/spanien/barcelona/forum/7692.aspx/spanien/barcelona/forum/7692.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla~
2013-05-21 20:13
Barcelonito

Jag pratar väl för fan nästan aldrig om ekonomin annars. I det här fallet måste man dock tänka sig för. Om nu Valdes vill lämna så vill jag som supporter vara säker på att klubben har medel att kunna värva in en duglig ersättare, och då menar jag inte bara vem som helst för då kan ju liväl Pinto stå för han är ju en väldigt sympatisk människa, utan en riktigt bra målvakt. Bra spelare och målvakter kostar oftast en jävla massa pengar.

Vad är det för riktmärken man sätter för alla resten av spelarna i klubben om man låter Valdes lämna gratis? Då kommer ju varje spelare som vill lämna, eller klubben vill göra sig av med, att kräva samma sak. Inser du inte att det är ohållbart?
Barcelona Mido
2013-05-21 20:12
fc__Barça (Barcelona) Microsoft har presenterat next-gen konsol, xbox one, fifa 14 visades samtidigt när Messi pratade, lääässssskkkiiigt, hela atmosfären är på riktigt, dom visade Messi å Iniesta passar varandra å Messi gör mål,,, jag tappade hakan, som om jag ser en match på riktigt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-05-21 20:12
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Om du väljer att avfärda allt annat jag skrev specifikt till just dig istället för att ge svar på tal så är det ditt val. Jag respekterar det.
Barcelona fc__Barça
2013-05-21 20:03
Mido (Barcelona) Vad får du denna info ifrån? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-21 20:02
BREAKING: If everything goes smoothly expect Neymar to be officially a Barça player at around 2pm (UK time) tomorrow. Clubs prefer to announce in June.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
2013-05-21 20:00
Camp nou är tillbaka i Fifa 14 next-gen, ser ut som på riktigt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-05-21 19:59

Rambla

Någon gång kan du gärna komma med annat än ekonomiska aspekter på allting. Klubben handlar inte bara om ekonomi, det gör inte heller klubbtillhörigheten, lojaliteten och andan i klubben. Det här handlar om killen Puyol pussar 100 ggr om på fyllan och uppmanar fansen sjunga för i segerparaden så att han stannar, på tal om perspektiv!

Jag tycker verkligen om dina argument och allt du bidrar med till det här forumet sen flera år tillbaka men när jag bläddrar genom sidorna så är det bara ekonomi, pengar, cash o bokslut hit och dit som gäller på sistone.

Gabriel

Orkar inte ta den diskussionen med dig efter den här kommentaren du skrev:

"Haha vad fan har Valdes rökt på? Vadå lämna gratis? Vem fan tror han att han är? Okej du vill lämna, fine stick då, bara att tacka för dina fina tjänster under dessa år, men tro inte att vi inte ska få in någon form av ekonomisk kompensation för dig. Det gäller faktiskt att få in pengar för att kunna använda dem till en ny målvakt. Men nej, Valdes vill att klubbarna ska använda transferpengarna till del av hans nya och än fetare lön istället, haha, snacka om girig. Så äckligt att jag nästan spyr om det stämmer.

Usch, hoppas inte det här stämmer för då förlorar jag precis all respekt som jag har för Valdes."

Har helt enkelt inte lust och energi på att argumentera.

Barcelona Rambla~
2013-05-21 19:47
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:


Nu överdriver du å det grövsta. Jag hatar inte honom och jag har heller inte spytt galla över honom. Lite perspektiv tack. Dock håller jag inte med om att det är okej att kräva få gå på fri transfer. Varför ska han få göra det? Det är ju han som vill bryta kontraktet, inte klubben. Stod inte klubben bakom och stöttade honom i vått och torrt under en period när han agerade väldigt svajigt? Har han inte haft ett väldigt bra kontrakt under flera säsonger? Jag vill minnas att han bråkade och hade sig även när det kontraktet skulle förnyas. Han ville tjäna som Xavi och Iniesta. Jag anser inte att hans status är på deras nivå i förhållande till hur han rankas i världen. Dert är knappast någon annan målvakt alls som ligger på den lönenivån. Han ska få lämna gratis till en klubb som Monaco som tydligen kastar pengar omkring sig? Jag skulle inte tro det.
Barcelona Mido
2013-05-21 19:45
Såg ni videon på Messi på den nya xbox one???? Sjjjjjuuuuuuuuuuuuukt, läskigt va realistisk det e, längtar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2013-05-21 19:39
Barcelonito / Lucho Enrique 21 Hmm, har svårt att förstå mig på ditt inlägg. För det första så har väl, åtminstone de flesta här inne, sagt att OM det stämmer att Valdes krävt att få gå på fri transfer så är det ful stil. Ingen har påstått att det är precis så det ligger till, man får ju avvakta och se helt enkelt, men jag står fast vid att det är otroligt respektöst av honom att kräva att få gå på en fri transfer OM han nu gjort det. Och sedan har vi, fansen och medlemmarna all rätt i världen att kritisera allt som beror klubben, det gäller spelare, tränare, styrelse, läkarteam, och allt. Och vadå den enda skyldigheten vi har? Den enda skyldigheten en culés har är att stötta klubben FC Barcelona i vått och torrt och samtidigt vilja det bästa för klubben - utefter de kriterierna är verkligen inte det bästa för klubben FC Barcelona att våran ordinarie målvakt ska få lämna utan någon som helst form av ekonomisk kompensation. Du måste tänka på att vi befinner oss i ett läge där en hel del av våra transferpengar i sommar kommer att läggas på en anfallare och en mittback. No hay pasta para todo. Nu är det ju så att Valdes vill lämna, vilket jag och även de flesta andra här inne har beklagat oss för då han är en av, om inte den bästa målvakten vi någonsin haft. Men det här är verkligheten, Valdes vill lämna, men då måste man också se till att få in pengar för honom för att kunna finansiera ett köp av en annan målvakt. Eller vad föreslår du? Att vi går med på Valdes villkor att lämna helt gratis, skiter i att köpa en ny målvakt och spelar med Pinto? Lägg av. Sedan är det inget som tar bort hans prestationer för oss, utan honom hade vi aldrig vunnit CL finalen 06 och han kommer alltid att bli ihågkommen som den bästa målvakten som stått i klubben (åtminstone för min del). Sedan tycker jag faktiskt inte att han varit helt korrekt i sitt uppträdande mot fansen gällande hans beslut av att vilja lämna. Det hade inte skadat att ge en presskonferens och berätta klart och tydligt motiven bakom beslutet, det är väl det minsta man kan förvänta sig av en spelare som vaktat buren i 10 år? Sedan vet vi inte heller hela sanningen bakom allt, han kanske är skit pissed på Zubi och ledningen, vad vet jag. Men hur som helst anser åtmonstone jag att han har en viss skyldighet gentemot fansen. Slutligen så kritiserar ingen hans beslut av att vilja lämna och söka en ny utmaning, det är förståeligt och det tycker jag faktiskt också att de flesta här inne haft en förståelse för. Däremot ska han, och bör kritiseras kraftigt om det stämmer att han vill lämna helt gratis. Klubben går före Valdes och klubben kommer även att gå före Messi när den dagen kommer, oavsett vad spelarna i fråga uträttat för klubben.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-05-21 19:37
Jag är rätt så lugn.

Även om Valdes mot alla odds skulle kräva att gå gratis så finns det ingen anledning att börja hata honom eller spy galla över honom.

Det är totalt irrelevant! Det han har åstadkommit, bördan att ständigt vara en kritiserad Barca-målvakt och trots det leverera i stora matcher och vara den målvakten man kan vinna titlar med, den starka karaktären och hans vinnarskalle som är av Puyol-klass är det man som supporter ska ta med sig och minnas. Inte att han vill eller inte vill lämna gratis, hur kan det vara relevant när det gäller den målvakten vi vunnit mest med och som är tredje kapten?
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
2013-05-21 19:31
Jag följer Serie A och brukar titta på Romas matcher. Jag tror att Marcos skulle kunna ta en startplats i Barca. Han kan spela med ett tokoffensivt lag som försvarar med 2 försvarare, då Roma gjorde det ungefär 3/4 av säsongen och han skötte sig kanon. Han är väldigt snabb, följsam, bryter säkert, en bra huvudspelare för sin längd (1.83 ungefär lika långa som Silva). Han är en väldigt flexibel spelare som kan spela både som mittback och högerback pga sin speed. Han har mycket bra passningsfötter. Roma spelar ganska snabb possesion fotboll. Jag tycker att han har alla förutsättningar för att lyckas i Barca. Det enda som han verkar sakna är ledaregenskaperna, men det växer med tiden. Han har trots allt nyligen fyllt 19 år (14maj) och jag tror att Barca skulle göra ett riktigt kap i att köpa honom. Edit: Dessutom så var Piqué ungefär 20 år när han anlände till Barca under trippel säsongen och han dominerade och total krossade allt i sin väg, så varför ska inte Marcos kunna göra det?
Barcelona Rambla~
2013-05-21 19:28
Barcelonito Lugna ner dig. Jag var tydlig med och påpeka att tidningen är en blaska och trovärdigheten kan ifrågasättas, men skulle det stämma är det dåligt av Valdes. Det att han vill lämna och söka en ny utmaning har jag personligen inga problem med, det är hans beslut. Det var endast det där med begäran om fri transfer jag störde mig på. Fast trovärdigheten var jag som sagt tveksam till.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-05-21 19:20
Hetfield Det är möjligt att det är så. Allt har dock ett pris.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-05-21 19:19
Snyggt av er som spyr massa galla över Valdes pga en tidningsartikel, jävligt snyggt! Han har hållit käften och har inte gått ut i media, varken varit respektlös mot klubben eller fansen och supportrarna i Barcelona älskar honom mycket mer än vad folk här brukar göra. En enda sketen artikel där trovärdigheten kan starkt ifrågasättas gör att ni ger er själva rätten att kritisera en av våra bästa målvakter genom tiderna. Tänk på 06 mot Arsenal och vad han gjorde den matchen, titta på dig själv i spegeln, avgör vem som har gjort vad för klubben... I själva verket vet ingen av oss hur det ligger till, sluta kritisera en legend i klubben för att han efter 15 år vill ha en ny utmaning. Poängen är att även om han vill lämna helt jävla gratis så har han rätten att få kräva det, ingen av er sitter i ekonomiavdelningen i klubben och riskerar gå i konkurs pga den affären och den enda skyldigheten ni har i det här läget är väl att hylla en legend som ska ta farväl av klubben ni älskar.
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-21 19:15
Rambla/

Jag får väl lita på ditt ord angående Marquinhos, och även Adam Pinthorp har sagt bra saker om honom, men jag kan inte låta bli att bli irriterad över att en ung mittback köps in när vi istället hade kunnat satsa på någon som Bartra. En annan sak hade varit om vi hade köpt in en etablerad världsspelare á la Hummels eller Thiago Silva, men det verkar inte så troligt just nu.
Barcelona Hetfield
2013-05-21 18:51
Rambla Jag tror inte att Marquinhos lämnar. Sabatini sa idag att ingen av talanger ska lämna och Marquinhos har sagt att han trivs i Roma och ska stanna. Dessutom så finns det en bild på Marquinhos där han står i curva sud under matchen mot Napoli. Han verkar verkligen trivas i Roma.
Barcelona Rambla~
2013-05-21 18:47
el Flaco På ett vis har du rätt men när det gäller den här Marcos så kan du ha nästa T Silva de kommande tio åren. Galet bra talang som hade kunnat gå rakt in i startelvan i Barça efter ett par matcher. Kan en 19-årig Varane göra det i Madrid så är ingenting omöjligt i vår backlinje.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-21 18:41
Nu har jag förvisso aldrig sett Marquinhos spela, men har väldigt svårt att tro att en sån ung grabb ska kunna ta steget från Roma till att lira från start i Barça. Var det inte tanken att man skulle köpa in start-spelare? Rosell och brassar alltså...
Barcelona Rambla~
2013-05-21 18:41
Det är nog bara rykten. Vilket öven Benatia också är än så länge.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Octopus of Badia
2013-05-21 18:33
Rambla~ Har inte Roma gjort klart med Alderweireld från Ajax också?
Barcelona Rambla~
2013-05-21 18:31
Benatia från Udinese på väg till Roma. Marquinhos på väg till...?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-21 18:21
Santos is the most valuable Brasileirão club ahead of Corinthians, worth R$ 296M. Neymar alone is R$ 143M more than Cruzeiro and Botafogo! Vi knyter till oss en riktig guldklimp.
AndreMario
2013-05-21 18:20
fc__Barça
Barcelona koeman92
2013-05-21 18:06
@FCBlaugrana:


Aha ok. Móltas Grácies! :)
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-21 18:04
@koeman92:


Ja en rysk biljonär. Hehe
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-21 18:03
Kul läsning! Ser mycket ljust ut.
Barcelona koeman92
2013-05-21 18:02
Dubbel post
Barcelona koeman92
2013-05-21 18:02
Ursäkta trögheten men... Vad är det egentligen frågan om? Har Monaco också blivit köpta av en oljeshejk?
Barcelona FCBlaugrana
2013-05-21 18:01
Det står att Barca undersöker möjligheten att signa Thiago Silva, om det är möjligt ska det göras klart inom två veckor! Stod ingenting om summor.

Fräckt om de löser det så snabbt. Då visar styrelsen verkligen att de vill satsa.
Annons: