/spanien/barcelona/forum/7626.aspx/spanien/barcelona/forum/7626.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona La liga es blaugrana!
7/10/2013 12:39
Romas direktörer råkade avslöja i ett radioprogram att man kan sälja backstjärnan Marquinhos till Barcelona. Det var ett samtal mellan sportchefen Walter Sabatini och klubbdirektören Claudio Fenucci som asromaradio.it snappade upp efter en radiointervju då herrarna glömde lägga på telefonen. I samtalet mellan Sabatini och Fenucci framkom det att Roma omedelbart kommer sälja brasilianske backstjärnan Marquinhos, 19, till Barcelona om ett bud på 25 miljoner euro plus arvodet till agenten inkommer. Roma har nu hotat med att vidta rättsliga åtgärdet gentemot radiostationen för att illegalt ha avlyssnat samtalet. Men asromaradio.it försvarar sig i ett pressmeddelande. "Om en direktör lämnar sin telefon på efter ett samtal och vi hör honom när han pratar med någon annan är det absolut inte vårt fel", skriver man. Radiostationen har i sin tur hotat med att vidta rättsliga åtgärder mot Roma.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Siempre Barça
7/10/2013 12:38
Gabriel du har fått pm.
Barcelona EL Corazon
7/10/2013 12:27
Intressant att Leonardo(sportchefen) nu lämnar PSG.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
7/10/2013 12:02
Om man köper Thiago Silva för 40 miljoner (eller mer) så kan man glömma att få se de pengarna igen. Han kommer att gå för kaffepengar efter det. Varför kan Barcelona aldrig scouta spelare längre? Man ska alltid köpa färdiga och ålderstigna spelare för enorma summor. Vad hände med värvningar som Marquez?
Barcelona LionelMessi10
7/10/2013 12:00
haha, kan fortfarande inte släppa att villa såldes för en riktig skämtsumma! herregud hur dålig våran ledning är....5 MILJONER euro för en KLASSANFALLARE... lovar på allt att någon av oss här hade fått in mycket mer än dom i våran styrelse fick! går inte släppa sånt... sorry för man är bitter men usch .. zubi o rosell avgå ..
Barcelona Gabriel
7/10/2013 11:26
Rambla Håller med dig. Men sett till förutsättningarna och de andra namnen som nämns ifall det blir så att det tillslut inte går att fixa in Thiago Silva så är jag ändå beredd på att göra den ekonomiska uppoffringen. Eller vill du hellre se Daniel Agger värvas? Hemska tanke. Personligen hoppas jag fortfarande på Hummels, men kanske nästa sommar då. Minns att man tackade nej till möjligheten att köpa Dani Alves också och det slutade med att man köpte honom två år senare istället. Jag drömmer om något liknande med Hummels. Fakta är, kommer Thiago Silva så kommer jag att känna mig mycket mera lugn. Det är i princip bara han som kan ge mig det lugnet, sen försvinner inte alla problem automatiskt i och med hans eventuella ankomst. Vi har fortfarande enorma problem med det avtagande press spelet. Vi har flera frågor som vi måste ställa oss själva den här säsongen och ge svar på. Vad ska vi göra med Xavi? Hållet han fortfarande som ordinarie i alla matcher? Han tar inget defensivt ansvar. Räcker det med Busquets som defensiv mittfältare eller ska vi börja göra som de flesta andra lag och spela med dobble pivote? Jag är beredd på att ge den möjligheten en chans, om Thiago stannar och lägga han bredvid Sergio. Men ja, bara värvningen av Thiago Silva kommer göra hela laget lugnare. Sen är han en ledare på planen, det är främst det jag tycker om med honom. Han lär inte acceptera att man slarvar i försvarsspelet. Långt ifrån en värvning fortfarande dock. Så länge PSG envisas med att inte förhandla finns det nada att göra. Men nu kan man kanske hoppas på att han pressar PSG.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DavidPiqué
7/10/2013 10:25
någon som vet varför det inte går att köpa biljetter till supercupen? Så typiskt att det ska bli trassel varje gång man ska fixa biljett..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
7/10/2013 10:15
"Ted Terry, the father of Chelsea captain John, has been charged with carrying out a racist attack in central London."


Det är uppenbart att äpplet faller inte långt från trädet. ^^
Barcelona Rambla~
7/10/2013 10:09
Värva T Silva på ett femårskontrakt känns som en Villa-värvning. En spelare som närmar sig 30 år och väldigt hög övergångssumma. Lägg till en skyhög lön. Ännu en spelare som inte lär generera några pengar tillbaka om han säljs innan kontraktet går ut. Se bara på Villa hur mycket han inbringade. Jag kan se Milan och Galliani om ca 3 år, komma till Barcelona med tiggarpåsen i näven och vilja göra "affär". Det lär sluta med en utlåning där Barca betalar minst halva lönen samtidigt som Milan får en köpoption efter utlåningen när T Silva har 1 år kvar på kontraktet. Övergånssumman lär hamna på €2m, där Galliani vill betala det över 4 år. :P T Silva är en fantastisk spelare och försvarare, det skulle jag aldrig ifrågasätta och han kommer säkerligen höja vårt försvarsspel ganska så markant. Det går dock inte komma ifrån att rent ekonomiskt kommer det vara en väldigt osund värvning.
Barcelona påfågeln
7/10/2013 09:59
Äh, till nästa säsong har säkert Puyol fixat sina knän och återgår till att göra Barcas försvar stabilt. Helt plötsligt syns det tydligt vilken världsback Pique är och ytterbackarna är inte alls för offensiva. Dessutom är det ingen som kommer med någon idé om dubbelpivote.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hank Moody
7/10/2013 09:44
Varför kan vi inte scouta dessa spelare tidigare? Klubbar som Porto, Benfica,Arsenal osv lyckas nästan alltid hitta guldkorn som dom säljer vidare dyrt. Senast vi gjorde ett riktigt fynd var väl Yaya Toure. Men å andra sidan har vi fått fram många juveler från vår fantastiska akademi vilket ju är att föredra. Tänk hur mycket pengar vi hade spenderat om vi inte hade haft 14-15 "homegrown" spelare i laget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
7/10/2013 09:07
Självklart är T. Silva beroende av sina fysiska egenskaper, framförallt när han börjar komma upp i åren. Men han lär ju ha minst 3-4 säsonger på den absoluta toppen. Annars skulle jag nog vilja påstå att hans främsta egenskaper är spelförståelsen, lugnet och ledaregenskaperna. Något vi behöver mer än någonsin i backlinjen, så jag kan förstå att Tito endast vill ha han och ingen annan.
Barcelona Hank Moody
7/10/2013 09:00
Känns orealistiskt med en Thiago Silva i Barcelona på något sätt. Det låter nästan för bra för att vara sant. Det är väldigt svårt att se honom floppa, men vi har sett brassar som dippar tidigt förut och han lever mycket på sina fysiska egenskaper.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
7/10/2013 08:42
Silva är långt ifrån klar, inga som helst framsteg har skett i förhandlingarna med PSG
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep - El Míster
7/10/2013 08:04
Nu börjar det hetta till. PSG ska vara så jävla svåra men man förstår varför samtidigt. Dom la över 40M förra året på honom så att dom gör förlust finns ju inte. Eller?

Nåja, T. Silva lär skriva under innan juli är slut tror jag. Annars satsar jag gärna på D. Luiz. Mest för att han är yngre och mer utvecklingsbar.
Barcelona PIQUE=KING
7/10/2013 07:24
Silva klar för Barcelona :)
Barcelona grande jw
7/10/2013 02:59
@El capitano[Culee:


Det finns två prisvärda alternativ angående flyg. Ryanair är det absolut billigaste och då landar du i Girona som ligger lite utanför och då får du åka buss ca 70-90 minuter till Barcelona centrum. En enkelbiljett kostar typ 15€.

Jag åker dock alltid med Norwegian Airlines och det är det mest prisvärda i mina ögon. Då landar du på El Prat som ligger mer centralt. Har du tur samt bokar i god tid kan du få resa T&R för runt tusenlappen.

Angående biljettköp till matcherna så kan du göra vilket som till de mindre matcherna. Till CL och El Classico så bör du boka på internet i förv'g. Jag brukar alltid boka på internet antingen på officiella hemsidan eller på ticketmaster.es där du kan hämta ut biljetterna i automater som finns överallt i Barcelona som skriver ut dom åt dig. Har du god tid på dig och är flera dagar i barcelona så kan du likaväl åka till Nou Camp och köpa. Vissa tider kan det dock vara rejäla köer.

Hotell och hostels finns det gott om i alla olika prisklasser. Beror på lite vad man är ute efter. Läge osv :)
Barcelona zick9
7/10/2013 02:57
God jul
Barcelona Gabriel
7/10/2013 02:56
På SPORTS framsida står det att Thiago Silva är beredd att pressa PSG om en flytt. Haha, ytterst tveksamt alltså. Thiago Silva verkar inte alls vara den sortens spelare som gör så. But who knows...
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
7/10/2013 02:12
PSG centre back Thiago Silva (28) has reached a personal five-year deal with Barcelona. No progress yet between the clubs. [sport] Notera ''sport'' = Bullshit! Det enda som stämmer från citatet ovan är typ ''No progress yet between the clubs. '' GDS klar för Villareal!
Barcelona Culé - Messi y Alexis [BIENVENIDO NEYMAR]
7/10/2013 02:11
Shanghai

Skitsnack skulle jag säga. Tyvärr. Vi kommer nog få in Agger, lika skadebenägen som Adriano och Puyi. :/ Sägs att PSG inte ens vill förhandla och att Thiago inte sätter någon sots press på sitt nuvarande klubb. Så det blir svårt men man kan alltid hoppas. :D
Barcelona The Reporter
7/10/2013 02:10
El capitano[Culee]- Faris

Jag var nere förrförra året och såg två matcher med ett gäng grabbar. Första matchen (Ligan) hade vi bokat via nätet, då fick vi skriva ut kvittot om jag inte minns fel, och hämta ut biljetterna i en lucka utanför camp nou. Sedan kollade vi en CL match, som vi köpte biljetterna till på plats, alltså vid Camp nou, och detta tycker jag är mycket mer effektivt, då du får biljetterna direkt i handen.

Du kan även passa på och gå touren när du köper biljetten, då man köper biljetterna på samma ställe, mycket effektivt som sagt, och jag rekommenderar att du köper på plats, för det finns alltid lediga platser.
Barcelona LeoMessi
7/10/2013 02:06
El capitano[Culee]- Faris (Barcelona) Tyvärr så har jag aldrig sett en match så jag kan inte hjälpa dig med det. Men när jag och några kompisar åkte dit förra sommaren så åkte vi med Ryanair fram och tbx för ca 900 kr. Kanske inte mycket till hjälp men det var mitt bidrag:P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - Karbala 680
7/10/2013 02:04
BREAKING: Reports in Spain say that Thiago Silva has agreed personal terms with Barcelona. Unconfirmed-Nik Kan detta stämma?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El capitano[Culee]- Faris
7/10/2013 02:03
Grabbz? Tänkte göra min första Barca resa nu till augusti, Och det är till premiären mot Levante. Har fått lite tips, Vissa säger att man ska boka biljetter i förväg men vissa säger att det är bättre att köpa plats. Har ingen aning om hur jag ska göra!

Som sagt så är det min första resa så vore jätte tacksam om någon skulle komma med lite tips, Gärna tips om hotell och flyg också!

Väntar tacksam på lite tips!
Barcelona LeoMessi
7/10/2013 02:03
FCBlaugrana (Barcelona) Förhoppningsvis så kan vi värva Silva även om det lär bli oerhört dyrt och svårt. Jag tror att han gärna vill till Barca men han är gentleman och han kommer nog inte kräva en övergång eller tjata på PSG om att sälja honom. En egenskap man trots allt får respektera.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
7/10/2013 01:59
Om jag säger såhär mina kära vänner: "PSG centre back Thiago Silva (28) has reached a personal five-year deal with Barcelona. No progress yet between the clubs." [sport] Magiska nyheter, nu gäller det "endast" för Barca att komma överens med PSG. Eller för Thiago själv att prata med sin klubb.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai - Karbala 680
7/9/2013 23:22
OT! Ramadan Kareem!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mido
7/9/2013 23:06
För det första till alla muslimer i Sverige , Ramadan Kareem, glad Ramadan.

När barcelona säljer våra spelare så är processen VÄLDIGT enkel, säljer de för 5milj å när vi ska ta in spelare då är det världens största process till och med omöjligt...det var är och kommer alltid å vara så... Jag blev väldigt förvånad när vi köpte in Neymar för att det är inte varje dag vi lyckas att köpa en stjärna... Ha inte stora förväntningar att vi tar in Silvia vänta er det värsta
Barcelona Barca o Mort!
7/9/2013 22:40
1899

Hur många målchanser Alexis än sumpat så har han bidragit mer än Tello spelmässigt. Och då har Tello också sumpat massor med frilägen.

När Tello får bollen ser det ut så här för mig, han springer på sin kant och försöker finta förbi en back genom att dra bollen till sidan vilket 9/10 backar inte går på eller så slutar det med en bakåtpassning till mittfältet. Det enda positivt jag ser med honom är hans snabbhet.
Vet att flera här inne tycker hans spelstil påminner om Henrys men jag håller inte med :P
Annons: