/spanien/barcelona/forum/7711.aspx/spanien/barcelona/forum/7711.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield
6/22/2013 13:54
Barcaholic Vad har Balon D'or att göra med saken? Varken Falcao eller Cavani har varit närheten av det, är de sämre spelare för det? Balotelli har spelat i Inter, Man C och Milan. Han är BARA 22 år. Ja, bara. En anfallare av hans typ och storlek brukar inte nå deras "prime" förrän vid 26 år och framåt. Han är Italiens största anfallsstjärna och bär hela Milan och Italiens anfall på egen hand. Om det inte räcker för att klassas som världsklass så är du väldigt krävande. Jag tror nog att Milan får reda på honom. tarrak Du förstod väl att jag menade alla förutom mig? Fast jag får väl kanske vara tydligare nästa gång.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
6/22/2013 13:48
En intressant artikel om situationen med Thiago.

Vem ska man skylla på, spelaren, ledningen eller tränaren? Kanske alla..?
Barcelona Barcaholic
6/22/2013 13:47
Hetfield

Vilket han enligt mig misslyckades med i EM, förutom som sagt en match mot Tyskland.

Du får honom som att låta som en 18 åring som precis debuterat, killen är snart 23. Flera av Ballon D'or vinnare genom tiderna vann priset i just den åldern.
Balotelli har ingen annan än sig själv att skylla på, med rätt attityd hade han kunnat bli top3 anfallare i världen, MINST! Men just nu är han bara en bra anfallare, varken över- eller underskattad.

Barcelona Vampíro
6/22/2013 13:39
När har Thiago vart nära en startplats den här säsongen? Fábregas har stått före i kön under hela säsongen, oavsett hur han spelat.
Barcelona Hetfield
6/22/2013 13:37
Balotelli spelade som ensam striker under hela EM. Han fick sköta ansvaret om att störa ett helt försvar på egen hand som 21-åring. Han är dessutom Milans största stjärna och Italiens största stjärna efter Pirlo som 22-åring. Vad mer måste man göra? Problemet med Balotelli är hans attityd. Om han hade varit mer professionell så hade folk insett hans enorma skicklighet. Han är enligt mig ett missförstått geni. Vampiro Wtf. Kan något hända utan att Cesc ska blandas in? Även om Thiago går till Real Madrid så är det Cescs fel. Det spelade inte ens på samma position, så är helt meningslöst att skylla på Cesc. Cesc spelade som anfallare under större delen av hösten, det var där Thiago fick gott om speltid. Jag tycker att det är lustigt hur ingen klagade på när Keita tog all form av speltid ifrån Thiago för att han var Peps älskling, men helt plötsligt så är Cesc den stora boven av så kallade "PL-hatare". De har knappt konkurrerat om samma position. Är det verkligen SÅ svårt för folk att förstå att Thiagos så kallad "uteblivna speltid" jämfört med tidigare år har också att göra med att han missade större delen av hösten? Vad skulle Tito göra? Slänga in Thiago när han var skadad?
Barcelona Capilito
6/22/2013 13:35
Tycker fortfarande han är överskattad spelmässigt. Han är väldigt ojämn tycker jag. Tycker inte han har tagit det stora klivet folk pratade om efter talangen han var u21 2009.
Barcelona Barcaholic
6/22/2013 13:32
Hetfield Balotelli gjorde EN bra match i EM, och det var mot Tyskland. Resten av matcherna var han dålig eller bänkad/utbytt.
Barcelona Hetfield
6/22/2013 13:28
Balotelli överskattad? Han har varit med i A-laget sen han var 17 år, och vunnit ligan i Italien och England. Han tog Italien till ett EM-silver som deras bästa offensiva spelare när han var 21 år. Om något så är han underskattad, han får sällan den cred han förtjänar pga. han krångliga attityd.
Barcelona Hetfield
6/22/2013 13:28
Fast Thiago var nära en startplats och fick gott om speltid tills han blev skadad. Därefter blev Tito sjuk och man fick prioritera säkerhet före talanger.

Jag tycker inte att den här säsongen är en rättvis bedömning om vad Tito vill ha av Thiago, det var en blandning av skador och sjukdomar som satte stopp på hans utveckling. Thiago ska ta det lugnt och vänta på nästa säsong, för jag kan nästan garantera att han kommer att få sina spelminuter till nästa säsong.Barcelona Capilito
6/22/2013 13:24
Balotelli är överskattad om någon.
Barcelona petersays
6/22/2013 13:20
"Tittar man på samma spelare i liknande hans ålder så är han långt ifrån samma utveckling som Balotelli, Götze, Gundogan, Isco, Kroos, Hazard osv."

Och vad skiljer Thiago från dom spelarna? Jo, speltid - ingenting annat. Hade Thiago fått spela i närheten av lika mycket som någon av spelarna du nämner så hade han förmodligen inte varit en talang utan just en världsstjärna.
Barcelona Hetfield
6/22/2013 13:15
Jag tycker att det är en VÄLDIGT stor överskattning när det gäller Thiago. Folk blandar ihop en enorm talang och en färdig världsstjärna. Har Thiago potentialen att bli en av världens bästa mittfältare? Ja. Är han det i dagsläget? Långt ifrån. Tittar man på samma spelare i liknande hans ålder så är han långt ifrån samma utveckling som Balotelli, Götze, Gundogan, Isco, Kroos, Hazard osv. Jag nedvärderar inte Thiago, han är under sina bästa stunder en makalös spelare, men samtidigt så är han en väldigt ojämn spelare som kan göra helt galna misstag och passningar. Det är inte en selektiv mobbning från Tito eller Del Busque, det är att båda vet att hur mycket Thiago än briljerar så är han även en säkerhetsrisk för lag som värderar bollinnehav och kontroll. Barcelonito Ja, men jag misstänker att det är Mazinho som har fyllt hans huvud med lögner. Hur mycket speltid han än får från Man U så kommer han inte att ta en startplats.
Barcelona westinho - Sergio #16
6/22/2013 13:12
Vaknar upp varje dag nu orolig över att se Thiago vara klar för United. För helvete, ge ynglingarna nya kontrakt med höga klausuler. Thiago 18 miljoner, han är värd det dubbla. Tello 10 miljoner. Som tur är vill Tello inte lämna, men 10 miljoner är löjligt lågt för en ung anfallare med stor potential.

Jag tror inte Thiago vill lämna Barcelona egentligen, men han trivs nog inte så bra under Titos ledning och funderar därför på att lämna.

Bort med Rosell, Zubi och Tito och ersätt med Laporta, Seirul-lo samt Lucho.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
6/22/2013 13:08
DM1982/

Helt enig om att ingen spelare är större klubben. Dock menar jag ändå att det är vid sådana här tillfälle som en ledning verkligen kan briljera. Att övertyga en spelare som är osäker på sin framtid att stanna utan att överge sin strategi.

Normalt sett hade jag också sagt "stick om det inte passar" till vilken spelare som helst. Men nu råkar det handla om Thiago Alcantara. Jag tror att han kommer att bli topp 5 i världen, den talangen anser jag att han har. Om Thiago lämnar så kan man, precis som du skrev, säga att det är hans förlust. Men jag tror tyvärr att Barcelonas förlust blir större. Framförallt med tanke på att vi får relativt lite pengar för honom.
Barcelona Stoichkov~
6/22/2013 13:01
Barcelonito / Lucho Enrique 21// Tycker också att Isco går före honom alla dagar. Isco är dessutom en mer ödmjuk kille som vet sin plats. Men en sak jag inte har förstått är varför man värvade Song? Song har gått före Thiago under säsongen. Det kan ha givetvis att göra med hur Song presterade på träningarna och när han har fått chansen. Förstår nästan dock den frustration Thiago kände då. Väldigt konstig att ett träben som Song ska gå före honom. Skulle jag bestämma så skulle jag omedelbart skeppa iväg Song och försöka att övertyga Thiago att stanna.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
6/22/2013 12:53
Hetfield

Om han vill spela i vm så ska han stanna i Barca. Bara att Cesc och pedro startar i landslaget medan Silva, Cazorla, Mata, Martinez o allt vad de heter sitter på bänken borde ge honom en tankeställare. Under Del Bosque är det bäst att spela i Barca för att hamna i landslaget, och det är genom Barca han redan har debuterat och spelat flertalet matcher i la roja.

Så om han kör med den teorin att han lämnar till United för VM så kan han lika gärna dra och sen ta en fet semester nästa sommar. För han platsar inte före Mata, Cazorla, Martinez, Silva, Cesc, Xavi, Iniesta, Busquets. Det är den enkla bittra sanningen för hans del. I min värld går Isco också före.

Om Thiago säljs och Madrid säkrar Isco, då är det illa.
Barcelona Thiagooo
6/22/2013 12:50
Luis Alberto klar för Liverpool. Någon som vet varför vi inte köpte honom till b-laget när vi hade chansen ?
Barcelona DM1982
6/22/2013 12:46
@El Kaiser de Michoacán:


Förstår inte riktigt vad det är som Barcelona ska fajtas för. Vill Thiago lämna så är det bara att låta honom gå, det är han som kommer försitta chansen att spela med Neymar, Iniesta, Xavi, Messi mm mm.

Mer speltid är det enda som Barcelona kan ge, när det gäller pengar så finns det ett kontrakt som spelaren ska ära.

Thiago var skadad under en längre tid föregående säsong, annars hade han fått mycket mer speltid. Visst kunde han ha fått mer speltid i slutet av säsongen men överlag så var det en väldigt turbulent säsong med tränare som får cancer mitt i allt.

Om Thiago på allvar tror att en flytt till Man U ger en större chans att komma in i a-laget till VM så måste han ta den chansen. Jag tror personligen att det inte finns en chans att han kommer med a-laget till VM men efter VM är det hans tid. Han kommer vara lika mycket efter Xavi och Iniesta i landslaget vare sig han spelar i Barcelona eller Man U.

Men som sagt, vill han gå är det bara att dra. Klubben ska absolut inte vika sig i pengafrågor men mer tid kan de ge honom för det är han värd.
Barcelona Stoichkov~
6/22/2013 12:45
@Júnior - Ousadia e Alegria:
Mycket bra att Isco blir kvar i La Liga. Premier Leaguelagen har på sistone plundrat La Liga. Jag är glad att se honom i La Liga om han nu blir klar för Real Madrid. Samtidigt är det faktiskt synd att se Barça och Real Madrid förstärkas säsong efter säsong när de övriga lagen blir sämre och sämre och tvingas sälja sina stjärnor. Det är tyvärr inget bra för den spanska ligan. Hade hoppats på att Malaga hade fortsatt i sin utveckling men nu går dem mot en mörkare framtid. Med dessutom en tränare jag inte gillar.
Barcelona påfågeln
6/22/2013 12:42
Ni tror inte hela Thiago-soppan slutar med ett förnyat kontrakt med lite höjd lön, samt högre utköpsklasul då? Det skulle ju kännas som ett bra val :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior - Ousadia e Alegria
6/22/2013 12:36
Sorry för OT! Enligt AS så har Real Madrid kommit överrens med Malaga över att värva Isco.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
6/22/2013 12:33
Jag förstår mig inte på Thiago. Är allt det här om att han vill komma in i VM-truppen? Vem är det han ska peta egentligen?

Xavi och Iniesta rör han inte. Även om någon av de skulle bli skadade så är både Silva, Cazorla och Cesc före honom, så vad är hans syfte med en flytt?
Barcelona jawwa
6/22/2013 12:33
Stannar Thiago samtidigt som T.Silva anländer så är det en fantastisk silly. Tror knappast truppen kan bli bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Kaiser de Michoacán
6/22/2013 11:52
Se länk.

@barcastuff: Picture: Thiago's father (r) was at president's (l) box during futsal game against El Pozo tonight [via @barzaboy]

Förhoppningsvis så ger vi oss inte utan en fight i alla fall.
Barcelona FCBlaugrana
6/22/2013 11:25
Sports omslag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Massimo
6/22/2013 11:25
Det känns som att Thiago kan stanna nu när man har läst att Xavi också har sagt att han tycker att han ska stanna för att han är framtiden i Barca allt verkar handla om hur mycket speltid Tito vill ge honom nästa säsong. Hoppas det löser sig snart så att vi kan lägga fokus på mittbackar!
Barcelona Stoichkov~
6/22/2013 11:08
@1.70-ligan - Remontada épica de Abidal:
Sista ordet har alltså inte sagts än. Xavi var också nära att lämna Barca för Milan en gång. Vi har hans mor att tacka för att han inte gick då. Thiago är den enda som kan ersätta Xavi. Om han lämnar så är det en stor förlust men mest för honom själv.
Barcelona FCBlaugrana
6/22/2013 11:05
Lång krönika/artikel på Sport om Thiago Silva till Barca. Färdigvärvat om han skulle anlända, titos stora dröm och drömspelare. Det står att han vet att transfern är komplicerad men att de ska göra allt de kan för att den ska gå igenom. Att om Barca värvar en annan mittback, vem som helst så kommer Tito inte vara helt tillfreds för att han ser Silva som spelaren som ska leda vårt försvar. Jag hoppas verkligen de hämtar in honom. Det hade varit helt magiskt. Då blir det lätt en tröja med honom på ryggen. Elegantare , sportsligare och bättre spelare får man leta efter. Hade varit en sån dröm om vi står där i Augusti med Thiago Silva i startelvan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
6/22/2013 11:01
Thiago's preference is to stay at Barcelona though assurances are required that he will get more playing time than last season. [guardian]
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
6/22/2013 10:54
Svenske porrkungen Berth Milton går ut i aftonbladet idag och säger att han och Laporta är goda vänner och att Laporta tänker kandidera om presidentposten om nåt år. Och då är det inte helt omöjligt att han själv blir vicepresident isåfall. Det låter ju inte helt troligt detta men fan va sjukt om det skulle bli så. Tankar kring detta? Edit: Ska också nämnas att Milton toppar listan över skulder till svenska staten. Har för mej jag läste nånting runt 900 miljoner kr.
Annons: