/spanien/barcelona/forum/7568.aspx/spanien/barcelona/forum/7568.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Corazon
7/16/2013 16:06
@Vamosbarcaa:


Tack du förstår min rädsla, jag skulle faktiskt känna mig tryggate om vi hade thiago kvar det är sjukt trots speltiden han fått att man inte kan övertala honom att stanna.
Barcas problem idag kan enbart inte räddas av en man silva. Dom stora matcherna vi var tvugna att vinna iår gjorde.vi enbart på vårt pressspel å disiplin som saknats oerhört, kom igen inse barca med pressspel det går inte att slå menutan det så är vi.tillräckligt individuell bra för att vinna la liga inte mer. det ansvaret anser jag att en tränare har att införa hunger å disiplin/motivation.
Real Madrid Vamosbarcaa
7/16/2013 15:56
Blaugrana91 // dom kosta 62 miljoner tillsammans medans vi köpte neymar för 57 mille , 2 spanska talanger som kommer dominera om några år det märkte vi i U21 EM lägg till morata som vann skytteligan. Få in i ditt huvud att Silva inte kommer komma , glöm han nu grabbar !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
7/16/2013 15:55
grande jw

Haha ja visst Pep säger så om Barca för att impa på Bayern och då är det helt ok att han får skapa oreda för Barcelona, men visst det är lugnt, det är ju Pep, han får göra vad han vill utan att bli kritiserad...

Gud är störst! - Pep el rei!

Och när har Rosell snackat skit om Pep i media?? Ge mig citat är du snäll.

Barcelona FCBlaugrana
7/16/2013 15:55
OOFFICIAL - Leonardo has left #PSG earlier than expected: "Mission Cavani was my last, I told them that I finish his deal and leave." Så Leonardo är redan nu borta ifrån PSG.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
7/16/2013 15:51
Corazon

Lite komiskt detta:

"Måste säga att jag gillar reals värvningar i isco och illara fast jag inte vet mycket om sistnämnda och att det vart en sjuk summa"

Man betalar nästan €70M; för två talanger. Isco är mycket lovande och säkert denna illara också, men det är knappast något som jag är imponerad av.

Bale kommer inte komma till dem, Tottenham har sagt att man inte kommer sälja.

Neymar och ev Thiago Silva smäller betydligt högre, får vi in dessa så har vi stått för dem mest spektakulära värvningarna i sommar.

Barcelona Corazon
7/16/2013 15:50
@Gabriel:


Tito är för mig ingen moralhöjare någon som spelarna har tillräckligt disiplin för eller känner att dom måste prestera för som tex pep å många andra tränare
Det ska finnas lite rädsla för sin tränare typ prestera annars får jag det jobbigt.
Tycker fatiskt ledningen kunde sett detta långt innan dom bestämde sig för tito mem vi alla vet hur dom jobbar.
Ta tex bielsa som det pratades om han inger rädsla å respekt han är med i matchen det finns känslor, sen är han inte catalan bla bla who gives a fuck d räcker med det där nu punkt.
Barcelona Gabriel
7/16/2013 15:37
Corazon

Kunde inte sagt det bättre själv!
Barcelona Corazon
7/16/2013 15:32
Måste säga att jag gillar reals värvningar i isco och illara fast jag inte vet mycket om sistnämnda och att det vart en sjuk summa, bale lär komma också. Dom föryngrar plus teknik. Vi däremot har tappat känns det som. Visst neymar sjukt bra nyförvärv men sen då... Känns som vår trupp är mätt det är för mycket " vi har vunnit det mesta nu njuter vi av barn å familj" behövs verkligen nytt blod medmoral höjare och tävlings instinkt.
Vi måste börja köpa smart och snart...
Barcelona Rambla~
7/16/2013 15:31
Intressant artikel om vårt mittbacks-problem.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
7/16/2013 15:23
Cavani klar för PSG.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
7/16/2013 15:16
Spelar ingen roll för mig vad Pep säger, hans ord kommer alltid väga mer än Rosells, och pep är inte den som mygglar med saker för sin fördel, han ärlig.
Men det är inte rosell
Barcelona Canaletes
7/16/2013 14:49
Video från Cuatro som sammanfattar bråket Pep/Barça.
Barcelona Canaletes
7/16/2013 14:42
Pep är sur på ledningen bland annat att för att under hans farväl presskonferens så sa han till Zubi/Rosell att inte nämna vem som skulle ta över. Men man gjorde det ju...

Sen hur Rosell blandats in i det hela är för Freixas uttalanden att Tito gått om (hur fan skriver man superar/superado på svenska?!) Pep som person.

Det är de Pep syftar på när han säger att han aldrig kommer förlåta för att man använde Titos sjukdom för att prata skit om Pep.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
7/16/2013 14:32
Blaugrana91 Skulle inte du bli irriterad när någon går ut i media och smutskastar det helt och hållet? Det är det som Rosell har gjort, dock har han slingrat sig och fått igenom sina ord genom andra. Jag förstår Pep och alla som har möjlighet bör tala visa Rosells "true identity" för världen. Sluta var så naiv och inse att Rosell är en lögnare kamouflerad som en ödmjuk ledare i FC Barcelona, om inte annat så borde intervjun igår bevisa det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona grande jw
7/16/2013 14:25
Blaugrana91

Det finns fortfarande inte en endaste källa som bekräftar att Pep sagt att han INTE ska värva från oss.

På nåt sätt får jag känslan att Bayern är extremt patriotiska och det var lite känsligt att se Jupp gå och sedan få in katalanen Pep som uttalat är 110% cule. Så det känns som Pep övertygar folket i Bayern genom lite bryska kommentarer mot Barca-ledningen. Folk i Bayern börjar digga Pep för att han dissar sin gamla klubb och värvar Thiago.. typ?
Barcelona Pep - El Míster
7/16/2013 14:05
Att Pep skulle vara en perfekt gentleman och tränare har jag aldrig trott. Han är lite speciell, de finns det ingen anledning att sticka under stol med. Samtidigt som jag tycker han vara oerhört proffesionell och trevlig under sin aktiva tränarkarriär i Barca. Det gillade jag verkligen med han men sen har man fattat att han har mindre bra sidor, precis som alla andra. Men vad gör han nu? Han måste verkligen störa sig på Rosell
Barcelona Vampíro
7/16/2013 14:00
Jävlar vad mycket onödigt drama. Not sure if FC Barcelona or Jersey Shore.
Barcelona Blaugrana91
7/16/2013 13:57
Desto mer jag tänker på det desto mer börjar jag störa mig på Pep, först värvar han Thiago trots att han sagt att inte ska värva spelare från oss, visst att Thiago ville lämna, men fortfarande dålig stil.

Efter det gör han precis som Zlatan börjar snacka massa i media, även om han nu tycker så är det bara onödigt att ta det via media. Stör bara klubben.

Har tappat mycket respekt för Pep den senaste veckan.
Och kom nu inte och säg att jag inte får kritisera Pep med tanke på allt han gjort för klubben. Det gör honom inte immun mot kritik.
Barcelona Pep - El Míster
7/16/2013 13:54
Måste ändå säga att min generella intryck av Tito, Rosell och Zubi är liiiiiiiiiiiiite bättre än igår.
Men det är en jävla cirkus nu som jag inte tycker om.
Samtidigt kan jag förstå Tito gällande hans relation till Pep. Vad som hänt lär vi inte få veta på ett tag. Det är faktiskt förhållandevis privat. MEN klart journalister och dylikt är nyfikna. Och jag hoppas inte det skapar några schismer i omklädningsrummet då vi alla vet att Pep är väldigt omtyckt bland spelarna, likaså Tito. Så, jag måste ställa frågan en sista gång, vad kan det handla om som gör Pep och Tito ovänner? Dom har trots allt en sjukt lång historia tillsammans som jag inte tror dom slänger bort i ett svish!?
Pep verkar mer och mer vara den "onde" i denna sagan.

Positivt var iallafall att vi kan vänta oss en mittback. Marqinhos, Silva eller Luiz? Dessa går rakt in i startelvan. Rädslan jag har är att man förväntar sig att Puyi ska spela mycket och att man istället då värvar en mittbacks back-up bara. Vilken mardröm!
Barcelona tikitaka
7/16/2013 13:54
Neymar----------Messi--
--------Fabregas-------
Iniesta------------Xavi--
-------Busquets--------
Alba-Silva-Pique-Alves
---------Valdes--------

Fan vi är ju helt klara där asså, bara Silva kvar och sedan avlasta Xavi med Sergi robert, och nej Fabregas är inte dålig!!
Barcelona Rambla~
7/16/2013 13:52
FCBlaugrana Du tror Zubi hade kunnat hålla sig utan avslöja den smaskiga karamellen nyss? Trots att han antagligen befann sig på golfbanan när värvningen gjordes.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
7/16/2013 13:46
Det här kommer självklart inte hända men tänk om PSG, på sin presskonferens klockan 4 presenterar Cavani (som de tros göra) men samtidigt säger att man har accepterat ett bud på Thiago Silva ifrån FC Barcelona.

DRÖM.
Barcelona FCBlaugrana
7/16/2013 13:43
Man fick inte reda på mycket på denna presskonferensen men är ändå nöjd med hur Tito svarade på de flesta frågor.
Barcelona Rambla~
7/16/2013 13:43
Zubis svar på allt. Vi jobbar på att få till en så stark trupp som möjligt till säsongstarten. Han klarar inte av att svara på berättigad fråga om Thiagos klausul. Hur fan han kan försvara och tycka att summan vi fick var bra? Madrid köper Illara för 38m. Han ville också gå. Cavani ville lämna, trots det får Napoli ut vad de vill ha. Negredo vill lämna, viker del Nido ner sig? Han kan inte sitta och skylla på att Thiago ville lämna. Det går att få bra betalt för spelare som vill lämna om man har lite skills och cojones.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
7/16/2013 13:41
Vilanova: "Thiago said he wants to leave, it's his wish. Cesc on the other hand said he wants to triumph here. You want players like that"

Bra talat.
Barcelona FCBlaugrana
7/16/2013 13:41
Journalisterna kan väl tänka lite, allvarligt. 70% av frågorna är om Pep fast både Tito och Zubi säger att de inte vill svara mer på de frågorna och vill prata om klubben och om fotbollen istället.
Barcelona basaric - "el guaje"
7/16/2013 13:39
Det verkar som om att Sergi Roberto kommer vara en viktig spelare på Barcelonas mittfält nästa säsong. Jag vet inte vad jag tycker om det. Personligen så är jag inte imponerad av honom, och tycker verkligen inte att det är rätt läge för att räkna med honom så mycket. Barcelonas mittfält känns inte "all that" i dagsläget. En gammal Xavi som tvingas att spela skadad. En värdelös Fabregas och en Song... Busquets och Iniesta är dock fortfarande underbara att skåda.
Barcelona Hetfield
7/16/2013 13:36
Mojito

Jo, förvisso så bekräftades det idag, men jag tror fortfarande att Pep känner sig sviken och att Tito tog Rosell och Zubis sida i frågan.

Det känns ändå rätt så onödigt att hänga kvar vid det. Han tränar ett topplag och ska väl fokusera på det istället.
Barcelona barca!54
7/16/2013 13:36
Jag håller inte med tito som säger att xavi, cesc och inieste var bättre än thiago under hela säsongen.
Barcelona basaric - "el guaje"
7/16/2013 13:32
Guardiola’s comments: “People aren’t interested in personal matters, but Pep got it wrong and I’m surprised by his comments. No-on on the board used my illness to attack him. The club tried to help me as much as possible. He visited me once in New York when I’d just arrived, but during my recovery from the operation I was there for two months and I didn’t see him. He’s my friend and I needed him, but he wasn’t there for me. I would have done things differently. I won’t say anything else about this”.

The problem started when Tito was made coach? “I talked to him and told him what I intended to do. It was him who encouraged me to become Barça coach. I’ve known him for 28 years. He’s my friend. I’ve won titles with him and we had amazing times together”.

Signing of Rubi: “Everyone is thrilled to arrive here. We wanted to sign Rubi last year.He’ll work with Jordi Roura analysing opposing teams. That’ll help me with the Barça team”.

Thiago Silva: “I’d like to sign him, but he’s not the only person we are looking at for that position”.

Neymar: “I’m very happy about his arrival. There won’t be a problem having him and Messi. They play in complementary positions. Leo is the best in the world, while Neymar is an amazing promise for the future. If the opposition are tracking one, it will leave the other free. If Neymar had gone somewhere else people would be talking about an amazing signing, but here people just talk about whether he will play well with Messi or not”.
Annons: