/spanien/barcelona/forum/7622.aspx/spanien/barcelona/forum/7622.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Hetfield
2013-06-22 13:15
Jag tycker att det är en VÄLDIGT stor överskattning när det gäller Thiago. Folk blandar ihop en enorm talang och en färdig världsstjärna. Har Thiago potentialen att bli en av världens bästa mittfältare? Ja. Är han det i dagsläget? Långt ifrån. Tittar man på samma spelare i liknande hans ålder så är han långt ifrån samma utveckling som Balotelli, Götze, Gundogan, Isco, Kroos, Hazard osv. Jag nedvärderar inte Thiago, han är under sina bästa stunder en makalös spelare, men samtidigt så är han en väldigt ojämn spelare som kan göra helt galna misstag och passningar. Det är inte en selektiv mobbning från Tito eller Del Busque, det är att båda vet att hur mycket Thiago än briljerar så är han även en säkerhetsrisk för lag som värderar bollinnehav och kontroll. Barcelonito Ja, men jag misstänker att det är Mazinho som har fyllt hans huvud med lögner. Hur mycket speltid han än får från Man U så kommer han inte att ta en startplats.
Barcelona westinho - Sergio #16
2013-06-22 13:12
Vaknar upp varje dag nu orolig över att se Thiago vara klar för United. För helvete, ge ynglingarna nya kontrakt med höga klausuler. Thiago 18 miljoner, han är värd det dubbla. Tello 10 miljoner. Som tur är vill Tello inte lämna, men 10 miljoner är löjligt lågt för en ung anfallare med stor potential.

Jag tror inte Thiago vill lämna Barcelona egentligen, men han trivs nog inte så bra under Titos ledning och funderar därför på att lämna.

Bort med Rosell, Zubi och Tito och ersätt med Laporta, Seirul-lo samt Lucho.
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2013-06-22 13:08
DM1982/

Helt enig om att ingen spelare är större klubben. Dock menar jag ändå att det är vid sådana här tillfälle som en ledning verkligen kan briljera. Att övertyga en spelare som är osäker på sin framtid att stanna utan att överge sin strategi.

Normalt sett hade jag också sagt "stick om det inte passar" till vilken spelare som helst. Men nu råkar det handla om Thiago Alcantara. Jag tror att han kommer att bli topp 5 i världen, den talangen anser jag att han har. Om Thiago lämnar så kan man, precis som du skrev, säga att det är hans förlust. Men jag tror tyvärr att Barcelonas förlust blir större. Framförallt med tanke på att vi får relativt lite pengar för honom.
Barcelona Stoichkov~
2013-06-22 13:01
Barcelonito / Lucho Enrique 21// Tycker också att Isco går före honom alla dagar. Isco är dessutom en mer ödmjuk kille som vet sin plats. Men en sak jag inte har förstått är varför man värvade Song? Song har gått före Thiago under säsongen. Det kan ha givetvis att göra med hur Song presterade på träningarna och när han har fått chansen. Förstår nästan dock den frustration Thiago kände då. Väldigt konstig att ett träben som Song ska gå före honom. Skulle jag bestämma så skulle jag omedelbart skeppa iväg Song och försöka att övertyga Thiago att stanna.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-06-22 12:53
Hetfield

Om han vill spela i vm så ska han stanna i Barca. Bara att Cesc och pedro startar i landslaget medan Silva, Cazorla, Mata, Martinez o allt vad de heter sitter på bänken borde ge honom en tankeställare. Under Del Bosque är det bäst att spela i Barca för att hamna i landslaget, och det är genom Barca han redan har debuterat och spelat flertalet matcher i la roja.

Så om han kör med den teorin att han lämnar till United för VM så kan han lika gärna dra och sen ta en fet semester nästa sommar. För han platsar inte före Mata, Cazorla, Martinez, Silva, Cesc, Xavi, Iniesta, Busquets. Det är den enkla bittra sanningen för hans del. I min värld går Isco också före.

Om Thiago säljs och Madrid säkrar Isco, då är det illa.
Barcelona Thiagooo
2013-06-22 12:50
Luis Alberto klar för Liverpool. Någon som vet varför vi inte köpte honom till b-laget när vi hade chansen ?
Barcelona DM1982
2013-06-22 12:46
@El Kaiser de Michoacán:


Förstår inte riktigt vad det är som Barcelona ska fajtas för. Vill Thiago lämna så är det bara att låta honom gå, det är han som kommer försitta chansen att spela med Neymar, Iniesta, Xavi, Messi mm mm.

Mer speltid är det enda som Barcelona kan ge, när det gäller pengar så finns det ett kontrakt som spelaren ska ära.

Thiago var skadad under en längre tid föregående säsong, annars hade han fått mycket mer speltid. Visst kunde han ha fått mer speltid i slutet av säsongen men överlag så var det en väldigt turbulent säsong med tränare som får cancer mitt i allt.

Om Thiago på allvar tror att en flytt till Man U ger en större chans att komma in i a-laget till VM så måste han ta den chansen. Jag tror personligen att det inte finns en chans att han kommer med a-laget till VM men efter VM är det hans tid. Han kommer vara lika mycket efter Xavi och Iniesta i landslaget vare sig han spelar i Barcelona eller Man U.

Men som sagt, vill han gå är det bara att dra. Klubben ska absolut inte vika sig i pengafrågor men mer tid kan de ge honom för det är han värd.
Barcelona Stoichkov~
2013-06-22 12:45
@Júnior - Ousadia e Alegria:
Mycket bra att Isco blir kvar i La Liga. Premier Leaguelagen har på sistone plundrat La Liga. Jag är glad att se honom i La Liga om han nu blir klar för Real Madrid. Samtidigt är det faktiskt synd att se Barça och Real Madrid förstärkas säsong efter säsong när de övriga lagen blir sämre och sämre och tvingas sälja sina stjärnor. Det är tyvärr inget bra för den spanska ligan. Hade hoppats på att Malaga hade fortsatt i sin utveckling men nu går dem mot en mörkare framtid. Med dessutom en tränare jag inte gillar.
Barcelona påfågeln
2013-06-22 12:42
Ni tror inte hela Thiago-soppan slutar med ett förnyat kontrakt med lite höjd lön, samt högre utköpsklasul då? Det skulle ju kännas som ett bra val :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior - Ousadia e Alegria
2013-06-22 12:36
Sorry för OT! Enligt AS så har Real Madrid kommit överrens med Malaga över att värva Isco.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
2013-06-22 12:33
Jag förstår mig inte på Thiago. Är allt det här om att han vill komma in i VM-truppen? Vem är det han ska peta egentligen?

Xavi och Iniesta rör han inte. Även om någon av de skulle bli skadade så är både Silva, Cazorla och Cesc före honom, så vad är hans syfte med en flytt?
Barcelona jawwa
2013-06-22 12:33
Stannar Thiago samtidigt som T.Silva anländer så är det en fantastisk silly. Tror knappast truppen kan bli bättre.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Kaiser de Michoacán
2013-06-22 11:52
Se länk.

@barcastuff: Picture: Thiago's father (r) was at president's (l) box during futsal game against El Pozo tonight [via @barzaboy]

Förhoppningsvis så ger vi oss inte utan en fight i alla fall.
Barcelona FCBlaugrana
2013-06-22 11:25
Sports omslag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Massimo
2013-06-22 11:25
Det känns som att Thiago kan stanna nu när man har läst att Xavi också har sagt att han tycker att han ska stanna för att han är framtiden i Barca allt verkar handla om hur mycket speltid Tito vill ge honom nästa säsong. Hoppas det löser sig snart så att vi kan lägga fokus på mittbackar!
Barcelona Stoichkov~
2013-06-22 11:08
@1.70-ligan - Remontada épica de Abidal:
Sista ordet har alltså inte sagts än. Xavi var också nära att lämna Barca för Milan en gång. Vi har hans mor att tacka för att han inte gick då. Thiago är den enda som kan ersätta Xavi. Om han lämnar så är det en stor förlust men mest för honom själv.
Barcelona FCBlaugrana
2013-06-22 11:05
Lång krönika/artikel på Sport om Thiago Silva till Barca. Färdigvärvat om han skulle anlända, titos stora dröm och drömspelare. Det står att han vet att transfern är komplicerad men att de ska göra allt de kan för att den ska gå igenom. Att om Barca värvar en annan mittback, vem som helst så kommer Tito inte vara helt tillfreds för att han ser Silva som spelaren som ska leda vårt försvar. Jag hoppas verkligen de hämtar in honom. Det hade varit helt magiskt. Då blir det lätt en tröja med honom på ryggen. Elegantare , sportsligare och bättre spelare får man leta efter. Hade varit en sån dröm om vi står där i Augusti med Thiago Silva i startelvan.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-06-22 11:01
Thiago's preference is to stay at Barcelona though assurances are required that he will get more playing time than last season. [guardian]
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-06-22 10:54
Svenske porrkungen Berth Milton går ut i aftonbladet idag och säger att han och Laporta är goda vänner och att Laporta tänker kandidera om presidentposten om nåt år. Och då är det inte helt omöjligt att han själv blir vicepresident isåfall. Det låter ju inte helt troligt detta men fan va sjukt om det skulle bli så. Tankar kring detta? Edit: Ska också nämnas att Milton toppar listan över skulder till svenska staten. Har för mej jag läste nånting runt 900 miljoner kr.
Barcelona petersays
2013-06-22 10:51
Falque är väl så misslyckad som fotbollsspelare att han gör vad som helst för att få uppmärksamhet.. :P
vifa
2013-06-22 06:56
Om detta nu stämmer enligt flera Twitter källor .. @MUFC0FFICIAL: Iago Falqué (former teammate) "Thiago wants to go to #MUFC and that's exactly where he will go I spoke to him and he's made his choice"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Lamiah
2013-06-22 04:39
Tjena!

Brukar sällan skriva här men läser dagligen. Känner att jag bara måste hylla krönikan "Konsten att tämja ett monster".

Riktigt bra skrivet!
SoN_Un
2013-06-22 04:17
sandro verkar ha tagit hand om förhandlingarna själv med mazinho (thiagos pappa).. kom igen sandro fixa det här nu!!
Barcelona grande jw
2013-06-22 03:28
Grattis till Futsal-laget som tog hem ligan idag! FC Barcelona Ligavinnare FC Barcelona Feminine Ligavinnare FCB Futsal Ligavinnare FCB Handboll Ligavinnare FCB Basket Slutspelstvåa Barcadominansen är stor! :-)
Barcelona La liga es blaugrana!
2013-06-22 03:07
Thiago spelade ju förfan 42 matcher säsongen 2011/2012 han kan ju inte räkna sig själv som startman han måste ju fatta att man spelar olika mycket beroende på hur säsongen ser ut!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zick9
2013-06-22 02:14
Barcelona think Thiago is close to leaving. They want to offer renewal plus loan so he can have more playing time ahead of World Cup [terra] Thiago's entourage don't feel decision is imminent. Player analyzes offers from other clubs and will listen to Barcelona's proposal. [terra] Kom igen nu! Jag har inte tappat hoppet än. Det är trots allt en spelare som har fostrats i La Masia och blivit proffs tack vare Barca! Visst förstår man honom som vill ha mer speltid, men jag är säker på att han inom 2 år är helt ordinarie i Barca. Xavi är ganska skadebenägen och en ett år äldre Xavi till hösten lär ju inte vara mer skadefri. En av världens genom tiderna bästa passningsspelare ska ersättas och allt är som upplagt för Thiago. Vad gör klubben? Jo, de lägger in en idiotisk klausul som gör att han kan lämna för hälften av sitt värde om ens det. Personligen tycker jag att han är ovärderlig. Isco och Götze må vara stora talanger men i Barca? Näe. Skönt att se att man åtminstone försöker göra något åt det. Har man inte lärt sig av Fabregas-läxan? Idiot-ledning!
Barcelona Gio Style
2013-06-22 00:10
Malaga skulle nog ha bra nytta av honom :)
Barcelona petersays
2013-06-21 23:55
Ja alltså det är ju ingen jag förordar i Barcelona direkt. Mer bara en spelare som jag gillar, och en karaktär jag gärna skulle se i Spanien sina sista år.
Barcelona Gio Style
2013-06-21 23:43
Ja alltså sett till hans ålder så räknar väl ingen att han skall dominera.
Men fortfarande en skön joker att slänga in.

30 matcher senast e ju helt okej!
Barcelona Rambla~
2013-06-21 23:37
Det är godkänt helt klart fram till idag. Fast hur kommer det att se ut från nu och framåt? Han blir ju inte precis yngre. Enligt italien-kännare så som tex Wilbacher så är hans ben inte vad de en gång var och att han inte håller en hel säsong. Han borde ju veta. En klasspelare dock.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: