/spanien/barcelona/forum/7533.aspx/spanien/barcelona/forum/7533.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
7/20/2013 17:01
Spanish federation souces say Celta has not yet registered Luis Enrique, which would make it possible for him to join Barcelona. [sport]

Ajdå.
Barcelona Ronaldinho " fotbollsguden"
7/20/2013 16:55
Captian Många inlägg har varit positiva, många. btw så skämtade jag det med Mancini. Han är för dålig för att träna något lag alls. Fullständigt usel tränare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
7/20/2013 16:47
Jag tror aldrig på att Rosell väljer att anställa Bielsa. Dessutom e jag rädd för att han inte kan hantera stjärnor riktigt. Kan se en jävla massa draman och diverse saker ske med honom som tränare med spelare. Men jag kan ha fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Atlético addeh
7/20/2013 16:43
1.70

Att det skrivs om att Barcelona skulle erbjuda Rubi i motsatt riktning för Luis Enrique gör att jag tvivlar på att Lucho skulle vara den förberedda b-planen från början. Om det nu överhuvudtaget fanns/finns någon sådan, och om ryktet att Rubi skulle bli erbjuden till Celta skulle stämma.

Men jag håller med dig, jag hade också gärna sett att Rubi stannade kvar i Barcelona. Hans kompetens hade kunnat vara användbar, inte främst för att förbättring av att försvara sig mot fasta situationer.
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
7/20/2013 16:42
Ronaldinho " fotbollsguden" (Barcelona) Ursäkta, men har du någonsin sagt något positivt om Barca? Jag trodde bara folk var extrema när de skällde ut dig men nu förstår jag dem (trots att NeymarMessi överdrev). Jag vill inte gå så långt att komma med personliga påhopp... MEN VAFAN?!! Jag var tveksam till att någon madridista fick vara inne här och trolla som du gör under en så lång period, så jag trodde bara att det var skitsnack. Men nu är det klart för mig... DU ÄR EN MARÄNG SOM VANDALISERAR LES RAMBLES! Vår lika patetiska (ursäkta för ordvalet) admin måste väl spärra honom.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
7/20/2013 16:41
Båda har runt £10 miljoner i utköpsklausul. EDIT: Det ska vara pund, så båda har £10 miljoner.
Barcelona Júnior - Culé hasta la muerte
7/20/2013 16:39
Vet inte om detta har kommit upp tidigiare men är det någon som har koll på Laudrups och AVBs utköpsklausuler?
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
7/20/2013 16:34
@Ronaldinho " fotbollsguden":


Så du menar att du inte alls vill se Barcelona spela underhållande?
Snacka om att vara smygmadridista.
Barcelona Hetfield
7/20/2013 16:33
Det finns två faktorer som är viktiga i sammanhanget. Långsiktighet och att tränaren har samma mål som klubben. Man kan inte ta in en "gammal" tränare då det är en kortsiktig lösning. Barcelona är inte en klubb som byter eller ska byta tränare ofta. Det är också viktigt att man inte tar in en tränare med en utpräglad filosofi som går emot klubbens sätt att spela fotboll. Det är därför jag vill ha en ung tränare som kan forma sitt sätt att se på fotbollen och anpassa sig, och även i det långsiktiga. Min favorittränare till positionen är antingen AVB eller Laudrup då det är två tränare med enormt mycket motivation.
Barcelona Ronaldinho " fotbollsguden"
7/20/2013 16:31
Gio Vi har spelat långt ifrån underhållande senaste tiden så Mancini kanske inte vore så dålig ändå.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Sentuary
7/20/2013 16:31
Håller med er helt angående Enrique, förstår inte ens hur vissa vill ha hit honom, vad har han gjort liksom? Hans tid i Roma var en katastrof, vi får se först hur det går i Celta innan man ger honom en rättvis bedömning, men han har ingenting i denna klubben att göra som tränare. Bara för att han är en legend så betyder det inte att han är en bra tränare.
Barcelona Mojito - Culé (un estilo de vida)
7/20/2013 16:30
Lion24

Heynckes sa för ganska exakt en månad sen i en intervju med der Spiegel eller Bild att han försäkrade alla att han inte kommer träna något lag mer.

Det enda som kunnat få honom att fortsätta var om Bayern inte hittat någon ny tränare som kunde ta klubben vidare i utvecklingen. Men nu har de Pep, en perfekt ersättare enligt Jupp.

Annars har han ju erfarenhet från La liga och hade säkert inte gjort bort sig.
Däremot hade han inte varit en lösning för framtiden, vilket jag hoppas klubben har i åtanke när de väljer ny tränare.
Barcelona barca!54
7/20/2013 16:30
Celta sources deny that their coach Luis Enrique will join Barcelona as successor of Tito Vilanova, who stepped down yesterday. [farodevigo]
Barcelona Lion24
7/20/2013 16:25
Jag och de flesta har klagat över att Tito inte har de taktiska egenskaperna för att träna Barca. Seriöst, om vi slutar tänka legender, vilka som älskar Barca, vilka som har spelat för Barca, har Luis Enrique de taktiska egenskaperna som vi saknade förra året? Jag såg vissa mathcer med Roma och stundtals var det katastrof. Visst, jag förstod att han ej kunde vinna ligan direkt men en 8:e plats med Roma? Stundtals katastrofal fotboll? Förlora mot typ Lecce borta med 4-3?

Njaa, kan vi tänka med huvud istället för att lyssna på hjärtat? Jag önskar mig Jupp Heynckes. Ja, jag vet att han har slutat men jag har för mig att han var väldigt tveksam innan han slutade. Han ville fortsätta träna men vi alla vet ju att Bayern valde att gå vidare med Pep. Bara man kan övertyga honom och jag tror inte det skulle vara så svårt. Speciellt när han var så tveksam innan han slutade. Sen, vem vill ej träna Barcelona?

Nu kommer visa skrika: MEN HAN KOMMER KROCKA MED VÅR SPELFILOSOFI. Jag stödjer vår filosofi till 200%. Den ska vi fortsätta med, nästa tränaren måste föra spelfilosofin vidare. VIDARE. Varför kan inte Jupp komma med ett nytt tänk men i samma spelfilosofi? Alla tränare behöver inte ha spelat för Barca för att kunna spelidén, även om det är +. Jag tror att Jupp kan utveckla den lite grann, han kan komma med nya ideér. Det blir samma bollinnehav. Vi får tillbaka press spelet med Jupp och han kanske kan hitta nya dimensioner i anfallet.
Barcelona Mido
7/20/2013 16:19
Stoichkov~ (Barcelona) Håller med dig 200%,,, sämre än honom finns inte
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona barca!54
7/20/2013 16:15
Rambla~

Det ska bli intressant att se Adama Traore spela. En spelare som jag har stora förhoppningar kring
Barcelona Rambla~
7/20/2013 16:08
barca!54 Tack. Jag tar alltid fel på de två. Dessutom är Ca nyopererad och borta i 3 månader.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stoichkov~
7/20/2013 15:49
Luis Enrique tilltalar mig inte, inte det minsta. Jag kommer ihåg när han tränade B laget. Han var inte bättre än den nuvarande B-tränaren. Han var en tråkig och fantasilös tränare som nötte på bara bollinnehavet. Spelarna skulle göra resten. Kommer också ihåg hur han misslyckades i Roma. Han tillförde absolut inte mycket till Roma som är värd namnet annat än att rulla på bollen från kant till kant.

Ni som förespråkar Luis Enrique föreslår ni honom på grund av att han är en legend i klubben? Att vara en legend och omtyckt i klubben räcker inte för mig. Pep var en legend men han var också en tänkare som tillförde saker till fotbollen som få andra. Han hade något som verkan Tito eller Luis Enrique har som tränare. Det enda Luis Enrique är värd i sammanhänget är enligt mig att gå och putsa Pep Guardiolas skor.

Nu bestämmer verkan ni eller jag om vem ledningen ska välja men enligt mig är Luis Enrique det sämsta alternativet det kan bli. Jag har följt honom när han tränade B laget och när han tränade Roma. Blir Luis Enrique huvudtränare i Barça så är detta början till Barças förfall. Han misslyckades i Roma därför att han verkligen är fantasilös vad gäller taktisk tänkande. Det var väldigt tråkigt att titta på hur han spelade Roma.

Luis Enrique är inte en tränare som ska ta Barça till högre höjder. Luis Enrique kommer inte att träna Barça mer än en säsong om han nu väljs att efterträda Tito. .
När det gäller tränare ska man inte vara sentimental och låta känslorna styra. Man ska välja en tränare genom att tänka rationellt.
Luis Enrique är inte en tränare för mig som jag vill se träna Barça.
Barcelona barca!54
7/20/2013 15:46
Rambla~

Det är Egdar le som är uttagen, CA är född 93, vilket gör honom otillgänglig
Barcelona Vampíro
7/20/2013 15:46
Ryktades för några veckor sen att Zubis polare Valverde skulle vara aktuell den dagen Tito lämnar, han är bland de sista jag hade velat se som tränare. Jag röstar på Luis Enrique men som vissa vart inne på så blir det inte lätt för honom att svika Celta efter att de i princip byggt laget efter honom. Bielsa är annars en personlig favorit. Laudrup och AVB känns inte aktuella då de är mitt uppe i spännande projekt dessutom börjar deras säsonger om bara några veckor.
Barcelona Hetfield
7/20/2013 15:44
Galen idiot är en paradoxal komplimang. Hans galenskap är hans charm, och hans idioti är hans förfall.

Jag vill inte ha en tränare som bråkar med alla och som är envis som en åsna. Bielsa passar bättre i mittenlag eller sämre lag, inte i topplag.
Barcelona Rambla~
7/20/2013 15:35
Capitan Puyol - El Corazón Ok, då förstår jag vad du menar. Förresten, Euro 19 i kväll. Får Adama och Sandro spela? De möter Portugal, där är väl Ca uttagen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
7/20/2013 15:30
Hetfield Att kalla Bielsa för en galen idiot visar på ignorans och tyder på att du kanske inte är så insatt i vad Bielsa åstadkommit? Bielsa skulle inte hyllas världen över av elittränare om han nu enbart vore en galen idiot. Men vi brukar ju inte hålla med varandra om saker och ting :) Vem skulle du vilja ha in? Varför nämner folk ens Mancini? Vi är inte Real Madrid, man kopplar ju knappast ihop hans namn med underhållande fotboll
Barcelona el Flaco - Me, Myself and I
7/20/2013 15:29
Håller med om det ni säger om laudrup och även om hatet mot honom var extremt när han kom tillbaks till Camp Nou med den vita tröjan så känns det som att det har svalnat rejält med tiden. När han har återvänt till Camp Nou som tränare för Getafe eller Mallorca har det aldrig förekommit några aggressiva skriverier och tidningarna har inte försökt piska upp stämningen inför de matcherna. Jag tror nog ändå att det mesta av hatet har släppts.
Barcelona westinho - ¡Sandrusco vete ya!
7/20/2013 15:28
According to TV3 FC Barcelona have chosen Celta coach and former Barcelona player Luis Enrique as successor of Vilanova. He has a 3M buyout fee.
Barcelona Capitan Puyol - El Corazón
7/20/2013 15:27
Rambla~ (Barcelona) 2013-07-20 15:21 Capitan Puyol - El Corazón På vilket sätt lade sig Rosell i Titos jobb? Jag måste ha missat det totalt. Jag formulerade mig lite fel... skriver från mobilen. Jag menade egentligen att Tito hade blivit lite som Rosells marionett docka under säsongen. Dels att Tito exempelvis inte fick säga som han ville i alla situationer.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 1.70-ligan - Remontada épica de Abidal
7/20/2013 15:21
@addeh:


Håller med om att Lucho vore det bästa alternativet men jag gillar inte tanken att sno honom från Celta i detta läget när han har fått dit precis de spelarna han vill. Han är mitt inne i det projektet. Dessutom ryktas Rubi gå motsatt väg och honom vill jag ha kvar i Barcas ledarstab. Trots allt detta vore nog Lucho den bästa tränaren vi kunde få och dessutom var han grym på att arbeta med en bred trupp i Barca B. Är riktigt kluven!
Barcelona Rambla~
7/20/2013 15:21
Capitan Puyol - El Corazón På vilket sätt lade sig Rosell i Titos jobb? Jag måste ha missat det totalt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Hetfield
7/20/2013 15:19
Jag hade nog hellre haft en vibrerande dildo som tränare än Mancini och Bielsa. En feg tränare och den andra är en galen idiot.

Kanske dags för något nytt. Om något så har AVB och Laudrup erfarenhet och ett nytt sätt att se på fotbollen.
Barcelona La Armada Blaugrana
7/20/2013 15:19
Det blir svårt för ledningen att hitta en esättare som går med på att ta ombord Rubi och de andra i tränarstaben som nyss kontrakterats. Så svårt att jag inte skulle bli förvånad om Zubi förslår Eusebio, det skulle vara just likt honom.

Jag kan inte se att Rubi nu får sparken om en ny träanre kommer in som vill ha sin egen stab, det vore riktigt fult med tanke på att han nyss gett upp ett tränarjobb.
Annons: