/spanien/barcelona/forum/7582.aspx/spanien/barcelona/forum/7582.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
7/20/2013 16:41
Båda har runt £10 miljoner i utköpsklausul. EDIT: Det ska vara pund, så båda har £10 miljoner.
Barcelona Júnior - Culé hasta la muerte
7/20/2013 16:39
Vet inte om detta har kommit upp tidigiare men är det någon som har koll på Laudrups och AVBs utköpsklausuler?
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
7/20/2013 16:34
@Ronaldinho " fotbollsguden":


Så du menar att du inte alls vill se Barcelona spela underhållande?
Snacka om att vara smygmadridista.
Barcelona Hetfield
7/20/2013 16:33
Det finns två faktorer som är viktiga i sammanhanget. Långsiktighet och att tränaren har samma mål som klubben. Man kan inte ta in en "gammal" tränare då det är en kortsiktig lösning. Barcelona är inte en klubb som byter eller ska byta tränare ofta. Det är också viktigt att man inte tar in en tränare med en utpräglad filosofi som går emot klubbens sätt att spela fotboll. Det är därför jag vill ha en ung tränare som kan forma sitt sätt att se på fotbollen och anpassa sig, och även i det långsiktiga. Min favorittränare till positionen är antingen AVB eller Laudrup då det är två tränare med enormt mycket motivation.
Barcelona Ronaldinho " fotbollsguden"
7/20/2013 16:31
Gio Vi har spelat långt ifrån underhållande senaste tiden så Mancini kanske inte vore så dålig ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sentuary
7/20/2013 16:31
Håller med er helt angående Enrique, förstår inte ens hur vissa vill ha hit honom, vad har han gjort liksom? Hans tid i Roma var en katastrof, vi får se först hur det går i Celta innan man ger honom en rättvis bedömning, men han har ingenting i denna klubben att göra som tränare. Bara för att han är en legend så betyder det inte att han är en bra tränare.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
7/20/2013 16:30
Lion24

Heynckes sa för ganska exakt en månad sen i en intervju med der Spiegel eller Bild att han försäkrade alla att han inte kommer träna något lag mer.

Det enda som kunnat få honom att fortsätta var om Bayern inte hittat någon ny tränare som kunde ta klubben vidare i utvecklingen. Men nu har de Pep, en perfekt ersättare enligt Jupp.

Annars har han ju erfarenhet från La liga och hade säkert inte gjort bort sig.
Däremot hade han inte varit en lösning för framtiden, vilket jag hoppas klubben har i åtanke när de väljer ny tränare.
Barcelona barca!54
7/20/2013 16:30
Celta sources deny that their coach Luis Enrique will join Barcelona as successor of Tito Vilanova, who stepped down yesterday. [farodevigo]
Barcelona Lion24
7/20/2013 16:25
Jag och de flesta har klagat över att Tito inte har de taktiska egenskaperna för att träna Barca. Seriöst, om vi slutar tänka legender, vilka som älskar Barca, vilka som har spelat för Barca, har Luis Enrique de taktiska egenskaperna som vi saknade förra året? Jag såg vissa mathcer med Roma och stundtals var det katastrof. Visst, jag förstod att han ej kunde vinna ligan direkt men en 8:e plats med Roma? Stundtals katastrofal fotboll? Förlora mot typ Lecce borta med 4-3?

Njaa, kan vi tänka med huvud istället för att lyssna på hjärtat? Jag önskar mig Jupp Heynckes. Ja, jag vet att han har slutat men jag har för mig att han var väldigt tveksam innan han slutade. Han ville fortsätta träna men vi alla vet ju att Bayern valde att gå vidare med Pep. Bara man kan övertyga honom och jag tror inte det skulle vara så svårt. Speciellt när han var så tveksam innan han slutade. Sen, vem vill ej träna Barcelona?

Nu kommer visa skrika: MEN HAN KOMMER KROCKA MED VÅR SPELFILOSOFI. Jag stödjer vår filosofi till 200%. Den ska vi fortsätta med, nästa tränaren måste föra spelfilosofin vidare. VIDARE. Varför kan inte Jupp komma med ett nytt tänk men i samma spelfilosofi? Alla tränare behöver inte ha spelat för Barca för att kunna spelidén, även om det är +. Jag tror att Jupp kan utveckla den lite grann, han kan komma med nya ideér. Det blir samma bollinnehav. Vi får tillbaka press spelet med Jupp och han kanske kan hitta nya dimensioner i anfallet.
Barcelona Mido
7/20/2013 16:19
Stoichkov~ (Barcelona) Håller med dig 200%,,, sämre än honom finns inte
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
7/20/2013 16:15
Rambla~

Det ska bli intressant att se Adama Traore spela. En spelare som jag har stora förhoppningar kring
Barcelona Rambla~
7/20/2013 16:08
barca!54 Tack. Jag tar alltid fel på de två. Dessutom är Ca nyopererad och borta i 3 månader.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stoichkov~
7/20/2013 15:49
Luis Enrique tilltalar mig inte, inte det minsta. Jag kommer ihåg när han tränade B laget. Han var inte bättre än den nuvarande B-tränaren. Han var en tråkig och fantasilös tränare som nötte på bara bollinnehavet. Spelarna skulle göra resten. Kommer också ihåg hur han misslyckades i Roma. Han tillförde absolut inte mycket till Roma som är värd namnet annat än att rulla på bollen från kant till kant.

Ni som förespråkar Luis Enrique föreslår ni honom på grund av att han är en legend i klubben? Att vara en legend och omtyckt i klubben räcker inte för mig. Pep var en legend men han var också en tänkare som tillförde saker till fotbollen som få andra. Han hade något som verkan Tito eller Luis Enrique har som tränare. Det enda Luis Enrique är värd i sammanhänget är enligt mig att gå och putsa Pep Guardiolas skor.

Nu bestämmer verkan ni eller jag om vem ledningen ska välja men enligt mig är Luis Enrique det sämsta alternativet det kan bli. Jag har följt honom när han tränade B laget och när han tränade Roma. Blir Luis Enrique huvudtränare i Barça så är detta början till Barças förfall. Han misslyckades i Roma därför att han verkligen är fantasilös vad gäller taktisk tänkande. Det var väldigt tråkigt att titta på hur han spelade Roma.

Luis Enrique är inte en tränare som ska ta Barça till högre höjder. Luis Enrique kommer inte att träna Barça mer än en säsong om han nu väljs att efterträda Tito. .
När det gäller tränare ska man inte vara sentimental och låta känslorna styra. Man ska välja en tränare genom att tänka rationellt.
Luis Enrique är inte en tränare för mig som jag vill se träna Barça.
Barcelona barca!54
7/20/2013 15:46
Rambla~

Det är Egdar le som är uttagen, CA är född 93, vilket gör honom otillgänglig
Barcelona Vampíro
7/20/2013 15:46
Ryktades för några veckor sen att Zubis polare Valverde skulle vara aktuell den dagen Tito lämnar, han är bland de sista jag hade velat se som tränare. Jag röstar på Luis Enrique men som vissa vart inne på så blir det inte lätt för honom att svika Celta efter att de i princip byggt laget efter honom. Bielsa är annars en personlig favorit. Laudrup och AVB känns inte aktuella då de är mitt uppe i spännande projekt dessutom börjar deras säsonger om bara några veckor.
Barcelona Hetfield
7/20/2013 15:44
Galen idiot är en paradoxal komplimang. Hans galenskap är hans charm, och hans idioti är hans förfall.

Jag vill inte ha en tränare som bråkar med alla och som är envis som en åsna. Bielsa passar bättre i mittenlag eller sämre lag, inte i topplag.
Barcelona Rambla~
7/20/2013 15:35
Capitan Puyol - El Corazón Ok, då förstår jag vad du menar. Förresten, Euro 19 i kväll. Får Adama och Sandro spela? De möter Portugal, där är väl Ca uttagen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
7/20/2013 15:30
Hetfield Att kalla Bielsa för en galen idiot visar på ignorans och tyder på att du kanske inte är så insatt i vad Bielsa åstadkommit? Bielsa skulle inte hyllas världen över av elittränare om han nu enbart vore en galen idiot. Men vi brukar ju inte hålla med varandra om saker och ting :) Vem skulle du vilja ha in? Varför nämner folk ens Mancini? Vi är inte Real Madrid, man kopplar ju knappast ihop hans namn med underhållande fotboll
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
7/20/2013 15:29
Håller med om det ni säger om laudrup och även om hatet mot honom var extremt när han kom tillbaks till Camp Nou med den vita tröjan så känns det som att det har svalnat rejält med tiden. När han har återvänt till Camp Nou som tränare för Getafe eller Mallorca har det aldrig förekommit några aggressiva skriverier och tidningarna har inte försökt piska upp stämningen inför de matcherna. Jag tror nog ändå att det mesta av hatet har släppts.
Barcelona westinho - ¡Sandrusco vete ya!
7/20/2013 15:28
According to TV3 FC Barcelona have chosen Celta coach and former Barcelona player Luis Enrique as successor of Vilanova. He has a 3M buyout fee.
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
7/20/2013 15:27
Rambla~ (Barcelona) 2013-07-20 15:21 Capitan Puyol - El Corazón På vilket sätt lade sig Rosell i Titos jobb? Jag måste ha missat det totalt. Jag formulerade mig lite fel... skriver från mobilen. Jag menade egentligen att Tito hade blivit lite som Rosells marionett docka under säsongen. Dels att Tito exempelvis inte fick säga som han ville i alla situationer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
7/20/2013 15:21
@addeh:


Håller med om att Lucho vore det bästa alternativet men jag gillar inte tanken att sno honom från Celta i detta läget när han har fått dit precis de spelarna han vill. Han är mitt inne i det projektet. Dessutom ryktas Rubi gå motsatt väg och honom vill jag ha kvar i Barcas ledarstab. Trots allt detta vore nog Lucho den bästa tränaren vi kunde få och dessutom var han grym på att arbeta med en bred trupp i Barca B. Är riktigt kluven!
Barcelona Rambla~
7/20/2013 15:21
Capitan Puyol - El Corazón På vilket sätt lade sig Rosell i Titos jobb? Jag måste ha missat det totalt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
7/20/2013 15:19
Jag hade nog hellre haft en vibrerande dildo som tränare än Mancini och Bielsa. En feg tränare och den andra är en galen idiot.

Kanske dags för något nytt. Om något så har AVB och Laudrup erfarenhet och ett nytt sätt att se på fotbollen.
Barcelona La Armada Blaugrana
7/20/2013 15:19
Det blir svårt för ledningen att hitta en esättare som går med på att ta ombord Rubi och de andra i tränarstaben som nyss kontrakterats. Så svårt att jag inte skulle bli förvånad om Zubi förslår Eusebio, det skulle vara just likt honom.

Jag kan inte se att Rubi nu får sparken om en ny träanre kommer in som vill ha sin egen stab, det vore riktigt fult med tanke på att han nyss gett upp ett tränarjobb.
Barcelona Rambla~
7/20/2013 15:18
el Flaco Lucho gjorde ju samma flytt, han var inte längre önskvärd i Madrid och kom som bosman. Honom tog alla culés till sig utan att blinka. Han var ju dessutom smart då han mer än gärna visade sin anti-madridismo på planen. :) Laudrup fick gå efter 5 framgångsrika säsonger i Barcelona, Cruyff ville ju inte ha honom kvar. Visst kan man ju som culé tycka att han trots det borde haft bättre omdöme när han bytte klubb. Han var dock endast där under två säsonger, var på nedgång i karriären och inte i närheten lika framgångsrik där som i Barcelona. Han är bra mycket mer legend i vår klubb än i Madrid. Visst sved det när han gick dit men det är ju inte i närheten av samma svek som när en viss portugis gjorde samma övergång. Jag kan tycka att man kan släppa det nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
7/20/2013 15:14
Personligen så tror jag de flesta var mest förbannade på Laudrup av den enkla anledningen att Real vann ligan direkt efter att han gått dit.

Det var ju i slutet av DreamTeam-eran och dansken kände väl att det var läge att dra - och han fick ju rätt.

Men visst, han är definitivt inte den man mest välkomnar som tränare, samtidigt har det ju runnit en del vatten under broarna sen dess.

Dock tror jag ändå inte att han är aktuell.
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
7/20/2013 15:14
Bielsa eller de Boer! Båda två är fantastiska tränare som förespråkar tiki-taka i sitt spel. Just nu är Bielsa lättast att lösa ut då han är klubblös. Sedan förstår jag inte hur vissa kan säga att Bielsas stil inte kommer att passa i vår klubb. Han är exakt den man vi behöver i nuläget. Rosell skulle inte få lika mycket makt som han hade nu med Tito... Rosell la näsan i blöt i nästan allt. Bielsa skulle stå upp för den där affärsmannen och göra det han tycker är rätt och bäst för klubben. Han skulle dessutom få varenda jävel att springa för livet ute på planen. Ingen skulle vara säker i startelvan! Inte ens Messi. Förutom hans filosofiska tänkande kring fotboll så älskar jag hur han kan göra sitt lag hungrigt, nästan som att han står bakom dem och flåsar dem i nacken. Får vi de Boer eller Bielsa så kommer det att vara Rosells och ledningens bästa beslut någonsin.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
7/20/2013 15:14
@El Kaiser de Michoacán:Den glömmer man aldrig...
Barcelona El Kaiser de Michoacán
7/20/2013 15:12
El flaco/

Nope blev cule när Rivaldo var som bäst så Laudrups övergång till Madrid var före min tid. Dock inte Figos övergång...
Annons: