittar på tränar alternativ ifall han själv vet att det här inte går längre. Bielsa verkar vara ledig.
Barcelona Diar Shekha
2013-05-15 15:50
@barcastuff: Dominguez (Monchengladbach): "Ter Stegen has the personality and talent to adapt to Barça. Since a few months, he's learning Spanish." [ser] :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-15 15:50
Rambla Stämmer det så, jo. Men det beslutet måste nog komma från Tito själv
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-15 15:47
Rambla/

Källa? Oerhört tråkigt om det stämmer. Hur länge till ska Tito behöva kämpa mot den jävla cancern?!
Barcelona Rambla~
2013-05-15 15:37
Tydligen ska Tito till New York i juni för nya tester.

Jag undrar om de inte borde överväga att ta in en ny tränare trots allt? Det här håller inte.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-15 15:26
Hade hellre sett typ suarez eller nån, men ok, Neymar är spännande. In med Stegen, Hummels också och ev en till beroende på vilka som lämnar. Då får man vara nöjdare än på många år. Lämnar Adriano tycker jag mathieu är en bra ersättare. Funkar dessutom bättre som stand in i mittlåset
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelonistas
2013-05-15 15:07
Rambla - efter en helvetes dag med studerande så kom du med strålande nyheter. Det bara vattnas i munnen när jag tänker på att Neymi är klar för oss. Efter den här värvningen bör försvaret och målisen prioriteras. Och där kommer vi med all säkerhet gå för Ter Stegen, samt en utav Hummels/Silva. Jag personligen väljer Hummels alla dagar i veckan, tycker man ska värva kvalitativa spelare men som även är långsiktiga lösningar!. En värvning av Silva är alldeles för kortsiktig, killen närmar sig 30 snart och kostar även 15M mer än Hummels.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona petersays
2013-05-15 15:07
En sak man får hoppas är väl att man genomför transfers innan försäsongen drar igång. Senaste åren har ju spelarna kommit in lagom till ligastarten typ.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-15 15:05
Diar Sekha Det snackas ju om sanslösa belopp men med tanke på att han kan gå vart han vill gratis nästa sommar tror jag det i slutändan lär landa på en kanske 25-30m
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2013-05-15 14:55
Är det någon som vet något angående Neymars pris(på ett ungefär)?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-15 14:43
Freixa (spokesman): "There will probably be more transfers - in and out - this summer than past years, but it'll depend on the negotiations" Depends on... Inte konstigt att man blir rädd för ännu ett magplask
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-05-15 14:39
Santos vice-president Odílio Rodrigues will meet Santos Management Committee on Wednesday to approve Neymar's transfer to Barça. On Wednesday's meeting with Santos Management Committee, Odílio will explain Neymar's agreement which was almost closed on May 10. Odílio's meeting with Santos Management Committee would eventually close Neymar's transfer. He'll sign a contract with Barça until June 2018 Neymar's transfer to Barça could be officially announced next week after Wednesday's meeting but clubs prefer to do it on first week of June
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-15 14:28
Den nuvarande talesmannen befinner sig på samma nivå som styrelsen. ;)
Barcelona Rambla~
2013-05-15 14:25
Freixa är ett större skämt som Xala i Martin. Den senare lyste åtminstone upp tillvaron med sina kavajer. :)
Annons: