/spanien/barcelona/forum/7532.aspx/spanien/barcelona/forum/7532.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Júnior ´
2013-08-29 11:52
JohanC Det är inte alla som klarar av pressen att spela i ett storlag, så är det. Visst han kanske inte har behandlats bäst i klubben men jag tror att det handlar mer om att han är sur på Barcelona som klubb för att han själv inte lyckades. Det hjälper inte heller att han nu spelar för Real Madrid och kanske känner att han måste kasta ur sig något illa om klubben. Barcelona har för övrigt hundratals andra spelarna i akademin, ingen annan klagar. Vad säger det om Kiko? Något bortskämd? Presterar du inte så kommer du inte att träna med A-laget, så enkelt är det, förstår inte varför han ska gråta ut i media istället för att ta det med ledningen direkt. Om inte han visar intresse så kommer ingen annan i klubben göra det.
Barcelona Barca Barca
2013-08-29 11:51
@JohanC:


Varför öppnade killen inte sin käft när han spelade i klubben då, helt plötsligt bröstar han upp sig så fort han skriver på för Real Madrid. Vi får se hur länge det dröjer innan real inser hur värdelös den killen är. Blev aldrig riktigt imponerad av honom och han stod mest i vägen för massa talanger på samma position.
Barcelona Zibarca ~ Hakuna maTata
2013-08-29 11:42
@Danne - Culé - 26:


17:30 Eurosport
JohanC
2013-08-29 11:31
Man skäms över hur Barca behandlade den killen...
Barcelona Júnior ´
2013-08-29 11:31
Danne - Cule - 26

18.00 om jag inte misstar mig.
Barcelona Danne - Culé - 26
2013-08-29 11:22
När e lottningen? Och kanal? Hittar inte de på min tablåapp
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCBlaugrana
2013-08-29 11:02
Martino: "We want to improve, but this is only the start of the season. We need to play faster, more precise, use the spaces better." Martino: "I'm a new coach here, winning or losing wasn't the same. I've lifted a weight from my shoulders."
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mecum
2013-08-29 10:59
Mardröms lottning idag

Barcelona
Juventus
Borussia Dortmund
Celtic

Drömlottning

Barcelona
Olympique Marseille
Ajax
FC Viktoria Plzen
Barcelona Rambla~
2013-08-29 09:05
Fan Zubi, jag blir så jävla trött på dina menlösa uttalanden. Gör oss alla en tjänstm, stanna kvar på golfbanan. Uttala dig inte i media överhuvudtaget. :P
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-08-29 08:26
Zubizarreta (sports director): "We'll monitor the market until the end of the transfer window, but we don't plan to sign anyone." #fcblive Jävla snack om att hålla håll på marknaden. Läser zubi någon sillyblogg mellan golfrundorna eller? Spelar ingen roll hur bra koll på marknaden man har om man ändå aldrig agerar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2013-08-29 06:37
En okej match igår sett till förutsättningarna, vi blev mästare vilket givetvis var målet.

Atletico, fyfan vilket äckligt lag de är. En massa jävla svin på plan och en Simeone (Älskade honom som spelare, bra tränare) som inte kan hålla humöret i styr.
Att han sedan inte ens försöker anfalla det minsta, trots att de behöver näta, är äckligt fegt.

Det fanns inte mycket att göra, vi har konstaterat detta förr.
Om ett lag ligger rätt i varenda situation och verkligen ger sig fan på att enbart försvara så är det i princip omöjligt att få in en boll.
Det spelar ingen roll vilket lag du är, det är otroligt svårt.

Messi, Iniesta och Xavis usla form är något oroande även om Messi visade mycket bättre tendenser än förra matchen.
Nu är det 3 poängarna som är viktiga och så får vi bara se till att få våra spelare i toppform lagom till dem viktigare matcherna.

Btw, Barcahatet här i Sverige är fanimej löjlig. Helt otroligt hur mycket skit som sprids via sociala medier, Hasse Backe gör inte det hela bättre.

Första titeln bärgad, ser fram emot matchen mot Valencia.
De har hemmaplan och lär åtminstone försöka lite mer än wannabe Mourinhon igår.

Visca el Barca!
Barcelona Gio Style
2013-08-29 06:31
Snälla moderatorer,

Kan ni inte bara ta och spärra vic11?
Pratar om icke fotbollsrelaterade ämnen med rasistiska undertoner.
Söker man på hans nick får man dessutom bara fram 4 inlägg varav 0 innehåller något vettigt.

Det är rätt tydligt att han arbetar för att dra ner nivån och bidrar med negativitet med flit.
Barcelona Leo y Cesc
2013-08-29 03:40
Marcelo | Hala Madrid | 32 (Real Madrid) 2013-08-29 02:04 Skönt att se Barcelona. Får en bara att bli ännu mer trygg i att vi har en mindre utmanare gällande CL-titeln. Var bara tvungen att skratta lite åt detta nu såhär sent. Undrar om killen verkligen sett sitt eget lag spela iår. Hade jag varit Madridfan just nu så hade jag varit väldigt orolig. Dom har spelat 2 matcher på 2 veckor och spelat som sopor mot dåligt motstånd.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gonzalez_Barca
2013-08-29 03:29
KarmaIsAKaranka

Tur då att tv4sport togs bort från mitt kanalutbud. Nej blir att streama alla fotbollsmatcher i år oavsett liga, med utländska kommentatorer..
Barcelona !Sergio_ Busquets!
2013-08-29 03:05
Overtaking Real Madrid's Gento (24), Xavi is now the Spanish player with most trophies (25) in history
Jeffson
2013-08-29 02:19
Och sen var det ju det här med att försöka sova efter en sån här match...Helvete också!

Dongou & Bagnack

Nej du är inte ensam. Jag njöt ordentligt när den "lata youtubedivan" sprang och hetsade tillbaka bollen. Jag kan knappt vänta tills laget kommer igång på allvar. Just nu kan man tydligt se att allt inte sitter per automatik, men det kommer. Och när en fullt fit Neymar och en Messi i form (inte som han var idag) börjar hitta och förstå varandra så kommer det bli kaozz :P
Coach Pep,
2013-08-29 02:19
Bra genomförd match av våra artister. Under matchens gång var jag lite frustrerad över Messis och Neymars osynlighet, de verkade liksom neutralisera varandra. I slutändan tror jag dock det berodde på taktiken då både Neymar och Messi breddade väldigt mycket, samt Atleticos försvarsmur. Jag är mäkta imponerad av Tata som genomför matchen på ett smart sätt. Atletico parkerade varefter Barca höll säkert i bollen och spelade av matchen istället för att ta onödiga risker framåt. Kan inte komma ihåg någon match under Tito som såg såhär stabil ut.
Barcelona KarmaIsAKaranka
2013-08-29 02:13
Måste säga att svenska kommentatorer i allmänhet är under all kritik för att inte tala om dansbandgossarna på TV4 Sport. Att de ens får betalt för att vara tysta i 20 sekunder är för mig ett mysterium. Ett spott i ansiktet mot alla arbetslösa i Sverige. Så fort de öppnar munnen så gnäller de arrogant på kvaliteten som om de själva har spelat på den nivån eller ens upplevt hur fysisk elitfotboll kan vara. De bär på massa stereotyper som att alla utländska mörkhåriga spelare med teknik är filmare, att spanjorer och italienare gnäller på domaren och att världens bästa fotboll spelas i England osv.

Kolla på Al Jazeera vettja! Värt vartenda krona. Väl informerade kommentatorer (från Storbritannien) som inte håller tyst i en enda sekund. De kan skilja på spelare också. Idag fick Hasse Backe för sig att Koke var Felipe Luis bland annat. Sedan fick han för sig att Neymar gick för skott när han med tydligt kroppsspråk visade att han ville passa snett bakåt vid ett inlägg han tog emot. Nej nej ... Backe var övertygad. Det var först vid den tredje reprisen som han fick lägga sin arrogans vid sidan för att bekänna att Neymar faktiskt inte försökte sig på ett avslut. Inte konstigt att hans "internationella tränarkarriär" blev misslyckad. Hur kan spelare ens se upp till pajasen som tränare när man inte ens kan se upp till honom som människa. Mycket prat, lite verkstad.

Backe ... du har en j*vla lång uppförsbacke.
Barcelona Shaappaa
2013-08-29 02:12
Barcelona Blaugrana91
2013-08-29 02:02
Sen är jag inte heller nöjd med domsluten...Vi måste köpa flera domare, tycker ni inte? Samtliga domare i La Liga måste vi värva och såklart måste vi köpa upp Uefa så vi vinner CL igen. Tur att vi har Qatar Airways med obegränsade resurser nu som bidrar lite. :) En gemensam check från Barca QA till Uefa och Spanska fotbollsförbudet och trippeln är säkrad...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona KarmaIsAKaranka
2013-08-29 02:02
Hasse Backe - vilken pajas. Han sitter och drar slutsatser när laget har spelat 4 tävlingsmatcher på 2 veckor varav halva truppen haft 2 veckors semester efter intensivt matchande under hela fjolårssäsongen.

Sedan påstår han att Dani Alves filmar!? :S Dani Alves får ta en del stryk och visst, han förstärker emellanåt, men han ---filmar--- inte! Idag blev han trampad i ryggen. Vet ni vad Backe säger då? "Ja, Atletico spelar ganska fysiskt." Att trampa folk i ryggen tillhör inte på någon fotbollsplan och bestraffas med utvisning. Sedan spelar det ingen roll vad man tycker om en fotbollsspelare eller en fotbollsklubb.

Vad är det med Perlskog och att spelarna gnäller? Jag kollade första 60 minuterna på Al Jazeera som har proffessionella kommentatorer likväl en mycket mer internationell och expertpräglad sändning. Jag hörde inte ett enda ord om bitterhet a la Backe/Perlskog. Inte en enda kommentar om att någon faller lätt eller att det gnälls på domaren. Det är bara i detta PK-Sverige som Barca är hatat.

Och för er från Puertan som läser detta: en av tidernas främsta domare, Collina, blev inkallad av del Bosque för att redogöra för hela spanska truppen om varför Pepe blev utvisad den där El Clasico. Han träffade Dani Alves och även om han inte hade träffat så hade det varit ett rött kort eftersom att Pepe aldrig var i närheten av boll utan bara gick med intentionen att skada.

Madrid, cabron, salud el campeon!
Barcelona Dongou & Bagnack
2013-08-29 01:57
Är det bara jag som blev glad varje gång Neymar tappade bollen men gick och tog tillbaka den
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-08-29 01:54
Jag säger så här vi kan glädjas åt titeln men vi ska inte vara nöjda. Vi ska vinna men vi ska göra det genom vackert spel. Det är det som gäller i den här klubben. Och detta var inget fint spel så där är jag inte nöjd. Dock bör man ha förstålse för att i såna här matcher är det omöjligt att spela fint... Publiken på Camp Nou visar dock upp sin arroganta och bortskämda stil genom att stundtals bua ut laget... Visst laget ska höra att vi fans inte är nöjda, men som sagt i såna här matcher får man nog ändå ha lite förståelse. Men vi är bortskämda, jag kom på mig själv att sitta och sucka redan efter 20 min för att vi inte gjort mål...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Napao
2013-08-29 01:48
vic11 sluta skriva så mycket skit gå och lägg dig
Barcelona Lion24
2013-08-29 01:44
Jag ser den här matchen som en mycket positiv test för fortsättningen. Vi ska veta att detta kommer ej vara första gången motståndaren spelar en sån gris fotboll. Det är bra att dom här matcherna kommer nu så vi får tid att tänka över hur vi ska lösa dom här gris matcherna.

När Barca spelar sin ''sidledspassning'' hela tiden så tycker alla att det är tråkigt och alla klagar. Men ingen, ingen, och återigen ingen klagar på Athletico Madrid som försvarar med 11 spelare och även det på sin egen hemmaplan. Vi ska inte glömma att det här är Spaniens tredje bästa lag. Hur ska du hitta en avgörande direkt passning som Hans Backe ständigt eftersökte när det är helt stängt? Överallt var det stängt.

Jag vill även tillägga att ni ej ska bry er om vad dom säger på puertan, för kom ihåg: de förlorade mot Athletico, på sin egen hemmaplan i en cupfinal.
xaviiniesta
2013-08-29 01:43
Haha inne på puertAn säger dem youtube stjärnan kmr inte lyckas och att han är sämst,antar att dem syftar på Neymar! Dem har glömt att neymar fick Arbeloa utbytt o dem har glömt att Casillas inte hann ta upp händerna vid målet!
Postat via SvenskaFans-appen
Jeffson
2013-08-29 01:38
En riktig jävla grismatch var det. Atletico körde riktigt fult men vi är inga duvungar heller. Sånna här matcher tänker jag inte sitta mitt i natten och gnälla över att vi inte spelade bländande tiki taka matchen igenom. Den här typen av matcher mot ett fullt kapabelt motstånd är jag bara glad över att vi vinner (även om det inte blev just vinst ikväll så är det ändå vi som står där med bucklan och det är det som räknas).

Matchens plus:
Valdes - Helt avgörande för oss ikväll igen
Neymar - Har inte hittat helt rätt än men jävlar vad bra han är
Defensiven - Den ser bättre ut, inte felfri men ändå bättre

Matchens minus:
Hasse Backe
Wena
2013-08-29 01:35
@vic11:


Är du pantad i huvudet?
Barcelona Zyzz - U mirin brah?
2013-08-29 01:33
Barca kryssade 2 matcher mot Atletico, medan real förlorade på hemmaplan hahaha. Det bevisar vilka som är bäst! Låt de gråta på puertan!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Zibarca ~ Hakuna maTata
2013-08-29 01:32
@vic11:


Blir du dummare för varje kommentar du skriver?
Annons: