/spanien/barcelona/forum/7605.aspx/spanien/barcelona/forum/7605.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona The Reporter
2013-06-25 12:09
Alves har nog redan snackat med Neymar, och han är nog fullt medveten om vem som är nummer 1, så det är nog inga problem. Jag tror även att Messi gillar Neymar som person
Barcelona LeoMessi
2013-06-25 12:07
!Sergio_ Busquets! (Barcelona) Jag tror inte att Neymar är så divig som många tror. Visst killen är med i reklamer överallt men han äga ju av en annan part och dom får nog honom ställa upp.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2013-06-25 12:02
Cruyff:

"With Neymar on board, I would have planned for the possibility of selling Messi. Some would agree with me and others would not," Cruyff told Marca.

"Neymar's arrival could cause problems. Just look at free kicks for example. Neymar is very good at taking them. And Messi has already shown he is great, too. Who's going to take them...

"Or the fact that Neymar and Barcelona are with Nike while Leo is with Adidas. These are situations that could cause problems.

"You are talking about a team, its players, the things around it. There are too may things at stake. That's why it's so difficult to manage such a top class squad.

"Neymar is talented, but we will have to wait and see how he gets along with the rest of the squad. I would not have taken the risk of bringing in Neymar."

Vad tycker ni? Personligen tror jag att Neymar är ödemjuk nog att fatta att han aldrig kommer att gå före Messi.
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-06-25 10:48
Alexis ska stanna. Jag tror fortfarande på killen, tillsamans med Neymar och Messi kan han bli väldigt nyttig på högerkanten med sitt enorma slit och arbetsförmåga. Jag tycker både Alexis och Pedro underpresterat de två senaste säsongerna men om de får konkurrera om samma plats kanske de höjer sig, vem vet. Neymar, Messi och Alexis i den ordinarie anfallsskedjan med Pedro, Tello, Cesc och Deulofeu som joker tycker åtminstonde jag låter ruskigt lovande inför säsongen. Nu bör fokus ligga på en mittback.
Barcelona Deulofeu
2013-06-25 10:22
Anfallet med N-M-S blir ju rätt häftigt med tanke på att vm går av stapeln i Brasilien nästa år...

Man vill ju bara att det ska sätta sig snart det är så otroligt jobbigt när man inte vet vad ledningen vill när man dagarna i ända kastas mellan hopp och förtvivlan...

Vår framtid är hur som helst tryggad vad gäller vårt anfallsspel med Neymars ankomst tack för det.
Barcelona Hank Moody
2013-06-25 10:03
Sanchez högstanivå är betydligt högre än Tello och Delofeus. Dessutom är Tello fullkomligt värdelös på högerkanten, till skillnad från många har jag väldigt svårt för Tello. Lever endast på sin snabbhet, allt annat med honom känns mediokert. En sydamerikansk trio med Neymar,Messi,Sanchez låter alldeles för bra för att inte ge de en chans
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-06-25 08:44
Jag hade blivit otroligt besviken om Alexis skulle lämna. (Vilket jag absolut inte tror.) Hans inställning och potential är ovärderlig. Samt verkar han vara en skön glädjespridare till truppen vilket alltid är viktigt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
2013-06-25 08:27
Lite rykten så här på morgonkvisten.

NU har ju ledningen sagt att Sanchez ska stanna nästa år men det ryktas ändå om Marquinhos och ett litet byte där.

Fördelar med det är att vi inte behöver lägga mer pengar för att få en mittback och vi blir samtidigt av med en spelare som presterade under två månader...

Jag är ganska kluven till ryktet dels för att jag tyckte om det jag såg av Sanchez på slutet och dels för att det nog skulle ge en rätt tråkig signal till Bartra.

Men om man ser positivt på det så kommer en ung Silva till oss som har egenskaper vi saknar i backlinjen han är hur snabb som helst och har definitivt alla attribut en modern mittback ska ha.

Detta skulle ju kunna leda till att både Tello får mer speltid och att även Deulofeu skulle kunna stanna hos oss.

Jag ser det inte bara negativt.
Barcelona Deulofeu
2013-06-25 08:27
Lite rykten så här på morgonkvisten.

NU har ju ledningen sagt att Sanchez ska stanna nästa år men det ryktas ändå om Marquinhos och ett litet byte där.

Fördelar med det är att vi inte behöver lägga mer pengar för att få en mittback och vi blir samtidigt av med en spelare som presterade under två månader...

Jag är ganska kluven till ryktet dels för att jag tyckte om det jag såg av Sanchez på slutet och dels för att det nog skulle ge en rätt tråkig signal till Bartra.

Men om man ser positivt på det så kommer en ung Silva till oss som har egenskaper vi saknar i backlinjen han är hur snabb som helst och har definitivt alla attribut en modern mittback ska ha.

Detta skulle ju kunna leda till att både Tello får mer speltid och att även Deulofeu skulle kunna stanna hos oss.

Jag ser det inte bara negativt.
Barcelona lundberglundberg
2013-06-25 07:29
@H.C Xavier:


Har redan printat ut alla PDF:n men då var de papper som skulle signeras på katalanska/spanska. Nu när jag går in är de ju faktiskt på engelska. Får prova igen helt enkelt. Återigen, tack! :)
Barcelona Explict
2013-06-25 03:57
Var ni tvungna att betala för att validera dessa uppgifterna som medlem? Jag själv gjorde det i Barcelona istället då jag inte orkade hålla på att krångla med vad man nu skulle göra.. Tog 2 minuter, var gratis och fick en "korthållare" med klubbloggan som tack.
Barcelona Rivaldo_gudarnas gud
2013-06-25 01:11
RonaldinhoGaucho!//

Va länge sen jag såg någon rabbla upp så mycket fel och rappakalja som du gjort i dina 2 senaste inlägg. Kluivert och overmars ledde oss tbx till toppen? 2 av dom mest under presterande spelarna i klubbens historia! Really? Rivaldo bar klubben på sina axlar under perioden dom spela här. Om folk tycker messi är viktig nu. Vi hade inte ens klarat övre halvan av tabellen utan rivaldo under den tiden.

Sen ditt andra inlägg där du sågar cesc. Först och främst så bänkar vi honom i dom flesta viktiga matcherna så svårt att "avgöra" då. Sen så när vi väll spelar honom spelar vi honom på olika positioner vilket gör att han ej får kontinuitet i sitt spel. Han har trots detta och begränsad speltid varit top3 i 2 säsonger i rad poäng mässigt av alla spelare. Så om han under presterar kan man ju fråga sig vad resten av dom offensiva spelarna (messi undantaget) gör isf? Cesc är vår 3dje bästa spelare just nu efter messi och iniesta. Man kan säga vad man vill men statistiken talar för sig själv. Hade han fått mer kontinuitet = starta mycket på en och samma position. Så hade han också presterat spelmässigt på ett helt annat sett. cesc bordes ges en riktig chans på åldrande xavis bekostnad nästa säsong. Allt annay vore tjänstefel.
Barcelona H.C Xavier
2013-06-25 00:57
@lundberglundberg:


Gå in på länktipset. Väl inloggad kommer du till ett formulär där du fyller i alla uppgifter. När du är klar och avslutat processen kommer du att kunna skriva ut en pdf-fil som du tar med dig till en notarius publicus som de skriver på samt stämplar dokumenten.

En sjukt jävla jobbig procedur som bara känns som en del i Rosells försök att göra det så svårt och jobbigt som möjligt för icke Katalanska medlemmar.
Jag hade förstått dem om de som inte blev medlemmar på plats var tvungna att validera sin identitet men jag har suttit på deras jävla kontor vid Camp Nou med mitt pass och kreditkort i handen och visat dem allt dem velat veta.


Barcelona Gabriel
2013-06-25 00:47
RonaldinhoGaucho! Hmm, Overmars och Kluivert? Förlåt men va? Overmars spenderade majoriteten av sin tid i klubben genom att vara skadad och Kluiverts bästa ligafacit under sin 5-åriga sejour i klubben låg på 18 ligamål säsongen 01-02, och då ska det även nämnas att han var den typen av spelare som pangade in 4 mål i en enstaka match för att sedan gå mållös i de 5 nästkommande matcherna. Han var aldrig en pålitlig spelare eller målskytt, hans livsstil och prioriteringar med utelivet hörde aldrig hemma i en klubb som strävar efter att bli det bästa laget i Europa. Alltför ofta blev jag besviken på Kluivert. Deco, Ronaldinho och Eto'o är en helt annan femma dock. I övrigt håller jag faktiskt med dig, även om jag ser Pedro lite som ett undantag mest pga hur han brukar spela i landslaget. Däremot hade jag inte varit helt emot en försäljning av honom, beroende på vad man kan få för honom. Tito är allt annat än valet av tränare som jag vill ha i klubben, cancer eller ingen cancer, enough said there.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stoichkov~
2013-06-24 23:45
Perez har tydligen försökt att använda alla möjliga knäpp för att få hem Neymar:). R.Carlos: "Perez asked me to convince Neymar to come to RM and so I did, but he told me that nothing in the world can change his decision. Neymar made the right move and chose Barça. It's better for him, he needs a family to help him adapt, so he chose he ideal club."
Barcelona lundberglundberg
2013-06-24 23:26
@H.C Xavier:


OK, tack för svaret men ska denne notarius publicus skriva under något på mina papper som jag skriver ut eller finns det färdiga mallar? Sjukt att det ska gå på 300 spänn för att få ens signatur "godkänd". Betalar ju redan en hel del men men
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-06-24 23:03
Gabriel

Jag förstår dig men om vi kollar under 2000talet så var det iprincip Kluivert Overmars Ronaldinho Deco Etoo och Messi som gjorde oss till en framgångsrik klubb igen, vi har många La masia spelare i truppen som kan ersättas med bättre spelare

Pique cesc Pedro är dom jag tänker på, tror många gör det också.
saken med pique är att man inte kan skylla på att han inte haft en ordentlig kollega som många här inne gillar att påpeka när dom skyddar han. men han gör så jävla många inviduella klumpiga misstag, dåliga markeringar och kmr in onödigt och försent i vissa dueller

Fabregas, han talar för sig själv..

Pedro springer runt som en yr kyckling, han hjälper till defensiven jaa, men han gör knappt någon nytta framåt?

sen har vi vår kära tränare.. pito, att han blir borta igen under nästa säsong säger mkt om honom, Ledningen med, men främst han, en tränare vill det bästa för laget, då kan man inte försvinna bara sådär, han borde fatta själv att han ska steppa undann och låta en fullt frisk tränare ta över laget och finnas där helatiden
Barcelona Gabriel
2013-06-24 22:51
RonaldinhoGaucho! Vi kan inte glömma vilka vi är och roten till våra framgångar. En stor anledning till varför vi varit så framgångsrika som vi varit är pga spelare som är fostrade i klubben och känner färgerna. Vi får aldrig bli av med det, andra klubbar avundas oss den delen. Att vi lyckats med att spela med 11 La Masia fostrade spelare i en och samma match beundras världen över. Det spelar roll. Däremot får det inte gå till en överdrift att en katalan ska prioriteras före en annan spelare oavsett klass på spelarna. Nyckeln ligger i att fostra tillräckligt duktiga och talangfulla spelare i La Masia och blanda dem med hungriga inköpta spelare - därmed kommer de inköpta spelarna att ta efter de inhemska spelarna och även de, om än inte lika mycket, börja känna färgerna. Aldrig vill jag gå tillbaka till dagarna då vi var mer ett holländskt fotbollslag än ett katalanskt.
Barcelona Gio Style
2013-06-24 22:50
Har Thiago någonsin själv gått ut och sagt att han vill gå?
Det är inte mer än normalt att titta igenom dem erbjudanden man fått, speciellt i hans situation.
Om han lämnar så blir jag irriterad både på ledningen MEN OCKSÅ på honom.
Däremot har han aldrig gått ut och sagt att han vill lämna, så 90% av allt skit som skrivs om honom här grundas på mediarykten, det är rätt patetiskt då vi borde alla veta vid det här lagret vad media är kapabel till.
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-06-24 22:43
Hetfield

Ja, Thiago vill antaglien ha mer speltid i de viktigare matcherna, och det ska han enligt mig ha. Enligt mig är det klubben som har skött det här dåligt, när man köpte Cesc så misstänkte många att det skulle få en negativ effekt för Thiago. Den första säsongen såg det bra ut för båda men har man fyra klassmittfältare som konkurrerar om två platser så är det i stort sett oundvikligt att det kommer att orsaka problem. Thiago är tillräckligt bra för att spela i CL och i viktiga matcher, och jag är övertygad om att han helst gär det i Barca men om det finns mycket större chanser att göra det på andra ställen så kan jag verkligen inte kasta skit på honom för att lämna klubben.
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-06-24 22:42
@La Armada Blaugrana:


att du ens säger det där.. vad fan spelar det för roll om han är Katalan?!
så bara för han är Katalan ska han särbehandlas bara för att han har hjärta för klubben? men han suger? ska han fortfarande gå före en bra spelare?

Fabregas har inte presterat för dom pengarna och dom 3åren barca jagade honom.. man trodde killen skulle ta över Xavi direkt! han är som özil.. spelar fenomenalt vissa matcher, men när de gäller så missar han solklara målchanser som Magnus Hedman hade suttit.. visst fine hans första säsong fick han tid att anpassa sig, men 2a säsongen?

skippa allt Katalan snacket, fan vad jag längtar till den dagen vi får en icke katalansk tränare, då ser han spelarklass inte nationalitet.

kolla bara cristina.. inget hjärta för klubben.. kom till klubben för pengar, men sliter som en varg för att göra varje mål och bygga ett anfall, SÅNNA spelare ska man ha.. skit it om dom har hjärta för klubben. gå ut gör ditt jobb, med tiden får dom ett hjärta för klubben. så som cristina
Barcelona Barca Barca
2013-06-24 22:41
Jag förstår Hetfield ilska mot Thiago. För mig är Thiago såpan olika dag för dag, ibland skyller jag på Thiagos girighet och ibland skyller jag på klubben. Men jag börjar bli allt mer övertygat om att Tito, Rosell samt Zubi får ta på sig det ansvaret. Roura sa att dom inte hade en aning om den klausulen. Det verkar som om ledningen skriver några extra rader i kontraktet utan att tänka till. Hur sköts kontrakt och jag ifrågasätter ledningen hur den sköts över huvudtaget. Spelarna har försökt o ha kvar Thiago, Rosell vet jag inte, men känns som om han också försökt att göra ett sista försök, gick rykte om att Thiago personligt hade möte med Tito där tito inte kunnat utlova honom mer speltid och jag tror att där rök alla möjliga chanser till att Thiago bli kvar i klubben. Skylla på girighet, skylla på pengar, men i slutändan förstår jag faktist guldklimpen Thiago. Att han underpresterat dom gångerna han har spelat denna säsongen kan inget annat än bero på att Tito inte ger honom förtroendet. Varför var Thiago magisk under Peps tid ? Jag ser det såhär. Cesc 2003-04 väljer att kicka till Arsenal för mer speltid och pengar. Klubben gör det omöjliga att värva tillbaka den förlorade sonen Cesc, vi har en Thiago på uppgång som valde att stanna i Barcelona trots att många klubbar rykte i honom som ung. Cesc värvas, minimerar Thiagos speltid, Cesc underpresterar flera matcher men ges fortfarande chansen match efter match, thiago kvar på bänken. Thiago som gav klubben en ärlig chans från hela början får sitta på bänken mycket pga Cesc som en gång i tiden valde, att i ärlighetens namn, att pissa på klubben. Thiago tröttnar, Mazinho tröttnar...Visserligen måste man säga: "Iniesta och Xavi fick mindre speltid i hans ålder", Xavi var nära att lämna, många säger att hans mor övertalade honom att bli kvar i klubben, jag tror snarare så att Txiki som var sportchef på den tiden visade klart och tydligt att Xavi och Thiago Motta (som var en av dom största talangerna på den tiden) är untouchable. Klubben har i faktiskt inte ens gott ut officiellt och sagt att vi vill ha kvar Thiago i klubben utan agerat väldigt passivt. Tänk om vi en gång i tiden agerade väldigt passivt när Xavi var nära att lämna ? Hade vi då suttit här o slagit oss på bröstet och sagt att ingen är större än klubben ? Spelarna gör klubben, spelarna gör Mes un club, spelarna ger klubben ett värde, bra spelare gör det, inte så fort en talang väljer att sticka så slår vi oss på bröstet och säger : ingen är större än Barcelona.
Barcelona petersays
2013-06-24 22:16
@Hetfield:

Oj, det var verkligen en öm tå alltså? Har du grävt upp lite dirt på mig nu tänker du?

Du är självklart fri att tycka vad du vill om Thiago - men att göra det i forumet dagligen, ja då börjar det likna en smutskastningskampanj och då är du inte ett dugg bättre än de du själv klagar på. Jag tror inte att någon här inne har missat var du står i frågan.
Barcelona Hetfield
2013-06-24 22:02
När ska man egentligen ta och hålla spelaren ansvarig för hans beteende? Hur många ursäkter ska användas för en som tänker lämna? Hur kan man respektera en spelare som klubben har tagit hand om och gjort honom till den han är, och så fort han tar steget och blir ett namn, så ska han lämna? För vadå? Lite mer speltid och lite mer i lön? Han hade fått mer speltid i Barcelona oavsett vad som hade hänt den här säsongen, då Xavi lär vilas en hel del för VM och hans lön skulle fortfarande gå upp vid kontraktsförlängningen som lär komma. Nä, det är bara girighet och jag misstänker att det är väldigt mycket lögner och press som har kommit ifrån Mazinho. Thiago vet att om klausulen aktiveras och han går för den, så kommer hans namn att strykas bort från Barcelona. Det är vad han ger bort för lite mer speltid och pengar. Så innan folk kommer med snyfthistorier om Thiago så låt oss komma ihåg vem det är som lämnar vem. Styrelsen och spelarna har vid flera gånger sagt att han ska ha tålamod och uttryckt hans plats i lagets framtid, de kan inte göra mer än så. Girighet och otålighet är vad som kommer att ta sönder hans karriär, inte att Tito petar honom ibland. Sen är det värt att poängtera att Thiago inte bryr sig om ett par mer spelade matcher mot bottenlag, han vill vara en regelbunden spelare. Hans mål är tydligen att komma med i VM-truppen, det lär han inte göra om han inte får spela regelbundet i CL och toppmatcherna. Så nej, låt oss inte göra Thiago till en martyr. Han vet exakt vad han håller på med och ifall han lämnar Barcelona så stryker jag bort honom från Barcelona och allt som har att göra med fotbollen. Han blir bara en legoknekt för mig, likt GDS.
Barcelona Rambla~
2013-06-24 21:58
Jag känner som Hetfield. Nu vet jag inte hur mycket av det som skrivits Thiago verkligen stämmer men väljer han att självmant lämna klubben så tar jag det precis som Hetfield hårt. Jag blir besviken på spelaren och han sjunker i mina ögon. Ingen tvingar iväg honom, tvärtom, lagkamrater och alla andra vill att han ska stanna. Han själv borde ju kunna inse att fans månar lite extra om canteranos från la Masia. Fast i det här fallet är jag också irriterad på klubben och alla som har något med hur kontraktet har skötts.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca Barca
2013-06-24 21:54
Helt otroligt, Ghanas U-20 är så otroligt mycket starkare fysisk sätt än spanjorerna, men herregud, det är rena klass skillnad spelmässigt på plan. Visserligen skapade Ghana några lägen men spelet på mittplan säger allt, spanska spelare är så mycket smartare än dom spelarna ute i världen och Ghanas fysik hade ingenting att sätta emot spanska tiki takan, dom bokstavligen rullade sönder Ghanas fysiska spelare. Grymt.
Barcelona L.A.M Nr 10
2013-06-24 21:52
Ärligt talat, tråkigt om Thiago lämnar men jag förstår han. Jag tycker inte att fans kan begära att spelarna alltid ska vara lojala mot klubben och stanna vad som än händer. Kolla på JDS, han har ju den attityden men är ingen hjälte för det och har för länge sedan börjat bli lite jobbig. Att Thiago går betyder inte att han inte har hjärta för klubben, det betyder att han har ambitioner och trots allt i första hand bryr sig om det bästa för sig själv vilket de flesta fotbollsspelare gör och som även jag skulle gjort även om jag är culé.

Nu vet jag inte vad det pratats om mellan United och Thiago, om det ens har varit någon kontakt, men klart är att han förmodligen både får mer betalt samt har större chans på att spela i ett lag som trots allt fortfarande är ett av världens bästa och en av de mest framgångsrika klubbarna. Det är klart att det åtminstonde är ett alternativ för Thiago i ett val som kan bli avgörande för hela hans karriär. Sen finns det såklart vissa spelare som det inte hade funntis några alternativ för, de hade stannat oavsett och det är såklart ett tecken på lojalitet men det är även en risk man tar. Vi vet inte om det är bättre för Thiago att stanna eller lämna men Thiago har uppenbarligen funderat mycket över det och om han lämnar betyder det att han uppenbarligen tycker det är bäst för honom själv. När allt kommer till kritan är fotbollen fortfarande ett jobb där folk, från spelare till tränare till agenterna tänker på sig sjävla i det långa loppet. Om Thiago lämnar är det sjukt tråkigt men i min mening är det klubben som slarvat rejält och jag tänker inte skylla någonting på spelaren själv.
Barcelona Hetfield
2013-06-24 21:32
petersays Nja, jag bryr mig om klubben. Jag har inga större sympatier för en spelare som vill lämna ett lag för mer speltid när hela laget står bakom honom och vill ha kvar honom. Kanske är jag för hård mot Thiago, men som jag sa, det är OM han går. Om han går så sjunker han enormt för mig. Men jag ska inte försöka förklara klubbvärderingar och lojalitet för dig då det är meningslöst. Du har ju trots allt Chelsea som andralag.
Barcelona barca_joe
2013-06-24 21:32
Kondogbia ger mig Yaya vibbar! Hade vart perfekt om vi sålt Song.
Barcelona petersays
2013-06-24 21:29
@Hetfield:
Njaa..jag skulle påstå att jag försöker nyansera alla grundlöst idiotiska inlägg (inte från dig) som bara är påhopp på en Barca-spelare - vilka är baserade enbart på rykten och där spelaren kallas för svikare, falsk, egoist, bortskämd och många fler saker. Att folk ska ha perspektiv är nog det jag syftat till. Sedan tyckte jag bara att det var komiskt att du, som är den som varenda dag har något smutsigt att säga om Thiago, plötsligt ska predika om hur fel det är att spelare råkar ut för påhopp eller skitsnack härinne. Men det var visst en öm tå?
Annons: