/spanien/barcelona/forum/7734.aspx/spanien/barcelona/forum/7734.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield
2013-03-25 11:33
Sanchez har haft två säsonger på sig att visa vad han går för, förutom enstaka bra matcher så har han mest missat målchanser och varit medioker.

Ibland så handlar det inte bara om "vänta och se", utan att spelaren helt enkelt inte passar in i laget. Varken Zlatan eller Afellay är dåliga spelare, men de klarade inte av spelet. Anledningen till att Sanchez missade målchanser inte har blivit en stor grej är för att Messi har alltid gjort mål och så glömmer man bort det. Om Sanchez missade målchanser hade varit avgörande så hade tonen varit en helt annan. Anledningen till att jag vill att Sanchez försvinner är inte för att jag ogillar honom, det är helt enkelt för att jag inte tycker att han passar in. Han kan göra enstaka bra matcher, som sedan folk pekar på varje gång, men i det hela så har han varit medioker och det finns betydligt bättre spelare som kan spela. Jag ser inte vad Sanchez gör som inte någon från la masia kan göra, vill man ha en spelare som löper så finns det många spelare.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-03-25 11:30
Gabriel Neymar kommer kosta oss 45M euro (vi har redan betalat 10M) så det är betydligt mer än vad vi betalade för Sanchez. Men missförstå mig inte, vill också se Neymar i barcatröjan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-03-25 11:26
Shanghai - SHOOT ME $12

Vi är av delade åsikter gällande Alexis men inte angående Neymar. TIll skillnad från du, så vill jag mer än gärna se han anlända redan i sommar då jag anser att han är på en annan nivå än Alexis - även om jag verkligen tror på Alexis.

Neymar har det lilla extra som de bästa spelarna i världen har. Dessutom kommer man inte att köpa honom för mer än vad man köpte Alexis för, om du nu oroar dig för summan.

Vet inte vad du har emot Neymar men du borde nog rap your head around the fact att han med största sannolikhet kommer att bli en Barça spelare.
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-03-25 11:19
Gabriel

Exakt det jag menar. Vi har redan en spelare som Alexis (flera gånger bättre än den överskattade brassen) fast trots det så jagar man ändå brassen och vill köpa honom för en summa som inte ens borde existera inom fotbollen. Får chilenaren självförtroende så kommer det att lossna för honom när som helst.
Barcelona Gabriel
2013-03-25 10:35
Alexis har verkligen potential till att bli något riktigt stort. Ibland tar det lite tid för spelare att blomma ut, men då gäller det att man har tålamod och visar sitt stöd till den spelaren. Annat hade det varit ifall Alexis inte var tillräckligt bra eller saknade klass, men så är inte fallet. Hans första match mot Madrid var enorm, vilket självförtroende han visar där, att debutera så bra mot Real Madrid säger en hel del om vad han kan klara av. De som ropar efter hand försäljning borde tänka om extra. Jag är helt övertygad om att han kommer att blomma ut till något stort hos oss, men ja, jag erkänner att det är jobbigt och frustrerande att se honom missa solklara målchanser. Man borde låta Alexis träna avslut och studera lite Eto'o videor. Många av Samus mål kom pga hans beslutsamhet och egoism, det är det Alexis måste lära sig. Att bara vilja trycka in den där jävla bollen i målet. Alexis känns nu mer för tiden rädd att misslyckas och därmed förstöra ett läge för en annan spelare, som kanske enligt honom är bättre på att avsluta. Enough with that, ta för dig och bomba på, Alexis. En kvalitée han har som man borde uppmärksamma är hans förmåga att ta sig till alla dessa superlägen (lägen han förvisso ofta bränner), utvecklar han sina avslut så kommer han stå för en jävla massa mål för oss. Jag tror iaf stenhårt på Alexis. En Alexis som växer med uppgiften och jobbar upp sitt självförtroende kommer att vara mördande bra.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2013-03-25 10:17
Shanghai sluta kalla honom för snorungen. En dag anländer han till oss och frälser oss :P.. Ska du säga : snorungen frälste oss då eller ?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-03-25 09:17
Pedro är avstängd mot PSG Alexis i nästa landskamp.

Domen mot Ibra borde komma snart kanske idag.

Barcelona Corazon
2013-03-25 05:29
Stämmer det att både alexis och pedro är avstängda mot psg eller bara en av dem?

Och hur blev dommen med zlatan ?
SoN_Un
2013-03-25 03:18
kolla in den här grabbar, alexis med bollar. älskade verkligen starten. kom igen alexis vi tror på dig!!!
Barcelona kingrodrigues
2013-03-25 02:20
Shanghai har haft för många billiga fyllor under hans äventyr Asien! Smh...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-03-25 01:10
Ser att folk gråter bara för att jag inte vill se snorungen i Barcelona. Haha!
Barcelona FCB_Messi
2013-03-25 00:50
90% av det du säger Shanghai är skitsnack . Och då menar jag inte bara dina senaste inlägg om neymar . Utan alla dina inlägg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
2013-03-25 00:41
@Shanghai - SHOOT ME $12:


Jag gråter i 90% för att vi har han han har gjort några enstaka bra matcher
Barcelona Ronaldinho10yElfenomeno9
2013-03-25 00:25
Shanghai - SHOOT ME $12


Neymar är bättre enligt mig.
Barcelona påfågeln
2013-03-24 23:22
Bojan är såld, men Barca är tvingade att köpa tillbaka honom till sommaren enligt en klausul i kontraktet. I princip är han på lån med utköpsklasul. Eftersom varken Roma eller Milan vill betala något för Bojan så kommer han tillbaka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-03-24 23:13
Helt seriöst, jag kan inte fatta att vi har en sån spelare i truppen och vi gråter efter en snorunge. Så jävla störande!
Barcelona Shanghai - SHOOT ME $12
2013-03-24 23:11
Vi Barça-supportrar är så dumma och bortskämda. Vi vill alltid ha dem bästa trots att vi har det fint. Jag menar förstås en värvning av Neymar. Jag kommer aldrig förstå mig varför vi jagar snorungen ? Vi har en exakt likadan spelare redan i truppen, en spelare som inte bara kan dribbla och göra sin gubbe utan även en arbetskapacitet som ingen anfallare i världen har. Det är nämligen chilenaren Alexis Sanchez. Sanchez har det tufft med målskyttet. Benzema hade det också svårt under sina två säsonger i Real. Han skulle flytta från klubben, men då kom en vändning som ingen hade trott. Så vill jag också se Sanchez, ge honom tid så kommer det lossna till slut, det kan inte vara för evigt att han missar så mycket målchanser. Han ger alltid 99.9% när han spelar.
Barcelona petersays
2013-03-24 23:10
Agüero förresten. Jag säger tack men nej tack. Pga för dyr, pga ny spelartyp vore kul. Dessutom rimmar det illa med hela "vi köper inte stjärnor, vi utvecklar dom"-snacket. Fingertoppskänsla är något jag verkligen saknat på värvningsfronten. Orkar inte med dessa jäkla prestigeköp (Zlatan, Villa) som aldrig svarar mot förväntningarna. Snacka om att kosta mer än de smakar.
Barcelona petersays
2013-03-24 23:03
Mojito - Culé (un estilo de vida) Bojan sålde vi för två år sedan så det är väl ett ganska avslutat kapitel?
Barcelona enkos
2013-03-24 22:19
Oavsett om vi är bäst i världen, oavsett om vi vinner CL så måste minst två nya namn komma in till nästa säsong, detta för att göra större intresse och bättre reklam.. Så funkar det.. Vi har många spelare som inte får mycket speltid men som skulle kunna platsa i många andra lag, så sälja 3-4 spelare och använd pengar till köp av Neymar och en back... Att ha en del spelare men inte använda sig av dem är belastning för klubben med bla höga löner som spelarna får.. så det handlar inte bara om pengar man får för en försäljning, räkna också hur mycket klubben sparar i lön också som klubben blir befriad ...
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-03-24 22:16
Pinto, Valdes, Oier

Piqué, Puyol, Mascherano, Abidal, Bartra, Fontas, Alves, Montoya, Alba, Adriano samt eventuellt Muniesa (kontraktet går ut)

Xavi, Iniesta, Cesc, Sergio, Song, Thiago, dos Santos, S. Roberto, Rafinha, Afellay

Messi, Villa, Alexis, Pedro, Tello, Cuenca, Deulofeu, Bojan

Det är 32 spelare som potentiellt kan ingå i truppen 1 juli.
Lägg till att det troligtvis kommer ske något ytterligare spelarköp.

Tito har sagt att han vill jobba med en mindre trupp nästa säsong, vilket då skulle innebära 22 spelare med ett par som pendlar från B-laget.

Vilka 10 ska bort? Kan redan nu se skyltarna utanför Camp Nou;
"Kom och fynda - billiga spelare till salu"
med en kursiv text under;
"sportchefen på semester, lägg den summa ni vill i skålen bredvid"

Oier, Fontás, Muniesa, dos Santos, Rafinha, S. Roberto, Afellay, Cuenca samt Bojan lär få se sig om efter andra klubbar för lån eller permanent flytt.

Lär bli en intressant sommar, men jag fasar över alla rykten som kommer härja i media om vi åker ut i CL.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-03-24 22:05
Jag ser ju helst att Villa stannar då han är en personlig favorit och redan finns i laget. Tycker dessutom han erbjuder något ingen annan i Barca kan, och som vi behöver. Hans målskytte sitter i ryggmärgen, det faller sig naturligt för honom att gå på avslut när läget dyker upp. Oerhört befriande att se.

Å andra sidan är jag otroligt svag för el Kun med, och det hade varit grymt med honom och Messi tillsammans där uppe! Men om Villa beslutar sig för att lämna - vilket jag i första hand hoppas han inte gör - vet i tusan om jag inte hellre hade sett att man tar in en ny naturlig avslutar. Typ Lewandovski eller Jackson Martinez.

Vi får se.
Barcelona barca_joe
2013-03-24 22:03
Chrisicito

Förstår ditt tänk men jag har av någon anledning aldrig gillat Cuenca. Alexis / Pedro har lite samma roll, som jag tycker Alexis gör bättre just nu, men Pedro är nyttig så det är svårt det där. Respekterar din åsikt!
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-03-24 21:58
Om Villa vill stanna ser jag sbolut ingen anledning till att göra några förändringar där till nästa säsong. Villa spelar bra i stort sett varje gång han får chansen, och producerar mycket mål. Alexis har knappast haft sin bästa säsong, däremot är det extremt tydligt när han spelar hur stor potential killen har. Det kan bara bli bättre, och jag tror det kommer att bli bättre. Pedro jobbar hårt och man vet vad man fpr av honom, även när han har en "dålig" dag så gör han väldigt mykcte nytta med sitt löpande både i defensiven och i offensiven. Tello har gjort en bra sösong och går framåt i utvecklingen, måste dock fortfarande bli mångsidigare, känns som att han är väldigt lätt att markera ur en match om försvararen inte låter han komma med fart en mot en. Manuel Pablo i Depor är ett grymt exempel, gubben kan knappt springa men spelade otroligt smart och Tello hade ingenting på hela matchen. Men killen är 21 och det finns plats för utvecklingen, även Cuenca om han kommer tillbaka. Mojito Om Villa skulle bestämma sig för att lämna så är Aguero helt klart ett bra alternativ. Allt beror egentligen på priset, jag tror nog till och med att argentinaren skulle kosta mer än Neymar med tanke på kontrakssituatioenrna för dem. Aguero är säkrare då han presterat i både La Liga och PL medan Neymar har en enorm potential till både succé och flopp. Som sagt, allt beror på priset.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-03-24 21:50
Agüero känns så klart som ett betydligt stabilare val än t ex. Neymar.

Kun har ju dominerat i la Liga tidigare och har dessutom ett erkänt bra samspel med Messi.

Däremot ifrågasätter jag sanningshalten i ryktet då City inte har någon anledning att sälja sin kanske bäste anfallare. Möjligtvis då om det kan bli en bytesaffär mellan klubbarna med Villa inblandad.

Det är ju också så ryktet uppkommit, att Barca vill erbjuda Villa en förlängning av kontraktet och att argentinaren är Guajes ersättare vid ett nej tack.

Tillbaka till sanningshalten känns Neymar troligare, men han lär ju inte komma om Villa och Alexis (key player for the future) båda stannar, för då blir det extrem konkurrens i anfallet - även om Villa då mest ska agera inhoppare a la Larsson.

Jag tror mycket hänger på hur Villa resonerar kring hans eventuellt minskade speltid nästa säsong och hur den påverkar hans situation i landslaget inför VM 2014.

Summerat: Jag hade inte tackat nej till Kun, men jag kan samtidigt inte se det hända.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-03-24 21:26
Brasilien spelar alltså imorgon, då blir det att studera Neymar igen. Måste försöka skaffa mig en rättvist bild av honom och förhoppningsvis sudda ut min skeptiska inställning.

Förvånadsvärt lite reaktioner på Aguero-ryktet för övrigt. Vad säger ni om det?
Barcelona enkos
2013-03-24 21:15
För de som har det tråkigt, se och njut :) Mål nr 19 är så vacker..
Barcelona enkos
2013-03-24 21:01
Tråkig söndag ja, men skönt att den är snart över :)
Imorgon kväll en liten uppvärmning inför tisdags matcher.. Nämligen om värdet tillåter (efter snö kaos i England) så skulle Brasilien möta Ryssland kl. 20:30
Barcelona enkos
2013-03-24 20:52
Jag läste häromdagen Mourinhos uttalande om Barcelona där han sade typ att "efter Barcelona är allt för lite", där han uppenbarligen har drömmar att en dag vilja träna Barcelona..
Barcelona THIAGO ALCANTARA (LeoMessi förra nicket)
2013-03-24 20:48
vifa (Barcelona) Jag har aldrig hört det där och jag förstår inte poängen med ditt inlägg.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: