/spanien/barcelona/forum/7617.aspx/spanien/barcelona/forum/7617.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Deulofeu
2013-08-15 16:54
Andresito Men seriöst Lomban?

Nieto verkar vara en bra spelare men behövs han?

Vi har ju redan Illie på mittfältet Planas i backlinjen tycker det borde räcka jag är inte för att värva 24 åringar till vårt b-lag!

Lomban är ju en anledning till att vi inte har någon vettig mittback som är redo att ta en stor roll i år!

S.Gomez var inte bra förra året tyvärr och det var inte bara hans fel...
Barcelona Barcelonistas
2013-08-15 16:54
Jämn match? Är du allvarlig?. Barcelona hade vunnit ganska så lätt mot Arsenal ( har inget emot Arsenal). Möjligtvis på Emirates så hade dom kunnat störa oss lite men ändå inte.
Barcelona Andresito
2013-08-15 16:41
@Deulofeu:


Som ung behöver man någon som tar tag i det på planen. Det hade inte funkat med 11 stycken färska 20-åringar på plan. Visst hade det varit bra för utvecklingen om man spelat med en elva fylld med ynglingar, dock hade spelet inte varit lika bra då man som ung inte generellt sett inte har den bästa mentaliteten att t.ex. komma upp från underläge eller att vinna 5-0 en match och sedan hålla sig ödmjuk och kämpa lika mycket nästa match.

Viktigaste i B-laget är att hålla sig kvar i Segundan, sen om man slutar 15:e eller 1:a spelar inte någon roll, dock är det absolut ett gott tecken på att talangerna blomstrar ifall man hamnar i toppen.
Barcelona Deulofeu
2013-08-15 16:10
Gio Style Förstår vårt intresse av honom han hade ju passat perfekt han är dock längre än både Giuly och Maradona med en hel centimeter ha ha.

Den ser lika manipulerad ut som Messis tuttbild.
Barcelona Gio Style
2013-08-15 15:59
@FCBlaugrana:

HAHAHAHA alltså den bilden måste ju va manipulerad!?
Barcelona FCBlaugrana
2013-08-15 15:57
Lilla Valbuena mot STORA Belgien..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2013-08-15 15:53
@Sturmführer:
Hmm, vet inte om jag kan hålla med dig. Arsenal är väl inte starkare på något sätt medans vi har spetsat till det med Neymar och ett aggressivare presspel.
Barcelona Kaptenen
2013-08-15 15:52
E han småskadad så ska han självklart inte spela, men då ska han inte heller spela i supercupen, som bara är en uppgraderad träningsmatch.
Ligan är självklart mycket viktigare.
Barcelona Deulofeu
2013-08-15 15:51
Vi har ju ett fantastiskt läge då vi har ett ungdomslag som spelar i divisionen under oss tänk er att som 17-18 åring bara vara en skada från att sitta på bänken hos Barcelona det skulle smälla högt hos mig iallafall.

Atletico Madrid värvade en av u-20 bästa backar från Uruguay och han kostade knappt något vi borde göra precis samma sak.

Det verkar ju som om vi är nära en sådan lösning med Suarez vilket är riktigt bra men tvingande klausul upp till a-laget är lite farligt.Kolla Kiko han blir vi ju knappast av med...

Frankrike,Tyskland och sydamerikaner som inte är brassar är ju bra ställen att kolla på Belgien också!

Förstår inte riktigt varför man ska ha spelare som ändå aldrig kommer spela i a-laget i b-laget.Rutin är inget ord jag älskar precis... när spelarna som tex Lomban förra året bara var äldre inte bättre på något.
Real Madrid Sturmführer
2013-08-15 15:50
Det hade varit spännande att se Arsenal vs Barcelona i året Champions League. Jag tror det hade blivit en mycket mycket jämn match.
Barcelona Deulofeu
2013-08-15 15:44
Vill inte skrämma ihjäl någon men enligt marca så är Messi tveksam till ligastarten han siktar på supercupen som spelas bara några daga senare.

Vi har ju ett rätt tufft schema inledningsvis och det gäller att få en bra start men samtidigt vila spelare.

Matchen mot Levante ska ju bara vinnas vilka som än startar.Man kanske skulle ta det lite lugnt med vissa spelare som fick 90 minuter i landskampen?

Kanske satsa på tidiga byten om det är möjligt.

Jag skulle verkligen vilja se Messi starta matchen även om det bara blir en halvlek.Är alltid nervös när han sitter på bänken trots att han nästan alltid kommer in och gör mål.

Vill verkligen att han gör 50 mål i ligan igen.

Länktips: marca.com
Barcelona Gio Style
2013-08-15 15:41
@Deulofeu:

Det vore verkligen en smart lösning!
Låta honom anpassa sig i B-laget ett år för att sedan plocka upp honom till A-laget. Med tanke på att hans klausul ligger på 13m så lär man ju kunna värva honom för under 10 m om man förhandlar rätt. Han har trots allt inte gjort en HEL säsong i serie A då han inte spelade från start hela förra säsongen.

Gud vad länge sen det var vi värvade en spelare som överraskade alla a la Marquez/Abidal. Ännu ovanligare att vi lyckas göra det med en ung spelare.
Barcelona Deulofeu
2013-08-15 15:36
Lite hjälp till Zubi vore att köpa Fifa 13 då kan det inte bli så himla fel det går ju att söka där precis vad man vill ha för spelare då har ju någon annan gjort jobbet.

Då blir det rätt spelare iallafall problemet blir istället att knyta ihop säcken...så det hjälper kanske föga i slutänden.
Barcelona Rambla~
2013-08-15 15:31
Istället tittar vi på och scoutar spelare som Milan Bisevac. Ja jesus, Zubi och sin jävla scoutingverksamhet och sin lista på spelare. Tillsammans med hans två hjälpredor Bill & Bull eller vad fan de nu heter.
Barcelona Rambla~
2013-08-15 15:28
Okej, tack för info från er båda. Riktigt intressanta uppgifter. Det känns ju onekligen bättre att värva en brasse direkt från Brasilien (ja så länge det inte handlar om treägarskap som är så vanligt) än att kasta iväg över 40m för tex Luiz. Priset blir ju så mycket lägre. Fast då gäller det fan att göra sin scouting ordentlig och inte värva in spelare som Henrique (även om han inte var helt kass, men kanske inte tillräckligt bra för Barca) och Keirrison. Det är här vi brister, vi har för dålig scouting i sydamerika utan håller mest koll på spelare som alla andra redan vet är heta och talangfulla.
Barcelona Deulofeu
2013-08-15 15:27
Doria är ju rätt lik Sakho i spelstil skulle vara perfekt och göra som Madrid en säsong i Barca b och sedan flyttas upp om han gör det tillräckligt bra.

Det är inte omöjligt att han följer med till vm såpass bra har han varit.Hans pris lär inte vara 13m länge till visar vi intresse dubblas det snart om vi inte agerar smart alltså inte...
Barcelona FCBlaugrana
2013-08-15 15:25
David Luiz wants to join Barcelona, but, out of respect for Chelsea, he awaits a deal between the clubs without putting any pressure. [md]
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2013-08-15 15:21
@Rambla~:

Kul att du tog upp Doria. Då kan man få lite perspektiv på mitt uttalande om Rever.
Rever är inte ett träben, men Doria är vad jag klassar som en teknisk mittback.
Rever har fortfarande brassekänsla i passningar, det är mer tekniken med bollen vid fötterna jag talar om.
Doria då, raketkarriär, endast 18 år gammal om jag inte har fått det om bakfoten.

Lite lik Pique i spelstilen, gillar att läsa spelet och stöta högt.
Notera att jag menar då Piques egentliga egenskaper. Med Puyol skadad så har Pique fått agera som ledaren i försvaret och styrt när backlinjen ska falla och när den inte ska. Doria och Pique är inte några spelare som ska vara lagets sista man.

Rever däremot kan är mer lämpad som sista man då han är en smartare försvarare med mer rutin. I Mineiro så delar han lite mer ansvaret med den andra backen om vem som stöter och vem som faller medans Doria är lite mer aggresiv och är den som är uppe och stöter först.

Doria - Pique vore inte optimalt i mitt tycke men samtidigt är det en spelare som hade passat väldigt bra i Barcelona. Men raketkarriär, lite för tidigt egentligen för att avgöra om det är en one hit wonder eller inte.

Om en värvning skulle ske idag så vore Rever ett bättre tillskott till backlinjen samtidigt som Doria på sikt skulle kunna bli bättre på Barcelona med tanke på hans låga ålder.
Barcelona Júnior - Culé hasta la muerte
2013-08-15 15:04
Rambla

Doria är en oerhört duktig mittback med en bra väldigt bra fysik och hade förmodligen platsat i de flesta klubbarna i Europa. Han är dock väldigt tung och långsam skulle jag vilja påstå jämfört med Marquinhos.
Han hade bildat ett oerhört stabilt mittbackspar med en snabb mittback men när Doria får Pique att se snabb ut så verkar det inte vara så klokt att värva in honom.
Barcelona Gio Style
2013-08-15 14:55
@Barca Barca:
Håller inte med, tycker att han ser rätt klumpig ut. Kan ha att göra med att han är över 1.90 lång... Fast en brasiliansk mittback har ju i princip alltid en fungerande teknik. Syftar mer på att det inte är dem egenskaperna som sticker ut i mina ögon då det är hans styrka och hans ledaregenskaper. Han är inte lagkapten för inget och nickar in en hel del mål vid fasta situationer. Kylan har han däremot, men det är något som dem allra flesta brasilianska mittbackarna har inpräntat i ryggraden och något som ibland kan straffa sig då han haft övertro på sin teknik som siste man. Men visst, David Luiz ser ju ut som en huvudlös clown emellanåt och han klassas som en "teknisk mittback" här i Europa.
Barcelona Rambla~
2013-08-15 14:52
Vill man ha lite bättre koll på våra canteranos kan man följa den här bloggen. Dessvärre på spanska men bättre än inget alls.
Barcelona Deulofeu
2013-08-15 14:50
Rambla~ Äntligen dags för lite egna försvarstalanger igen inget fel på Alba och Montoya men en riktig general föds ju inte varje år.

Hoppas Wenger håller sig borta min favorit i det knippet är Quintilla ; )
Barcelona Rambla~
2013-08-15 14:49
Gio Style

Hur är Botafogos Doria då? Han har en klausul på ca 13m. Jämför det med vad Marquinhos till slut kostade.
Barcelona Rambla~
2013-08-15 14:46
Deulofeu

Juvenil A:s försvar är av riktig hög klass denna säsong. Alla fyra spelar i spanska ungdomslandslag.

Joan Campins, Rodrigo Tarin (Rodri), Juanma, Quintilla. Rodri enligt många den bästa försvararen i hela La Masia och även spanska ungdomslag.
Barcelona Deulofeu
2013-08-15 14:46
Syns ju på hans leende...
Barcelona Diar Shekha
2013-08-15 14:44
@BrazilStats: Ronaldinho: “First time I had sex? I was 13 and It was with my neighbor. We were both friends so it was beautiful for both of us.” [playboy] @BrazilStats: Ronaldinho: “At Barça, I used to have sex the night before a game and I used feel very happy when the game starts and do well.” [playboy] HAHAHAHAHA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2013-08-15 14:36
Gio Style Konstigt, Revers absoluta största styrkor är tekniken...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2013-08-15 14:32
Rever är en duktig mittback. En ledare som styr backlinjen med bravur.
Fysiskt stark och en mycket bra huvudspelare. Tekniken är väl inte den bästa men han spelar trots allt i Ronaldinhos Atletico Mineiro som hellre spelar sig ur situationer än att rensa långt.

Detta är ju givetvis lite av en chansning men det är samtidigt en av dem bättre alternativen man kan hitta på den Sydamerikanska kontinenten.
Barcelona Deulofeu
2013-08-15 14:30
Namn: Júnior - Culé hasta la muerte

Atletico ser oerhört bra ut och jag tror att de kommer vara närmare Real än Real kommer vara nära oss...

Real ser fantastiska ut dessvärre hoppas de värvar Bale då blir det strul...

Valencia med Postiga istället för Soldado har inte tappat så värst och slipper cl Canales är åter och även Romeu som kommer få ordning på deras mittfält.

Sevilla har tappat två tunga namn men ersatt bra och Rakitic blir bara bättre tror även Marin kommer passa bra i la liga.

1. Barcelona
2. Real Madrid
3. Atletico Madrid
4. Valencia
5. Sevilla
Barcelona Deulofeu
2013-08-15 14:25
1.70-ligan - köp en back, tack

Hör gärna av dig till Rosell det skulle uppskattas...
Annons: