/spanien/barcelona/forum/7588.aspx/spanien/barcelona/forum/7588.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Diar Shekha
2013-08-22 20:56
Rambla Jag tror inte att det finns någon Cule som inte känner någon oro för utebliven mittback. :P Tyvärr, hur mycket än vi avskyr situationen så får vi bara acceptera skiten.. Så länge mittbackarna spelar som igår är det väl okej, Puyol måste bli vår räddning!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona The Master#16
2013-08-22 20:55
Klart att Busi eller Song ska gå före Bartra! killen e alldeles för stressad när han spelar klarar verkligen inte av att hålla nerverna i styr.
har sett att folk skriva att han har talang osv, om ni frågar mig så ser han mest skitnödig ut när han e på plan!
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-08-22 20:50
Rambla Om jag känner oro över mittbackssituationen? Ja.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2013-08-22 20:48
Ledningen och Tata måste fan inse att de borde ta in minst en mittback innan fönstret stänger. Det här kommer aldrig och hålla annars. Åtminstone för breddens skull, det behöver inte vara ett toppnamn. Jag hade tom varit lugnare om de tig in något oprövat namn som tex den där Vergini som det var tal om när Tata tog över. Även om just han har gjort klart med annan klubb. Ingen som känner oro? Även Tata tycks föredra Busquets eller Song över Bartra med tanke på att den senare satt på läktaren igår. Efter matchen bekräftade också Tata detta att tanken då var Song eller Busi som mittback om det hade behövts igår.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Júnior - Culé hasta la muerte
2013-08-22 20:45
Denis Suarez kunde inte vänta med att ändra sin biografi på twitter. Han har redan lagt till att han är en Barcelona spelare haha.
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-08-22 20:36
Official: Barcelona confirm transfer of Man City midfielder Denis Suarez (19). 4-year deal. Buyout 12M, 35M when he joins first team. Är det säkert att han kommer flyttas upp? Han måste väl förtjäna det som alla andra?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-08-22 20:23
OFFICIELLT SUAREZ KLAR FÖR BARCA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-08-22 19:16
@barcastuff: Portuguese centre back Edgar Ie, at Barcelona B since last season, is out for four weeks with a thigh muscle injury. #fcblive Fyra veckor! Synd att någon med så stor talang ska dras med dessa skador. Man får väl göra upp ett speciellt schema för honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-08-22 19:10
Kolla EL i brist på annat just nu och ser på matchen mellan jablonec och Betis! Betis har varit riktigt usla hittills:/
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NeymarMessi
2013-08-22 18:42
Tummen*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona NeymarMessi
2013-08-22 18:40
Ley o Cesc. Helt rätt att Neymar inte gav dig sin autograf. Du ser inte ut och förtjäna det. Tuppen upp för Neymar som sket i dig totalt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LeoMessi
2013-08-22 18:39
Skräll om Wenger har varit och snokat igen efter talanger i La masia! Alltid ett jävla snack om hur grymma Arsenal är på att utveckla ungdomar då hälften av deras spelare är från la masia. Dom har fan inget liv, tycker att Barca borde höja tonen lite!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Dongou & Bagnack
2013-08-22 18:38
Tycker det är dags att flytta upp Sanabria till Barca-B. Är man uppkallad till À landslaget som 17 åring är man fan få bara för att spela i Juvenill A
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2013-08-22 18:14
Leo y Cesc

Du bör ansöka till en dramaskola, något säger mig att du kommer lyckas alldeles utmärkt.
Barcelona Rambla~
2013-08-22 18:03
De där jävla Arsenal....
Barcelona Massimo Tiki Tata
2013-08-22 18:01
Júnior - Culé hasta la muerte

Håller med, Thiago Silva tog tyvärr upp för mycket tid av vårat transfer fönster.
I dagens läge är det för svårt att värva spelare från klubbar som har massa miljoner på banken. Hade man lagt samma energi på att värva Hummels eller en bra back från ett annat lag som inte ägs av en miljardär så hade chanserna vart mycket större. Jag hoppas att man lärt sig av detta tills nästa fönster.
Barcelona Golden Barca
2013-08-22 17:58
Frustration över utebliven autograf.?

Nej frustration över synnerligen onödigt tugg om just en autograf som naturligtvis inte leder någonvart.

Någon som möjligen har mer intressant på Barca B Sanabria som möjligen är på glid till Arsenal.?
Barcelona Júnior - Culé hasta la muerte
2013-08-22 17:53
@ CARLES PUYOL - 1899:


Det var ju det som var problemet. Att man inte insåg att det var omöjligt att köpa loss världens kanske bästa mittback från ett klubb som inte behöver pengar. Vi borde istället gått vidare och satsat på någon som var möjlig att värva in, kanske Vertonghen i utbyte mot Bartra?
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-08-22 17:50
Leo y Cesc Jag förstår och beklagar, men ibland så måste man förstå att dessa människor inte lever samma liv som oss. Hade någon bett om min autograf hade jag skrivit på med ett leende och kommit ihåg det en lång tid. Men tänk dig att han gör detta minst 1 gång varje dag till 5-10 personer, så han kanske inte har samma ork att göra det till varje person. Dock hoppas jag att du kommer över det och kan fortsätta njuta av hans prestationer utan en klump i magen. Väl mött! :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Leo y Cesc
2013-08-22 17:44
Capitan \(^.^)/ (Barcelona) Tack så mycket för att du förstår och att du fick mig att förstå lite också hur verkligheten egentligen ser ut. Tack alla andra med för att ni tog eran tid och skrev här inne med mig. Och ville bara dela med mig vad som hände så att nästa person härifrån inte har samma Barca ögon som jag hade idag. Sånna här tider saknar man Ronaldinho.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Acrobat
2013-08-22 17:41
Leo y Cesc:

Jag håller med dig om att det är en tråkig stil. Om det bara var fem personer där och han ändå tog sig tid att skriva så är det ett märkligt betéende. Då är det verkligen inte mycket begärt att be om en autograf. Tyvärr är han inte ensam om att göra så här. I princip alla storstjärnor agerar på liknande sätt. Det är ju inget personligt, utan har nog snarare att göra med en dålig dag. De lever i en annan värld och det är bara att acceptera. Vi har svårt att sätta oss in i deras situation på samma sätt som de har svårt att sätta sig in i våran. Det blir krockar.
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-08-22 17:36
Leo y Cesc Jag förstår din frustration och du har all rätt att vara sur, men överdriver du inte när du säger att Neymar är en dålig person och att du aldrig kommer att fira hans mål? Du kanske borde se saker utifrån hans perspektiv. Han kom precis tillbaka från en träning och är utmattad. Han är trött och har gjort sig av med en massa energi som troligtvis gjort honom grinigare än vanligt, det enda han tänker på är att komma hem till sin son och vila. Han möts av en grupp människor som vill att han ska skriva på ett par tröjor/papper. Killen har suttit sig i bilen och det brukar oftast signalera att han är påväg bort därifrån. Sen sticker en främling i en tröja och en penna genom bilens ruta och hoppas att han ska skriva på den. Jag säger inte att du inte borde vara arg, MEN du måste kanske ha en viss förståelse för honom som alltid är bevakad av media/fans. Det är mycket press han bär på axlarna och tyvärr kan det gå ut på fel människor, som i det här fallet var du. Du är 23 år och detta är inte den första gången det händer ett fan. T.o.m självaste Messi har gjort det. So... get over it.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2013-08-22 17:35
@barcastuff: Messi will certainly not play against Malaga on Sunday and is doubtful for the return game of the Super Cup next week. #fcblive [esport3] Läge för Neymar att kliva fram.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CARLES PUYOL - 1899
2013-08-22 17:35
För er som vill veta om T.Silva. Officiellt: Thiago Silva förlänger med PSG. Den 28-årige mittbacken och Paris SG:s lagkapten har nu förlängt sitt kontrakt till 2018. Hoppas Rossel äter upp sina ord. Vi borde ha satsat All In på Thiago Silva. Bättre mittback hittar man inte. Så livet, Barca ledning måste börja tänka om. Silva var ju perfekt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2013-08-22 17:25
@Leo y Cesc:

Nu är du bra jävla barnslig.
Du gråter ut här över hur otroligt dåligt du blivit behandlad och hoppas samtidigt att han ska fortsätta med detta agerande mot oss andra.

Så du hoppas alltså att han ska fortsätta vara arrogant?
Du dömer ut honom som människa för en aktion förövrigt.
Ja har följt Neymar länge och han är en ödmjuk person som fansen i Santos verkligen älskar.

Han kanske störde sig på dig? Alla människor går inte ihop ;)
Barcelona Smogen
2013-08-22 17:25
Äsch, tro fan han är besviken, och med all rätt. Förutsatt att Leo y Cesc inte var mer påträngande än någon annan så är det ju rötet gjort. Är man sist av 5 personer så klart Neymar borde ta sig tid att skriva sista autografen.. Och visst, spelarna är bara människor, med dom är alla multimiljonärer och det är fansen som betalat den lönen. Men det är klart, är man 21år och superstjärna som förföljs av tusentals fans varje dag under flera år så kanske man tröttnar. För att kunna hantera situationen så kanske han tvingat sig själv att sätta en regel, 4 autografer och sen räcker det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Massimo Tiki Tata
2013-08-22 17:19
Leo y Cesc

Du ska veta att sånt där händer hela tiden och jag har faktisk varit med om liknande men det var inte jag utan jag såg en annan som blev dissad när han skulle ta autograf. Jag förstår att du är arg och besviken men du behöver inte komma hit på forumet och skriva en massa skit om honom och försöka få andra supportrar här på forumet att ogilla Neymar på grund av det som hände dig. Dom andra Barca spelarna som du älskar kan ha gjort nåt liknande mot någon annan supporter som ville ha autograf vad vet du? Ska du då hata dom för det?
Vad du tycker om Neymar kan du hålla för dig själv men kom inte och säg till oss att vi slickar hans röv för jag tror att dom flesta här supportrar spelarna i laget för det dom gör för klubben, inte hur dom är som personer på deras egna fritid. Kan vi nu lägga ner det här snacket för det är inte alls kul att läsa sånt för det sänker bara nivån på forumet tack!
Barcelona Barcelona=Rajjesamba!
2013-08-22 17:17
Personligen kan jag förstå att du blir sur, eftersom man får inte chansen att träffa en så stor stjärna varje dag. Men dock så måste du komma ihåg att neymar kanske främst, alltid är i centrum och det kan vara jobbigt att ha en så stor press på sig hela tiden när det gäller allt. Då menar jag bokstavligen allt. Så tycker inte du ska skriva att han är en dålig person,för de köper jag inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol y Jean Marie Dongou
2013-08-22 17:13
Leo y Cesc
Barnrumpa, sluta lipa och va glad över att du ens fått träffa honom!!
Barcelona Leo y Cesc
2013-08-22 17:08
Jag ville dela med mig om vad som hände idag. Iallafall tack för mig och hoppas ni själva får vara med om samma sak när det inte finns några kameror och bara några få fans och Neymar där. Jag lämnar nu och hoppas att han barnrumpan en dag växer upp och lär sig från Messi, Xavi och Iniesta något vettigt.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: