/spanien/barcelona/forum/7504.aspx/spanien/barcelona/forum/7504.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Dongou & Bagnack
2013-09-04 23:56
Skulle inte bli chockat om det stämmer Politiker vill utreda Bale-värvningen - misstänker att EU-pengar använts Belgiske EU-parlamentarikern Derk Jan Eppink misstänker att Real Madrid fått finansiellt stöd från en spansk bank som använt EU-pengar för att hjälpa till med värvningen av Gareth Bale - och vill nu att EU-kommissionen utreder transfern, rapporterar AS. Belgiske EU-parlamentarikern Derk Jan Eppink vill att EU-kommisionen ska utreda varifrån pengarna till Real Madrids värvning av Gareth Bale kommer ifrån. Enligt AS misstänker Eppink att transfern finansierades av Bankia, en bank som förstatligades med hjälp av pengar från ett stödpaket från EU tillkrisande Spanien. Eppink säger att han någon gång under de närmaste dagarna kommer att skicka in en begäran till EU-kommissionen där han kommer att efterlysa att man utreder hur Bale-värvningen finansierades. Den belgiske EU-parlamentarikern har kritiserat Real Madrids värvning av Bale då han inte gillar hur klubben slog transferrekord med 100 miljoner euro till Tottenham samtidigt som de har skulder på 600 miljoner euro som till stor del sanktionerats av banken Caja Madrid som numera är en del av den förstatligade Bankia som EU alltså pumpat in svindlande 19 miljarder euro i, motsvarande 166 miljarder kronor. Enligt Eppink har nu Bankia hjälpt Real Madrid med Bale värvningen trots att man nyligen fick 18 miljoner euro från ESM, en institution vars syfte är att hjälpa till med den ekonomiska stabiliteten hos de länder som ingår i den europeiska valutaunionen. - EU-pengar får inte användas på det sättet, säger Eppink enligt AS. Källa: AS.com
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Carles Puyol y Jean Marie Dongou
2013-09-04 22:40
Barcelonito / Lucho Enrique 21

Song kan även spela på Xavis position. Ungefär den positionen han hade i Arsenal då han var ganska offensiv. Lösningen är inte att köpa spelare när vi har våra talanger.

Sergi och JDS vill jag se spela copa del rey matcher. Risk att det blir som Bartra då man slängde in honom mot Bayern och var Katastrofal.

Förstår vad du menar men håller inte med om att en mittfältas bör värvas. Bara en bra mittback som behövs för tillfället!
Ronaldinho the original
2013-09-04 22:06
Arsenal samma offensiv som Barca??? Låt mig skratta HAHAHA Bosquets Wilshere Song Ramsey Iniesta Özil Fabregas Cazorla Xavi Rosicky Messi walcott Giroud Neymar chamberlain sanogo Pedro podolski Så nästa gång, innan ni jämför Arsenal med Barcelona så kan ni väl först jämföradom med resten av premier league lagen. Tycker att united, chelsea och city har bättre offensiv än arsenal. EDIT# Märkte att man inte kan göra "större än" tecknet. De jag försöka komma fram till är att vårt offensiv är mycket bättre och farligare än Arsenals
Barcelona SupremeMan
2013-09-04 22:05
det går inte bara att säga Barca är världens bästa lag och tro att man är överlägset bra. vi vart överkörda av Bayern förra året och vi har inte ändrat så mycket sen vi förlorade med så mycket.

tänk er Bayerns lag. Ribery,Robben,Götze,Alaba,Neur
tänk er Reals lag. Ronaldo,Bale,Isco,Sergio Ramos,Diego Lopez
visst kan vi säga. Messi,Neymar,Iniesta,Xavi/Fabregas,Valdes

men ifall man tittar på lagen så ser man att lagen är ungefär lika bra.
Bayern Munchen har nästan samma spelstil som vi
de har en Schweinsteiger vi har vår underbara Busquets.
skillnaden mellan Barca o Bayern är de har någon som heter Mandžukic
han är... vad ska man säga... ? "Barcas Zlatan" de presser upp laget med hjälp av honom.
När vi möter bra lag, så går Messi ända ner till mittlinjen för att få bollen istället för att passa bollen till Neymar/Alexis så kommer Messi o möter snabbt. Vid stora matcher får man inte hoppas på att Messi ska göra allt. Motståndarlaget gör allt för att Messi inte ska kunna få bollen o tänka. Real Madrid's lag just nu är för offensivt. Alba o Dani Alves måste vara på tårna 24/7 o vara på sina positioner (de kan gå upp ibland men inte alltför ofta o stanna där uppe) de har Bale nu de kommer att ha 2 väldigt snabba på sina kanter och ett misstag kan göra att de gör mål väldigt snabbt. Men jag tror att vi kommer klara det väldigt bra mot Real.

vad har hänt med forumet ?? ingen som är social. får knappt 100 inlägg på 24 timmar...

Happiness = Barca i år eller ?
(hade inte suttit fel med en mittback men man får köra på ändå) :)
Barcelona Blaugrana91
2013-09-04 21:53
Jag tycker vi har ett bättre lag än Bayern om du ser till vilka spelare respektive lag har förfogande över. Däremot kollektivet Bayern är just nu betydligt bättre än vårt. Dock tycker jag att Bayern iår än så länge inte skrämmer, men Pep formar ju fortfarande laget.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2013-09-04 21:49
Här har ni en intressant bild som jag kopierade säsongen 11/12. Det handlar om snacket om att Messi behöver xavi och iniesta för att göra mål . Men i självaste fallet var det Ronaldo som behövde di maria och özil . Se själva :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2013-09-04 21:44
"Varför hade vi behövt köpa en mittfältare när vi redan har Iniesta, Xavi, Busquets, Fabregas, Song, Dos Santos och Sergi Roberto? Tycker bara att en världsklass försvarare fattas i truppen. En spelare som Thiago Silva eftersom Pique och Mascherano just kommer starta oavsett deras prestation!" Vi sålde Thiago som var redo för A-lagspel och även väl prövad. Iniesta och Fabregas kommer sannolikt få sina veckor av skador och vem ska vi då slänga in i clasicot /Cl slutspel? Sergi roberto? JDS? som inte har någon erfarenhet av stor-stormatcher. Visst, Barcas policy är att använda egna produkter, men nu sket det sig fullständigt när vi gjorde oss av med vår framtidslirare Thiago. Och ska man göra något så oerhört dumt så får man F*N se till att ha en backup plan och det har inte Herr Sandro och hans kollega Zubi. Jag älskar det här laget och vill att de blir framgångsrika, men sanna mina ord, det väntar en mörk tid och då hoppas jag Tata är redo. Winter is coming.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-09-04 21:35
Carles Puyol y Jean Marie Dongou

Song slåss med Busquets. Sen slåss Cesc, Xavi och Iniesta om 2 platser, Man kan redan se tendenser på att vi behöver en till mittfältare då Iniesta startat säsongen sämre än jag någonsin kunde föreställa mig. De är dessutom skadebenägna allihopa. Thiago borde med andra ord ersättas rakt av med en annan spelare. Dos Santos och Roberto får ursäkta, men nuet är också viktigt!

Jag tog upp det redan dagen efter Thiago stack och jag håller fast vid att ledningen kommer ångra sig i slutet av säsongen att man inte köpte in en mittfältare till.
Barcelona ElRaval
2013-09-04 21:34
@Blaugrana91:
Världens bästa offensiv skulle jag säga att vi har. Inte nödvändigtvis världens bästa lag, det ger jag Bayern i nuläget. Bayern kan anpassa sitt spel till hur matchläget ser ut, speciellt nu med Pep. Man kan både styra matcher med bollinnehav men man har även kapacitet för snabba omställningar och man har en kämparanda som är på en högre nivå än oss i nuläget. Just avsaknaden av en "plan b" är det som gör att jag rankar oss nedanför dem och som mindre kompletta.
Barcelona LeoMessi
2013-09-04 21:33
Arsenal har inte i närheten av samma offensiva krafter som oss. Ingen idé att försöka inbilla sig heller
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
2013-09-04 21:23
1.70 ligan Men snälla sluta nu... Arsenal samma offensiva krafter som oss?? Haha. Barca har världens bästa lag enda som saknas är en mittback.
Postat via SvenskaFans-appen
Coach Pep,
2013-09-04 21:20
Jag tror Florentino köpte Bale bara för att kontra sönder Barcelona för allt vad det är värt. :P
Barcelona Carles Puyol y Jean Marie Dongou
2013-09-04 21:17
@Barcelonito / Lucho Enrique 21:


Varför hade vi behövt köpa en mittfältare när vi redan har Iniesta, Xavi, Busquets, Fabregas, Song, Dos Santos och Sergi Roberto?

Tycker bara att en världsklass försvarare fattas i truppen. En spelare som Thiago Silva eftersom Pique och Mascherano just kommer starta oavsett deras prestation!
Barcelona 1.70-ligan - köp en back, tack
2013-09-04 21:06
Alltså, jag kan inte riktigt släppa det. Vårt agerande på transfermarknaden de senaste åren har gjort att flera lag kommit ikapp oss.Arsenal har snart en lika spännande offensiv som oss. Jag repeterar - Arsenal!

Det är bara ett av lagen. Så gott som alla toppklubbar har en mer solid defensiv än vad vi har och vi har fortfarande inte hittat en lösning mot den parkerade bussen... samtidigt finns det positiva bitar och jag tror tex att Tata kommer kunna lösa en del problem när han fått några månader på sig. Men utan att värva lite nytt kommer han inte kunna lyckas med bygget fullt ut. Det saknas nämligen ett par pusselbitar i den trupp vi har idag,

#i januari jävlar.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2013-09-04 20:58
Allt som skulle handla om Bale handlar nu om Özil. Perez ego har ställt till det. Först gör han Bale till världens dyraste spelare framför Ronaldo som från början verkade tveksam till Bale-värvningen och som petar honom på 2:a plats i prispallen, och sen säljer han Özil som gör Ronaldo ännu mer förbannad. Å andra sidan har han gång på gång fjäskat för Ronaldo och tjatat om att Ronaldo kommer förlänga när han själv varit tveksam.

De andra dyraste spelarna i historien har varit spelare som Zidane, Kaka, Ronaldo osv. som alla tillhörde den absoluta toppen med Balon D'or och Fifa World Player och allt möjligt i troféhyllan. Bale för 100 m euro är en förolämpning mot de andra på den listan. Få se hur Ancelotti och Perez lyckas rädda upp det hela. Blir det ingen succé åker båda ut med huvudet före.

Förhoppningsvis sker samma sak med Rosell och Zubi ifall vi inte vinner något. Barca hade behövt en mittback och en mittfältare till i år. Iniesta blir skadad då och då, Xavi behöver vila mer och där står vi med Cesc som även han plockar på sig skador relativt lätt. Och utan en mittback så får vi tyvärr inte konkurrera om CL i år. Ligan får vara tillräckligt.
Barcelona Gud är störst! - Pep el rei!
2013-09-04 20:37
Var snälla och radera "http://" innan ni klistrar in länken, annars blir det dubbla "http://" och man får inte fram någon sida. Det är irriterande att behöva rätta adressen hela tiden. Tack! :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
2013-09-04 19:13
lite humor här.. haha
Barcelona Capitan \(^.^)/
2013-09-04 18:54
Jag tycker att De Gea borde vara första keeper (eller Valdes) om inte Casillas finns tillgänglig.
Barcelona Shanghai
2013-09-04 18:36
Cesc#4

Vad det spelar för roll? Jo, det sänder fel signaler till övriga i truppen. Höjer man inte sig, blir man ändå uttagen av Vicente. Allt eftersom han favoriserar spelare.

Jag har som sagt inget emot om Casillas är målvakt, men det är så orättvist gentemot Valdés som gör sin absoluta bästa säsong hittills. Sedan hade jag absolut inte reagerat om Diego López var första keeper, för han och Valdés förtjänar att stå mer än bänkade Casillas.

Så det spelar stor roll.
Barcelona Vamos Blaugrana
2013-09-04 17:46
Ronaldo är inte glad och jag förstår honom, Özil kommer bli saknad i real !
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vamos Blaugrana
2013-09-04 17:46
Ronaldo är inte glad och jag förstår honom, Özil kommer bli saknad i real !
Postat via SvenskaFans-appen
Cesc#4
2013-09-04 17:43
Shangai Vad spelare för roll om Casillas är ordinarie i Spanien landslag men petad i Klubblaget? Han har ändå vunnit alllt som går och det har gått bra, då så länge det går bra med Spaniens landslag, varför ska man inte fortsätta med han i målet då ?
Barcelona Smogen
2013-09-04 17:01
Fuck, Zubi måste ha fotbollsvärldens enklaste jobb, spela golf och bli blåst i affärer ett par gånger per år, samtidigt som ledningen uppskattar det man gör. Fantastiskt, ett sådant jobb vill jag också ha, sjukt avundsjuk. Förmodligen är det välbetalt också
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona *hjärta* Valdes flint
2013-09-04 15:12
@Carles Puyol y Jean Marie Dongou:


Skratta. Säkert någon smartass på Mundo Deportivo som driver med sina läsare. Det är iallafall den enda logiska förklaringen jag kan komma på.
Barcelona Carles Puyol y Jean Marie Dongou
2013-09-04 14:34
"Barcelona have offered sports director Andoni Zubizarreta (51) to renew his 2014 contract for two more years, until June 2016. [md]"

Vet inte om jag ska skratta eller gråta. VARFÖR VARFÖR VARFÖR????
Barcelona FCB Més que un club
2013-09-04 14:34
Satt och funderade lite på Zubi och hans förlängning. För mig är det ganska självklart att culés är väldigt missnöjda med hans arbete.
Barcelona är ju en medlems ägd klubb. Har inte medlemmarna att säga någonting om hans förlängning?
För jag har för mig att om medlemmarna kan till och med avgöra om en president ska sitta kvar eller inte. Är jag ute och cyklar eller stämmer det?
Barcelona Shanghai
2013-09-04 14:20
Vicente del Bosque är en ignorerande person. Hur i hela friden kan man ha en petad keeper i klubblaget, men ordinarie i landslaget? Det är verkligen ett mysterium för mig som inte går att lösa. Visst har han legendstatus, fast man kan inte ignorera en stekhet Valdés. Jag hade haft full förståelse om Diego López var första keeper för den mannen har gjort det utmärkt och hållit just Iker borta från tronen.

Sam sagt, skulle inte bli arg som Culé om Diego López stod i mål isället för Valdés, men Iker Casillas får det? Aja.
Barcelona Dill - Busquets!!
2013-09-04 13:22
Báckis

Jag gillar tello men han känns hälften så farlig på högra kanten än när han lirar på vänstra eftersom han inte kan vika in med sin höger, som faktiskt är rätt bra. Älskar hans henry-avslut. Han lirade ju högra mot valencia.

Enda gångerna jag vill se honom är när han lirar på vänstern, antingen när neymar bytt kant eller när han inte finns på plan.
Barcelona FCBlaugrana
2013-09-04 13:13
Pedrito levererar ett drömmål på Spaniens träning, värt en titt!
Barcelona Bàckis
2013-09-04 13:11
Någon mer än jag som längtar efter att få se Tello från start på Pedro/Alexis bekostnad?
Annons: