/spanien/barcelona/forum/7641.aspx/spanien/barcelona/forum/7641.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hank Moody
7/10/2013 14:45
Han har redan alla verktygen för att lyckas i England, han har farten, tekniken, avsluten och fysiken. Det han behöver utveckla är beslutsförmågan, speluppfattningen och passningsspelet. Han behöver även bättra på sin attityd, men allt de där tycker jag att han kan lära sig i Spanien
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Alvés - Por Que?
7/10/2013 14:31
Hank Moody, jag tycker det är en perfekt liga för honom att utvecklas i, speciellt om han garanteras speltid. En tempofylld liga där han för möta lag som Chelsea,United,Liverpool,Arsenal så blir det nyttig erfarenhet för honom. Han är fortfarande ung.
Barcelona Hank Moody
7/10/2013 14:29
Ser inte hur Delo ska kunna utvecklas till en bättre fotbollsspelare i England, känns lite fail att skicka honom till Everton. Hur många spelare "utvecklade" i England har lyckats i Spanien? Kommer bara på Ronaldo, för spelmässigt har ju inte Fabregas övertygat nämnvärt. Hade mycket hellre behållit honom i Barcelona där jag tror han hade kunnat gå förbi Tello och kanske även Pedro i rangordningen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
7/10/2013 14:28
Diar Shekha (Barcelona) Jag tror inte Pep skulle säga så om Tito med tanke på hur bra vänner dom är. Men hade det varit sant så är det väldigt respektlöst, speciellt med tanke på att Tito är nära vän med honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
7/10/2013 14:22
OM det nu verkligen stämmer att Guardiola ska ha sagt följande till Neymars Pappa; Tito Vilanova kan inte få ut det bästa av Neymar och Messi" innan Neymar blev klar så är det dubbelmoral. 90 procent av Guardiolas värvningar gick åt helvete. Zlatan,Chygrynsky,Sanchez,Fabregas,Hleb. Och det är heller inga billiga spelare... Så han är den sista som ska prata när det gäller värvningar för att värvningar var hans största svaghet som Coach. Återigen, OM. Det här är rykten från när Neymar fortfarande spelade för Santos dock. Och för en vecka sen sa han att Neymar och Messi kommer funka bra tillsammans på en presskonferens..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Corazon
7/10/2013 14:21
Grabbar ett snabbt tips ska köpa fem biljetter nu till atletico matchen skulle ni föredra sector 1 centralt eller sektor 2 central vilket är rossel höjd..
dessa är lateral dvs andra sidan rakt emot rossel..

tacksam för svar!!!
Barcelona Rambla~
7/10/2013 14:06
Deulofeu på väg till Everton på lån i 1 år. Någon som tror det kan ha och göra med att Everton numera har en katalansk tränare? Det hade varit roligare att se honom i Tottenham, det är lite mera rock 'n roll över dom, fast där hade han kanske inte fått så mycket speltid trots allt. Det blir säkert bra med Everton också. Martinez är en bra tränare och kommer att ta bra hand om vår pärla. :)
Barcelona Rambla~
7/10/2013 14:00
Gabriel

Ett svårt val. Jag håller också med dig om det du skrev, att vi har andra problem förutom mittback att fixa till. Ja tex Xavi på mittfältet. En målvakt till nästa säsong. Hm, ja kanske tom en tränare till nästa säsong.

Annars har ju Hetfield rätt, några pengar på den stora investeringen som T Silva innebär lär vi aldrig få tillbaka. Han är i fel ålder och tid i sin fotbollskarriär. Ena stunden kan jag strunta i pengarna och tänka kortsiktlig och verkligen vilja värva T Silva, kosta vad det kosta vill. För ännu en sådan säsong med kaos i försvaret klarar jag inte av. I nästa stund vill jag hellre tänka lite långsiktligt och värva en yngre mittback för en lägre summa och som kan vara kvar i klubben minst 5-10 år. Fast då är jag inte lika säker på att det räcker för att stabilisera upp försvarsspelet. Då känner jag för spelare som Hummels eller Marquinhos. Aldrig i livet jag vill ha Daniel Agger.

Fast å andra sidan. En ung lovande mittback lär ju knappast Barcelona utveckla till en mycket bättre mittback då det inte finns någon trygghet i vår defensiv. Det kanske bara går att slänga in säkra och färdigutbildade kort i vår backlinje? Ja, då får man vara beredd att det kommer kosta skjortan och knappast ge några pengar tillbaka den dag han lämnar.
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
7/10/2013 13:55
Sluta nu va. Zubi sitter säkert (...)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
7/10/2013 13:53
Hehe, tänk er om vi tar en dubbel från PSG.

Värvar Thiago Silva och Leonardo.

*Önsketänkande*
Barcelona Rambla~
7/10/2013 13:52
Haha, vadå Leonardo? Även ni och jag hade kunnat göra de värvningarna han har gjort i PSG. Det är ju bara att välja vilken spelare man känner för och buda. Pengar är ju knappast några problem i den klubben. De kan gå minus hur mycket de vill och behöver trots det aldrig låna några pengar eller ha liggande skulder. De har ju en familj från Qatar som sugardaddy som fyller igen alla hål. :P
Barcelona Shanghai - Karbala 680
7/10/2013 13:49
Oj, det skulle verkligen sitta fint om vi kunde bli av med Zubi, för att sedan ersätta honom med den intelligente brassen Leonardo. Tyvärr tror jag inte på att det kommer hända, men hoppas kan man alltid göra. Vill inte se Zubi i Barcelona.
Barcelona Pep - El Míster
7/10/2013 13:48
Jag skulle nog våga påstå att det faktum att Leonardo nu avgår kommer vara helt avgörande i Silva-sagan. Han kommer spela i vår tröja nästa säsong. Jag känner det på mig. Säg mig, vad har han att hämta i PSG sina sista år på toppen? Vill han inte vara med om Neymars framfart i Barca? Det är en ny växande brasiliansk kultur i Barca på gång med BRA brasilianare i laget, inga tjockisar som festar hela tiden.
Barcelona Barca o Mort!
7/10/2013 13:45
Inte för att vara sån men bör inte red skriva en artikel angående Villas övergång? Har gått en stund..
Barcelona Gabriel
7/10/2013 13:41
Är det bara jag som tror att Leonardos beslut om att säga upp sin post som sportchef i PSG har något att göra med Thiago Silva till oss? Nu spekulerar jag bara, men kan det möjligtvis vara så att Thiago Silva berättat till Leonardo att han tänker gå till Barcelona? Sen kan man självklart ifrågasätta det och påstå att Leonardo inte tar sina yrkesmässiga beslut beroende på vad en enstaka spelare väljer att göra. Men faktum är att Leonardo var den enda anledningen till varför Thiago Silva faktiskt gick till PSG. Med honom ur bilden ökar våra möjligheter att värva honom.
Barcelona FCB_Messi
7/10/2013 13:39
Grande Barca Glöm inte real . Dom har raphael varane haha. Läste ett inlägg därifrån nyss där en åsna till människa skriver : vem fan bryr sig om silva , vi har ju raphael "bossen" varane !!
Postat via SvenskaFans-appen
SoN_Un
7/10/2013 13:39
jag menar o tar man in T silva. tillsammans med marquinos så är framtiden säkrad hehe
SoN_Un
7/10/2013 13:38
mascherano är en underbar mittfältare. o en hyfsad mittback. skulle faktiskt inte banga på att sälja honom för 20 o sen ta in marquinos för 25. vad säger ni??
Barcelona Grande Barca
7/10/2013 13:37
Kommer SILVA till Barca, då grabbar! då är mitt liv som barcafan i stort sett fulländat! För då känns det som att vi är redo för bayern och kan t om vinna de. Då grabbar! förvänta er en dröm kamp mellan dessa lag i cl!

Ja det må var en fantasibild över hur det hela skal se ut men det är drömmen just nu! Svårt att se oss bli besvikna i år som förra säsongen, allt vi kan göra nu är att längta och hoppas på att ett mäktigt Blaugrana år upprepar sig.
Barcelona La liga es blaugrana!
7/10/2013 13:36
FCBlaugrana (Barcelona) Hade varit något! Då han även har kontakter i flera klubbar och känner stora spelare bra så hade han kunnat vara riktigt bra att ta in.
Postat via SvenskaFans-appen
SoN_Un
7/10/2013 13:36
verkligen tänkte precis skriva.leonardo är hjärtligt välkommen hos oss..
SoN_Un
7/10/2013 13:36
verkligen tänkte precis skriva.leonardo är hjärtligt välkommen hos oss..
Barcelona FCBlaugrana
7/10/2013 13:31
Han har gjort ett helt sjukt bra jobb med PSG, borde vi ta in Leonardo istället för Zubi...?
Barcelona La liga es blaugrana!
7/10/2013 13:04
Smogen (Barcelona) 1+1 års kontrakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
7/10/2013 13:02
I och med Leonardos avgång från PSG, så öppnas dörrarna ännu mer för en värvning av Thiago Silva. Anledningen till han inte kom till oss förra säsongen var att han hade en överenskommelse med just det Leonardo. Som var goda vänner ifrån Milan-tiden.

Det känns som Barca tar småsteg hela tiden och börjar närmar sig att kunna värva Thiago Silva. Dock så måste de eller Thiago själv övertyga PSG att sälja.

Men denna nyhet om Leonardos avgång ger ju inte Barca ett sämre utgångsläge precis.
Barcelona La liga es blaugrana!
7/10/2013 12:57
Smogen (Barcelona) 1+1 års kontrakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
7/10/2013 12:56
LionelMessi10 (Barcelona) Inte 5miljoner, man sålde honom för 2miljoner. Stannar han i tre år får barca 5 miljoner....han skriver på ett 1års kontrakt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
7/10/2013 12:54
Det faktum att Leonardo lämnar posten som sportchef i PSG kan ju faktiskt vara en ganska viktig faktor. Nu är både han och ancelotti borta. PSG måste dock fortfarande vilja sälja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona God is a five letter word - Messi
7/10/2013 12:48
La liga es blaugrana!
Tror dock man kommer gå efter Silva ända in i det sista. Sen Ville väl Tito ha Luiz istället, men hoppas inte det kommer till nån av de andra herrarna för de kommer inte vara så mycket billigare men är däremot mycket sämre.
Barcelona La liga es blaugrana!
7/10/2013 12:39
Romas direktörer råkade avslöja i ett radioprogram att man kan sälja backstjärnan Marquinhos till Barcelona. Det var ett samtal mellan sportchefen Walter Sabatini och klubbdirektören Claudio Fenucci som asromaradio.it snappade upp efter en radiointervju då herrarna glömde lägga på telefonen. I samtalet mellan Sabatini och Fenucci framkom det att Roma omedelbart kommer sälja brasilianske backstjärnan Marquinhos, 19, till Barcelona om ett bud på 25 miljoner euro plus arvodet till agenten inkommer. Roma har nu hotat med att vidta rättsliga åtgärdet gentemot radiostationen för att illegalt ha avlyssnat samtalet. Men asromaradio.it försvarar sig i ett pressmeddelande. "Om en direktör lämnar sin telefon på efter ett samtal och vi hör honom när han pratar med någon annan är det absolut inte vårt fel", skriver man. Radiostationen har i sin tur hotat med att vidta rättsliga åtgärder mot Roma.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: