/spanien/barcelona/forum/759.aspx/spanien/barcelona/forum/759.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2017-03-14 21:21
Reymar

Jag säger inte att han absolut inte kan det, självklart skulle det kunna hända men jag tror helt enkelt inte på det. Sen handlar det väl för mig lite ifall han är värd risken. Suarez var helt klart värd risken eftersom han var världens bästa anfallare (och fortfarande är) när vi köpte honom och vi saknade helt klart den sortens typ av anfallare. Visst, nu vet vi alla att vi är i behov av att hitta en högerback, but still, jag tycker inte att Aurier är värd risken helt enkelt.

Men det är bara min åsikt då.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-14 21:19
El pistolero Nästan exakt sedan lucho gick ut med han lämnar, do you feel me bro? Haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-14 21:19
El pistolero Nästan exakt sedan lucho gick ut med han lämnar, do you feel me bro? Haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-14 21:17
[QUOTE=II Barça II]Aja då var det bekräftat, Leicester går vidare och får möta Real Madrid i nästa omgång. [/QUOTE] Scenes när vi får Leicester o RM får Bayern. Loool dröm.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-14 21:16
Ska sägas att senaste tiden har Sampaoli o Sevilla varit rätt kassa. Om man är det sämre laget mot Leicester, då är det illa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-03-14 21:15
@neymar JR || Cillessen #1:

Sevilla är som Barca, släpper mål på första fasta situationer.
Framåt skapar man chanser men är ineffektiva. Redan i första matchen brände Sevilla massor och Leicester gjorde mål på sin fösta chans. Historien upprepar sig ikväll.
Barcelona II Barça II
2017-03-14 21:13
Aja då var det bekräftat, Leicester går vidare och får möta Real Madrid i nästa omgång.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-14 21:13
Ett lyckat fönster enligt mig är; Ut: Mathieu, Arda, Gomes och Paco. In: Douglas Costa, Verratti/Thiago, Van Dijk och Bellerin (kommer tyvärr komma). Vad säger ni?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2017-03-14 21:12
Gabriel

Suarez i Barca kontra Suarez innan Barca är som dag och natt. Varför kan då Aurier inte göra samma utveckling? Han är missnöjd med bänken och förståeligt att han inte är glad då. Man kan väl baka in i hans kontrakt att han måste uppföra sig annars får han ingen lön typ. Hade garanterat löst problemet, har för mig att det var samma sak angående Suarez med bitandet.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-14 21:11
Aj aj Sevilla och välförtjänst, Leicester vill mer. Lite för mycket feg spelande från sampaoli?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-03-14 21:07
Det är nästan ett år sen Johan Cruyff gick ur tiden och ännu har inte klubbledningen gjort något speciellt gör att bevara minnet av en av Barças största och viktigaste person(lighet)er. Nu har därför plattformen Manifest Blaugrana tagit ett initiativ och vill upprätta en staty vid ingång 14 på Camp Nou. Ni kan gå in och ge ert stöd och skriva på listan som sen kommer att överlämnas till ledningen. Detta gör ni i länktips. Det står på katalanska, men för att hjälpa er på traven så betyder rutorna ni s k a fylla i följande; Nom = förnamn Cognoms = efternamn Första kryssrutan klickar ni i om ni är medlemmar, och den andra klickar ni i för att ge ert stöd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-03-14 21:06
Barcaholic Finns en i Benfica, Nelson Semedo som jag följt ett tag. Tycker han är ett bättre alternativ än både Aurier och Bellerin men ledningen har väl ingen koll på honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
2017-03-14 21:03
Gabriel Jag köper det resonemanget men det är brist på högerbackar idag, för mig är det värt att chansa iaf. Jag köper hellre Aurier för rimligt pris än Bellerin för 40€ miljoner. Tips på några andra rimliga alternativ? Minns någon på forumet sa han önskade sig Vitolo som våran högerback. Vad sägs om förslaget att använda sig utav Vitolo på Sergi Robertos roll i 3-4-3 systemet. Kan det funka med Vitolo och eventuellt Sampaoli? Sampaoli brukar ju själv köra 3-4-3 formationen så det kan väl möjligtvis funka, eller är det bara jag som är ute och cyklar? Sampaoli tar med sig Vitolo, Nzonzi och vi går all in på Thiago/Veratti (helst båda OM möjligheten finns). Låter som en dröm för mig.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-03-14 20:46
Barcaholic Blir ett starkt nej till Aurier från min sida. Tycker inte att det går att jämföra med Suarez. Sure Suarez hade bitit 3 spelare och står för ett massa annat fult på fotbollssplanen och det försöker jag inte på några sätt förneka men jag har aldrig hört att Suarez fått interna intriger i klubbarna han varit i som Aurier. Aurier verkar vara ett riktigt problem barn som har svårt att underordna sig tränarna och följa direktiv. Istället väljer han att skapa kaos och rubriker. Nej, han slipper jag gärna i mitt vackra Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-14 20:44
Inte tillräckligt med peso i kontot.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2017-03-14 20:43
El Pistolero Why not both? ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-14 20:37
Barca are closely monitoring Thiago Alcantara's (25) situation, who's interested in coming back. He was also scouted by R. Fernandez. [ser] Verratti eller Thiago till oss och jag kommer vara världens gladaste man.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messiooooxavii
2017-03-14 20:22
synd att detta inte var studion förra helgen. tack vare Lasse har hela sverige vänt oss ryggen. Ganska säker att tonläget varit annorlunda med dessa herrar . Har stört mig på Bojan förr men killen är objektiv i alla fall och nu efter förra helgen räcker det med en objektiv expert för att man ska bli glad. Sådan är nivån i viasat studion numera
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcaholic
2017-03-14 18:48
Förresten är det bara jag som trots alla kontroverser är intresserad utav Serge Aurier? Vågar man chansa med honom? För lyckas han ta bort det är han en underbar högerback. Dessutom så ryker han ihop med alla i PSG känns det som, nu senast i helgen även med Emery så lär nog inte vara så svår att köpa loss, och lär nog ej vara så dyr heller. Killen är bara 24 år vilket är väldigt ungt för en försvarare. Jag vet hans personlighet passar verkligen inte in i Barcelona egentligen, MEN det gjorde inte Suarez heller och jag tror inte någon här ångrar köpet utav Suarez. Tycker det är värt en chans.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep-
2017-03-14 17:54
@Lion24:
Isåfall kan jag inte tänka mig att du vill ha Wenger. Han har ju varken särskilt ”fascistisk” till sin karaktär, och är inte heller känd för taktisk detaljstyrning a la Pep. Han etablerar en formation som är tämligen statisk och låter spelarna uttrycka sig själva, och ger dem frihet att göra sin grej på planen, vilket är en approach jag gillar. Sedan kan man ju vända på ditt resonemang om framgångsrika spelare som måste drillas ännu mer. När vår gyllene generation sjunger på sin sista vers, tror du att Messi, Iniesta, Mascherano och de andra vill bli behandlade som nickedockor av en tränare som vill bevisa sin förträfflighet och skäller efter dem? Eller tror du de vill bli uppmuntrade och uppbackade av en gentleman som varit med länge (ex Wenger)? Barcelona är inte i början på något projekt, vi är en lyxfärja i slutet på sin färd och behöver någon som ror oss i hamn innan vi ger oss ut på havet igen. Presspelet du eftersöker är viktigt, men spelidén och strukturen är viktigare. Annars får vi en fotboll som liknar Jürgen Klopps, vilken inte är fy skam den heller, men som saknar intensivt bollinnehav. Vad gäller spelare och sociala medier är jag helt med dig. Inför nolltolerans och blockera skiten. Kommunikation och kärlek mellan spelare och fans ska ske i verkligheten på fotbollsplanen och ingen annanstans. När Messi hoppade in i publiken efter Robertos mål fick jag hopp för fotbollen igen.
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-14 17:47
[QUOTE=neymar JR || Cillessen #1]El pistolero Han åker ut innan Wenger i Champions League för fan haha! [/QUOTE] O Zidane vinner skiten, betyder inte att Zidane är en bättre tränare än Wenger o Pochettino. Nä tycker Pochettino har visat att han har allt det som en Barça tränare ska ha. Hade verkligen klickat.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-14 17:37
Dani Alves on PSG petition: "Let them stop crying so much and if they want the match to be repeated, they can watch it on Youtube." HAHAHAH
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2017-03-14 17:04
Och där urartade diskussionen för min del. Coach Pep, jag skickar ett PM till dig senare ikväll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Coach Pep-
2017-03-14 17:00
Barca Barca

Grejen är att Wenger har varit ett personligt hatobjekt för många Barcafans varför cules i gemen förmodligen omedvetet sorterar bort det faktum att Wenger är en uppenbar kandidat till Barcas tränarpost. Om klubben är smart tar honom i beaktande.
Barcelona Visca el Barca 17
2017-03-14 16:58
Jag vill inte ha Kante, Pogba eller Wenger till Barca. Absolut inte spurs tränaren. Samper och Veratti til nästa år och få hem munir. Om Jag ska ta någon tränare från PL hade jag tagit Koeman. Varit lite som en Ancelotti med sina två mittenlag han styrt över. Vann över Pep med 4-0 nu sist. De andra två i london viker ner sig i cuperna och mot de stora lagen är för mesiga för min smak..
Barcelona Barca Barca
2017-03-14 16:47
Jag må låta skogstokig nu. Men jag hade inte alls haft något emot Wenger i klubben. Han har misslyckats en hel del i Arsenal, trots att han lyckas gång på gång fixa den där jävla CL platsen. Jag tror att Wenger egentligen saknar riktiga vinnare. Jag är helt övertygad att den gubbens resultat hade sett lite annorlunda ut ifall han hade haft en anfallsuppsättning med Neymar, Suarez och Messi. Sen att han är i stort sett kåt på La masia talanger gör inte saken värre. Han kommer vilja ta upp en och annan från b laget. Han har varit med väldigt länge och kommer med en massa erfarenhet. En okänd tränare som Rijkaard lyckades med att ta oss till en liga titel och en dubbel i form av CL och La liga vinst, efter det har Rijkaards tränarkarriär gått spikrakt neråt. Kan Rijkaard så kan Wenger.
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-14 16:41
El pistolero Han åker ut innan Wenger i Champions League för fan haha!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Pistolero #9
2017-03-14 16:22
Neymar JR Pochettino är bättre än Wenger på allt. Ser du inte hellre honom?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR || Cillessen #1
2017-03-14 16:20
Jag hade accepterat Wenger, han kommer åtminstone satsa på la masia. Det finns något kvar i honom i Barcelona hade han fått ett värdigt slut. Coachpep jag är på din sida.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2017-03-14 16:03
[QUOTE=Coach Pep-]När det kommer till tränarfronten tänker jag osökt på en sådan som Arsene Wenger. Om man bortser från att man som culé känt viss avsmak för hans La Masia-fiske genom åren så tror jag han hade varit ett klockrent val. Titeltorkan till trots så är han en av de mest idealistiska och långsiktigt arbetande tränarna där ute. Han är sansad och intelligent, vet hur saker och ting fungerar samt har en filosofi som överlappar med vår egen. Kort sagt så är han allt det Enrique inte är, vilket är precis vad vi behöver. Bara en tanke. Den här klubben behöver stabilitet. Det sista jag vill se i det här läget är någon överentusiastisk gröngöling. [/QUOTE] De som skulle bli gladast om Wenger kom till oss är Arsenal fansen, förmodligen rätt följda av Real fansen....
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: