/spanien/barcelona/forum/7588.aspx/spanien/barcelona/forum/7588.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Atlético addeh
2013-05-22 11:26
el Flaco

Ett kontrakt där lönen under första året var "normal" men efter ett visst antal spelade matcher av produktivitet skulle kunna höjas hade känts mer rimligt. Risken är ju, precis som du säger, att det blir lite samma effekt som när en viss Zlatan Ibrahimovic stegade in i Barças omklädningsrum och trodde folk skulle kyssa hans fötter.

Men jag hoppas, och tror också någonstans, att Neymar har en mer ödmjuk attityd. Det faktum att han varje gång tillfälle ges hyllar Messi till skyarna och hävdar att argentinaren är nummer ett måste väl betyda någonting.

Angående pressen så tror jag att Neymar är den typen som gillar press, som gillar när kraven är höga. Jag tror jag spelar bättre då. Nu har han visserligen inte spelat på Camp Nou, vilket är ett enormt steg där prövningarna tas till nya nivåer, men min magkänsla är att han kommer göra bättre ifrån sig än vad många andra anfallare gjort de senaste åren.
Atlético addeh
2013-05-22 11:22
Apropå det nya bortastället. Att man från Madrid-håll ser det som provocerande är bara löjligt. Athletic hade sina gröna bortatröjor ifjol vilket som jag ser det snarare är en hyllning till Baskien och något att bära med stolthet än någonting tvärtemot.

Jag hoppas Barça spelar med bortastället på Santiago Bernabéu kommande säsong.
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-22 11:21
addeh/

Ska bli intressant att se vad reaktionerna blir i omklädningsrummet när Neymar kommer dit med en skyhög lön utan att ha bevisat något i Europa. Det finns risk att det kan bli lite spänt och grinig när någon utifrån får den megalönen direkt.

Sedan får vi se om Neymar klarar av att stå emot den enorma pressen som det innebär att spela på Camp Nou. Om han inte presterar från första början kommer publiken säkerligen att uttrycka sitt missnöje. Och vi har fått uppleva hur de buropen kan knäcka de flesta som inte är mentalt starka. Cecs och Alexis, som kostade oerhört mycket, har fått befara det. Sen med tanke på Neymars astronomiska prislapp kommer han inte få mycket tid att acklimatisera sig.
Atlético addeh
2013-05-22 11:15
el Flaco

Det är lika bra att du mentalt redan nu förbereder dig på Neymar. Jag vet att din högsta önskan är Kun Agüero, att Alexis ska lyckas på allvar eller att klubben satsar till 200 procent på Deulofeu, men såvida inte någon lyckas övertyga Neymar om pengarna i Real Madrid (som om hans lön vore dålig i Barça...) kommer han spela i blårött nästa säsong.

Den här våren har ryktena tagit fart på ett helt annat sätt. När det beskrivs så detaljerat vad som händer är det dags att börja ta allting på allvar. Jag skulle bli väldigt förvånad om Neymar inte var klar inom kort.

Däremot våndas jag lite över ryktena som säger att han ska tjäna så in i helvete mycket stålar. Det är knappast något han har ont om i dagsläget, och i en klubb som Barcelona ska man jobba sig uppåt för att vara värd (ingen är väl värd de astronomiska lönerna egentligen) så herrans mycket pengar.

För övrigt tokdiggar jag de nya ställen, båda två faktiskt. Bortatröjan är förmodligen den läckraste någonsin, även om det finns detaljer man aldrig är helt nöjd med. Jag hade gärna sett att Qatar Airways var textat med gult på hemmatröjan, men det är petitesser.
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-22 11:04
Sorligt att Barças andra ställ har väckt känslor nere i Spanien, och främst i Madrid då, där man menar indirekt att det är ett försökt att visa sin katalanism på ett provokativt sätt. Vilket är hur löjligt som helst när samma individer inte har reagerat på samma sätt när Betis och Córdoba har haft Andalusiens färger på sina tröjor, Valencia och Levante har gjort detsamma med regionens färger som bortatröja och även Real Madrid hade kommunens röda färg som andra ställ förra säsongen.

De menar också att culés utanför Katalonien inte kommer kunna identifiera sig med la senyera. Visar hur pass lite insikt de har i vad vi tycker och känner när en bred majoritet här inne till exempel gillar tröjan med de röda och gula ränderna. Snacka om att ha barcelonitis när folk i Madrid debatterar kring vårt kommande borta ställ. Fattas bara att vi behöver deras tillåtelse för att bära la senyera.

Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-22 10:56
Nogo Hmm... Skeptisk :P men spännande!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culliford
2013-05-22 10:56
Seleção Brasileira ?@BrazilStats:

"BREAKING - Neymar agreed on his salary with Barça, about €8M and is already a Barça player. Deal announced today or this week. [Sport]"

Ska nog tas med en nypa salt, men hoppas vi hör något snart :)
Barcelona NoGo™
2013-05-22 10:52
BREAKING - Neymar agreed on his salary with Barça, about €8M and is already a Barça player. Deal announced today or this week. [Sport]

Kom igen, gör det officiellt nu då så vi kan koncentrera oss på en en ny försvarare. Hög lön..Lite väl va?
Barcelona Smogen
2013-05-22 09:43
Neymar gick ut igår och sa att han vill lämna Santos i sommar så blir troligen sista silly med Neymar på ett tag. Fast troligen blir han klar i augusti, får sitta på bänken ett par matcher under säsongen och sen är det Neymar rykten hela nästa silly också, fast då om att han ska lämna pga. för lite speltid. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
2013-05-22 09:38
Utesluter inte att artikeln om Neymar här på SF ska behövas uppdateras ytterligare en silly season. :P
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
2013-05-22 08:48
Neymar lär inte bli klar idag. Vet att det har ryktats, men jag skulle bli ganska förvånad om det stämmer
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Smogen
2013-05-22 08:42
Hoppas verkligen att Neymar rapporteras klar idag! När det gäller Thiago så sa hans pappa redan förra säsongen att om han inte fick mer speltid så skulle han fundera på att lämna. Nu har ju Thiago spelat ännu mindre än då men samtidigt har han varit skadad en del under året så känns lite märkligt att klaga över speltid. Jag tror man försöker sätta press på Barcelona genom att sprida rykten som säger något i stil med "köper ni en mittfältare i sommar för att ersätta Xavi så lämnar jag". Nästa år är det ju verkligen dags för Xavi att spela lite färre matcher, så in med Thiago i startelvan för fasen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Culé - Messi y Alexis
2013-05-22 08:24
Thiago är dum om han sticker till City. Förväntar han sig mer speltid där? Äsch, tror det är ett rykte som ej stämmer. Neymar till Barcelona kan bli officiellt idag om allt går som förväntad :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Diar Shekha
2013-05-22 03:43
Smogen Tito är redan i NY och han kommer hem på fredag. Det är bara en undersökning.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-05-22 01:04
Sen måste jag berömma dem nya tröjorna, skitsnygga!
Barcelona Blaugrana91
2013-05-22 01:02
Äsch oroa er inte Thiago lär bli kvar.

Till något annat:

Barcelona has agreed to pay T.Silva the same wages as in PSG, but the €40M the French club are asking for remains the main problem. [Globo]

Verkar som man ställt in sig på allvar för Thiago Silva nu...
Barcelona Barca o Mort!
2013-05-22 00:48
RonaldinhoGaucho!

Ah right det var Barca King sorry var för lat för att gå igenom alla inlägg :P
Barcelona Bästelona
2013-05-22 00:13
EMD (elmundodeportivo) rapporterar att Thiago sägs fundera allvarligt över sin situation i laget och utesluter inte möjligheten att lämna klubben till sommaren pga utebliven speltid. Manchester City nämns som en möjlig destination.

Styrelsen i ett nötskal
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-05-21 23:43
@Barca o Mort!:


nej nej det var inte jag som skrev att han lever på trippel säsongen, killen citerade en annan kille bara, hela dedär va hans inlägg..

var de inte under trippel säsongen han gjorde massa mål?.. har väl mixat ihop åren då.. srry.. men jag står fortfarande för att han är kass och bidrar inte med något
Barcelona Barca o Mort!
2013-05-21 23:27
RonaldinhoGaucho Nej du skrev "Pedro lever just nu på trippelsäsongen" Tror du verkligen att det är för att han medverkade i den han är kvar i laget? Vet inte om statistiken stämmer men enligt wikipedia gjorde han 14 matcher medräknat inhopp och 0 mål. Säsongen 09/10 gjorde han massa mål. "Han var en nyckelspelare i B-laget och fick därför förtroendet att spela med A-laget säsongen 2008/2009. Även om hans speltid var väldigt begränsad, så medverkade han i alla fall i alla tre turneringar (La liga, Champions League och Copa del Rey) och kunde därmed åtnjuta trippelsegern. Då tre av turneringarna hade sina avgörande möten kommande säsong 2009/2010 blev Pedro 16 december 2009 klubbens första spelare att göra mål i sex olika tävlingssammanhang under en säsong. [1] Han lyckades med bedriften att göra mål i La Liga, Copa del Rey, UEFA Champions League, Europeiska supercupen, Spanska supercupen och VM för klubblag.[2]" Saxade från wiki.
Barcelona Hugo - Culé hasta la muerte
2013-05-21 22:46
Om allt går smidigt så räknas Neymar vara klar redan imorgon. Andra tidningar (brasilianska) skriver att Neymar redan har skrivit på ett dokument som gör honom klar för Barcelona men att det kommer bli officielt efter Confederations Cup. Han har dock tydligen lovat Barcelona klubben att han kommer bosätta sig i katalonien under juli månad.

Något roligt att tillägga är att Neymar har vunnit guldskon i årets Paulistão och dessutom blivit utsedd till årets bästa spelare i ligan.
Barcelona Smogen
2013-05-21 22:44
Ska Tito till NY för att operera sig? Trodde bara han skulle dit på undersökning?
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-05-21 22:43
RonaldinhoGaucho! Nej, han gjorde inte ett enda mål 08/09. Du syftar förmodligen på säsongen 09/10, då slog han flera rekord.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona RonaldinhoGaucho!
2013-05-21 22:30
@Jonas - tots units fem força:
jag skrev aldrig att han inte tillhörde A elle B laget, jag sa bara att han var med och vann trippel säsongen.. medans den andra killen sa att pedro spelade i Blaget och får det att låta som om pedro inte ens var med Alaget då.. killen slog ju massa målrekorder under just trippel säsongen. Han gjorde mål i Laliga CL och CDR.. mål i VM för klubblag och Europa supercupen elle va den heter
Barcelona FCB_Messi
2013-05-21 22:27
Varför kan man inte bara låta thiago få spela !!! Varje gång han gör det så är han alltid bäst eller näst bäst på plan . Förstår mig inte på hur dom tänker :S
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-05-21 22:20
Fan, den här veckan/senaste 7 dagarna som började så bra med nyheterna om Mourinhos sorti ur Real och att Neymar är nära. Sen kom nyheterna om att Tito måste till NY för nya operationer, att Hummels och Silva verkar mer avlägset samt att Thiago, vår guldklimp, kan lämna. :(
Barcelona Rambla~
2013-05-21 21:54
el Flaco Fy fan, nu mår jag illa. När de där fansen tom hånar sina egna spelare. Jävla pack. Stackars Romaric. De sjöng bla Romaric Burger King, vilket iofs inte är något rasistiskt utan var väl för att håna honom. Tyckte de i reportaget sa något om att han går på diet. Fast apljuden från fansen gick inte och undvika att höra. Usch, vidrigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Jonas - tots units fem força
2013-05-21 21:54
@RonaldinhoGaucho!:
Sorry för senn reply, men bättre sent än aldrig. Pedro tillhörde B-laget den säsongen, visserligen gjorde han enstaka inhopp i ligan men han hade inte ens en liten roll när trippeln bärgades. Om man försöker föra en seriös diskussion om en spelare tycker jag att det är bra att man har lite koll på denne.
Barcelona Barieta
2013-05-21 21:46
Lämnar Thiago så får Tito ta på sig det. Tvivlar mer och mer på Tito ju längre tiden går med han som tränare
Barcelona Smogen
2013-05-21 21:05
el Flaco - Me, Myself and I


Fy fan, så jävla tråkigt när sådant händer. Skitar ju ned hela den klubben!
Annons: