/spanien/barcelona/forum/7712.aspx/spanien/barcelona/forum/7712.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelona10Messi
6/20/2013 11:30
Jag vill inte bry mig om Thiagos övergång men... Ända sedan jag såg honom första gången mot City i Joan Gamper visste jag att det där var Barcas stora framtid... Helvete Thiago! Varför??!! :(
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
6/20/2013 11:28
Känns som om vägen är spikrak till a-laget för Sergi Samper nu. Två säsonger i B-laget och sedan upp och tar över Xavis plats efter en säsong. Perfekt. Det finns alternativ till Thiago, det är bara låta honom gå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca King -
6/20/2013 11:25
Att Thiago lämnar känns surt och dumt men felet ligger hos båda parterna. Thiago vill slå genom internationellt och klubben med Shaggy aka tito visade inte honom tillräcklig kärlek och omtanke. Som man gör med Pedro, Messi, Busquets, xavi, iniesta, cesc och alla andra som någonsin har haft sin fot i la masia. Thiago är inte jeffren eller dos santos han är en super talang så jag är helt chockad över att man anser att han kan dra. Jag är besviken på Thiago men jag är mer arg på Shaggy och ledningens agerande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Heywood Jablome - Andrés
6/20/2013 11:15
Gud, vad alla attackerar Thiago här inne. Det handlar väl i slutändan om att klausulen som aktiverades och som skrevs in i hans kontrakt under förra kontraktsförlängningen skulle ge en indikation på hur mycket Barcelona satsade på honom.

Om inte Zubi eller Vilanova kände till klausulen så är det katastrofalt. Jag förstår honom ifall han vill lämna. Barcelona hade spelat med honom så att klausulen inte hade aktiverats i sommar och ingen klubb hade jagat honom.

Vi har oss själva att skylla. Jämför inte Xavi och Iniesta med Thiago. Xavi var startspelare under ung ålder. Iniesta startade CL-semifinalerna mot Milan 2006. Thiago kom inte in i förlustmatchen mot Milan, och satt på läktaren i returmötet.

Tito visade tydligt när han bytte ut Xavi mot Thiago i returmötet mot Bayern för att vila Xavi mot Betis... i en liga som nästintill var avgjord.
Barcelona Messidinho_10
6/20/2013 10:57
Grabbar vem bryr sig om Thiago om han lämnar eller inte?? När vi har världens bästa spelare hos oss för evigt!!

Kolla o njut!!
Barcelona Pep - El Míster
6/20/2013 10:51
Mer och mer Thiagos beslut verkar det som då klubben inte vekar bry sig nämvärt. Vad fan ser han där borta?

Uppmärksamhet och pengar är de enda anledningarna. Hans VM-plats chans ökar inte det minsta.

Off u go little bitch,
Barcelona Gabriel
6/20/2013 10:47
Personligen hade jag inte kunnat bry mig mindre om Thiagos karriär ifall han lämnar för Manchester United. Drar han, försvinner alla mina sympatier samtidigt. Det är inte så att jag kommer att önska han olycka i karriären, men absolut inte så att ja önskar han lycka till heller. Varför skulle jag det? Vi pratar om en spelare som fått chansen och möjligheten och bildas som fotbollsspelare i världens största och bästa klubb och i världens bästa talangskola, om det här är sättet att tacka klubben på så skiter jag fullständigt i honom. Det var en helt annan sak med Eto'o och Abidal, spelare som krigade för att få stanna i klubben och hade bevisat att de platsade, de blev utsparkade från klubben. Dem älskar man fortfarande. Thiago beslutar sig för det här helt själv. Nä. Jag förstår Thiago ändå till en viss mån att han tycker att han förtjänar mer speltid, det gör han, framför allt när man tänker på hur både Xavi men framför allt Fabregas har underpresterat. Jag förstår också att han vill skaffa sig speltid inför VM. Men om han tror att bra prestationer i Manchester United kommer att få honom att peta Xavi ur landslaget så kan han glömma det. Först var jag ledsen över att Thiago verkade lämna, men nu när det verkar vara som mer eller mindre klart så skiter jag helt ärligt i honom. Vill han dra så fine, vi klarar oss. Han är en talang ut över det vanliga och det kommer att svida att förlora honom, men jag vill inte ha spelare i laget som inte brinner för att få vara en del av Barcelona. Så off you go och ha så kul med att bo i jätte roliga och charmiga Manchester. Hur kommer han att trivas där? Jo men super, en brasilianare älskare ju industri område med regn och molnigt väder. Sen e Sir Alex gone också, den enda vettiga anledningen jag hade kunnat se till att ens överväga att lämna för ManUtd. Men men, han gör som han vill. Börjar hur som helst ledsna ordentligt på Thiagos beteende.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
6/20/2013 10:42
Hade Thiago stannat i Barcelona så hade han haft alla möjligheter att bli topp 10 i världen. Han utvecklas för varje dag och kan redan deras spelsystem innan och utan. Att då helt plötsligt byta klubb till United behöver inte alls innebära att han blommar ut. Det kan bli omvänd effekt där omställningen blir för stor. Nu tror jag visserligen att Thiago är tillräckligt talangfull och skicklig för att lyckas var han än väljer att spela... men hade jag varit United- fan så hade jag nog inte förväntat mig succé direkt. Thiago har gjort en del plattmatcher i Barca...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
6/20/2013 10:40
DM1982/

Jo, något är det som inte stämmer. Rent fotbollsmässigt kan han ju inte ha det bättre än i Barca. Hela Thiago andas typisk brasse med lite attityd. Som spelare är han dock väldigt mogen på planene, mestadels.

Jag tror också hans farsa ligger bakom mycket. Sånt märker man bara.
Han vill väl helt enkelt inte ligga bakom Neymi, Messi och Iniesta(flera därtill). Då kan han lika gärna dra om det inte passar att spela med dom.
Barcelona DM1982
6/20/2013 10:30
Pep - El Míster Samtidigt kan jag förstå Tito. Thiago är en bra spelare men han är ung och han slarvar mycket. Tycker inte att han har utvecklats så mycket sedan förra säsongen och han har inte visst att han är en startspelare i svåra matcher. Visst är han bra men jag måste säga att många överdriver nu om Thiago. Det är inte en ung Messi som drar, snarare en dos Santos. Jag är rätt säker på att han gör ett misstag och allt snack om speltid känns som bs, tror mer på att det handlar om pengar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
6/20/2013 10:25
Men visst, Thiago tillhör ju den där brasilianska gruppen i Barca som helt enkelt inte är lika kär i Barca som dom riktiga katalanerna.
Hans pappa är säkert en riktig pusher också som vill se sin son briljera. Men man tycker ju det finns tydliga exempel på spelare som lämnat och "dött" ute i europa och spelare som stannat kvar med lite tålamod och som blommat till några av världhistoriens bästa spelare(Messi, Xavi, Iniesta).
Barcelona Pep - El Míster
6/20/2013 10:22
Förövrig får jag känslan av att något inte riktigt står helt rätt till i laget/klubben.
Är verkligen Tito överäns med alla spelare? Finns det något som vi inte vet här ute i supportervärlden?

En slump att Valdes helt plötsligt vill flytta istället för att stanna kvar och bli en legend á Puyol/Xavi osv?
Nu Thiago. Han var framtiden på mittfältet, inga indikationer tidigare att han skulle flytta men nu helt plötsligt? Han fick sitta på läktaren mot Milan hemma, han har inte fått något förtroende i dom stora matcherna. Jag förstår honom lite.

Jag får bara en magkänsla som säger att Tito har en envishet som Pep och det skapar tydligen problem.
Barcelona DM1982
6/20/2013 10:19
Deulofeu Det ser ut som en annan bild av vår kära Thiago träder fram, en rätt trist bild. Som sagt, tror att hans pappa stressar allt och ligger bakom mycket nu. En vettig fotbollsspelare säger inte nej till att få spela med Messi, Neymar, Iniesta och andra magiker. Thiago kommer heller inte komma närmare landslaget så länge Xavi spelar och han kunde bli hans arvtagare. Luktar väldigt mycket en jakt på pengar och då kan han lika gärna dra, inga problem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
6/20/2013 10:16
Thiago är nu looooong gone. Underbart. NOT.

Blir så trött på detta. Hur fan tänker man? Skandal att tappa honom. Blir så jävla förbannad. Tito det jävla stolpskottet har gjort det fullt möjligt genom att envisas hela jävla säsongen med att ge Thiago för lite speltid.

SKANDAL
Barcelona Deulofeu
6/20/2013 10:15
DM1982 Han har ju redan vunnit de mesta titlarna hos Barcelona på klubblagsnivå tur är väl det för nu kommer det bli torka sanna mina ord.

United kommer inte vinna ett dugg utan Ferguson.Thiago kommer ångra sig om ett år eller två när han ser hu Fabregas fullkomligt blommar ut och tar över efter Xavi.

Trist för man kommer inte kunna se en enda av Uniteds matcher det kommer göra för ont att se vår artist leda deras mittfält.

Jag fattar inte att de aldrig lär sig kolla senast Dos Santos vad hände med honom när han lämnade när han trodde han var bäst efter en säsong i a-laget.

Han borde visa tålamod för vi har visat att vi både satsar och tror på honom.
Barcelona Deulofeu
6/20/2013 10:11
Bästelona det sjuka är ju att han fick en löneförhöjning förra året där klausulen sänktes smart förhandlat av agenten.

Barcelona ville vara snälla och ge honom den löneökningen har förtjänade men samtidigt sänkte hans klausul livsfarligt...
Barcelona DM1982
6/20/2013 10:10
Barcelona midfielder Thiago (22) is close to joining Man United. His father and agent Mazinho already met with the English club. [md] Det är väl bara att önska honom lycka till i det nya laget. Får en känsla av att det är pappan som stressar allt, skulle inte förvåna mig. Tror även att Thiago gör ett misstag, Barcelona har några riktigt fina år framför sig och han kunde vara en del av det. Barcelona klarar sig fint utan Thiago.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
6/20/2013 10:05
Läste nyss att Thiagos konrakt förhandlades om förra året och att han fick lönehöjning och klausulen sänktes om han inte nådde minst 60%

Blir detta tacken nu?

Han har fått en fantastisk utbildning och när det närmar sig att han ska få sin plats så drar han... Är det tacken till hans lönehöjning förra året? Hans agent Peps bror såg till att detta skedde han visste nog att Pep var på väg bort och ville hjälpa honom lite på traven...Agenter är riktiga ormar.

Det känns så trist det som håller på att ske tur att Neymar ger lite plåster på såren genom sin inledning på confederations cup...
Barcelona Bästelona
6/20/2013 10:02
Thiago ser ut att lämna... Jag förstår honom men jag blir tokig när jag tänker på summan som UTD kommer få honom för, 150mkr!!!!!! Hahahaha asså rosell och co.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
6/20/2013 09:52
grande jw Mr Krkic är ju helt körd i Barca för all framtid Framför sig har han Messi och Neymar han kan inte spela till höger.

Att han inte inser sina begränsningar och går till en klubb som ligger straxt under cl spel han har ju fått erbjudanden från Tyskland och där skulle han nog passa fint.

Sin Italienska karriär är bara att glömma och flytta till en enklare liga får han inte en vettig säsong i kroppen snart är han slut dessvärre.

Bojan är ju en spelare som likt Raul inte är bäst på något men bra på mycket.

Han är ju dessutom liten och relativt klen så en vänsterytter position skulle passa honom fint.Lycka till Bojan din framtid ligger dessvärre inte hos oss.
Barcelona grande jw
6/20/2013 04:12
Förövrigt skriver Mundo Deportivo idag att Bojan hoppas att han kan stanna kvar i Barcelona. Vad är grejen med alla spelare som vägrar fatta att det inte finns någon framtid för dom i Barca. Vad tror Bojan egentligen? Vi har värvat Neymar för typ 57 mille som gör dundersuccé och har knappt några planer på att sälja en enda forward förutom Villa. Är han så dum att han på allvar tror att han kan vara med o slåss om en startplats här när varken Roma eller Milan vill ha honom? Eller nöjer han sig med att vara vattenkille och få vara med på träningarna med sina "idoler"? Hleb, Jonathan Dos Santos, och nu Bojan. Herregud... Kanske ledningen snart börjar inse att man ska skita i att låna ut spelare med köpoption framöver och försöka få sålt spelarna istället.
Barcelona grande jw
6/20/2013 04:01
Kagawa är väl för sjutton bänknötare i United? Thiago som inte ens får plats på vårt mittfält hade gått rätt in i startelvan hos United, medans Kagawa endast mäktade med att komma med i startelvan 3 futtiga gånger förra säsongen.

När man tänker i de banorna så förstår man hur mycket skillnad det är i kvalite mellan Iniesta och Kagawa. Sen så har väl inte Kagawa vart i närheten av att avgöra en VM-final eller en CL-semi. Det närmsta han kommer är väl en bänkplats när man blev utkickade mot Real eller Basel.
Barcelona LeoMessi
6/20/2013 02:42
Blaugrana91 (Barcelona) Alltså det där kan fan vara det dummaste jag har läst Hahaha! Kagawa lika bra som iniesta? Haha omg! Sätt iniesta i United så får vi se hur mycket bättre han gör dom! Kagawa är inte lik iniesta någonstans, haha fy fan! Kagawa är en duktig spelare men inte fan kan man få för sig att han är lika bra som iniesta.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Federer
6/20/2013 02:33
KPB Du som är milanisti är nog den sista som ska snacka om domare. Kolla bara hur ni fick den sista CL platsen, alla straffar ni har fått med er och hur ni fuskade 2006. Så snälla håll käft o "njut" av era mediokra spelare som Kevin Prince Boateng.
Barcelona Blaugrana91
6/20/2013 02:24
"Jag vågar till och med säga att Kagawa är lika bra som Iniesta då deras spelstil är en kopia av varandra. Det säger dock inte att hans spelstil passar fullt ut i Manchester United."

Från Uniteds forum!! Hahahaha

Nu somnar man med ett gott skratt!
Barcelona KPB
6/20/2013 02:20
Pirlo är bättre än Iniesta -_-

Ni ska inte heller snacka om att ha domare med sig.. suck
Barcelona Barcelonistas
6/20/2013 01:57
Gillar inte Japan, så därför är jag glad att Italien vann, sen kan man alltid diskutera hur vida de var rättvist elr ej.
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
6/20/2013 01:55
Jag hade fan köpt hela Japans trupp shit vad dem kan springa hahhaha. Lider med Japan. Dem borde ha vunnit. Vad ska man säga om Italien, Jävla pisslag och nation. Dem blir total utspelade men dem vinner faaaaan va orättvist.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
6/20/2013 01:50
Ända som får mig att känna lite glädje att en räv plockade en mås utanför mig här. Men en eloge till Japan som spelade väldigt underhållande.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
6/20/2013 01:50
Vilken match Japan gör, de dominerar från minut ett och spelar ut Italien fullständigt. Synd bara att de inte kunde sätta fler bollar för chanser hade de definitivt. Italien slingrar sig vidare som vanligt, utan att imponera.
Annons: