/spanien/barcelona/forum/7617.aspx/spanien/barcelona/forum/7617.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barca King -
2013-04-14 02:40
Pique behöver sättas på bänken och lida. Klubben måste ge honom gott om konkurrens precis som backarna i Madrid har. Pique ska vara glad att han ens existerar och tacka Barça för det. Hämta in Hummels och Marquinhos från Roma för att sätta eld i röven på honom. Fotboll spelare tar inte sig på lika allvar som professionella idrottare gör. När det kommer till kost, motion och mycket annat. De närmaste åren måste det bli en ändring på det i fotbollsvärlden för att det är miljoner som står på spel. Och om de här spelarna ska kräva miljoner borde de ge miljoner procent tillbaka till klubben.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-04-14 02:29
@tarrak - Oh-Oh-Oleguer:


Så hur hade du mått om du som spelare skötte dig perfekt, sen får du reda på att klubben har spionerat på dina privata inköp, spårat dig med GPS, smygfotat osv. Klart man hade blivit lite sviken av klubben.

Behövs inga bevis.. I Piques fall så har han underpresterat på plan ett tag nu. Bara det kan vara fog för att sälja honom, men dessutom misstänker man att det beror på hans privatliv. Borde inte det räcka?
Barcelonistas
2013-04-14 02:25
Jag blir bara glad inombords när folk skrivet skit om Barcelona och smutskastar allt som har med klubben att göra. Tänk bara vad vi har gjort med fotbollsvärlden, där vi fullständigt dominerat och kört över alla lag med en fotboll " from a another planet" som man säger i England angående Barcelona. Man kan tydligt se hur besatta folk är av Barcelona, och hur jävla ont det måste göra när sanningen svider så enormt mycket. Barcelona har varit världens bästa lag sedan 2008, man har även varit störst och mest populär av alla klubbar.

Den här statusen som Barca har kommer aldrig att försvinna, vi har revolutionerat fotbollen, detta Barcelona kommer att bli ihåg kommet som ett av om inte det bästa laget genom tiderna. Överallt från stora personer inom fotbollen till vanliga individer på fotbolls forum så diskuterar man just angående att Barca är tidernas bästa klubblag. Det faktum att vi dessutom har Leo Messi i laget gör att det svider ännu mer, folk har tappat all verklighetsuppfattning, ena dagen säger man att Messi inte klara sig utan xavi och iniesta, andra dagen så är Barca inget utan Messi? :). Alla idioter försöker hela tiden hitta nya saker om Barcelona, där man kan ha något att täppa till såren med. Deras hat blir som ett plåster efter all plågande dom har fått uppleva senaste säsongerna.

Jag blir verkligen inte upprörd över vad några internet fjollor skriver på ett forum haha. Jag tar det som en stor komplimang att alla är so besatta av Barcelona, samt att dom skriver allt möjligt om laget, jag njuter som faaaan :).
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-04-14 02:19
@Sang Blaugrana:


Du missförstod nog vad jag skrev. Man ska prata med spelaren för att betona reglerna igen, även om han förstås redan bör ha koll på dom. Blir det ingen förbättring så sälj honom.. Att spionera osv tycker jag står under en klubb som Barcelona.
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
2013-04-14 02:16
@¡Barca! - Crèma Catalana:


Ja fast nu var ju målet med övervakningen att ta reda på OM han misskött sig. Att be honom lämna klubben utan bevis hade väl om något, varit att bete sig inhumant.
Barcelona Barca King -
2013-04-14 02:13
Läste den här artikeln av Gary Neville från dailymail. Fick rysningar, vad bra sagt av honom!!!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
2013-04-14 02:13
Lion24 För finniga fjortonåringar låter det självklart oerhört uppseendeväckande att man anlitar proffs för att övervaka att anställda inte bryter mot anställningsvillkor, men det är något som sker på ganska låg nivå, även i svenska näringslivet. För de som är intresserade att lära sig mer kan jag rekommendera senaste numret av Filter, där de följer med en svensk detektiv som försöker hitta bevis, där arbetsgivaren misstänker att de anställda på ett eller annat sätt åsamkar skada till den egna verksamheten. Gerard Piqués lön innebär, med sociala avgifter inräknade, en årlig kostnad på ca 100 miljoner kronor. Att klubbens förtroendevalda skulle sitta och rulla tummarna samtidigt som de har anledning att misstänka att en sådan gigantisk investering missbrukas, hade varit ett stort svek mot de som i slutändan betalar merparten av pengarna: oss supportrar.
Barcelona Sang Blaugrana
2013-04-14 02:12
Crema catalana
Om det är nån som har koll på barcas regler och värderingar och filosofi så är det just Pique! Han har vart medlem sen dagen han föddes! Om det är så att han har misskött sig så borde han veta mycket bättre.
Barcelona Sang Blaugrana
2013-04-14 02:08
Tarrak
Co-sign! Folk är bara så sjukt trötta av att barca har vairt så dominanta på senare tid.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-04-14 02:05
Om man misstänker att någon i klubben missköter sig, så bör man ha en diskussion med spelaren där man ännu en gång betonar hur viktiga klubbens regler och värderingar är, hur man ska bete sig privat och konsekvenserna om man bryter mot reglerna. Fortsätter sen spelaren med samma beteende efter att man haft en diskussion, så ber man honom helt enkelt att hitta en ny klubb. Tycker att man ska lita på sina spelare utan att behöva spionera på dom. Att bevaka en spelares Visakort och alla hans privata inköp, smygfota, avlyssna privata samtal, spåra med GPS osv är lite för mycket enligt mig.. (OM detta nu är sant, vilket jag är tveksam till) Men jag håller med om att Pique har varit frånvarande enda sen han började träffa Shakira, och jag hade inte protesterat om man valde att sälja honom.
Barcelona Lion24
2013-04-14 01:59
tarrak - Oh-Oh-Oleguer

Håller med dig. De flesta tjänar MILJONER I VECKAN så det är klart att man ska veta vad de gör och inte tappa fokus.

Till Piqué. Det är dags faktiskt för Piqué att söka en ny utmaning tycker jag. Det spelar inge roll om han är katalan/från La Masia. Piqué har gått ner sig väldigt mycket på planen nu, jag blir rädd varje gång det är 1 on 1 mot Piqué. Han tappar koncentration och det är mina vänner mycket p.g.a Shakira. Sen tror jag att han även drabbar Cesc och till viss mån Puyol. Jag har inget emot om han drar faktiskt.
Barcelona tarrak - Oh-Oh-Oleguer
2013-04-14 01:47
@¡Barca! - Crèma Catalana:


Inget att hetsa upp sig över oavsett om det är sant eller inte. Barcelonas spelare får sjukt mycket betalt och därför kan man ställa sjukt hårda krav. Om man misstänker att de missköter sig måste man självklart göra sitt yttersta för att undersöka hur det ligger till. Om spelarna tycker att den uppoffringen är för stopr får de gärna ta ett steg ner och spela på en nivå där man kan kan ta livet som fotbolsspelare med en klackspark.

Sen är det roligt att se vilket ramaskri det blir just för att det handlar om Barcelona. Fråga vilken insatt United-supporter som helst och han kan berätta om hur Ferguson personligen brukade åka runt och kontrollera att spelarna var hemma efter en viss tid och att han vid mer än ett tillfälle försökt påverka spelarnas val av flickvänner.

TipsextraSvensson i ett nötskal:
Ferguson= profesionell manager ut i fingerspetsarna som inte lämnar något åt slumpen.
Guardiola= galen sektledare som bryter mot FN-konventioner och borde ställas inför Internationella domstolen i Haag (gärna följt av lite omotiverat och grumligt ihopblandande med MQUC).

Som Erik Niva säger, ingenstans i världen, Madrid undantaget, är Barcelona-hatet så starkt som i det svenskan internet-landskapet. Låt inte dessa troll förvrida bilden av vad som är rätt och riktigt.
Barcelonistas
2013-04-14 01:04
Guardiola kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta, tänk efter allt han har gjort. Jag kommer alltid vara en Guardiolista. Guardiola kontra Mourinho PEP =Vinster = 7 Kryss = 5 Mou = Vinster 3 Mourinho: "My worste nightmare is Pep Guardiola"
Barcelonistas
2013-04-14 00:53
¡Barca! - Crèma Catalana - ser inget fel med det Pique har ju fan sneat på full tid enda sedan han blev tillsammans med Shakira. Ser loj ut är inte i närheten av sitt forna jag, Pique ensam kunde stoppa Cristiano utan problem. Numera är han en kona som Ronaldo bara kan springa förbi...


Redan föra säsongen kunde vi se att Pique gått ner sig riktigt ordentligt, iom förhållandet med Shakira. Jag tycker Guardiola har gjort rätt i Barcelona så ska det bara fokuseras på laget och inte annat. Att ha ett liv där man festar mycket osv funkar inte, den typen av spelare måste ut. Det förstör balansen i laget helt enkelt, kolla bara på Ronaldinho vad som hände.
Barcelona Andresito
2013-04-14 00:49
¡Barca! - Crèma Catalana

För lite bevis för att jag ska köpa det. Lär komma ett officiellt uttalande från Barca där detta förnekas och säkert en stämning på rykteskällan.
Inte första gången något sånt här händer Barca i tidningarna.
Barcelona ¡Barca! - Crèma Catalana
2013-04-14 00:22
Detta kan väl för fan inte vara sant? För i så fall sjunker Pep otroligt i mina ögon, det sägs att det var han som låg bakom det. Och även klubben om de tillåtit någont sånt. Men det låter för befängt för att vara sant
Barcelona Baronen
2013-04-14 00:10
Gio Style

Jävlar vad häftig du var då. Låt oss vara. Ville gärna ta diskussionen med Fais själv och inte med dig.

Han idiotförklarade mig för att jag önskar att se Wayne Rooney i Barcatröjan. Han får gärna uttrycka varför. Helst utan att du blandar dig i.
Barcelona Culé - Messi y Alexis
2013-04-14 00:10
Någon som vet vad som har hänt Pepe Costa? Länge sedan såg honom på bänken. :P
Barcelona LeoMessi
2013-04-13 23:16
Mojito - Culé (un estilo de vida) (Barcelona) Tack för att du tog dig tid att svara. Jag tror inte någon av dessa herrar är kvar till nästa säsong, finna inte plats med tanke på att truppen ska bantas och att nya lirare flyttas upp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-04-13 23:14
Japp, Afellay åkte på en mindre skada under hösten, för att sen efter årsskiftet dra på sig en mer allvarlig dito. Någon muskel som slets av tror jag.

Cuneca hann spela ett par tre matcher, sedan gjorde sig det knä som höll honom borta i 7 månader sig åter påmint och han har missat de senaste tre veckorna. Men nu har han som sagt börjat träna igen.
Barcelona LeoMessi
2013-04-13 23:08
Mojito - Culé (un estilo de vida) (Barcelona) Skadade Affelay sig igen? För jag minns att han spelade några matcher med dom. Detsamma med Cuenca, han spelade för Ajax när han lånades ut och skadade han sig också? Ber om ursäkt för att jag ställer många frågor
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-04-13 23:06
Afellay har ännu inte återhämtat sig från den skada han ådrog sig i början av året.

Cuenca har, efter sin skada, däremot åter börjat träna med Ajax, men är inte fit nog att medverka i helgens match.
Barcelona LeoMessi
2013-04-13 23:03
Rambla~ el chico dorado (Barcelona) För jag minns att innan säsongen drog igång så skrevs det om att någon försvarare valde Barca b istället för några la ligaklubbar. Haha jo större sopa får man leta efter. Han får Fontas att framstå som maldini
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-04-13 23:02
Vet någon hur det går för Cuenca och Affelay?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-04-13 23:02
Heh, jag har svårt och se att något lag i la Priméra någonsin har varit intresserade av en sådan sopa som Lombán. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-04-13 22:55
Rambla~ el chico dorado (Barcelona) Var det inte lomban som dissade några klubbar i la liga för att spela i vårt b-lag? Vilken tjänst vi gjorde dom klubbarna isf
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~ el chico dorado
2013-04-13 22:52
Ja jävlar kors i taket. Har letat radiostation som en galning på iphonen de senaste 20 minuterna. Jag tänkte skriva tidigare om de skulle klara av att hålla nollan men vågade fan inte jinxa det. :) Araujo målskytt. Tydligen går det att hålla nollan när inte Lombán startar. Det ör väl självklart att det ska vara Goméz och Muniesa som ska spela ihop.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
2013-04-13 22:45
Kan inte tro mina ögon, Barca B lyckas behålla en ledning och vinna på bortaplan mot ett hemmastarkt Numancia. Kudos till ungdomarna!
Barcelona LeoMessi
2013-04-13 22:24
Caballero skulle jag gärna se i Barcelona :-)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-04-13 22:15
Från denna omgång: Bundesliga: 6 matcher 27 mål. Ligue 1: 6 matcher 22 mål. La Liga: 3 matcher 13 mål. PL: 5 matcher, 10 mål. Underhållande Premier League..
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: